Last news in Fakti

12 Май, 2018 17:10 2 546 37

Борисов: Фалшива новина е, че чакам края на председателството, за да дам оставка! (ВИДЕО)

  • оставка-
  • правителство-
  • бойко борисов

Темата с медиите да се приключи - ако трябва, никакви държавни пари за никого, или да идват да им направим томбола, категоричен е той

Една фалшива новина, която се разпространява е, че чакам да мине председателството, за да дам оставка. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на Регионалната политическа академия на ГЕРБ - Стара Загора, предаде агенция „Фокус“.

„Държавата никога не е била с толкова добри параметри, колкото сега. Растат доходите, най-ниската безработица. Първият мандат като дойдохме, бяха 12-13% безработица. Расте БВП, растат доходите“, коментира Борисов.

Той добави, че е поел ангажимент към транспортните фирми и това са 70-80 хиляди шофьори.

„Още в петък разпоредих и в понеделник еврокомисарката по транспорт ще бъде в 14.00 часа при мен, за да направим среща с транспортния бранш. Някой написал, че Макрон се обърнал към мене да бързаме с реформите. Една дума не е казал по въпроса, а точно обратното. За толкова неща с канцлера са ме помолили да им помогна и да свършим работа. Понеже много ги е яд, защото специален гост в Брюксел на срещата на Франция, Германия, Холандия, Белгия е Борисов, сега в Германия президентът Макрон и аз и пак им е неприятно и дай да почваме с фалшивите новини. Едва ли не специален гост съм, но да ми направи забележка. Малко поне да имаха срама. Защо Западните Балкани? Тук бих си позволил да цитирам канцлера, ми казват, че съм избрал най-трудната тема, от която всички бягат, защото в този регион десетилетия ежедневието на тези хора беше да се убиват един друг“, допълни премиерът.

Според него това не е било преди два-три века, а вчера.

„Тази криза в Косово ние трябва да я прекратим. Защо ни касае България? Ами разпада на Югославия и войната в Косово върнаха България десетилетия назад. Създадоха организирана престъпност, контрабанда. Кой ще дойде да инвестира в район, където се бомбардира? Благодарен съм на всички колеги, защото всички потвърдиха, че ще дойдат в сряда, дори тези, които не признават Косово – и Румъния, и Кипър, и Гърция. Премиерът Рахой ще дойде на 15 и 16 май на двустранно посещение, за да може и той да участва и да не ни създава проблеми. Благодарен съм за този жест специално към България“, добави той и подчерта, че се отчита България като държавата, която на 100% се справя с миграционния поток. „Сега всички казват колко съм бил прав, че не съм се изпокарал и аз с президента Ердоган и България ни е най-сигурното място. Ама колко и тогава „хейт“ отнесохме, понеже е много модерна тази дума. Ако сега Стара Загора има 2000-3000 мигранти, кметът какво ще прави“, попита риторично премиерът.

Много обичат да ни дават акъл каква строителна площадка сме, но за тези много десетилетия да бяха свършили някаква работа, каза премиерът.

„От акъл имаме нужда, но точно те нямат право да ни дават никакви съвети. Аз не знам кметът на Стара Загора догодина за изборите какво ще обещава. Операта беше започната, довършихме я. Паркове, детски площадки, стадиони, детски градини, десетки санирани блокове. 80 блока са санирани. Не знам какво ще им обещае в следващия мандат да направи. Сега като минах през града, мисля че Стара Загора е един от най-хубавите и красиви градове“, заяви Борисов.

„Използвам случая да кажа как фалшивите новини масово тровят света. Завчера на наградата, която дадохме за принос на президента на Франция Еманюел Макрон, аз съм от тримата човека със специална покана. Там не се ходи, който няма работа, отива там. Така бяха подредили програмата, че с всеки да имам един час да разговарям. Понеже аз като председателстващ Европейския съвет, защитавам не само водещите икономики и държави, а и изостанали“, подчерта премиерът.

Получихме много топло и мило писмо от президента на САЩ Доналд Тръмп, предлага да се видим в скоро време на тема Западни Балкани, каза премиерът.

„В момента България подготвя следядреното споразумение, зад което Европа застана, Турция застана, Русия застана. Не знам защо така решиха САЩ – тяхна работа е. Но ситуацията в Близкия Изток също никак не е добра – въздушни удари, жертви. Надявам се, че и в тази посока ще направим необходимото, няколко стъпки сме подготвили, но чакаме да минат всички по надлежния ред. И за подобряването на отношенията с Русия имаме от президента на САЩ Доналд Тръмп много топло, мило писмо за това колко много разчита на нас и за Алианса, и за региона, и за Балканите. Предлага да се видим в скоро време на тема Западни Балкани“, каза още министър-председателят и посочи, че това всичко е, защото държавата има стабилен парламент, а по думите му това е най-важното за една парламентарна република.

„По-балансирана политика не си спомням. На 12 и 13 премиерът Бенямин Натаняху ни е поканил там за рождения си ден, но аз гледам все да ме няма, защото все някой ще донесе я торта, я букет, я ще снимат. Така че по-добре да ме няма. Ще открием и там паметник – такъв, какъвто и в София. Хората са изключително благодарни за това, което направихме – не само като история за това, че народът ни и църквата тогава са спасили хиляди български евреи, но и договорът за сътрудничество“, обясни Борисов.

Той посочи за първи път китайски премиер четири дни ще бъде в една държава.

„Не да дойде да ни види, не два дни, не три, а четири дни. И форматът става 17+1, защото Ципрас се обади и казва: „Ние досега бяхме наблюдатели, а сега искам да ме поканиш да дойда“. След това и саудитският престолонаследник. Интересът към нас - България, и към Балканите е факт, благодарение на нашата работа и всички го признават. И медиите какво? Президентът Макрон се обърнал към Борисов. Аз не съм там като представител на България само и той не го каза изобщо недобронамерено. Той си постави неговата програма и каза: „Ако едните искат бързо да се развиват, а другите не правят реформи, не им се работи или ги мързи, или не са достатъчно стегнати, или не се справят с мигрантската вълна – то други правят някакви промени вътре, отнемат правата на съдебни органи, на медии", каза Борисов.

"България в това отношение е пример – не само във върховенството на закона. Надявам се в Парламента да се вдигне тази тема с медиите и да се приключи - ако трябва никакви държавни пари за никой или да идват да им направим томбола, както за посещението с папата. Защото и това е фалшива новина - кои медии изобщо можем ние да контролираме? Затова никакви държавни пари – трябва да видим най-добрия модел и такъв да бъде. Сега и на Московски ще му кажа – ако имате проблем с разпространението, пощите да вземат да ги разпространяват. Сега всичко е във Фейсбук, в хиляди сайтове и да не говорим, че голяма част от тях пишат толкова фалшиви неща, че човек може да полудее. Добре, че не ги чета, но все ще се намери някой да ми каже: „Бе ти разбра ли?“ Това най ме вбесява, не искам да ги знам, имаме си достатъчно работа да си вършим“, каза още Борисов.

Опозицията я е много яд, че не успя да провали председателството и че аз съм моторът на тая работа със Западните Балкани, каза премиерът.

„С македонците заедно при папата ще бъдем – всяка година и те, и ние ходим там, и то винаги е едно бутане, едно криене, едно кой ще е първи, кой ще е втори. Със Зоран се разбрахме заедно да сме в хотели, заедно да ходим на плочата. Вчера на колегите – и на Вучич, и на Тачи, им казах, защото в Скопие се скарахме много – не искат да си подават ръка, единият е обиден, другият е обиден. И това ми е една от задачите сега и съм убеден, че самите те вече са много надраснали и знаят, че в европейската политика трябва да дават личен пример. Затова съм спокоен“, каза още Борисов и посочи, че министър-председателят на Великобритания Тереза Мей също ще дойде в България и то за два дни.

„С десетилетия не са идвали английски премиери, а сега и Тереза Мей, и Дейвид Камерън – даже сутринта рано ще им дам и двустранна среща, за да обсъдим Брекзит рано“, коментира Борисов.

Министър-председателят посочи, че заради всичко това опозицията я е „много яд“.

