Last news in Fakti

10 Май, 2020 10:50 2 225 72

Станишев: Подценяват саможертвата на войниците от Червената армия

  • сергей станишев-
  • 9 май

Институциите трябва да си говорят. Президентът акцентира върху икономическите и социалните въпроси, които ще излизат напред, категоричен е президентът на ПЕС

Станишев: Подценяват саможертвата на войниците от Червената армия - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

България има нужда от икономически антикризисен щаб, в който да участват представители на всички институции и политически сили. Такава теза разви в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по "Канал 3" президентът на ПЕС и премиер от 2005 до 2009 г. Сергей Станишев.

Той подчерта, че ПЕС работи за общоевропейски план за възстановяване на икономиката на ЕС.

"Кризата, породена от коронавируса, е системна и симетрична - удря всички, но въздейтвието ѝ е асиметрично върху отделните икономики" подчерта Станишев. И именно затова според него на нашата страна е необходим икономически антикризисен щаб.

По повод на напрежението между "Дондуков" 1 и "Дондуков" 2 Станишев подчерта, че институциите трябва да могат да си говорят.

Той отбеляза, че в изказванията си президентът Румен Радев е акцентирал върху икономическите и социални проблеми, свързани с кризата, които тепърва ще излизат напред.

Разговорът в студиото на днешния 9 май започна с това какъв празник има днес - Ден на победата или Ден на Европа. "Тези два празника са неразривно свързани", подчерта Станишев. И добави, че декларацията на 10 външни министри, между които и Екатерина Захариева, е "очевидна манипулация с историята".

Документът е пряка функция на обтегнатите отношения ЕС - Русия, бе категоричен Сергей Станишев. И изтъкна, че в декларацията се подценява саможертвата на войниците от Червената армия, а нейният принос е най-голям за победата над нацизма.

"Има един виновник за Втората световна война - нацистка Германия", подчерта Сергей Станишев.

"Пактът Рибентроп - Молотов е от същото ниво на виновност като Мюнхенското споразумение, продължи Станишев. И коментира, че тогава "всички са се опитвали да оттласнат войната от себе си".

Запитан справя ли се БСП в тази криза, Станишев подчерта, че партията е имала и положителни, но и отрицателни ходове. Според него правилна е била подкрепата за извънредното положение, но не и законопроектът за спекулата.

Президентът на ПЕС каза, че правителството се справя добре с овладяването на здравните аспекти на кризата, но предупреди властта да не се главозамайва. "Все повече с овладяването на здравната криза напред ще излиза икономическата", изтъкна той. И подчерта, че тук е ролята на БСП като опозиция да предлага работещи решения.

Бившият лидер на БСП отговори и на въпроси, свързани с бъдещето на партията с оглед на прекъснатия от корона кризата процес на вътрешнопартиен избор на председател.

"Искам да видя не битка на всяка цена за властта в партията, а политическа дискусия за бъдещето на БСП. Искам да видя състезание на платформи. Търсенето на враг с партиен билет противоречи на демократичните инстинкти на БСП", подчерта Станишев.

Той критикува стила на вождизъм и еднолично взимане на решения и изтъкна, че търсейки алтернатива на ГЕРБ, хората не искат да видят втори ГЕРБ.

"Председателят трябва да обединява, ако продължи това отстрелване на хора и на генерации до никъде няма да стигнем", каза още Станишев.

"Корнелия Нинова имаше силен старт на мандата, не може да се отрече, постигна убедителна победа на президентските избори. Но, за съжаление, последваха 3 загуби, които не бяха предопределени, а всяка се дължи на конкретни грешки. Но ако не си направиш нужния анализ, пак ще настъпваш същата кирка и тя ще те удря", каза Станишев.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ей го на

    29 4 Отговор
    Потомствен хрантутник на народен гръб - в България и Европа !

    Коментиран от #7

  • 3 Кирил

    16 6 Отговор
    След тях са били НКВД и са ги разстрелвали с картечници.изборът е бил,или напред и шанс да останеш жив или убит от НКВД и семейството заточено в Сибир.

