Last news in Fakti

15 Март, 2023 08:31 14 950 9

Ето кой е поредният изгонен от Hell's Kitchen

  • хелс китчън-
  • павлин калъчев-
  • изгонен-
  • hell's kitchen

Това е Павлин Калъчев, млад готвач, който има опит зад Океана

Българин, живеещ и работещ в САЩ, е поредният изгонен от Hell’s Kitchen. Павлин Калъчев, който беше част от червения отбор, беше отстранен от шеф Ангелов заради системни грешки в кухнята, пише dariknews.bg.

Талантливият млад готвач има опит зад Океана, но това не му помогна да продължи в надпреварата. Двата отбора успешно завършиха вечерните си резервации, но няколко готвачи станаха жертва на зоркия поглед на шеф Ангелов.

Кухнята от тима на сините трябваше да напусне Васил, а при червените багажа трябваше да си стегнат Вероника, Павлин и Венелин. Напрежение сред кулинарите в синия отбор създаде и противоречието между Наталия и Цанко.

Най-младият участник в риалити формата Цвети от Враца отново успя да разсмее съперниците си. Опитът ѝ да обясни на шеф Ангелов какво е Уикипедия се оказа повече от сложна задача. Още забавни моменти имаше и в кулинарния куиз, който беше спечелен от червените, благодарение на учещия и работещ в Нидерландия Мацоев.

Следващата седмица кулинарите ще посетят Априлци. Те ще готвят за гостите на Празника на сланината и греяната ракия. Звездните участници отново ще влязат в битка с един от оборите, а ако загубят ще трябва да се разделят с един от своите.

Гледайте Hell’s Kitchen всеки понеделник и вторник от 20:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бригада хамали

    12 1 Отговор
    местим
  • 2 Мнение

    11 3 Отговор
    Който гледа бг варианта на това предаване, има нужда от лечение!
  • 3 Милко

    3 0 Отговор
    Селс-Китчън трябва да го кръстят и да се излчъва след 00:00 часа. Субтитрите са задължителни!
  • 4 нормален

    4 0 Отговор
    Гледам предаването развличам се но по някой път ме дразни арогантното отношение на шефа то бива бива ама ако бях на мястото на този дето му изля върху главата соса щях да го ударя с тигана може би трябва да му се случи за да слезе малко на земята

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Алфа херинга

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "нормален":

    Така привлича повече аудитория, съответно и повече спонсори и парички. Иначе живее ли се само от един ресторант?
  • 6 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "нормален":

    Всичко е нагласено, тоя залятия ще отнесе поне хилядарка от продуцентите за този ,,номер,, Друго прави впечатление.Превърнаха го в биг брадър,толерират простотия,неграмотност,циврене,интриги и панаири.А шефа кебапчията как не измисли нещо ново в менюто.Паста,аспержи,някакви риби, банички.....и амусбюш от отпадъци.Пфу..
  • 7 Редакторите

    1 0 Отговор
    Вие на някакви тежки наркотици ли сте?
  • 8 Трезвомислещ

    0 0 Отговор
    Тоя дето сам се титлува "шеф" е и ще си остане прост чирпак, трудно бих го нарекал майстор-готвач!
    Простотия, арогантност и липса на първите 15-20 години.
  • 9 Гост

    2 0 Отговор
    На моменти се ядосвам...,като гледам шеф Ангелов какви подпирачки прави на майката и сина...Берковчаните....