„Виждам такава ярост – просто нещо като им падне мъничко в Парламента и настава злоба и жлъч. Не знам как народните представители на ГЕРБ ще оцелеят физически. Вече остава малко от Българското председателство – не успяха да го провалят, въпреки че направиха всичко възможно, ама всичко възможно. Яд ги е, защото нито имат екип, нито имат програма. Гледам ги – и Таско, и Гечев, всички са били министри и зам.-министри – пази Боже, само при мисълта, че такива ще дойдат, ще държим здраво докрай. И всички казват, че той се е уморил и свърши ли председателството… И само се питат кой от тях ще стане министър. Преди имаше основание – например, когато ни направиха номера с вдигането на цените на тока само на определени апартаменти и забавените фактури, и сега февруари пак искаха да направят същата работа. Атаката беше масирана, психологическа и само с една цел - да се провали председателството, но така се проваля и Европа. Как щеше да се проведе всичко това? Аз съм моторът на тая работа за Западните Балкани. До онзи ден държавите, които не признаваха Косово, не искаха да седнат на една маса с нея, но знаете ли колко усилия положих и лични разговори един по един. И така те до един потвърдиха, че ще дойдат на 17-и. А испанският премиер Мариано Рахой каза, че ще дойде дори и на 15 и 16, за да не кажа, че е нещо против мене“, каза още Борисов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бесен Язовец

    58 6 Отговор
    Ше си ходиш ше си ходиш много скоро

    Коментиран от #15

  • 3 риъл нюз

    56 5 Отговор
    Стига йе Бико айде зарадвай ни ходи си вече, направи си милиардите ай поне остави малко живи българи по тая земя !!! Изчезни !!!
  • 4 Plovdiv

    42 6 Отговор
    Най-смешното е, че Боко се пъчи, понеже го крепят трима малоумника - Сидеров, Каракачанов и Симеонов. И тримата още утре може да го бламират и от него ще остане само спомен.
  • 5 Бай хой

    30 3 Отговор
    То е ясно че без бой няма да си теъгне тиквата. Ама че го уредим.
    И онья конь саеде чи риве.
  • 6 Патриот

    36 3 Отговор
    Сякаш за него е писал поета "той тая власт ще я стиска до гроба".
    В момента в който напусне власта ще го убият.
  • 7 ненене

    31 2 Отговор
    Господин Борисов, това не е фалшива новина. След като изтече председателството ще започнат сътресенията и разцепленията. Но, фалшивата новина, която разпространяваш е, че държавата е в цветущо състояние. За това не можеш да ме излъжеш. По този въпрос и аз имам лично мнение, а то е, че няма държава. Искам да питам докъде стигна със Западните Балкани. Интегрира ли ги? Нещо престана да ги споменаваш, дали това не е поредният ти провал. Не се срамувай да си кажеш, всички знаехме, че няма да свършиш нищо. Така че, изненади няма.
  • 8 синя трева

    20 2 Отговор
    АЗ ПЪК НИЩО НЕ РАЗБРАХ ОТ НЕГОВОТО СЛОВОИЗЛИЯНИЕ!

    Коментиран от #13

  • 9 Българският посланик

    4 30 Отговор

    До коментар #1 от "El comandante":

    Той ви чисти л..ната, не е много умен ама е единственият "активен" политик у нас, другите са "формални" , при това положение няма как да уволниме единственият, нали схващаш че на негово място ще дойде отрепка

    Коментиран от #10

  • 10 Мършо

    28 1 Отговор

    До коментар #9 от "Българският посланик":

    По голямо л.... от тоя няма ше знаеш той неговите не може си обърше камоли на някой друг!
  • 11 зулус

    19 4 Отговор
    Прав е човека бе какво само плюете??? И заплатите дигнаха и пак не могат да намерят хора да им работят по хотелите...това не намаляване на безработицата, а направо отрицателна безработица...даже ще внасяме работна сила от вън щото тези дето им се работеше успешно ги изгониха от България!!!
  • 12 onq s konq

    4 17 Отговор
    Малко се позатопли и НАИЗЛЯЗОХТЕ ОТ МАЗЕТО НА БЪЛГАРИЯ/НО НАЙ-ВЕЧЕ НА РУСИЯ/ КАТО ПЕПЕЛЯНКИ:)Ама не може така бе влечуги "сибирокръвни"-кой има,кой няма зъби ,напира да хапе!И не разбирате че независимо че ви е слаба руската отрова,БГ разполага с достатъчно ЕВРО ПРОТИВООТРОВА.Куриозното е,че са се домъкнали тука и пепелянки не без отрова,А НАПРАВО БЕЗ ОТРОВНИ ЗЪБИ!И като знаят че нямат нито отрова,нито зъби ,само викат /пардон-съскат/ "СЛАВА РУСИИ":)
  • 13 зулус