    Коментиран от #44

  • 4 big

    15 6 Отговор
    Като изключим другите проблеми на БСП, най-големия се казва Сергей Станишев! Той е разкрачен между много партии и политики, но БСП не фигури между тях, просто те му бяха трамплин за настоящето му Аз.
  • 5 ЧЕРВЕНО ЗНАМЕ ☭☭☭☭

    8 12 Отговор
    Соросоидите скоро ще бъдат изкривени и нещата отново ще си дойдат на мястото!

    Коментиран от #61, #67

  • 6 Бау

    24 8 Отговор
    Другарю Станишев, никой не подценява саможертвата на обикновените войничета, които са умирали с хиляди всеки ден. Но за съжаление тези, които са дошли след тях са също толкова страшни колкото и нацистите, които са изгонили. Сменили едни чудовища с други. Казват, че СССР направили от нас хубава държава със здрава икономика. Случайно западна Европа, която е била срината със земята да не е възстановена? Случайно там да е имало масови арести, Народен съд и екзекуции? Цяла източна Европа проклина Червената Армия, само българите се радват на новите си поробители.

    Коментиран от #10, #12

  • 7 Комуниста

    10 9 Отговор

    До коментар #2 от "Ей го на":

    Сергей няма тризонет с VIP асансьор като евротлантика Цецо държавния служител!

    Коментиран от #13

  • 8 Другия с коня

    9 9 Отговор
    Кое е Манипулация с Историята,че не разбрах....Това,че Червената Армия ,освободила половин Европа я Окупира ...И това е Манипулация...Министрите на Окупираните 45 години държави би трябвало да поискат Обезщетение,Наказание и Репарации от Руския Агресор.Не само Извинение занпричинения тотален срив в развитието им налагайки Кпмунизъм и забрана на Частната собственост...
  • 9 Левскаря

    7 1 Отговор
    Не е подценена, другарю. Вън от пространството си.
  • 10 Хисторик

    9 8 Отговор

    До коментар #6 от "Бау":

    Когато не си в час не е хубаво да коментираш. Народни съдилища е имало в цяла Европа и е факт, че в НРБ има много по малко екзекуции от колкото на запад срещу нацисти и сподвижници на нацистите!

    Коментиран от #15, #20, #23

  • 11 ГОСТ

    13 3 Отговор
    Никой не подценява ролята на Червената армия и Съветския съюз за разгрома на нацистка Германия......Поклон и вечна памет на милионите жертви и знайни и незнайни герои дали живота си ,за освобождението на света от нацисткото зло......Но.....проблема е в това,че след освобождението,са погазени всякакви човешки права и свободи от същите тези освободители....Едно зло е заменено с друго,почти идиентично с нацисткото....червената чума.......
    Затова имаше Унгарско въстание....56-та...Пражката пролет 68-а....Солидарност в Полша......Затова и руснаците са недолюбвани от много хора.......Но обикновените руснаци не са виновни.....по- скоро политиците им......Както и всички политици като цяло.....От тях идва злото......

    Коментиран от #51

  • 12 КОНТРАТА

    12 12 Отговор

    До коментар #6 от "Бау":

    Комунистите индустрялизираха и построиха България за 15 години, защо за 30 години демокрация не направихте демократите нещо за РБ ами още крадете от построеното през социализма?

    Коментиран от #60

  • 13 Абе

    8 4 Отговор

    До коментар #7 от "Комуниста":

    И Сергея ти , и Цецото - все от червено безродно котило и до тлъстия кокал , лежкунят все на народни плещи , както са научени !

    Коментиран от #17

  • 14 Панов

    7 4 Отговор
    Войната между СССР и Германия,след като развалят съюзничеството е война между два хищника. Лагерите в Колима и Гулак побеждават лагерите в Освиенцим.

