17 Септември, 2022 08:10 12 232 24

Зрителите - възмутени от скандалите във "Фермата"

  • фермата-
  • скандали

Вижте какви са коментарите

Скандал след скандал си спретват новите участници в осми сезон на "Фермата“. В основата са все двете момичета, които по-скоро красят с присъствието си и това дразни останалите.

Чашата преля, след като Аксения и Симона решиха, че са си изпълнили задачите и сложиха банските да поплажуват и да си починат пред погледите на останалите, които опитваха с всички усилия да приключат навреме преди оценяването от стопанина Ники, от което пък зависи и прехраната им.

Но чашата преля когато решиха, че са много гладни и няма нужда да чакат останалите. Решиха да направят за себе си "снакче“, но главният готвач на групата Влади ги спря.

"Ще си направим две питки, каза Симона игнорирайки всички останали. Ние сме гладни".

Намесата на Радо отприщи луд скандал и лавина от грозни обиди помежду им. Неговата забележка към Симона да не се излага пред цяла България ѝ отвори устата.

"Аз съм човек, който може да говори каквото си иска. На цялото това тяло, което го имаш вътре няма мъж, няма мъжкар. Аз майка ми навън не питам дали трябва да ям, че фермера ще питам".

"Какво очакваш от мен да ти харесам силикона ли?", попита я Радо, недоумявайки защо го напада.

"Сигурен съм, че има кой да те харесва, тунинговали са те. Не съм очаквал такава селяния от теб, да се биете за две филии хляб. Тук си като на хотел, ти си куфар и си заминаваш", отприщи се той.

Подмятанията ѝ, че навън е много "в плиткото“ го вбесиха и я нарече "платена“ и тя го заплаши със съд за клевета. И за финал обиди цялата група, че са подлоги и лицемери.

Аксения също заяви, че когато е гладна ще яде и те не могат да ѝ държат сметка.

Всичко това направи много лошо впечатление и на зрителите, които недоумяват защо тези две дами са в такова риалити и имат ли представа какво се очаква от тях. Ето какво пишат феновете в мрежата, публикуваме коментарите без редакторска намеса:

Колкото и да казват, че не харесват Радо, той поне им казва истината в очите и този път Аксения си я сложи на мястото, то тя вече не се търпи другата кифла Симона и тя е същата - тези двете силиконки със сигурност не са за фермата да си събират багажа и да изчезват.

Радо не ми се нрави, но тук бе прав! Абсолютно прав! Сложи я така харабийската на място, че не е истина!

Жалко е, че е пълно с такива мърлички, дето само ноктетата и джукичките си гледат, а междуушието кухоооооооо!

Горкана Гана-гладничка тя, нагличка тя и невъзпитаничка при това!

Аксения и Симона са абсолютно дъно. Кифли, които нищо не правят, само претенции. Падение на ценности и поведение. Арогантно и обидно поведение. Голямо самочувствие без грам покритие. Нямате реална представа за себе си.

Аксения и Симона са ужасни. Продукцията трябва да ги махне веднага. Тези своеволия които си позволяват са отвратителни. Все пак не са на СПА.

Кастингът тази година "Кърти“ Евала!!! Ето това е територията, която обитаваме, силикон, милиция, комплекси, тежка неграмотност съчетана с тежка арогантност! Това е бъдещето, честит 15-ти септември!


Поставете оценка:
Оценка 4 от 53 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    61 1 Отговор
    Тия силиконовите са големи простопедки, те са олицетворват 33 годишният преход в България.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 препис

    38 1 Отговор
    те са олицетворение на 33- годишният преход в България
  • 4 муцунка

    47 0 Отговор
    Жалко е, че е пълно с такива мърлички, дето само ноктетата и джукичките си гледат, а междуушието им е кухоооооооо! Горкана Гана-гладничка тя, нагличка тя и невъзпитаничка при това! МНОГО МИ ХАРЕСВАТ ТЕЗИ ДВЕ ИСТИНИ!
  • 5 Рошко

    37 0 Отговор
    Умните да не се учудват че простотията ни заобикаля отвсякъде, и то в прайтайма. Не съм и не гледам простотии
  • 6 Бай ганьо

    44 5 Отговор

    До коментар #2 от "хахаха":

    Най голямата селяния е в софето. Работливите селяни са си на село и не живеят в кибритени кутийки а в къщи с двор
  • 7 Не гледам