    14 2 Отговор

    До коментар #8 от "синя трева":

    Ами то на един политик ако му разбираш нещо значи не е никакъв политик!!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Киро

    16 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    Целия народ не го иска, ама ще остане още много години, щото тоя човек не се наяде няма и да се наяде.Жалко за хората, които бачкат много а вземат малко, заради неговата политика.Ама то който и да застане на негово място и той ще краде колкото него така че, няма оправия в тая държава.
  • 16 прост българин

    14 1 Отговор
    В Пловдив се говори,че бил направил СЕДМИЯ милиард чисти пари .....ЗАКОННИ ......В СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА КАЗВА СЕ БЪЛГАРИЯ ...... А ПРОСТИЯ НАРОД ВСЕ РЕВЕ ,ЧЕ НЯМА ПАРИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА
  • 17 Иванов

    19 2 Отговор
    Бойчо е най- добрият премиер. Колкото повече надобрява, толкова повече народът оредява. Колкото по- висок БВП, толкова повече бъркат по кофите за смет. Колкото повече "спестявания" в банките, толкова повече избягали от България.
  • 18 Koko

    14 2 Отговор
    Жалко, жалко....
  • 19 барбалан

    24 0 Отговор
    Европейска подлога!
  • 20 Йон70

    10 0 Отговор
    Да БСП ги е яд че ги надминахте по лицемерие и наглост, като сте на светлинни години пред тях..... Вас ви е яд че президента Радев не е ваш и неможете да го командорите като болонката Роско........
  • 21 SAAB

    12 0 Отговор
    Целият......шлифован фалшификат !.....:)
  • 22 Боко Мазника от БРЕГ

    16 0 Отговор
    Смешника Бойко Борисов като кмет съсипа гр. София и като министър председател съсипа България и ДОКАЗА единствено:
    1. Че е елементарен и първосигнален човек със самочувствие и без грам покритие!!!
    2. Че върти, като развален грамофон едни и същи глупости до втръсване!!!
    3. Че вечно някой още му е виновен и крив!!!
    4. Че е всичко друго но не и управленец!!! Неговата роля е не да решава проблемите, а да ги създава!!!
    5. Че не блести с интелект!!!
    6. Че е човек, който не може да прочете една страница текст и затова бълва само глупости, в публичното пространство.
    7. Че Лизането на Задници е единствената постоянна черта на Смешника Бойко Борисов!!!
    8. Смешника Бойко Борисов има кокоши мозък – „Кокошката има от 1 до 2 грама мозък”, тоест Смешника Бойко Борисов има не повече от 2 грама мозък!!!

    Коментиран от #31

  • 23 НЯКОЙ ДА Е ВИДЯЛ БОЙКО С КНИГА В РЪКА ?

    10 0 Отговор
    ИЛИ С БУК НОТ, ДА ЧЕТЕ, ДА ПИШЕ, ДА Е ОБКРЪЖЕН С КНИГИ, КАРТИ, ДИАГРАМИ, РАЗЧЕТИ, МОНИТОРИ И СОФТУЕРИ ПО ФУНКЦИОНИРАЩАТА НИ ДЪ.ЖАВА ? А ? БОЙКО Е ПО-ЗЛЕ ОТ ПЪДАРИН ИЛИ КПП СТРАЖАР НА СТОПАНСКИ ДВОР НА МЕСТЕН АРЕНДАТОР ! БОЙКО ГО НОСЯТ ПОДМОЛНИ ЛИЧНОСТИ А ТОЙ Е ТЯХНИЯТ КРЪСТНИК - Дон КОРЛЕОНЕ !
  • 24 ОТ ТАЗИ ГРЕШКА НА ПРИРОДАТА имат

    12 0 Отговор
    ПОЛЗА САМО ТЪМНИТЕ КРИМИНАЛНИ ФИГУРИ, КОИТО СЕ ПРИКРИВАТ ЗАД ГЪРБА МУ. ЛОГИКА - БОЙКО БИЗНЕС НЕМОЖЕ ДА ВЪРТИ, НО МОЖЕ ДА ГО ПАЗИ. И ТЕ ТАКА НА БОЙКО ВРАТЪ МУ Е ГОЛЯМ.
  • 25 Гост

