Last news in Fakti

17 Октомври, 2015 20:33 1 242 0

Намушкаха с нож един от фаворитите за кмет на Кьолн

  • кьолн-
  • намушкаха-
  • кмет

Животът на Хенриете Рекер е вън от опасност

Намушкаха с нож един от фаворитите за кмет на Кьолн - 1
Снимка: БТА/AP

Един от големите фаворити в предстоящите местни избори за кмет на Кюлн бе намушкан с нож по време среща със симпатизанти, съобщи ДПА.

Хенриете Рекер е независим кандидат, който има подкрепата на Християн-демократическия съюз на Ангела Меркел. Мъж я е промушил с нож във врата в местен пазар. Той вече е арестуван. Нападателят е мъж на 44 години, за който се смята, че има психически проблеми. От щаба на Рекер съобщиха, че нейният живот е извън опасност. Инцидентът се случва само ден преди изборите.

Рекер се смята за фаворит за следващ кмет на Кьолн. Ако тя спечели изборите ще стане първата жена, заемала този пост в града.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: