Last news in Fakti

1 Декември, 2021 17:15 1 329 2

Две дузпи поделиха точките межди Локомотив и Черно море

  • локомотив пловдив-
  • черно море

„Моряците“ временно се изкачиха на второ място

Две дузпи поделиха точките межди Локомотив и Черно море - 1
Снимка: Fakti.bg

Локомотив Пловдив и Черно море не успяха да се победят в мач от 17 кръг на Първа лига, след като двата тима си отбелязаха по една дузпа в „града под тепетата“.

Пабло Алварес и Димитър Илиев реализираха по един наказателен удар през първата част, за да оформят отрано крайното 1:1 в срещата.

На няколко пъти двата тима опитаха все пак да стигнат до успеха, но до нов гол не се стигна, благодарение на Илко Пиргов и Иван Дюлгеров.

Точката за „моряците“ означава, че тимът се изкачва по голова разлика на второто място, макар и с цели 4 мача в повече от ЦСКА.

Локомотив пък остават седми в таблицата, тъй като Берое триумфира над Славия ден по-рано и успя да измести „железничари“ от топ 6.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варна

    1 2 Отговор
    Докога Илиян ще пуска Димов в игра.Той е най слабия играч
  • 2 Именит

    0 1 Отговор
    Море!