Last news in Fakti

3 Юли, 2018 12:11 2 994 4

Мъж и две деца пребиха 37-годишен, пратиха го в болница

  • побой-
  • кричим

37-годишен мъж от Кричим е в болница, след като трима души са му нанесли побой.

В събота служителите на реда започнали проверка по сигнал на жертвата, че около 5.10 часа на ул. „Байкал“ бил нападнат с удари от 28-годишен мъж и две момчета на 17 и 13 години.

Пострадалият е настанен в болница за лечение. По случая в РУ – Стамболийски е образувано досъдебно производство по чл. 129, ал.2 от НК.

Под наблюдението на районната прокуратура са предприети действия по изясняването на всички факти и обстоятелства около случилото се.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шансу Имамов

    23 2 Отговор
    Айде на бас че са братчедите.

    Коментиран от #2

  • 2 Баба Ванга

    31 1 Отговор

    До коментар #1 от "Шансу Имамов":

    Единия е дедо,другия му е син а най-малкия е внучето.
  • 3 СССР

    11 1 Отговор
    Там са само цигани! Когато и да спра на Кричим за кафе - цигани, гледам на дясно цигани, наляво цигани, навсякъде бе. Ама те гнусни бе, ужасна работа. Умрял град, нямам думи, жалко че заради тая София заробиха на цигани всички градове. И аз живея в София ама тука е ужасна работа - само крадци, цигани и самодоволни столичанчета дето се мислят за много големи като взимат по 600 лева и са на кредит.
  • 4 Братчед

    2 0 Отговор
    А пък боят е за парите, дето не ги даде- пък взе булката.