    12 0 Отговор
    Ела да видиш как растат доходите в МБАЛ Света Анна Варна.Сегашния директор и бивш депутат от партията ти,не вдига заплатите на персонала.Събаря бараки които болницата даваше успешно под наем,и печелеше.Събаря ги с цел да направи паркинг.Единственото нещо което гледа е кой къде спира.За заместник директор назначи авера си по чашка който дойде от Военна болница,и никога не е работил в нашата.На един от порталите е другия му авер който има ТЕЛК за психическо заболяване.Никъде не назначават такива за охранители,но там може.За заплати пари няма.За рушене на сгради и за правене на паркинг има.Управление по Герберски.

    Коментиран от #37

  • 26 БОЙКО НЯМА ПОНЯТИЕ

    10 0 Отговор
    В КОЛКО ФИРМИ ФИГУРИРА КАТО ПАРТНЬОР И КОЛКО ПРИХОДИ ПОСТЪПВАН НА НЕГОВИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ ! А КАК ПОПЪЛВА ДАНЪЧНАТА СИ ДЕКЛАРАЦИЯ И ГОСПОД БОГ ЕДВА ЛИ БИ СЕ СПРАВИЛ.
  • 27 ПРИТЕСНЯВА МЕ КАК ЩЕ ГО ПРИЕМАТ В РАЯ

    7 0 Отговор
    ТОЛКОЗ ДОБРИНИ Е НАПРАВИЛ ЗА / за народа ? Или за лъскавите предприемчиви личности?/- ЕДНА СЛЕД ДРУГА !
  • 28 Коментар

    10 0 Отговор
    Тримата ТЕ КРЕПАТ.
    АМА КАК САМО НИ ИЗЛЪГАХА НИЩО НЕ НАПРАВИХА ОТ ОБЕЩАНИЯТА НА ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ.
    ЧУСТВАМ СЕ 🎙ИЗМАМЕН.
  • 29 патриотъ

    13 0 Отговор
    Ти си моторът на глупостта,Боко!Престани да се занимаваш със западните Балкани,престани да се мазниш на всички западни лидери и застани като нормален политик,който защитава интересите на своята страна!Престани да чакаш Тръмп да те поглади по главичката,защото изглеждаш смешен и извратеняк и ме е срам от такъв политик!Заеми се с проблемите на своя народ и държава,които скоро ще ни затрупат!Стига обикаля на празни обороти света в имитация на дейност и допринеси поне мъничко нещо за тази наша държава!И знам,че ти е късно да учиш,но поне си вземи някой редактор да ти подсказва словореда и правилния изговор,че е смешно !
  • 30 Боко честния

    12 0 Отговор
    Щом Бойко Методиев Борисов каже, че нещо е фалшиво т.е. неистина значи е точно обратното - ИСТИНА !!!!
    Винаги е точно на обратното, което говори и това са неоспорими факти !
  • 31 555

    3 0 Отговор

    До коментар #22 от "Боко Мазника от БРЕГ":

    По точка 8 не съм съгласен...обиждаш животинките като ги сравняваш с Боко
  • 32 ГОСТ

    4 0 Отговор
    ГОСПОДИН ПРЕМИЕР ОТ ЗЕЛЕНА ТИKВА СЕМЕ ВЗЕМАТ САМО БЪЛГАРИТЕ МАНУПУЛИРАЙ И ГИ ЛЪЖИ ЗА ДА ВЛЕЗЕШ В ЛЪЖЕИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ
  • 33 гнида

    2 0 Отговор
    Тази икона е много изкуствено сложена там ... Всъщност , ако народът хапне тиква пълнена с прасе , ще се сети защо не е поумнял 30 години .... Вярвайте ми рецептата е прекрасна ! И веднага хората ще се сетят колко са бедни материално , морално и умствено ... Важно е докато е малка змията да и се см...........
  • 34 ПЕНСИОНЕРА

    0 1 Отговор
    Ама ние сме го избрали човека, и сега искате да се откаже сам. Просто и елементарно уоотсън, не го избирайте, турнетете пак някой Жергейчо и Хорешарски , и ко праим? Бойко поне обикаля света белким подхвърлят някой кокал , а ония никаде не ги допускаха.
    Трайте и кротувайте сега и мислете до следващите избори.
    Лошо направи и Бойко че остави пенсионерите с 200 лв, демек 20 дена ще има само храна и 10 дена по инерция.

    Коментиран от #35

  • 35 ПИНЦИО

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "ПЕНСИОНЕРА":

    ДОКАТО ИЗБИРАШ ЛИЧНОСТ А НЕ ПРОГРАМА И ИДЕОЛОГИЯ ВСЕ ЩЕ ЖИВЕЕШ КАТО ЧЕРВЕЙ НЕ В ЧЕРЕШКА А КАТО ЧЕРВЕЙ В КРАВЕШКО Л.ЙНО ! А В СЪЩНОСТ ТОВА Е И НАШАТА РОДИНА - КРАВЕШКО. А КАК НИ УБЕЖДАВАХА ЧЕ ЩЕ БЪДЕМ ШВЕЙЦАРИЯ А ВСЕ НА ШВЕЙЦАРСКИТЕ КРАВИ В Л. ЖИВЕЕМ.
  • 36 ГЕНИЙ

    1 0 Отговор
    КАК веднъж, не изнесе доклад с проблемите, задите ПЛАНОВЕТЕ, перспективите, пътищата за изпълнения, постигнатите резултати, ЖИЗНЕНОТО равнище на НАРОДА, здравеопазване, образование, КУлтура, работна заетост, заплати, пенсии, финансовото състояние на държавата, лека и ТЕЖКА промишленост. ЩО ТАКА БЕ ДЖАНАМ ? НИМА ДА СИ МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ - ТОЕСТ ИЗПЪ
    НИТЕЛНАТА ВЛАСТ НА ДЪ.ЖАВАТА Е ТОЛКОЗ АЙЛЯК ДЛЪЖНОСТ ? УТРЕ МИТЬО ПИЩОВА , М. ОЧИТЕ И КРАВАТА ДА ПОЕМАТ СЪЩАТА ПОЗА - БЮРО, КРЕСЛО, СТЕНА, ИКОНА И ДВА БАЙРЯКА. ПЪДАРЯ ДЕТО Е ПЪДАРИН ИМА ДОКУМЕНТИ КВИТАНЦИИ И МОЛИВ А НАШИЯТ АЙЛЯК И БЕЗГРИЖЕН И ВИСОКО ОТГОВОРЕН. НА КАКВО СЕ ДЪЛЖИ МЕЖДУНАРОДНИЯТ МУ УСПЕХ - ТОЙ НЕГОВОРИ ЧУЖДИ ЕЗИЦИ И ВСИЧКО СЕ ВЕЗА И КЪДРИ ОТ ВЪНШНИТЕ МИНИСТРИ И ПРЕВОДАЧИ. КОЛКО СА ЩАСТЛИВИ НАВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ЧЕ НИКОЙ НЕЗНАЕ БЪЛГАРСКИ ! А АЗ САМО СТРАДАМ И СЕ СРАМУВАМ !
  • 37 Гостенин

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Гост":

    25 то само това да е.Къде забравяш коледни и великденски бонуси получават само приближените до К. Петров.Как иска да изгони автомобилите на инвалиди и медицински представители от болницата,защото не плащат.Благодарение на него това е единствената болница в която частните линейки заплащат такса за влизане в двора.Петров измисли също пациентите на спешна медицина да заплащат по 2лв на час паркинг.Назначените от него пазачи с какви коли започнаха работа.И за 6 години как сега всички карат нови коли и мотори.Това благодарение на таксата паркинг.Този човек ще бъде запомнен с това че само руши,и гледа кой къде паркира,вместо да се грижи за състоянието на болницата.Може би това е единствената болница с директор който не практикува медицина.Но пък по далавери и евросредства разбира как се усвояват,къде присвояват.По скоро неговата оставка трябва да искат.Превърна болницата в касичка.Обърнал болницата на собственост.Пъди автомобилите на лекарите които не са на работа,а неговата и на приятеля му не мърдат от болницата.Безплатен паркинг,какво да се прави.А болницата уж е с 77% държавно участие.Гербери,толкова ли нямате за директор уважаван и действащ лекар,който ще мисли за болницата,персонала и пациентите?А не да се прави на директор на паркинги и гаражи.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове