Last news in Fakti

5 Юни, 2019 13:56 30 154 20

Стефан Илчев затънал в дългове, продава...

  • стефан илчев-
  • певец-
  • като две капки вода-
  • дългове

Певецът похарчил спестяванията си покрай боледуването на баща си

Големият победител на седмия сезон на „Като две капки вода” Стефан Илчев, който спечели на финала с брилянтната си имитация на Лили Иванова, ще продаде наградата си от шоуто – лек автомобил Ford, пише "Уикенд".

Музикантът потвърди, че не възнамерява да ползва колата. Талантливият изпълнител затънал в дългове, затова се налагало да се раздели с лъскавото возило.

Макар че не може да се оплаче от липса на ангажименти, през последните месеци Стефан задлъжнял покрай боледуването и смъртта на татко си. Бившият моряк от Бургас дълго се лекувал, а младият певец дал на практика всичките си спестявания, за да го спаси. Лекарите обаче не само, че не успели да го стабилизират, но и му поставили грешна диагноза. В смъртния акт на бащата на Илчев пишело, че е починал от алкохолна цироза, при положение, че той изобщо не пиел. Истината била, че черният му дроб заболял заради отровите, с които работел.

Стефан отделил прилична сума, с която да финансира първия си албум. Наложило се обаче да ги похарчи по доктори. След като спестяванията свършили, талантливият имитатор се принудил да иска заеми от приятели.

„Никога не съм се колебал. Предпочетох да нямам свои песни, но да задържа татко още няколко месеца на тази земя”, призна безспорният любимец на зрителите на забавното предаване за имитации.

Сега, след като стана шампион в „Капките”, интересът към Стефан Илчев е осезаемо повишен.Талантливият певец има куп покани за участия, а хонорарът му се покачи от 1000 на 2500 лева. Важно е да се добави, че цялата сума остава за него, тъй като няма продуцентска къща зад гърба си.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Род

    26 58 Отговор
    Коя е тази булка?

    Коментиран от #4

  • 3 Николов

    32 61 Отговор
    Този скастрен младеж, блее добре, но е поредната марионетка на хаваджията. Това бозаво траверс шоу, го печелят никому неизвестни мишки. Онази Мих.Мар. не може да извие собствените си песни без точния тонрежисьор. Слабин'ите подобна кукла на конци. Гледат некакви хорица, как мъже носят рокли, и това става стандарт за поведение. БОЗА!!!

    Коментиран от #18

  • 4 На колене

    20 47 Отговор

    До коментар #2 от "Род":

    Това е ГОЛЕМИЯ ПОБЕДИТЕЛ В ПЕТ-ШЕСТ-НАДЕСЕТИЯ СЕЗОН НА ПОРЕДНОТО НЕЗНАЙНО МУЗИКАЛНО ЩОУ! Аплодисменти!
  • 5 Златена

    68 13 Отговор
    .Нагласено щеше да е ако Мария Илиева беше станала победител в капките тя има само една сполучлива имитация и това беше на Софи Маринова на другите имитации се чуваше гласа на Мара не става въобще за имитатор.Уникалния диамант Стефан Илчев заслужено стана победител в 7 сезон на Като две капки вода справяше се перфектно с всяка една задача и с имитацията на Лили Иванова ги уби.Пожелавам на Стефан още много успехи от тук нататък един съвет към него да върви само напред нагоре винаги да помни ние неговите фенове го обичаме искрено му се възхищаваме и чакаме новата му песен.
  • 6 3333

    57 8 Отговор
    Стефан ще се оправи притежава много качества които конкурентите му ги нямат. Желая му успех.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Артиста

    12 36 Отговор
    И тоя почна да проси ????Стига с тоя гей
  • 9 Златена

    36 6 Отговор
    Някой злобари умират от яд ще Марчето Илиева не спечели 7 сезон и затова обиждат уникалния диамант Стефан Илчев.Хубавото е че Стефан има нас неговите фенове които го обичаме и възхищаваме много повече сме от злобните комплексари.
  • 10 Златена

    23 6 Отговор
    Ех тези кафяви очи на Стефан може да потънеш в тях .

    Коментиран от #12

  • 11 Бесен

    6 11 Отговор
    И защо ми изтрихте коментара? кому беше нужна тая цензура - нито съм го обидил нито нищо а спокойно можех да тегл като всички една пиперлива щото си е гей... ми ОК, като ще триете всеки неудобен коментар да взема да си псувам отпусно освен пък кой сколаса да прочете сколаса?!!
  • 12 Бесен

    10 8 Отговор

    До коментар #10 от "Златена":

    Нема те огрее - на другия бряг е, освен да си размените гримове друго не

    Коментиран от #13

  • 13 Златена

    15 7 Отговор

    До коментар #12 от "Бесен":

    До бесен .Май вие злобните комплексари сте на другия бряг.Стефан Илчев не е на другия бряг пада си по жени гледах гостуването му в на кафе при Гала закачаше се с нея.Един съвет към Стефан да върви само напред нагоре да не обръща никакво внимание на злобни коментари винаги да помни ще ние неговите фенове го обичаме и искрено му су възхищаваме .
  • 14 Златена

    9 3 Отговор
    До бесен .Май вие злобните комплексари сте на другия бряг.Стефан Илчев не е на другия бряг пада си по жени гледах гостуването му в на кафе при Гала закачаше се с нея.Един съвет към Стефан да върви само напред нагоре да не обръща никакво внимание на злобни коментари винаги да помни ще ние неговите фенове го обичаме и искрено му се възхищаваме .
  • 15 Патриот

    5 3 Отговор
    Някой май го е яд, че Мара не спечелила.
    Ами да е духала/пускала на когото трябва и КОГАТО трябва. Вече е късно.
  • 16 хахаха

    16 3 Отговор
    Дали е гей, или не - това няма абсолютно никакво значение, защото за Таланта няма граници, пол или етнос! Пожелавам много късмет на това изключително възпитано и способно момче!

    Коментиран от #17

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Ина

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Николов":

    Жалко,за злоба няма лек.

    Коментиран от #19

  • 19 Николов

    1 2 Отговор

    До коментар #18 от "Ина":

    Щом си написала това, значи си разбралс какво искам да кажа. И за чалгата няма лек.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.