26 Януари, 2018 16:08, обновена 26 Януари, 2018 18:00 3 101 8

Кола уби пешеходец в София (ОБНОВЕНА)

  • загинал-
  • пешеходец

Пешеходец загина при пътен инцидент в столицата. Сигнал за произшествие на пътя на кръстовище на бул. „Сливница“и ул. „Българска морава“ в района на Зона Б-5 е получен в полицията към 14,50 часа, съобщиха от полицията.

По първоначални данни, бус е ударил 80-годишен пешеходец на пешеходна пътека. На мястото на инцидента е предприет оглед. Извършват се процесуално-следствени действия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    14 3 Отговор
    Уточнявайте как е пресичал?Правилно или не правилно.Защото не винаги шофьорите са виновни.
  • 2 гост

    10 1 Отговор
    Голяма жирналистика. Оловно топче уби човек. Хора, така ли се пише? Няма ли: предполага се, че той е пресичал неправилно, на какво отстояние е бил пешеходна пътека. Каква е била скоростта на колата? Малко по-сериозно като отразявате подобни неща, за да са достоверни.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Spliff Star

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Това беше на пешеходния сфетофар на сливница , преди кенар откъм зоните. Ако не е натиснал копчето да сфетне зелено за него, вината си е в него , но ако шофьора е настъпил газта да хване "жълтото" ...... Грозна картинка, преди около час минах от там, беше хвърлен на петнадесетина метра по напред и по цялото платно разпиляни пластмаси от бронята, сякаш не пешеходец , а две МПС-та са се ударили. Много пъти съм минавал от там и си знам за себе си, че не тръгвам да пресичам докато не спрат всички (не е изключено вторият примерно да удари първият в колоната и той теб, тъй като се засилват доста приятно по булеварда). По моя преценка скоростта на колата е била доооста "висока".
  • 4 Spliff Star

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    И в допълнение: познавам сфетофара и като пешеходец, и като шофьор, преди беше с таймер за около по малко от 20 секунди мисля че, сега е по модерен от тия, които мигат три пъти преди да пуснат жълтото и на третата секунда, след червеното за колите, светва зеленото човече. Лично за мен пресичането в този учатък, без да си натиснал копчето за пешеходци, си е чисто самоубийство, при тоя трафик си е направо така!
  • 5 ДА го духате

    9 6 Отговор
    Аве ей кретени това , че масово шофьорите карат с несъобразена скорост е факт щот са много печени и големи майстори . Този човек даже и да е пресичал неправилно това не е оправдание за да почине на място с каква скорост се е движел тоя олигофрен. Ами ако е дете и не може да съобрази пак ли ще говорите кой къде е пресичал и как. От както шофирам в България знам що е такова положението ни... Само нагли и безотговорни хора , че даже си позволяват да коментират при такъв инцидент кой как е пресичал и в следващия момент същити тия ще пресекат двойна непрекъсната за да направят обратен завой щото им е по напряко ... Мама ви да е...а
  • 6 нещо Бойко почва да ми пада в очите

    4 3 Отговор
    ИЗВЪН ТЕМАТА: Защо ни е истанбулска или еди ква си конвенция, като и сега можеш да осъдиш някой за лека, средна или тежка телесна повреда????????????????????????????????? ?????????????????? ?????????? ??????????????? ?????????......... ???????????...Много моля да се помисли внимателно върху логичният въпрос, които задавам! Просто ние в България сме добри хора и жените ни са добри хора и не искат да съдят мъжете си, ами искат да си оправят семействата! Слава Богу тук в България бесният феминизъм все още не се вихри с пълна сила, както вече е в целият свят. Винаги съм бил за ГЕРБ, обаче Бойко не знам колко е религиозен и колко казва че е, и дали е чел в библията Исус какво казва - "Жената да слуша и да се подчинява за всичко на мъжа, а пък мъжа да я люби и обича, както Господ възлюби нас и даде Синът си за нас"

    Коментиран от #7

  • 7 Хайл

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "нещо Бойко почва да ми пада в очите":

    Абе ти тъп ли си? Човек е бил убит на улицата , независимо кой е виновен, а ти ми пишеш за бойко, за библията и кой кого трябва да слуша. Като нещо ти се пише вземи един лист и си пиши...
  • 8 pompev

    1 0 Отговор
    Абсолутно си прав колега,мога да ти кажа защо е така-това чувство за безнаказаност го има само в пост комунистическа България. Виновна е корупцията И Неспазването на закона.Стария автопарк,лошите пътища И неграмотни шофиори купили книжки допълнително утежняват ситуацията
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове