10 Юли, 2018 18:40 1 687 2

Запалиха къщата на бивш селски кмет

  • палеж-
  • къща-
  • кмет

Запалиха къщата на бивш кмет на мездренското село Люти дол. Тази нощ около 2.15 часа е горяла двуетажна постройка на улица "Мургаш“, срещу кметството в населеното място, собственост на Никола Джорошки. Той е бил управник на селото между 2007 и 2008 г. За щастие пламъците лумнали в момент, в който в нея нямало никого, тъй като собственикът й е в Италия на почивка. По думите на местните хора, вероятно се касае за умишлен палеж, пише BulNews.bg.

Пламъците са били забелязани от съседката Стефанка Драганова, която веднага подала сигнал на тел. 112. На мястото пристигнали три полицейски екипа и една пожарна. При гасенето на огъня обаче е пострадал един от пожарникарите, чиито крак е бил разкъсан. Мъжът веднага е закаран в Спешното и му е оказана помощ.

„Пожарната се е намесила, но за съжаление е било късно“, разказва кметът на мездренското село Станислав Ангелов, според който също на пръв поглед изглежда, че става дума за умишлен пожар. Според комшиите на бившия управник вече се знае кой е извършителят на палежа.

От няколко дни Николай Джорошки е в Италия на гости при сестрата на жена си. Преди години той е управлявал селото, но се е оттеглил по лични причини от поста. Номинацията му била издигната от земеделците.

Местните говорят, че Джорошки има доста неприятели сред съселяните си, тъй като многократно е подавал сигнали срещу тях в различни институции. Това не е и първото посегателство срещу него, тъй като преди около 8 години е горяла и колата му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Работа и далавера

    2 1 Отговор
    Мафията не забравя и си отмъщава!Никога няма да се оправим без страх и контрол от съседите и съгражданите...Във всички правови държави има ,,ТОПЕНЕ и Доноси"Само страх и терор за племето ЧАЛГАДЖИЙСКО.....Демокрацията е смърт за Балканското племе.......
  • 2 Айде бе

    0 0 Отговор
    Той пък Джурошки чист, като сълза! Ха..ха..