    Коментиран от #58

  • 15 Бау

    8 3 Отговор

    До коментар #10 от "Хисторик":

    А колко хора в западна Европа са екзекутирани защото са отказали да предадат земите и животните си за колективизация? А колко хора са убити само защото са били заможни и са имали фабрики? Колко са умирали по трудови лагери защото са посмели да критикуват комунистите? Може би ще е по-добре и ти да прочетеш малко.
  • 16 Охо Бохо

    5 1 Отговор
    Такива хора трябва да напуснат БСП, като го харесват европейските лапачи на всичко, което е авснта да го изберат до разпадането на Е С. пожизнено.
  • 17 Комуниста

    6 2 Отговор

    До коментар #13 от "Абе":

    Абе Сергея не ходи да закусва във Вашингтон и Сергея няма евроатлнтическо НПО!
  • 18 Гербав трол

    5 0 Отговор
    Типичен представител на неолиберализма и джендъризма и поддръжник на статуквото а се пише ляв. Не само в България но и в Европа опозицията не е никаква опозиция а поддръжници на управляващите - изпитан приом в либералната демокрация която няма нищо общо с демокрацията - създават се партии които да заемат мястото на опозицията за да не се появи истинска такава и за да се имитира че овчето стадо ужким има някакъв избор.

    Все едно при дядо Тошо да бяха разцепили партията на БКП1, БКП2 и БКП3 и да кажат ето вече е демокрация в България и имате избор. И точно това направиха след 89 година - всички партии са съставени от бивши партийци и сътрудници на ДС. И стадото си мисли че има избор и може да промени нещо с вота си. За да няма издънки всички нови партии които не са от управляващата вихрушка се унищожават още в зародиш и никоя от трите БКП-та няма нищо против и се правят глухи и слепи че това се случва.

    За да е пълна измамата трите БКП-та се плюят пред стадото и имитират че са различни но заедно участват в ограбването на народа и там се мълчи и който и да дойде на власт от тях не търси сметка на другите за грабежите.

    Системата е добре измислена и действа и докато системата е такава едни и същи хора ще ни управляват независимо кого изберем и ограбването на народа ще продължава. Системата не е българско изобретение и тя действа от доста време на запад и тя ни беше наложена тъкмо от новите ни "братя".
  • 19 Бесен Язовец

    6 3 Отговор
    Джипси брадърс знаят да коментират Сергей обаче Сергей и неговото правителство 2007 г докараха в РБ 10,5 милиарда € външни инвестиции, а миналата година приключихме едвам с 600 милоина ивестиции!

    Коментиран от #53, #66

  • 20 Не съвсем

    3 4 Отговор

    До коментар #10 от "Хисторик":

    Факт е, че на много места в Европа, е имало саморазправа, най-вече с колаборационисти, но често когато са засичани от военни, са били възспирани, и реално саморазправа е имало само с доказано виновни, а тука невинните са били повече от виновните

    Коментиран от #22

  • 21 az #Победа75

    5 0 Отговор
    Стратегията на Лондон през ВСВ е да реши въпроса, който не успя да реши през ПСВ - да унищожи конкурентите - континенталните империи в Европа. Тогава се справи се с Германската, Австро-Унгария и Османската. Разруши и Руската, но на нейно място се появи СССР, не по-слаб геополитически съперник, контролиращ територия, дори по-голяма от тази при Царска Русия. Лондон използва Хитлер, за да разруши СССР. Американците от своя страна използват Хитлер, за да разрушат Британската империя. Вашингтон успява в плановете си. Лондон се проваля. Като резултат имаме чудовищно кръвопролитие, отнело десетки милиони човешки животи! За щастие днес има ядрено оръжие и решаването на подобни противоречия, когато новия хегемон, изхвърля от трона на световното господство стария със разпалването на световен конфликт е невъзможно.
  • 22 Бесен Язовец

    4 2 Отговор

    До коментар #20 от "Не съвсем":

    Трай си невежа във Франция дори са имали мини гилотини и са ги съдили тричленки!

