Last news in Fakti

4 Септември, 2019 14:15 2 791 17

Мая Манолова: Нямам никакво намерение да се занимавам с партийно строителство

  • мая манолова-
  • партийно строителство-
  • местни избори

Това беше първият въпрос на пресконференцията, на която Манолова застана заедно с председателя на Инициативния си комитет Никола Вапцаров

Мая Манолова: Нямам никакво намерение да се занимавам с партийно строителство - 1
Снимка: БГНЕС

"Нямам абсолютно никакво намерение да се занимавам с каквито и да е проекти. Нямам никакво намерение да се занимавам с партийно строителство. Това е фейк новина." Това заяви Мая Манолова в отговор на журналистически въпрос след представянето на кандидатурата ѝ и на Инициативния комитет, който я издига за кандидат за кмет на София.

В последните дни слухове в медиите свързаха името ѝ със създаването на нова партия, която щяла да бори статуквото в България.

Манолова бе категорична: "Това е фейк новина!"

Проблемите на София нямат цвят, каза още Манолова, но добави, че "няма как да забрани на партийни централи да я подкрепят".

Въпросът дали ще прави партия бе първият на пресконференцията, на която Манолова застана заедно с председателя на Инициативния си комитет Никола Вапцаров. След като Манолова отговори отрицателно, последваха и други въпроси, свързани с партийното строителство. Като дали ще подкрепя други кметски кандидатури в страната и дали ще излезе със своя листа за съветници. Манолова отговори отрицателно и на това питане и каза, че ако стане кмет на София ще разчита на общинари от всички групи в Столичния общински съвет.

"Искам да спечеля кметските избори в София! Това е задачата, към която се стремя", отсече Мая Манолова. И обяви, че това, което иска е смяна на системата, система, при която има един формален кмет и друг кмет в сянка. Смяната на тази система изисква подкрепата на всички, добави тя, като по този начин отговори и на друг "партиен" въпрос - след като няма да има свои съветници, на чия подкрепа ще разчита в СОС.

"Ще пренеса модела, по който работихме в институцията на омбудсмана в общината, а той е - всеки ден сред гражданите!", каза още Мая Манолова.
Според нея кампанията вече е започнала.

"Тя е нечестна, агресивна и подла! И за съжаление, това идва от медии, които са близки до властта", добави тя.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Onq s konq

    2 7 Отговор
    Това е ясно. С Баце ще има , аз на тебе ти на мене. Не е случайна тая ранна медийна кампания, в полза на Мая.
  • 2 Onq s konq

    2 1 Отговор
    Баце и той така заапа кокала. С ранна медийна реклама? А кой ли дърпа конците, КОЙ?
  • 3 гост

    6 2 Отговор
    Още ли я има тая бг?
    Такива съдисти и психопати няма в вселената!!!
  • 4 веселба

    6 1 Отговор
    Тогава, защо се захващаш изобщо?! За спокоен сън ли?!
  • 5 ПЕЕВ

    8 5 Отговор
    МАНОЛОВА ЩО НЕ СИ ПРИЗНАЕШ ЧЕ ПЕЕВСКИ ТИ ДЪРПА КОНЦИТЕ.

    Коментиран от #10

  • 6 Тръмп

    9 5 Отговор
    А дъщерята на Манолова от къде има 100000евро за да си купи етаж за 400000евро на ул."Алабин"-56???:):):)Дайте да ви видим документите преди да излъжете хората,да гласуват за вас и БСП!!!:):):)
  • 7 Огойски

    4 8 Отговор
    о4.11.2о19 година. (неделя) 20.02 часа крайни резултати от балотажа за кмет на София Мая Манолова петдесет и пет процента Йорданка Фандъкова четиридесет и пет процента%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
  • 8 Носталгията по морето

    1 1 Отговор
    Нямали да стане пет часа да си ходя че ми писна от простотии не се издържа вече и от жегата
  • 9 Гостилничаря

    9 1 Отговор
    Нима!? Славуча твърдеше същото преди да си закрие предването! Другарко Манолова, по-сериозно, моля Ви!! Наредете се на опашката на гладните кандидат-разсипници, ще има и за Вас от баницата, на народа може още дълго да му се стяга хамута, търпелив е, а вече достатъчно прост и глупав......!
  • 10 хитър Петър тук не върви

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "ПЕЕВ":

    Ти главния прокурор ли си та ги поставяш така "грижовно" в полза на Борисов?
  • 11 Жалка ъ

    2 2 Отговор
    565лв за юли чисто с 30 години и 3 месеца и 23дни трудов стаж

    Коментиран от #13

  • 12 Елена Йончева

    0 1 Отговор
    То и нямаш време. Айде, идвай да си гукаме, че в небитието е скучно....
  • 13 механик

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Жалка ъ":

    Парите и стажа нямат връзка - важна е скоростната кутия...
  • 14 ВЛАСТ=НАГЛОСТ

    0 1 Отговор
    Кмета трябва да си кметства и да отговаря пред съгражданите си, които са го избрали. Не трябва да е подвластен на Диктатурата на нито една Партия, Вожд или Фондация. Трябва да има решаващ глас над всички Общински льолювци, събрани от кол и въже на базата на някакви си проценти. Кмета и другите изборни общинари да имат правото на не повече от 2 мандата.
  • 15 Нео

    3 0 Отговор
    Според мен Манолова се насади на пачи яйца. Тя не е наясно какво се построи в София при Фандъкова и това ще и повлияе зле. Освен това определено изостави надеждите на доста хора за помощ, като подаде оставка, а не излезе в неплатен отпуск.
  • 16 българин

    1 3 Отговор
    МАЯ МАНОЛОВА Е СЛЕДВАЩИЯТ КМЕТ НА СОФИЯ.ВЯТЪРА НА ПРОМЯНАТА ДОЙДЕ.ЖЕЛАЯ БЪРЗО ДА ПОМЕТЕ ПОМИЯТА ИНЕРАЗБОРИЯТА В СОФИЯ.НЕЙНИТЕ МЕЧТИ СА И НА НАРОДА ПОЖЕЛАНИЯ. УСПЕХ!!!
  • 17 HBOS

    0 2 Отговор
    Господа,
    Няма по достойна Дама от Г-жа Манолова. Това е Българската Г жа Тачър. Госпожо на Добър час в тази трудна борба за прилагане Международния Пакт за България ДВ Бр. 43 от 1976 г. МВнР/НРБ ратифициран с Виенската Конвенция в сила за Р. България от 1986 /НРБ, Пакт който е жалон за Граждански, Политически, Социални, и Икономически Права в Р. България, която Република днес се управлява не от Законите, грубо погазени от неграмотни и невежи хора, а от Кодекси на Институции и Ведомства които заместиха Закона с кодексите си-С една цел Той да бъде заобиколен и игнориран от правния мир. Допусната измама от Народното Събрание на Р.Б. На Добър час в тази неравна борба с измамниците врагове на Демокрацията .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове