Last news in Fakti

11 Ноември, 2021 16:48 4 966 33

Д-р Странски: Трябва да се оставят чисти от COVID болници (ВИДЕО)

  • д-р динки странски-
  • болници-
  • румен радев

Така оспорвания от опозицията вдигнат юмрук всъщност консолидира нацията срещу вредните практики на предишните управляващи, каза той

Д-р Странски: Трябва да се оставят чисти от COVID болници (ВИДЕО) - 1

Зелените сертификати бяха въведени прекалено късно, за тях трябваше информационна кампания през лятото, МЗ не знам защо игнорира този въпрос. Те са необходими, тъй като дават свобода и отварят икономиката. При нас обаче бяха въведени по спешност и в последния момент, също така в последния момент бяха закупени тестове за деца и като че ли в здравеопазването напоследък всичко се случва в последния момент. Това заяви в студиото на ФАКТИ кандидатът за депутат от "БСП за България" и член на ИК на Румен Радев д-р Динко Странски.

"Аз съм съгласен с тяхното въвеждане, но не и с начина, по който бяха въведени.Обяснявам си го с компетентността на МЗ, самият министър Кацаров никога не е бил особен привърженик на ваксинацията и може би и това донякъде е повлияло, смятам че отношение имат и наближаващите избори, което е много неприятно.

Положението в системата на здравеопазването е драматично, реанимациите са препълнени, колегите се задъхват и отварянето на училищата в този момент според мен е неуместно. COVID зоните са абсолютен провал. Те както всичко останало в мениждмънта на тази криза - не са добре организирани, при някои липсва апаратура, при други хората се налага да заплащат някои изследвания. Не облекчават особено болничната помощ.

Отново ни изненада съвсем очакваната COVID криза, не успяха да обособят примерно отделни болници, които би трябвало да поемат огромния поток от тежко болни пациенти със своите реанимации и да оставят останалите болници чисти, за да могат да обслужват другите хронични заболявания. Трябва да се оставят чисти от COVID болници, в които да може да се обслужват пациентите с хронични заболявания, пациенти, които трябва да се оперират по спешност, те не трябва да имат никакъв досег с COVID болни. Такава болница може да е ВМА.

Всеки ден умира по един самолет с българи, 150 човека, понякога и повече, и това е тотален провал на системата на здравеопазването. Не са виновни хората, че не се ваксинират, не са виновни, че не са информирани, виновни са властите, държавата е виновна, че не е успяла да ги информира, нямаше активна информационна кампания, нямаше примери на политици и известни личности.

Доказано е че имунитетът на преболедувалите може да бъде максимум шест месеца, така че те задължително трябва да се ваксинират, тъй като даже тези, които имат антитела - не се знае качеството на тези антитела какво е. Ваксината насочено активира имунитета именно в тази посока. В някакъв момент не само в страната, но и в света санкциите за неваксинирани ще бъдат все по-големи.

Зелени сертификати за антитела се въведоха като спешна мярка, да се успокои обществото, а ние знаем че зелените сертификати и особено в България масово се фалшифицират, върви един огромен пазар на фалшиви сертификати и даже и в съседните държави вече текат разследвания, които не са в наша полза", коментира д-р Странски.

"Румен Радев Илияна Йотова изпълниха със съдържание президентската институция. Така оспорвания от опозицията вдигнат юмрук всъщност консолидира нацията срещу вредните практики на предишните управляващи. Благодарение на назначеното от тях служебно правителство излязоха наяве всички порочни практики, които 12 години са водели до ограбване на държавата, за разлика от предишната президентска двойка, те не бяха просто едни марионетки на управляващите, а всъщност се бореха срещу несправедливостите в обществото", каза още той.

Целия разговор с д-р Странски гледайте във видеото:


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Др Питанков

    37 6 Отговор
    В Европа болниците са пълни с ваксинирани.
    Защо?

    Коментиран от #3, #24

  • 2 SH BG

    33 4 Отговор
    Зелените парцали ви принуждават да се инжектирате с намсиквото, което Ви разболява и умъртвява...!!!

    Е те така...!!!

