Last news in Fakti

29 Март, 2018 21:29 2 144 2

Бивша затворничка обира магазини като се представя за булка

  • обир-
  • магазини-
  • затворничка-
  • булка

Ако някоя жена ви се представи за булка – внимавайте, тя може да се окаже крадец.

Бивша затворничка се представя за младоженка и обира магазини и ресторанти. Последните случаи са от началото на тази година. Никой не знае колко общо са потърпевшите, защото не всички са подали жалби в полицията, разказва "Нова телевизия".

Представя се за Миглена, но истинското й име е Адриана - на 23 години от София. Бивша затворничка, лежала е за кражби. Обира цветарски магазини, ресторанти, фризьорски салони.

Краде по заучен сценарий, сменя само прическата. Представя се за бъдеща булка от богата фамилия. Така обира Малинка Мончевска, собственик на цветарски магазин в центъра на София. Сватбата щяла да бъде пищна с много гости. Затова мнимата булка разигравала лъжливия сценарий около четири часа.

Театърът приключва, когато измамницата отива до уж до тоалетната, а пребърква чантата на собственичката на магазина. Отмъква й всичките 600 лв. и за секунди изчезва от магазина. Малинка се оказала една от многото жертви на мнимата булка. Казали й го в полицията.

Нейни колежки от бранша също останали без стотинка. Едната - с цветарски магазин в столичния квартал „Дървеница”, другата - в „Манастирски ливади”. Единият от случаите е прекратен, защото мнимата булка не е намерена от полицията.

Пребърквала е продавачки и в Сливен. Разигравала сценария с булката и в скъпи ресторанти. Преди да плати сметката изчезвала.

Завличала е с пари и маникюристи.

Има седем регистрации за кражби, условна и ефективна присъди. Половината от обраните не са пускали жалба в полицията.

Преди броени дни е задържана отново. Чака се съдът да се произнесе.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гръка

    16 2 Отговор
    Някой хора просто отказват да положат малко труд за да изкарат прехраната...
  • 2 Батко

    8 0 Отговор
    Абе кой ще я вземе тази😃