    Коментиран от #24

  • 23 лъжец си не хисторик

    4 4 Отговор

    До коментар #10 от "Хисторик":

    Стига с болшевишките лъжи а? На Нюрнбергския процес на смърт са осъдени общо 12 немски офицери!

    Коментиран от #25, #27

  • 24 гру

    4 3 Отговор

    До коментар #22 от "Бесен Язовец":

    Слагайте една мини гилотина на "Позитано 20" и са почвайте

    Коментиран от #34

  • 25 Бесен Язовец

    4 0 Отговор

    До коментар #23 от "лъжец си не хисторик":

    Нюрнберг е бил само върха на сладоледа и са били усъдените 25 висши офицери от Вермахта! Във всяко градче е имало в общината съдилище и в задния двор без поп са ги пращали при Фюрера сподвижниците по цяла Европа!

    Коментиран от #26

  • 26 тцтц

    3 5 Отговор

    До коментар #25 от "Бесен Язовец":

    Що не направиш сравнение с "Народния съд" дирижиран от кремъл ?Нали става въпрос за съд?

    Коментиран от #33

  • 27 Гербав трол

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "лъжец си не хисторик":

    Какво общо има Нюрнбергския процес със народните съдилища в отделните държави. На Нюрнбергския процес съюзниците са съдили висши лидери на нацистите за престъпление против човечеството и народните съдилища са съдили местни помагали на фашистите.

    Има голяма разлика и във всяка държава ги е имало.

    Коментиран от #32, #40

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 демократ по душа

    4 2 Отговор
    няма как да стане това цял свят знае за дадените жертви от русия .... но новата политика на путин наи вече ни омръзна меко казано

    Коментиран от #36

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 виж са

    3 2 Отговор

    До коментар #27 от "Гербав трол":

    Има гооляма разлика !Дали съдиите са безпристрастни (на запад) или изпълняват заповеди на Москва (у нас)

    Коментиран от #35

  • 33 Гербав трол

    3 2 Отговор

    До коментар #26 от "тцтц":

    Народния съд във Франция и Италия осъжда много повече местни от нашия нищо че не е дирижиран от Кремъл.

    Даже малко народ е осъдил докарали ни до поредната национална катастрофа - ако разни подлизурковци не бяха ни вкарали на страната на Германия и бяхме от страната на победителите какво щеше да стане.

    Коментиран от #42

  • 34 Другия с коня

    4 2 Отговор

    До коментар #24 от "гру":

    Ми те вече са се почнали.Приватизаторката ги е подкарала наред -като уволниш червен цървул от Позитано,къде ще си намери работа според теб....И в Русия не ги искат вече за обучение и преквалификация....
  • 35 Гербав трол

    4 2 Отговор

    До коментар #32 от "виж са":

    От къде знаеш че са били безпристрастни - чичко Сорос ли ти каза. Изобщо не са били безпристрастни и на запад - както каза друг тричлинки са ги съдили.
  • 36 Гербав трол

    6 4 Отговор

    До коментар #29 от "демократ по душа":

    И на мен ми омръзна политиката на краварите които искат богатствата на целия свят за себе си без пари. Това че Путин не иска да дава богатствата на Русия на краварите без пари го прави много лош за господарите ви ама какво да се прави - има ядрени оръжия и не може да го пипнете - остава ви само да плюете по него - лошо.

    Коментиран от #41

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Червен боклук

    5 2 Отговор
    Тази сган разбира само от сила,трябваше да последваме примера на Румъния

    Коментиран от #43

  • 39 Тоа

    1 1 Отговор
    Пак обарна Шозо по ветаро
  • 40 Епа да

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "Гербав трол":

    Нюрнбергския процес си е военен трибунал, а другото е наказания по бърза процедура
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 тцтц

    4 1 Отговор

    До коментар #33 от "Гербав трол":

    За каква национална катастрофа става въпрос? България е станала съюзник на Германия,защото е нямала друг избор.Немските дивизий са били на северната граница и са чакали заповед! Освен това по времето когато влизаме в тристрания пакт,СССР е съюзник на Германия (Пакта Рибентроп-Молотов).