    Дааа...!!!
  • 3 Рошко

    24 2 Отговор

    До коментар #1 от "Др Питанков":

    Щото ваксините мноооого омагали 😂😂😂
  • 4 ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ БЕ ПО МЕД И МАСЛО

    7 7 Отговор
    И ТОЧНО КАТО СПОМЕНА РАДЕФСКИЙ И ОНАЯ...И ТОВА БЕШЕ КАТРАНА В„ КАЦАТА ”😉С МЕД👎
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 flipp

    25 3 Отговор
    "Дoкaзaнo e чe имунитeтът нa прeбoлeдувaлитe мoжe дa бъдe мaкcимум шecт мeceцa, тaкa чe тe зaдължитeлнo трябвa дa ce вaкcинирaт, тъй кaтo дaжe тeзи, кoитo имaт aнтитeлa - нe ce знae кaчecтвoтo нa тeзи aнтитeлa кaквo e. Вaкcинaтa нacoчeнo aктивирa имунитeтa имeннo в тaзи пocoкa." - поредната откровенна нагла лъжа, имало е хора 70 години по късно са имали антитела срещу испански грип
  • 10 Онзи

    21 1 Отговор
    Поредния платен помияp.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Тоя

    12 1 Отговор
    пич незнам как си представя да има място свободно от вируси - сещам се само за някоя колба със белина или за космоса. Това са лъжи за невежи. Винаги е имало вируси и винаги ще има.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Вие

    13 2 Отговор
    докато говорите само за Ковид хората умряха от всичко друго. Нямам думи
  • 18 Катана

    8 2 Отговор
    Как добре ще ти се утарколи голямата глава.
  • 19 Свиснка муцуна

    10 2 Отговор
    Има ли фураж от сзо дебелак?
  • 20 Паисий

    11 2 Отговор
    О неразумни юроде и ти ли на хранилката?

    Коментиран от #21

  • 21 Тровят ви не само с ваксините

    7 2 Отговор

    До коментар #20 от "Паисий":

    Това е хранилката на прокълнатите който се облагодетелства от там,хубаво няма да види.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Не се дупчете!

    10 2 Отговор
    Умират млади ваксинирани хора, както никога до сега.крият го не ги показват по медиите.

    Коментиран от #25

  • 24 А бе

    1 13 Отговор

    До коментар #1 от "Др Питанков":

    Кога беше там? И нали според вас идиотите няма ковид. А това дори и Мангъра не го твърди. Ей големи дебили! Прочел нещо във феисбук, простака и веднага сее фейкнюз. А аз от там се връщам.

    Коментиран от #26, #29

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ввв

    4 1 Отговор

    До коментар #24 от "А бе":

    Ще се броим след 2 години ваксари и антиваксари. Да не се окажете ваксарите в графа аут.???
  • 27 Да ама не

    7 1 Отговор
    От кадрите от нашите болници се виждат празни стаи и тук там по някой пациент оставен на произвола на съдбата от мързеливите търгаши облечени в бяло. От друга стана в цяла ваксинирана Европа болниците се пълнят и обявяват локдауни.
  • 28 Истината

    8 1 Отговор

    До коментар #25 от "А бе":

    Ваксинирай се,то вече толкова много хора са ваксинирани,че когато започнат масово да умират ще дадът вината на нов щам и неваксинираните.имат инструментите(радио, телевизия, Интернет)да го направят и да измислят лъжа за вяска ситуация.а вие всеки път да кълвете като риби.вие не сте хора а добичета,господарите ви така и ви третират.

    Коментиран от #30, #31

  • 29 Хахаха

    7 1 Отговор

    До коментар #24 от "А бе":

    Дозираните нещо сте много нервни май:) Споко, разправят, че опитните мишки умирали по леко след трета доза:)
  • 30 Дистопия

    4 1 Отговор

    До коментар #28 от "Истината":

    Следващата стъпка е преследване и арестуване на "живата съвест" на обществото: неваксинираните.
  • 31 Българин

    5 2 Отговор

    До коментар #28 от "Истината":

    Ваксинираните вече измират яко. Общата смъртност в държавите с над 70% боцнати се увеличила с 15-20% последните 4 месеца, в Израел смъртните случаи от емболия са скочили с 800%, смятай какво ще е след 2-3 години когато страничните ефекти ще са в стихията си, а хипохондриците ще са на 15-та доза.
  • 32 Поредният

    3 2 Отговор
    не искащ да работи в болница,а иска да е в парламента .
  • 33 За овце

    2 2 Отговор
    Глупости по отношение на "ваксини" и имунитет. Кухи приказки за "чисти" болници, след като всеки са омазани до ушите.