Last news in Fakti

26 Март, 2024 14:40 1 688 9

В големите сръбски градове е засилено присъствието на военна полиция по улиците

  • сърбия-
  • засилено-
  • присъствие-
  • военна полиция

Патрули на военната полиция има и в търговските центрове, по гарите, в Белградския панаир и други оживени места

В големите сръбски градове е засилено присъствието на военна полиция по улиците - 1
Снимка: Shutterstock

Днес Министерството на отбраната на Сърбия съобщи, че присъствието на патрули на военна полиция на площадите, парковете и улиците на големите градове е засилено, съобщават сръбските медии и БТА.

Патрули на военната полиция има и в търговските центрове, по гарите, в Белградския панаир и други оживени места, уточни сръбската телевизия РТС.

Въз основа на заключенията на Съвета за национална сигурност сръбските въоръжени сили, заедно с Министерството на вътрешните работи и службите за сигурност предприемат предпазни мерки и превантивни действия за повишаване на сигурността на гражданите, съоръженията и институциите на Република Сърбия, се казва в съобщение на сръбското министерство на отбраната.

"Безопасността и сигурността на гражданите е приоритет и сръбските въоръжени сили остават готови, в съответствие с конституцията, закона и решенията на държавното ръководство, да ангажират своите сили и средства и заедно с другите сили за сигурност да гарантират спокойния сън на всички граждани на Република Сърбия", се казва в съобщението.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз съм веган

    6 4 Отговор
    Само орките не взимат мерки, затова им правят атентати.

    Коментиран от #2

  • 2 Нормален

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Аз съм веган":

    Вземи та хапни нещичко истинско бре !
  • 3 Ми дааа...

    2 8 Отговор
    сърбите се стягат за парче от подялбата на България.Русите вече имат 30километровата ивица по морето,турците вземат част от Родопите до Пловдив,македонците част от рило родопския масив,сърбите земите по поречието на Дунав та чак до Ч.море. остават няколко декара със българи на средна възраст 60-80 години.Това подготвят вашите оправници,които единодушно избраха българите.Границата на Европа ще бъде на Дунав.Румъния повече няма да бъде в пакет с България.

    Коментиран от #5, #7

  • 4 хммм

    2 3 Отговор
    Фашистка диктатура!
  • 5 мъ дааааа

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ми дааа...":

    ф твойто оста

    Коментиран от #6

  • 6 Ши гу дуфати

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "мъ дааааа":

    много яко...ама яко!Беги да лъскаш бастуня на Шиши и картофа.
  • 7 Койчо от Конаре

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ми дааа...":

    Е, не моЕ си толко прозД
  • 8 Хххх

    0 0 Отговор
    Който се цепи от колектива, колектива........
  • 9 Сърбите са надали сумата от 100 млд

    1 1 Отговор
    На Сърбия ще се повдигне въпроса за щетите които е нанесла на бившите югорепублики по време на войната в розпадаща се Югославия, която Белград запали. Те са повече от 100 млд.
Новини по държави: