Тема: Украйна

9 Април, 2016 22:22 1 746 10

Петиция иска от Порошенко да въведе визи за холандците

  • порошенко-
  • визи-
  • холандия

Петиция иска от президента на Украйна Петро Порошенко да въведе визи за холандците. Това става ясно от публикувания на сайта на държавния глава документ.

Инициативата е от 7 април и тя има 3 месеца за да събере най-малко 25 000 подписа, за да бъде внесена за разглеждане в парламента.

Искането за визи за холандците е в отговор на референдума, който се проведе тази седмица и отхвърли Споразумението за асоцииране на Киев с ЕС. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Украински Българин

    0 2 Отговор
    Идиотски холандците и не се пуска България и Румъния в Шенгенска зона! С техният канабис нямат вече никакъв мозък!
  • 2 сноу

    2 1 Отговор
    Той Потрошенко всичката я е накъдрил само до визите напъпил...Цялата им продажна банда заедно с Яйцюк , Бардук и т.н сега се озъртат като обрани евреи отнякъде да ги почеше с някой милиард оная със стъклените очи -Нюланд..само че тя нещо я окъса със шарените революции ...
  • 3 onq s konq

    2 1 Отговор
    Това с визите е много далновидно,щото Холандия потъва прогресивно и в един момент като ги залее морето и почукат мокри до кости на украинската граница,ще чуят едно "Стоооой"...

    Коментиран от #4

  • 4 Дядо поп

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    И да потъне Холандия,холандците имат толкова много пари
    че могат да купят земята на финансово потъващи като нас
    и пак ще има къде да живеят,ние и братята украинци да му
    мислим,че така яко затъваме финансово та никой не ни
    иска.
  • 5 пени

    2 1 Отговор
    Това е трагедия...но поредната. Ето двуличието на някои западни политици, които подкукуросаха Пиетро, Яйценюк, Кличко, Тиушенко и останалите играчи, те скараха украйна с русснаците, за да влизали в ЕС. Естественно, искат. Украинци и руснаци се изпотрепаха в тая война, Пиетро вдигнал пелчалбите си в пъти, а сега, ЕС не иска УКрайна? Ето до какво води глупостта на тълпата - върши мръсната работа на кукловоди, накрая 3 пъти прецакана - един път задето воюва, втори път, задето не си гледа живота, ами троши други невинни и активи, и трети път - изпързаляна в очакванията и обещаното им. Е, и ние сме сии тъпи - която маскара ни обещае раят преди избори, нея вотираме. Само, дето раят така и не се вижда на хоризонта... Честито на украинците с такива управляващи...досущ като нашите са си.

    Коментиран от #7

  • 6 кроко

    1 2 Отговор
    Абе, вместо да си прекъсват дипломатическите отношения с разни държави, да въвеждат визи, да забраняват на разни политици и журналисти да влизат в страната им и други подобни беумни "демократични" действия, да вземат направо да си направят един референдум за присъединавяне към САЩ, та белким разберат новите им "приятели" каква стока са. Щото така нямат никакъв шанс от ЕС и САЩ да им пуснат фандък няколко милиарда да си имат за крадене!
  • 7 onq s konq

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "пени":

    Май не гледаш ТВ,щото там подробно обясниха как въпросния холандски "референдум" се организира и провежда под егидата на ПРО-РУСКИ организации и сдружения.А иначе това си е поредното "активно мероприятие" на Русия -част от хибридната й война с цел манипулиране мнението на европейските граждани и безпардонно вмешателство в парламентите им чрез лобиране за решения и закони в руска полза чрез добре платени про-руски партии.С две думи -денги за руската трапеза може и да няма,но за политико-пропаганддна война-всегда найдьотса!

    Коментиран от #8, #9, #10

  • 8 Хихихо

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    А украинскте наглярчета вече намазаха гащетата, хиххиихи
  • 9 Монго

    0 2 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Значи к*во разправяш? Руснаците са виновни за резултатите на холандския референдум...
    Кобилкин, ти по-изтрещял искаш да се изкараш от Деса. Двамата за премиите от Козяк16 ли се съревновавате?
  • 10 кроко

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    ако искаш може да се обзаложим, че ако във всяка една държава от ЕС се проведе референдум на същата тема, резултатите ще са същите като на холадския! Това, че мнението на мнозинството от гласувалите холандия е противоположно на мнението на еврогейските дупедавци, не означава, че там Русия провежда информационна война, а означава че има здравомислещи хора!
    И междувпрочем, целия този цирк с Украйна е за замазване на положението - на ЕС и САЩ им е ясно, че от Украйна вече не става нищо и никога няма да приемат в ЕС държава, в която само трябва да наливат като в бездънна каца, а няма какво да завлачат! Те затова и не им дадоха нищо от обещаната финансова помощ. Ама от време на време раздухват стари дрязги сякаш за да не забавят зомбитата като теб, че Русия е демонична страна!
Новини по държави: