Last news in Fakti

21 Септември, 2017 12:31 2 153 11

Ужасен инцидент с бебе в количка в пловдивски автобус

  • инцидент-
  • бебе-
  • автобус-
  • пловдив

За ужасен инцидент в градския транспорт в Пловдив информира читателка на Plovdiv24.bg.

Ето и емоционалния й разказ:

Здравейте! Искам да подам оплакване от шофьор на автобус номер 6 в Пловдив. Казвам се г-жа Христова. Тази сутрин, пътувайки с този автобус с бебето ми, ненадейно шофьорът наби рязко спирачка по булевард "Шести септември", при което аз тръгнах да падам, а количката се обърна буквално с бебето по лице. Не мога да ви опиша ужаса, който изпитах в този момент, виждайки бебето ми обърнато и затиснато от количката.

Благодаря на жената, която веднага се притече на помощ, а шофьорът дори не намали автобуса, нито спря, дори не ни попита дали сме добре с бебето или дали сме наранени. Нито той, нито дори кондукторът се позаинтересуваха за нашето състояние. Дори не ни помогнаха да слезем. Абсолютно съм потресена от този факт.

От човешка солидарност не попитаха как сме. В момента количката е огъната (едното колело не докосва земята), радвам се, че беше на спирачка, не ми се мисли къде би литнала, ако не бях я стопирала. Благодаря на Бог, че детенцето ми е живо и здраво и се отървахме само с уплахата и стреса, който изживяхме. След като друга жена ни помогна да слезем, успях да направя снимка на автобуса, която прилагам".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    16 13 Отговор
    Ако беше блъснал некои шофера по щаслива ли щеше да си ма
  • 2 ВОДАЧА НЕ Е ВИНОВЕН

    11 6 Отговор
    Повечето жени и майки са така - блеят и не мислят за последиците ! Ако това се беше случило в Германия - щеше да има наказание за майката . А шофьора може и да не и се извини ,той с нищо не е виновен - добре че поне не и се е скарал за безотговорността ! Няма да обяснявам как и какво и е била длъжна да предприеме майката и как да постъпи още преди рязкото спиране . Няма да казвам нищо за женското блеене . . . безсмислено е !

    Коментиран от #3

  • 3 Пловдивчанка

    4 8 Отговор

    До коментар #2 от "ВОДАЧА НЕ Е ВИНОВЕН":

    Майката е сложила спирачката..какво още....?!
    Да вземе да държи бебето заедно с количката в ръцете си ли !?...
    Аман от драскачи -„разбирачи”...Ейййй...Не се спряхте....Тц,тц...
  • 4 Кънчо

    12 1 Отговор
    Уважаема г-жо Христова. Какво би станало, ако не дай си Боже вместо рязко натисната спирачка беше последвал удар с друго превозно средство? Аз ще ви кажа! При скорост от 50-60 Км/ч Вие и вашето бебенце щяхте да залепнете на предното стъкло на автобуса! Съветът ми е при използване на градски транспорт да се възползвате от местата за майки с деца и да сядате с детето си по посока обратна на движението на автобуса!

    Коментиран от #6

  • 5 123455

    4 1 Отговор
    Повече шофьори в градските транспорти не са наред. Случка от Стара Загора- жена ми с едногодишният ни син се качват в автобуса с детска триколка и чичето затваря вратата преди да са влезли като затиска детето и жена ми. Почти всички в рейса стават и му се развикват, а той изобщо не реагира. Късмет че не бях...Та знам че работата е натоварваща и изморителна, но коя работа не е. Ако не издършаш ставай и се махай ама няма как да не се съображаваш.
  • 6 мънчо

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Кънчо":

    Кънчо проблема не е в това че е набил спирачка. Да беше отбил да види дали бебето е добре и не се нуждае от лекарска помощ. Трябва някой да си разцепи главата в рейса ли за да отбие за 5 мин.

    Коментиран от #7

  • 7 Кънчо

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "мънчо":

    Мънчо, постъпката на шофьора е без коментар, просто исках да наблегна на това, че е важно човек да мисли за евентуалните негативни последствия и да се стреми да ги ограничава!
  • 8 onq s konq

    0 5 Отговор
    Ако майката и бебето си бяха сложили коланите,сега нямаше да има подобна статия.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Гост

    2 2 Отговор
    Пловдив. То там и градския транспорт са дрифтъри. А чистота кара само и единствено в насрещното, с тайната надежда някой да се размаже в тях. Град на луди! Как е оцелял толко време? В 10те най стари градове в света е.

    Коментиран от #11

  • 11 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Ти май не си много добре? Как го измисли това за дрифтърите, чистотата и лудите. Ти въобще ходил ли си в Пловдив илуи предпочиташ да си стош на село?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове