Last news in Fakti

11 Август, 2015 15:44 807 2

Румен Петков: Младите хора трябва да участват в политиката

  • абв-
  • румен петков-
  • младите-
  • хора-
  • политиката

АБВ представи част от номинaциите на партията за общински съветници в Търговище

Младите хора трябва да участват активно в правенето на политика, във вземането на решения, касаещи бъдещето на България. Недопустимо е те да седят на резервната скамейка. Това заяви заместник-председателят на АБВ Румен Петков, който представи част от номинaциите на партията за общински съветници в Търговище.

На събитието присъства и издигнатият за кандидат за кмет на града от името на Алтернатива за българско възраждане Ивайло Първанов. „Младите хора трябва да знаят, че за тях има място в политиката. Не утре, не в други ден, а днес именно те са хората, които трябва да правят активно политика“, посочи Петков. Той  бе категоричен, че листата на АБВ за местните избори в Търговище е качествена и достатъчно мотивираща за избирателите в региона, които вече разполагат с истинска алтернатива за която да гласуват. Кмет и общински съветници, които ще стоят близо до хората и ще помагат ежедневно за разрешаването на проблемите на гражданите така, че те да почувстват наистина, че участват в решенията, които определят съдбините им. 

"Отборът, който водя към местните избори, е съставен от хора, които спокойно и без притеснения могат да се изправят пред обществото. Без да имат каквито и да било притеснения за миналото си. През целия си живот те са градили и създавали добър имидж и аз съм горд да участвам заедно с тях в предизборната битка“, пoсочи от своя страна кандидатът за градоначалник на Търговище от ПП АБВ Ивайло Първанов. Според него всички кандидати на АБВ за общински съветници в града са хора, които ще отдадат цялото си внимание за развитието на региона, хора, които отдавна са избрали да живеят и да се реализират именно тaм, където са и техните домове и семейства.

Сред номинираните за общински съветници на ПП АБВ за град Търговище са петкратният шампион на България и Румъния по спидуей Милен Манев; финансистът и управител на банков клон в града Стилиян Захариев; управителят на застрахователно дружество и икономист Асен Чатов и досегашният независим общински съветник и специалист в областта на недвижимите имоти Венци Илиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бургазлия

    1 0 Отговор
    Как да участват като немогат да се уредят от такива като Вас и вашите наследници ,погледнете в настоящия парламент колко са младежи иколко от тях са с навартян стаж за пенсия като деутати .
    ЯНАКИ Стоилов на колко години беше като за пръв път влезе в парламента и сега на коло години е и все депутат асамо той ли е ,Пирински и много,много много други като Вас.
  • 2 гражданин

    1 0 Отговор
    еее браво даваме път на младите 70 годишни да са на избираемо място а на старците от 20 до 50 г да запълват листата от 15 място.те това е демокрация..терминал вие знаете кои и хайде там където няма 70 г младежи с памперс в политиката.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове