Last news in Fakti

25 Юни, 2018 18:19 1 749 3

Мъж преби дядо до смърт след скандал

  • побой-
  • дядо

На 22 юни, около 07:50 часа е получено съобщение за починал 69-годишен мъж в апартамент в ж.к. „Балик” в град Добрич. Това съобщиха от ОДМВР-Добрич.

От направената аутопсия е установено, че се касае на насилствена смърт. Установен и задържан е извършителят на деянието - П. М. (33 г.) от с. Лозенец, обл. Добрич.

В хода на работа е установено, че след възникнал конфликт между двамата, П.М. нанася удари в областта на главата и тялото, вследствие на които 69-годишния мъж е починал.

Аутопсията показала, че върху гръдния му кош е скачано. Счупени са ребрата му и лъчевата му кост, пробити били и белите му дробове.

С постановление, мярката за задържане на П.М. е удължена на 72 часа. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gost

    7 0 Отговор
    аре съдиите пак го пуснете,нали това ви е работата.
  • 2 гост

    3 0 Отговор
    Лудите нямат умора,да има новини и то какви!Дотолкова им са замъглени мозъците,ако имат такива,че се мислят за невинни животинки!
  • 3 НЯКОЙ СИ

    4 1 Отговор
    МИ ТО ТАКА И БАБА ЗНАЕ...ПРЕБИЛ ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК...
    ЩО НЕ СЕ РЕПЧИ НА НЯКОЙ ДОСТОЕН НЕМУ...
    АМАН ОТ МЛАДИ ТЪПИ ХЮМНЕНЦА КОИТО СИ МИСЛЯТ ,ЧЕ СВЕТА СЕ ВЪРТИ ОКОЛО ТЯХ..