12 Септември, 2019 11:45 6 032 35

Румен Петков: Изтъкнатият руски шпионин Мони Паси съсипа американските и британски служби

  • румен петков-
  • шпионаж

Съболезнование на колегите от Щатите и Британия, които разчитат на хора, които се смеят, без да знаят защо

Изтъкнатият руски шпионин Мони Паси съсипа американските и британски служби. Това каза лидерът на АБВ Румен Петков по повод шпионския скандал.

„Той се оказа по-информиран от тях и назова число на руските шпиони в България, в което услужливо не включи себе си.

Всички предстоящи кадрови промени на шпионлъка на Щатите и Британия, се дължат на това, че Мони изнесе информация, която генерално се разминава с тяхната.

Не е нужно да си много тъп, за да говориш такива работа, достатъчно е да носиш червени маратонки.

Съболезнование на колегите от Щатите и Британия, които разчитат на хора, които се смеят, без да знаят защо“, посочва още лидерът на АБВ.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мони Паси

    18 23 Отговор
    Кмета на Пирдоп къде чука на Таро снахата Мариана има много голям х** 21 сантима Яз съм го пробвал и съм го лапал
  • 2 Наблюдател

    44 63 Отговор
    Тоя пиян руски боклук дори майтап като хората не може да направи!

    Коментиран от #6

  • 3 какво не прави парата

    93 16 Отговор
    Монката, Плевню и Цецо - на въжето. Само един Луджев може да ги бие по предателство в нашата държава.
  • 4 Мони Паси

    14 24 Отговор
    Гои да го духате

    Коментиран от #7

  • 5 Гост

    45 42 Отговор
    Тоя не се ли срещаше тайно с бандити? Този алкохолик не пикаеше ли в плевенските фонтани? Този определено води класацията за най-некадърен вътрешен министър! Може би заедно с Мими.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Лора курвата

    4 17 Отговор

    До коментар #7 от "Еl comandante":

    Духай гявур
  • 9 хахо

    26 17 Отговор
    Абе Румка да са ти приятелчетата,в Дубай ли къде?Изликува ли си простатата,че пикаеше налево и надесно,или намали биричките да те ева и у пиянката.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 АНЕНЕРБЕ

    33 5 Отговор
    През 2007 година Шефът на руските тайни служби Николай Патрушев тайно у нас...........Патрушев бил отседнал в пловдивския хотел „Санкт Петербург". където с него се среща тогавъшният вътрешен министър Румен Петков, Георги Първанов, Гергов и кметът на София и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. .......... Патрушев се интересувал от ситуацията в България, прогнозите за предсрочни избори и шансовете на ГЕРБ да спечелят цялата власт...........
    Неслучайно тези хора получават високи руски отличия.............. С орден „Михаил Ломоносов" е удостоен Бойко Борисов.............. Орден „Княз Александър Невски" първа степен пък е връчен на бизнесмена Георги Гергов, шеф на Пловдивския панаир и собственик на ЦУМ............... С отличия са почетени още Вежди Рашидов, акад. Антон Дончев, писателят и депутат Дончо Цончев и др. Сред кавалерите на „Княз Александър Невски" бе и шефън на ЛУКойл - България Валентин Златев .....ЗА ККАВО НИКОЛАЙ ПАТРУШЕВ Е НАГРАДЛ БОРИСОВ С ОРДЕН МИХАИЛ ЛОМОНОСОВ? ..............ЗАЩО БОРИСОВ ПРЕМЪЛЧАВА ТОЗИ ФАКТ !!!

    Коментиран от #26

  • 12 Смях

    12 11 Отговор
    Голямо квичене,ей...не са свикнаале дрОгарите така.На тях вратата трябва им се отваря,инак не са свикнаале,ама ке свикнат.
  • 13 ssaev

    38 8 Отговор
    Мони Паси? По-голям "Трабант" в българската политика не е имало от началото на прехода насам. Само сегашната му колежка Захариева може да му бъде конкурент! Високо платен (отвън!) срам за дипломацията и демокрацията! Активно впрегнала се да работи СРЕЩУ българските националн интереси!
  • 14 Смях

