24 Април, 2019 11:01 1 374 4

Смела продавачка спря въоръжен мъж

  • маскиран-
  • обир-
  • хасково

Жената запазила самообладание, избутала с ръце маскирания и затворила вратата

Смела продавачка спря въоръжен мъж - 1
Снимка: shutterstock

Жена предотврати опит за въоръжен грабеж в Хасково.

Сигналът за опит за грабеж е бил подаден около 12:15 часа. На спешния телефон е получено съобщение от 46-годишна продавачка в обект, намиращ се на булевард "България" в областния град. Изплашената продавачка съобщила, че непознато за нея лице с маска на главата, през страничната входна врата я заплашило с пистолет и извикало "обир".

Жената запазила самообладание, избутала с ръце маскирания и затворила вратата. Тогава мъжът избягал в неизвестна посока, съобщават от ОДМВР-Хасково. По данни на жената бил висок около 150 см, слаб, облечен в черни дрехи.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Философа

    9 0 Отговор
    Това си е било джудже с тези цели 150 см. а ако беше някой 2 метра шеше ли да е толкова смела? Чиста дискриминация! Сега джуджето да я съди че го е дискриминирала!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Чичо

    4 0 Отговор
    Е па, тоя го знаем. Цецо от ''семейни войни''. Свършил е акохолу.
  • 4 Селянин без колело

    2 0 Отговор
    Тоя па да го е..а и в обирджията,избутала го и затворила вратата. Пак добре че не го е вкарала вътре да и зареди хладилниците.у