    41 1 Отговор
    телевизия от 2 години, съответно и този буламач, но на снимката виждам простакеса с физиономия на нещо средно между мишка и скумрия. Природата доста я е ощетила, явно и умствено. Родителите й трябва да я гръмна, после и себе си. Има нужда и от операция на щтръкналуте си уши.
  • 8 Спешна

    25 2 Отговор
    операция и на кривия нос. Как диша?
  • 9 Коко

    28 1 Отговор
    Ти да видиш тая тъпотия имала и зрители.Това говори лошо за населението.
  • 10 Ром Бакарди

    8 5 Отговор
    Ко става веее, тарикати....сига ша ви са хваля. Ставам таз сабахлен рану, щот казанджията са пуяви и иска да варим ракиата. Питах го де е миткал цяла седмица и що казанат не е бачкал-вика ми: на гезме бил! Кот и да узначава туй. Та ставам аз и ко да видя: кайвето готову, шекер-има, и то кафяв, чаша сас стодена вода, пепелник.....викам си:браво на жината! После скивам бележка: чакам та вав спалнята, на кревата, идвай, ша та изям! Ха сига де.....денят започна хараби си викам! Та...за Фермата......тоз тарикат що не й каза на таз устатата: кат си гладна-я яла тука, имам идин кремвирщ, яж колкото си искаш!Пални бетермиши и шафра.н.тий са тез двете! Сига ша пукажат нумерата си, ша стигни до ощи повичи убиди и клетви и после....кой уткаде е. Нали туй ви виках миналата седмица.

    Коментиран от #20

  • 11 Идън

    24 1 Отговор
    Завръзването за стола с белезници не беше добра идеял Белезниците нямат място във фермата . При толкова много работа двете най- неактивни участнички можеше да свършат нещо полезно- да мият чинии, да чистят на животинките или да мълчат и да мелят брашно.
  • 12 предварително програмиране

    24 5 Отговор
    Готвят ни живот като във Фермата. Няма да имаш нищо и ще бъдеш щастлив.

    Коментиран от #16, #23

  • 13 Алито от София

    26 1 Отговор
    До къде стигна българския зрител, да се радва на интриги, обиди и подли постъпки, това не е нормално да създаваш такъв формат, нали трябва да възпитаваме децата си, а го гледат и всичко приемат
  • 14 кУмУнист

    30 2 Отговор
    Никаква българщина няма в това предаване, пълна погнуса, селяндурщина, интриги, това е Биг Брадър на поляна и нищо повече.
  • 15 Хок

    22 7 Отговор
    Само селяни и Христо Стоичков гледат това предаване.
  • 16 Лове

    4 4 Отговор

    До коментар #12 от "предварително програмиране":

    Имаш ли панелка всичко имаш !
  • 17 ха ха

    24 1 Отговор
    Няма да зарибите зрители като преразказвате простотиите които сътворяват Иванушка и Андрешко.Този формат загуби смисъл последните два сезона.На хората им омръзна да гледат натрапвани простафели и кухи лейки.
  • 18 777

    17 1 Отговор
    Не гледайте такива простащини с прости и неграмотни участници и продуценти....телевизиите 90 процента са пълни с такива предавания....
  • 19 Кълбо

    15 0 Отговор
    Преди радо да й каже тези думи тя го обиди и му каза че той е бил с буквата П с една дума иска да му каже че е п или има една българска поговорка каквото почукало такова се е обадил
    Тя наистина го провокира той нищо не беше и казал освен забележката че трябва да се спазват правилата на фермата
    И не знам авторът на тази статия защо не споменава че тя го е нарекла с буквата П нали знаеш какво означава и той не е прост човека и се сеща за какво става въпрос
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Чичо

    8 0 Отговор
    Дааааа. Тия двете девойки са много зеленички още за каквото и да било. Но защо им се вързват на простотията ?!. Убий простия с мълчание са казали старите хора.
  • 22 ОБЕКТИВНИЯ

    7 0 Отговор
    ЗАЩОТО ОТНОВО ИМА ТРУЖЕНИЧКИ НА КОИТО МЯСТОТО ИМ Е В ДРУГО.... "ИНТЕЛЕКТУАЛНО" ПРЕДАВАНЕ!
  • 23 Кирпича

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "предварително програмиране":

    Само когато нямаш нищо , тогава си свободен.
  • 24 Продължаваме Парапета

    0 1 Отговор
    Аксения е много красива. Прилича ми на една госпожица от една политическа партия, ама не се сещам точно коя ?