    Коментиран от #45

  • 43 Гербав трол

    2 1 Отговор

    До коментар #38 от "Червен боклук":

    Че що не го последвахте примера на Румъния ами даже избирате комуниста Бойко да ви упралява - пък и 95% от ГЕРБ са комунисти и сътрудници на ДС. Май само на ужким сте срещу комунистите - вие сте против само срещу комунистите които не са на власт.
  • 44 Активист на БКП

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "Кирил":

    Е,и ??? Ти беше ли там ? Видя ли? Или четеш материали от ,, Козяк,, ? Продажник!!! Нещо за тия ,които разрушиха София с бомбандировки да кажеш? Зад тях кой вървеше? ЦРУ! ФБР???
  • 45 Гербав трол

    1 2 Отговор

    До коментар #42 от "тцтц":

    Е значи влизаме в съюз и с СССР когото ужким много мразите. Кой ти каза че нямаме избор - неутралитета не е ли избор. Швейцария е била неутрална и фашистите не са я пипнали и не я водят победена държава. Даже и да са влезли фашистите в България (те го правят въпреки че сме съюзници с тях) съвсем друг щеше да е изхода от войната а не поредната национална катастрофа.

    Едно е да се водиш окупиран от германците макар и без бой и жертви и съвсем друго е да се водиш техен съюзник. За народа нямаше да има никаква разлика но едни наши политици се притесниха да не си загубят постовете.

    Коментиран от #46

  • 46 тцтц

    4 1 Отговор

    До коментар #45 от "Гербав трол":

    Що бе,нали великия СССР по това време е бил съюзник с Германия и основен суровинен снабдител! Що и ние да не станем съюници?

    Коментиран от #52

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 анадолски манаф

    2 0 Отговор
    Тези красиви устни. ..💄💋💄Ще те любя до полуда! 💋👠💄👙💄👠💋💓
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 az #Победа75

    4 3 Отговор

    До коментар #11 от "ГОСТ":

    Унгария'56, Прага'68, Солидарност са все рожби на запада, на ЦРУ. Препоръчвам ти да се запознаеш по-дълбоко с технологията на т.н. "цветни революции". След ВСВ в Европа действа ред договорен от Великите сили на множество конференции. Намесата на запада в източната сфера е нарушение на договореното. А да сравняваш СССР с нацистка Германия и да твърдиш, че са две страни на една и съща монета е непознаване на историята и заучено пропагандно клише, което не издържа критика.

    Коментиран от #55

  • 52 Гербав трол

    4 2 Отговор

    До коментар #46 от "тцтц":

    Ами ние не сме станали съюзници на СССР а на Германия - и със сегашните ни съюзи (НАТО) е същата работа. И пак те питам защо пък не сме останали неутрални ами трябва непременно да лижем задниците на силните на деня.

    Той българина без господар не може - който е силен на настоящия момент трябва задължително да му се подмажем ако ще това да затрие държавата ни.

    Коментиран от #54

  • 53 стоян

    4 2 Отговор

    До коментар #19 от "Бесен Язовец":

    До 19 ком -Инвестиции другарю -ама в молове -А закона за заменките забрави ли кой го сътвори =или и ти си от тези дето го използваха и замениха селските келяви ниви за парцели край морето
  • 54 кво си пил

    2 2 Отговор

    До коментар #52 от "Гербав трол":

    Явно ти хлопа дъската или си руснак
  • 55 КАТ СИ ПЕЕШ ПЕНКЕ ЛЕ КОЙ ЛИ ТЕ СЛУША

    2 4 Отговор

    До коментар #51 от "az #Победа75":

    Тия ги разправяй на филанкишията.......
  • 56 Руските свине

    7 2 Отговор
    Са тези, които непрекъснато фалшифицират историята в своя полза, а Станишев е полуруснак, с майка руска еврейка. За са не ходи в казармата да 28 годишна възраст беше с руско гражданство. Той е шестият министър-председател на България, който е бил съветски гражданин. Другите са вожда и учителя Георги Димитров, Васил Коларов, Антон Югов, Гриша Филипов и Андрей Луканов.

    Коментиран от #57

  • 57 Гербав трол

    0 4 Отговор

    До коментар #56 от "Руските свине":

    Станишев е същия като Бойко - "бивши" партийци от БКП. Вие ужким сте против комунистите ама не баш и много обичате комунистите и сътрудниците от ДС да ви управляват щото са се писали "евроатлантици" - що така бе.

    Коментиран от #59

  • 58 Колониални хроники

    0 2 Отговор

    До коментар #14 от "Панов":

    Все пак да прибавим към лагерите на Колима и Гулаг , наличието на неизчерпаеми природни богатства . И поздравления за свежата и вярна мисъл.
  • 59 Руските свине

    2 0 Отговор

    До коментар #57 от "Гербав трол":

    Са дресирали Баце "да не дразни Путин" и когато това е наложително хвърля други на първа линия.
  • 60 Джони

    9 3 Отговор

    До коментар #12 от "КОНТРАТА":

    В дъното на цялата мизерия, корупция, кражби и далавери винаги е била забранената Бкп и нейната наследница руската Бсп. По комунистическото управление България е фалирана три пъти. В завода Радомир бяха изгубени над 3 милиарда долара, защо имаше корекоми откъдето всеки които имаше долари, западни марки можеше да си купи от пиле мляко, включително лека кола. Имаше спусната желязна завеса и обикновения българин не можеше да пътува в западните страни, това бе привилегия само за комунистическата номенклатура. А сега има всичко и всеки български гражданин може да пътува, учи и работи по целия западен свят. Плюс правото си на свободата да избираш за кого да гласуваш, включително да се кандидатира. Лошото е че комунистическата номенклатура успя да придобие много държавни активи. Най фрапантните и вредни управления бяха при А. Луканов, Беров, Попов, Жан Виденов, Станишев, Орешарски най крадливите комунистически управления. Не бива да забравяме девиза. "Хора бъдете никога повече комунизъм" , защото това бе един жесток тоталитарен и репресивен строй.
  • 61 Дядото

    7 4 Отговор

    До коментар #5 от "ЧЕРВЕНО ЗНАМЕ ☭☭☭☭":

    Ей комунистическо зомби. Когато съветската армия уж освобождаване народите от немското присъствие и войски защо замени немските с по жестоките руски войски, които наложиха по най жесток и безпощаден начин комунистическите партии в другите страни на власт както и силово наложиха комунистическата идеология. Защо избиха и окрадоха интелегенцията. Защо с пуснаха желязната завеса и забраниха достъпа до западните държави, като бягството до тези страни се наказваше със затвор. Защо по границите имаше минни полета и се стреляше на месо. Защо в магазините имаше по два три продукта и само за нова година пускаха банани, портокали и тн. Защо имаше корекоми откъдето всеки които имаше долари западни марки, франкове и тн можеше да си купи от пиле мляко.
    Хора бъдете " Никога повече комунизъм" , защото това бе един жесток тоталитарен и репресивен строй.
  • 62 .........

    7 0 Отговор
    Станишко си изпя песента..
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Ван дер Любе

    7 0 Отговор
    Никой не подценява геройството на обикновения руснак. Но и те не случват на управници. Но след като Станишев изпълзя отнякъде да го попитаме: Кой предложи Пеевски за шев на ДАНС? За да се ориентираме, кой стои зад него.
  • 66 Бай Бай

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "Бесен Язовец":

    Ех троле, троле поспри малко с лъжите.
  • 67 .Д.Кънев

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "ЧЕРВЕНО ЗНАМЕ ☭☭☭☭":

    Докато търпим комунистически подлоги като комунистът второ поколение и дошъл на този свят с лъжа Бойко Борисов все така ще е.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 айай

    0 0 Отговор
    Този щеше да ни е премиер,
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове