Last news in Fakti

27 Юни, 2018 14:13 2 468 8

Удар с брадва в главата реши пиянска свада

  • брадва-
  • пиянска свада

Пиянска свада завърши с един сериозно пострадал след удар с брадва в главата, съобщиха от ОДМВР-Пазарджик. Случаят е станал снощи около 21.30 часа на улица пред хранителен магазин в Ракитово.

47-годишният жител на родопския град Р. Б. се е срещнал на улицата със своя съгражданин А.М.- 43 г. Под сериозно въздействие на алкохол при двамата и след лека размяна на реплики А. М. си тръгнал.

След няколко минути обаче той се е върнал обратно с брадва в ръката си. Последвал удар в областта на главата на Р. Б. Пострадалият е бил транспортиран и е настанен в УМБАЛ "Свети Георги“ в Пловдив с фрактура на черепа и с опасност за живота.

На мястото на инцидента пристигнали служители от местния полицейски участък и управлението във Велинград. Нападателят бил установен и задържан в ареста за срок от 24 часа.

На мястото е извършен оглед, иззето е оръжието на престъплението. За случая е уведомена незабавно Окръжната прокуратура в Пазарджик, образувано е дознание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 етно граф

    16 1 Отговор
    Брадви, ножове, инициали... несъмнено става дума за "културните" традиции на привилегированото малцинство. Любимото на т.нар. "медии", на т.нар. "международна общност".
  • 2 Шансу Имамов

    3 3 Отговор
    Случва се на всеки.
  • 3 фил

    5 0 Отговор
    кой плаща лечението
  • 4 УМИРАМ ЗА ЕКШЪНИ

    0 0 Отговор
    НАПРАВО СМЕ АСЛЪ ЧИКАГО ! КЕФ, НАЙ-ПОСЛЕ СМЕ ДИВИ КЪТ НА ЗАПАД ! САНТА МОНИКА РЯПА ДА ЯДЕ, ТАМ МЕХИКОТО ПРЕДЕ А У НАС ЦИГАНСКО МЕЛЕ ВЪВ ВСЯКО ГЕТО И ГРДЧЕ. КЕФ ДА ОРИГАШ НА СВОБОДА.
  • 5 Обичам ТОЗ Булгаристан

    1 0 Отговор
    СЕЛО БЕЗ КУЧЕТА . РАЗГРАДЕН БУСТАН. КУЧИ ВЛАЧИ КАМИОН. БЪРДАК - КЛАСИКА ! СОМАЛИЯ !
  • 6 Филантроп

    0 0 Отговор
    Предлагам да въведат брадвите за задължително носене от сички ...постоянно ...за по бързо и ефективно правораздаване!
  • 7 пост

    0 0 Отговор
    ''Публикувано във факти.бг: Удар с брадва в главата реши пиянска свада'' окончателно.
  • 8 ЗВЕРСКА БЪЛГАРИЯ

    0 0 Отговор
    ВСЕКИ ДЕН ПРЯСНО ЗВЕРСКО КЛАНЕ. Ко го правят туй месо ? Кайма хомо сапиенс - ЗВЕРСКА държава.