Шеф Борис Петров отново предизвика голям скандал. Готвачът не спира да се кара с всеки, който му се изпречи на пътя, а социалните си мрежи ползва за изобличаване на виновниците.
Наскоро той посети модерен комплекс край Разлог, което е притегателен център за много бизнесмени, политици и хора от шоубизнеса. И той реши да провери защо е предпочитано място от хората с пари. Със сигурност от комплекса съжаляват, че са го допуснали до терена си, тъй като Борис Петров е вдигнал нечуван скандал, а след това описа всичко в профила си във Фейсбук.
"Най-Скапаното място което съм ял някога!", пише готвачът на страницата си.
Източник: novini.bg
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Ами
Коментиран от #3
07:34 05.01.2024
2 Майстора
07:35 05.01.2024
3 Като не могат да готвят
До коментар #1 от "Ами":
Да затварят ресторанта.07:36 05.01.2024
4 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.
07:36 05.01.2024
5 Без да съм готвач
Хранихме се на ресторант извън хотела
07:45 05.01.2024
6 Изкукуригал
07:46 05.01.2024
7 Мъдрият
Мястото не се яде!)))
Интерсно какво ли е искал да каже с тези думи лирическият герой?
Дали: Най-Скапаното място НА което съм ял някога ?
Или Най-Скапаното МЕСО, което съм ял някога ?
Или - ваша версия
Помогнете ми да разреша тази дилема, че "сън няма да ме хване довечера"!
Коментиран от #16, #26
07:52 05.01.2024
8 Айде
Коментиран от #21
08:03 05.01.2024
9 7+7
08:18 05.01.2024
10 Калин
Друго много дразнещо беше, че персоналът се държи надменно, подозрително към всички, без грам усмивка и още от първия ден не се чувстваш добре дошъл.
Коментиран от #22
08:23 05.01.2024
11 Факти
Коментиран от #20
08:37 05.01.2024
12 Гост
08:43 05.01.2024
13 А бе,
08:51 05.01.2024
14 Тома
09:03 05.01.2024
15 Непознат
09:06 05.01.2024
16 Този коментар е премахнат от модератор.
17 Сила
09:08 05.01.2024
18 Порно
09:08 05.01.2024
19 Кадир
09:10 05.01.2024
20 Галя от ПосолствоТО
До коментар #11 от "Факти":
В Канчето храната ставаше за ядене преди 15 години.09:10 05.01.2024
21 Миризлив пор
До коментар #8 от "Айде":
Това за дървото си абсолютно прав, но съм бил и от другата страна. Идва някой подобен който "са го давали по телевизията", яде, пие на корем и когато стане време за плащане се започва "ама вий сериозно ли? Нали знаете кой съм? Тук съм пуснал 2-3 поста, мога и интервю да дам, то аз съм тук за да ви популяризирам кочината" и т.н. естествено вече изходите са 2 - или преглъщат сметката и му дават някой лев да има да си харчи, защото си е загубил времето в ядене и пиене или пък този си плаща сметките и започва да оплюва, за да знаят другите че антирекламата е лошо нещо.09:14 05.01.2024
22 СТаНЕТЕ РОМИ И ША
До коментар #10 от "Калин":
ВА УВАЖАВАТ НАСЯКЪДЕ БЕЗПЛАТНО ДОРИ.09:25 05.01.2024
23 Този коментар е премахнат от модератор.
24 Трифонов
09:51 05.01.2024
25 Иван
10:08 05.01.2024
26 Соваж бейби
До коментар #7 от "Мъдрият":
Имал е в предвид ресторанта,човека е учил за готвач не за адвокат ,журналист...Щом има такава титла значе е добър и ние си имаме такъв Филип Ечобест -Кошмар в кухнята има шоу ,има ресторанти в Париж и Бордо в единия сме хапвали наистина всичко е на ниво храна,чистота,обслужване.За да си шеф готвач трябва да разбираш от А до Я в този бизнес не само в кухнята.Дъщерята работи и учи едновременно практика такова нещо .Когато завърши ще има възможност с такава диплома да отвори ресторант живот и здраве.Без такава диплома си частник те не разбират всичко и бързо фалират .Вярвам му на Шеф Борис Петров че казва истината ако било хубаво щеше да ги похвали вярвай ми11:59 05.01.2024
27 Същият
20:15 06.01.2024
28 Остап Бендер
16:05 09.01.2024
29 Искате
12:36 10.01.2024
30 Ами яж си у вас бе Петроф!
Коментиран от #31
12:58 10.01.2024
31 Пилотът Гошу
До коментар #30 от "Ами яж си у вас бе Петроф!":
Ти на ресторант само поканен ли ходиш?Човекът има право на мнение и съм абсолютно сигурен, че е прав. Няма да е първият ресторант у нас с претенции без покритие. При цялата пошлост и ниска летва на "випаджиите", които смятате за някакъв фактор, това въобще не е изненада....
12:54 25.02.2024