Last news in Fakti

10 Април, 2018 23:31 1 117 1

Пиян извади брадва на майка си и баща си

  • пиян-
  • брадва

Млад мъж от Шумен отправял заплахи към родителите си, че ще ги убие в събота вечерта. Те потърсили помощ от полицията и подали сигнал, съобщава "Дарик".

Веднага бил пратен екип на ул.“Велико Железов“ в града.

Било изяснено, че 29-годишният мъж отсъствал от дома през целия ден. Вечерта се прибрал пиян и отправил заплахи към 61-годишния си баща и 54-годишната си майка, че ще ги убие.

С брадва започнал да чупи прозорци на къщата, в която семейството живее. В това време пристигнал полицейският екип. Младият мъж е бил задържан с оглед на това, че със своите действия е опасен за себе си и околните.

Започнато е досъдебно производство за извършено престъпление. Работата по изясняване на случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.