    11 12 Отговор
    Дрогарите са свикнаале на ресторантчета и сбирчици с народната пара.Да се лее ракийка,танци-манци...Убаво е,па и за без пари.
  • 15 Las Vegas

    10 13 Отговор
    Тоя руски агент не беше ли със забрана да влиза в САЩ?
  • 16 охохо

    11 12 Отговор
    Ей това са нашите русофили, дупе дават за америка, ама като им откажат виза или не спечелят от лотарията за "зелена карта" и тутакси заобичват Русия и започват да плюят по "краварите". И така до следващата лотария... Ако вземат да спечелят пък, първата им работа е да си закичат къщите с американското знаме и да запеят химна.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 АНЕНЕРБЕ

    26 4 Отговор
    СПОМНЯТЕ ЛИ СИ КАКВИ ОБВИНЕНИЯ ПОВДИГНА ПРОКУРАТУРАТА СРЕЩУ ПАСИ И МИЛЕН ВЕЛЧЕВ ПРЕЗ 2005 ГОДИНА?!!! ......... Те бяха за ШПИОНАЖ в полза на ИЗРАЕЛ............Софийската военноокръжна прокуратура извършва проверка по повод създаването на ЦЕНТЪР В ИЗРАЕЛ за връзки между българското Министерство на външните работи (МВнР) и българските посолства в десетки държави. Налице са достатъчно данни за извършено престъпление и обвинение в ШПИОНАЖ в полза на трета държава. ..........Министерството на външните работи (МВнР) е възложило на израелската фирма Гилат проекта за сателитна комуникация между МВнР и 37 задгранични български представителства,..............Централата на тази СЕКРЕТНА за България информация е в Израел, а обслужването е на израелската частно фирма. ........ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА НЕ ВКРА В ЗАТВОРА АГЕНТИТЕ НА МУСАТ ПАСИ И МИЛЕН ВЕЛЧЕВ???? .......
  • 19 гост

    14 11 Отговор
    Тоя пияндурник не спря да реве и да вие на умряло вече три дена откакто взеха да гонят руските шпиони - боли го силно но нека страда ….

    Коментиран от #20

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Гост

    14 3 Отговор
    А герб какви са..... Сорос , къв е че налага законите си.... Нашите управници хвърчат до Америка , да дават обяснение за вътрешните ни работи на Америка.... От къде на къде....... Агенти то по големи агенти от герб други няма....

    Коментиран от #22

  • 22 Приятел

    5 7 Отговор

    До коментар #21 от "Гост":

    Пропускаш,че сме в НАТО и ЕС.Не сме азиатци.
  • 23 Приятел

    5 8 Отговор
    Цвичат защото България излиза от влиянието на 5тата колона,действаща деструктивно и против България 70г,против свободния дух и независимостта на българите.Опитваща се да наложи азиатски модел, където всички са "равни",само някои са "по-равни".

    Коментиран от #24

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Кой68

    6 3 Отговор

    До коментар #11 от "АНЕНЕРБЕ":

    Мозък,ако си мислиш че американски и английски шефове на тайни служби не са идвали в България значи нищо незнаеш...Вникни в наименованието-"тайни сружби"?Като идват няма да бият тъпана че са тук по-еди каква работа.Нали са тайни😉.

    Коментиран от #32

  • 27 БКП

    8 5 Отговор
    Що пикаеш във Фонтаните ве другарю Петков Засрами се от майките с деца
  • 28 Умно село

    7 2 Отговор
    Недей така с лошо бе Румба.
    Той е Салмон Грънчаров - мъж на жена си.
    Пасито остана със сълзите то НАТО.
  • 29 Факт

    2 3 Отговор

    До коментар #10 от "Баба Ванга от щата Тенеси":

    Татарите да си одат одека са дошли, замьо македонска со столица Филипол!
  • 30 ПЕНКО

    3 2 Отговор
    СЛЕД КАТО ИЗХРАНВАМЕ ЕДИН СОЛМОНЕЛ П С И Х И , НЕКА НЕ ПРОТЕСТИРАМЕ ,ЧЕ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ РАСТЕ "АНТИСЕМИТИЗМА" !!!!!!!!
  • 31 Паси е най МЪДЪР

    3 5 Отговор
    Злобата му е безгранична от устата му слюнки хвърчат а от очите петолъчки. Мечтае да види България като Руска губерния. Какво толкова иска ПАСИ само САЩ да инсталират десетина Американски ядрени ракети за защита от нападение на Червената мечка.

    Коментиран от #33

  • 32 АНЕНЕРБЕ

    6 1 Отговор

    До коментар #26 от "Кой68":

    Идвали са всякакви представители на чужди служби , но не знам коя от тях е наградила БОРИСОВ ЗА ЗСЛУГИ С ОРДЕН ЛОМОНОСОВ!!!

    НАЛИ ЗНАЕШ, ЧЕ ОРДЕНИ СЕ ДАВАТ ЗА ЗАСЛУГИ , А БОРИСОВ ЯВНО Е ИМАЛ ТАКИВА ЗА ДА МУ ДАДЕ ПАТРЕШУВ ТОЗИ ОРДЕН!!

    Коментиран от #34

  • 33 АНЕНЕРБЕ

    10 3 Отговор

    До коментар #31 от "Паси е най МЪДЪР":

    ПАСИ Е МЪДЪР ЗАЩОТО НЯМА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА.

    АКО ИМАШЕ ТАКАВА ЩЯХА ДА ГО ОСЪДЯТ ЗАЕДНО С МИЛЕН ВЕЛЧЕВ ЗА ШПИОНСКИЯ СКАНДАЛ СВЪРЗАН С ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО ЗА ИЗГРАЖДАНЕТО В ИЗРАЕЛ НА ЦЕНТРАЛА КОЯТО ЩЕШЕ ДА СЕ ПОДДЪРЖА ОТ ЕВРЕЙСКА ФИРМА И ЩЕШЕ ДА ПРЕДАВА ОТ ТОЗИ ЦЕНТЪР СЕКРЕНТАТА ИНФОРМАЦИЯ НА 37 НАШИ ПОСОЛСТВА!!

    В ИРАН щяха да го обесят на някое кръгово движение и щеше да виси няколко дни обгрижван от рояци мухи.

    В "демократична" България това не се случва.

    ПАСИ ПРЕДАВА СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ НА МОСАД , А ПРОКУРАТУРАТА НЕХАЕ, МОСКОВ ВКАРВА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ОТРОВНИ ВАКСИНИ КОИТО СЕ БИЯТ НА НОВОРОДЕНИ , И ПРОКУРАТУРАТА НИ ПАК НЕХАЕ.

    ЗАЩО ЛИ Е ТОВА ПРЕСТЪПНО БЕЗДЕЙСТВИЕ?

    ОТГОВОРА Е ПРОСТ - защото няма българска държава!
  • 34 Кой68

    2 3 Отговор

    До коментар #32 от "АНЕНЕРБЕ":

    Бойко е награден ох "руснаците"че спря Белене;спря Южен поток;купи като заплати преждевременно Американски саморети и сега ще се купува Натовска бронегехника?!?За всичко това го е наградил Путин.....Колко трябва да си изпростял за да пишеш това или спопед опорните точки?Това статукво се държи/подкрепя от любимата ви САЩ......Р
  • 35 АНЕНЕРБЕ

    5 0 Отговор
    За твое сведение Южен поток го спря Орешарски , а за Белене борисов плати като поп едни милиарди на руснаците за двата реактора, които стоят като тежко бреме на скапаната ни държава.

    Да ти припомня , че продадените преди това два блока на АЕЦ белене на цената на КИЛОГРАМ ЖЕЛЯЗО , сега въртят турбините на КАЛИННГРАДСКАТА АЕЦ.

    ЗА КТБ НЯМА ДА ГОВОРЯ.
    Там Борисов плати С ДЪРЖАВНИ ПАРИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА на собствениците на фалиралата банка единият от които е руската банка ВТБ.
    Борисов си затвори очите когата по престъпен начин ВТБ придоби чрез поставените от нея лица ВЪЗБРАНЕНИЯ ОПЕРАТОР ВИВАКОМ.

    За всичко до тук изброено очаквам след ЛОМОНОСОВ следващия орден да е ГЕРОЙ НА РУСИЯ.

    ИМА ЗАЩО!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове