Last news in Fakti

26 Юни, 2012 14:50 34 836 42

Жена омая Бойко Борисов, ще се жени

  • бойко борисов-
  • love style-
  • списание

На сърцето на Бойко Борисов лежи тайна дама, която ще стане неговата съпруга, след като той се оттегли от властта.  „Има една госпожица, която ми е по-близка, милата, ако я обявя, ще я разкостят. Когато приключа с държавната работа, ще се оженя и ще си я прибера", загатва за любимата си премиерът пред списание LOVE style.

Борисов настоява, че не е влюбен, защото няма възможност да осигури такава връзка на тайнствената дама – да й отделя време и да я води на почивки. „А аз само работя - и събота, и неделя. И на рождения ми ден нямаше жена в къщата ми“, констатира Борисов ситуацията. Не му тежи, че няма първа дама. Ризите му гладят "Цветето и Надето от НСО". Противник е на изневерите, такива могат да са и чувствата.

„С мен може да живее само някоя, която да седи в кухнята и да не излиза. И такава няма, защото не харесвам такива жени", допълва Борисов.

Ето защо раздялата си с банкерката Цветелина Бориславова била негова инициатива: „Тя е класа. Щом искаш да правиш бизнес и да се развиваш, нямаме шанс“.

За първи път може да видите и най-интимното място – спалнята на премиера в Бояна, показана в интервюто на Миролюба Бенатова. До леглото си той държи гирички и китара.

Неподозирани страни на художник и музикант изникват още от обширното интервю с премиера. Той е заснет как рисува по къси гащета, показано е какво държи на балкона, а също и любимото му куче.

Борисов говори и за дъщеря си Венета, която имала желание да се върне от САЩ и да започне нов живот в България: „Беше си дошла от САЩ и дори си намерила работа при Дянков. Не ми казали. Като разбрах, работният й стаж трая няколко часа", казва Борисов. Той настоява 30-годишната му щерка да остане в САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обама

    7 5 Отговор
    Че защо щерка му да си стои в Щатите. Нали тук гради рая за всички българи. Или когато не е пред електората или камерите, изтрива мъжкарската усмивка, пие набързо едно и благославя бога, че наследницата му не гази нашенските земи.
  • 2 georgi

    4 4 Отговор
    Вожда Наш...
  • 3 Павлин

    9 2 Отговор
    Дърщеря му нека си стои в САЩ, защото ако се прибере тука - жална и майка - я журналисти, я опозиция, я нагли, килъри и други ще я полазят.
  • 4 пинокио

    3 6 Отговор
    дъщеря му е в щатите за да са сигурни новите ни приятели, че той ще бъде добро момче!
  • 5 bubblehead

    5 3 Отговор
    Дъщерята на Бойко е по-добре в САЩ защото зависта на бългатите е около 10 пъти по-отровна от гърмящите змии , по разрушителна от хипотетичното "голямо" земетресение и по непродуктивна от виетнамския тип социализъм ... "материал" както се казва
  • 6 Охай

    4 3 Отговор
    Голям противяга ми е Борисов , прави се на голЕм "пич" а всъщност е жив .а.ак. Ама то полвината български народ е с основно или без образование, кво ли се чудя, че има култ към ББ

    Коментиран от #20

  • 7 joro

    1 0 Отговор
    ЕИИИИИ, БОГУУУУУУУ.........
  • 8 николай маринов

    3 2 Отговор
    Мислех че харесва Дянков , а то.........! Чудо да видиш .
  • 9 Ева Марчева

    4 2 Отговор
    Всички имат навик да обиждат дъщерите и синовете на известни и ли т.нар. важни хора, такива като премиера...А тези синове или дъщерия нали имат и те души и амбиции...Явно някои новини не се достатъчни за пошлите журналисти и съчиняват други, за да се впишат в играта...Премиера го оставете да се върши работата... а дъщеря му да решава сама...
  • 10 ми7ко

    4 2 Отговор
    хаха чухте ли? Примата ще се жени!
  • 11 Ревизоро

    4 1 Отговор
    След като тиквата настоява дъщеря му да си остане отвъд океана,какво остава за другите.
  • 12 МАНАФА

    3 2 Отговор
    Тоя го кара само на бастуни.За какви жени става въпрос?!
  • 13 станишев

    3 3 Отговор
    ЕЙЙЙЙ БОГУУУУУ .....е затова сме като народ мърша ,и няма да ни има след стотина години....щото човека се пъне нещо да направи ,ама кво го плювате.... СЕРгЕя ли да дойде ...че си има кусури има ама и желание за някаква промяна има ....поне прее.а комунистите ...и скочи на бая олигарси ...а това си рискована работа ...
  • 14 добромир

    6 0 Отговор
    Ами приключвай по-скоро с държавните работи тогава и ходи да се жениш!
  • 15 идеен

    4 0 Отговор
    Що не вземе да се ожени за Плевнелиев.И той е free.
  • 16 Йорданка Стефанова

    3 0 Отговор
    ...eee, това си е абсолютен PR за премиерчето, наближават избори....
  • 17 ал капоне

    2 0 Отговор
    Така е с мафиотите, винаги сами, докато не остане само един!!!!
  • 18 Настрадин ходжа

    1 0 Отговор
    комплексарско мислене и съответно кокошкарско изказване съобразено с ценза му ... за съжаление показва и демонстрира най - пошлото от българщината, а се прави на разбиращ умник. Тръгнал бай Гаъньо да коментира хора на които не им е на нищото въздухара!
  • 19 пес

    1 0 Отговор
    Батман... завинаги..... Та, като дойдат избори - гледайте хубаво в бюлетините.. за да не се налага после пак да пишете..
  • 20 vanko

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Охай":

    ами те тук всички са отворковци ,само като им четеш коментарите и начина им на мислене,то ясно какво е лицето на тази държава.Ама никой от тези не се напъва да направи нещо полезно за страната си ,а само коментират тия ,които се мъчат да им осигурят нещо по-добро,а те евентуално да го кунсумират наготово, защото се имат за голими тарикати и всезнайковци.Аман от такива.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 До станишев # 13

    2 1 Отговор
    станишев#13,връщай се веднага в лудницата,докато не е късно.Чудя се колко ли трябва да е м..умен някой,който си мисли,че Боко не е комунист и олигарх!!!Напомням ти,че като главен секретар на МВР му бе отказана виза за щатите,защото е мутра и бандит.Нали се сещаш,че дори обикновен шофьор на бус към Тошовата партия не можеш да бъдеш,какво остава да си охрана лично на Тошо тиквата.Да не си забравил,че Боко беше лична охрана на Тошо тиквата?!
  • 23 жеко

    2 0 Отговор
    Мацката да го взема и още утре към венчилото!
  • 24 ицо

    1 0 Отговор
    да всички знаем че БАТ БОИКО ще се омъжва - за полови година 6 пъти в ТУРЦИЯ избранникът му със сигорност е РЕДЖЕБ ЕРДУГАН.
  • 25 гого

    2 0 Отговор
    То като му свърши мандата ще почнат неговите хора да го търсят да си оправят сметките а булката?-Вдовица
  • 26 дупничанин

    0 1 Отговор
    Голям е бате Бойко ..а такива за съжаление във България не ги харесват...друго си е мижетурки като Сергей ...като Жан ..той не си е загубил човешкото ...казва нещата такива какви то са ...но...дано повече време е на власт та да оправи малко нещата в тази държава ...

    Коментиран от #28

  • 27 тарабас

    1 1 Отговор
    ГОЛЯМ НЕКАДЪРНИК е брат ти бойко ...
    А тайната дама е ИСКРА ФИДОСОВА !!
  • 28 до дупничанин

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "дупничанин":

    ей отверко ... къде живееш в дупница ?
    казвай бързо !!
  • 29 кик

    1 0 Отговор
    Той настоява 30-годишната му щерка да остане в САЩ.
    нали е много убаво защо не си дойде тук...........
    Беше си дошла от САЩ и дори си намерила работа при Дянков. Не ми казали
    за нея няма ли интервю обяви??????????/
    хора хорааааааа вси4ко е както едно време както едно време просто са се променили оковите
  • 30 МИМА

    3 0 Отговор
    „С мен може да живее само някоя, която да седи в кухнята и да не излиза. И такава няма, защото не харесвам такива жени"...
    Тази мъдра мисъл някой ще ми я объясни ли? Хем да седи в къщи, хем не ги харесвал...
  • 31 куко и пипе

    3 0 Отговор
    Защо е настоява 30 годишната му щерка да остане в США!? Та нали у нас е прекрасно, благодарение и заради него, именно! Нека дойде, да живее, труди и прочее и да се придвижва по тъмните улици на "центъра" на "столицата" и по разбитите и изкорубени тротоари и улици...красотаа...
  • 32 горката

    1 1 Отговор
    Не можете ли да защитите бедната госпожица?
    Кой да я защити, ако не вие? Престрашете се,
    нали сте силен, премиер, не оставайте сам.
  • 33 РАЗСЪРДЕНА СЕРИОЗНО

    0 1 Отговор
    Gospodin Borisov,
    Jenete se po skoro za jena koiato v nikakuv sluchai niama da pozvoli stroeja na AETS BELENE! Ot nikogo, dori ot marsianci!
    Imate bezobrazni suvetnici. Tova na nishto ne prilicha.
    Igraete s golemi ogniove. Sprete se, jenete se, po skoro!

    Ako ste svoboden, ili izostaven, gotova sum da se jertvam i da se ojenia za Vas, samo sprete TAZI AETS BELENE vednuj zavinagi!
    HRAM NA SPASITELIA TRIABVA TAM DA SE IZDIGNE.
    I SVATBA TAM DA SE VDIGNE! STIGA VECHE!
    SURDITA SUM VI ТОЗИ ПЪТ СЕРИОЗНО!
    ЗАПОЧВАМ САМО ЗАНИМАНИЯ В КУХНЯТА!
  • 34 хммм

    0 1 Отговор
    Изглежда имате предложение. Може би дамата е Госпожица Бенатова? Извинете , ако греша, но е добре да отговорите, все пак.
  • 35 Предвидлив приятел

    2 0 Отговор
    A damata dala li e suglasie da se ojeni za Vas i da Vi chaka?
    Tia vuobshte znae li che "shte se ojenite" za neia?
    Da ne se okaje che tancuvate sam Tangoto...
  • 36 Гадателка

    0 1 Отговор
    Не гадайте повече. Когато за един мъж властта е по скъпа от
    лиубовта, той губи и двете. Бог помага на този на който сърцето е чисто. Само лиубовта пречиства сърцето. Жалко за ББ. Хубав мъж е.

    Но властта му е по- скъпа от всичко. Прави грешката на Живков.
    Иначе по друго не си приличат. Засега в историята остава Тато -
    останалото са подражания. Но Живков плати висока цена за властта- изгуби всичко. Защото властта е от Лукавия- а
    Лиубовта е от Бога. Приближи се до Бог с молитви, Бойко.
    Господ ще те чуе, повярвай, нямаш нужда от преводачи.
  • 37 Христянин

    2 1 Отговор
    Амин. Да е жив и здрав Премиера. Бори се колкото може. Не е лесно.
    Аз ще се помоля за него. Да разпознае истинските си приятели, защото много го лъжат, от там идват бедите му. Завиждат му.

    Ще се помоля, Бог да му прати честна, вярна и истинска жена.
    Амин.
  • 38 Chetets

    0 1 Отговор
    it is written in Geneses 2:18
  • 39 хицх

    1 0 Отговор
    Ima edna prekrasna dama na около 65 Ako e tia, bravo!
  • 40 orakul

    1 0 Отговор
    Vie ste zemen chovek, razreshete zagadkite, imate nujda ot iаsna kartina , koi e do vas, s vas, koi ne , za da e uspeshna Novata 2013.

    Има едни български приказки от баба ми: от два стола- на земята. Но по хубава е тази: Съмнявай се в съмнението си и ВЯРВАЙ във ВЯРАТА си. Мислите ли как да уважите дамата за празниците?

    Така излиза че я криете защото не сте уверен в нея. Това е обидно. Когато един мъж обича истински, той е ОКРИЛЕН!
  • 41 syvet

    0 1 Отговор
    ne otlagaite poveqe nai vajnotо, ne budete gordeliv, ne e po hristianski
  • 42 Пророчица

    0 1 Отговор
    Жената не е била в бяло, а в черно палто когато той я вижда за последен път. вижда я не отдалеч но и казва само една дума. Сред хора е било, преди година, ако не си спомни, нищо няма да помогне.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове