Last news in Fakti

14 Май, 2020 19:27 2 514 33

СДС скочи в защита на "Левски"

  • сдс-
  • левски

От СДС пожелават успех на ПФК „Левски“ и изказват силната си вяра, че ще бъде намерено достойно решение

СДС скочи в защита на "Левски" - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

Опитите „Левски“ да бъде употребен в една друга игра, която няма нищо общо с футболната, огорчиха не само феновете на клуба, но всички хора в България. Това се казва в позиция на Съюза на демократични сили, съобщават от пресцентъра на партията.

“Синята идея - копнеж на милиони българи за свобода и достоен живот, има две измерения - политическо, олицетворено от СДС и емоционално - обичта към ФК „Левски“. Затова от СДС изразяваме своята съпричастност и подкрепа към хората със „сини сърца“ – привържениците на „Левски“, които изстрадват истински това, което се случва с клуба. Особено чувствителни към съдбата на синия отбор сме ние, седесарите! Не само заради общия цвят, не само, защото голяма част от нас са фенове на „Левски“, а защото раздорите по върховете на СДС в близкото минало доведоха до обезверяване на много поддръжници на синята партия. Не искаме това да се случи и със синия клуб! Затова ще кажем на всички, които се опитват да използват „Левски“ като инструмент за политическа игра: Долу ръцете от отбора! Решавайте проблемите си с други аргументи и не си позволявайте повече подигравки с клуба и феновете му! „Левски“ никога не е бил притежание на един човек. Силата на клуба е в неговите фенове, в хората, които живеят с неуспехите и победите му, които плачат и се радват заедно с отбора. Не посягайте на достойнството на тези хора, защото ще се върне като бумеранг върху вас”, се казва още в позицията.

От СДС пожелават успех на ПФК „Левски“ и изказват силната си вяра, че ще бъде намерено достойно решение, за да се върне истинската слава на отбора.

„Защото: „И преди, и сега, Левски значи свобода!“, допълват от партията.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    35 0 Отговор
    Нали са заедно с ГЕРБ по изборите. Да звънне на борецо Боко Будата и ще му каже положението с Левски.
  • 2 888

    37 0 Отговор
    Поредната подлога зависим от Шайката.................
  • 3 PopoF

    40 0 Отговор
    Е нали за туй ги джаросаха на Бокича хихи :)
  • 4 опорна точка

    7 30 Отговор
    А защо Божков не джироса акциите на Корнела и Румен Радев? Защо!?

    Коментиран от #10, #24, #26, #28

  • 5 финал

    23 1 Отговор
    Щом тия скочиха значи всичко е загубено.Помним какво правеха тез юнаци.Квот са пипнале все се е сринало.
  • 6 Един Там

    38 1 Отговор
    Кои са тези СДС? Да не са онези, които разпродадоха България за по $1 фабриката и от промишлена държава ни върнаха 200 г. назад. Не са 100 г., защото преди 100 сме имали поне селско стопанство и не сме внасяли храни отвън и селскостопански стоки. Сега всичко се внася отвън. Храним се с най-големите боклуци, а земите ни пустеят.
  • 7 PopoF

    26 0 Отговор
    А вие сега не ползвате ли отбора за политическа игра а?! :(
  • 8 Ръмпези

    8 12 Отговор
    ВСИЧКИ ГОВОРЯТ ЗА ЛЕВСКИ ТРЯБВА, ТРЯБВА , ТРЯБВА...АЗ ВИ КАЗВАМ, ЧЕ АКО БЯХА ИЗПАДНАЛИ ЗАЕДНО СЪС ЦСКА СЕГА ЩЯХА ДА ВЛЯЗАТ ЗАЕДНО...СЕГА ЦСКА ВЛИЗАТ ,ЛЕВСКИ ПОЧВА ОТ НУЛАТА..ГОВОРЯ ЗА ЦСКА 48 ..ДРУГИТЕ ЗА МЕН СА ЛИТЕКС...
  • 9 Крали Марко

    21 1 Отговор
    СДС дава кураж на някой си... това ми звучи като сценарий за пореден епизод но "Шепот от отвъдното" :)
  • 10 590

    19 0 Отговор

    До коментар #4 от "опорна точка":

    Защото милее за Левски и го дава на милиярдер за да може да съществува
  • 11 Булгаристан

    18 0 Отговор
    Милиционер до полицай до ченге...
  • 12 НННННН

    24 3 Отговор
    Крадците от Прехода, ортаци с мутрите от СИК.
  • 13 jjjjjj

    17 0 Отговор
    Кр@дците от Прехода, ортаци с м@трите от СИК.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Благой от Софстрой

    15 1 Отговор
    Kва е тая абревиатура,тези пък кои са ?
  • 17 8888

    6 1 Отговор
    Ако някой иска да ходи на мачове футболните клубове да направят така след като аз искам да гледам Левски и съм фен
    Да на правят билета 200 лв. ще го купувам а не да е 10 20 лв. А някой трябва да покрива разходите при капитализма е така по цял свят всичко което е на загуба фалира защо трябва някой който не обича футбол да плаща и да издържа някой .

    Коментиран от #20, #22, #23

  • 18 Пената

    13 1 Отговор
    Няма ,, Уеффски,, ! Има ФК ,, Леффка Драгойчева-Лаффчис 1992-Винету2020!
  • 19 а не бе

    10 1 Отговор
    СДС: "Кой не скача е червен, Червени б.....и ". Само Георги Марков не се е появил, да развее синята идея; "Левски не може да последва съдбата на ЦСКА. Говорил съм със Спас Русев ...(2019)". Ха,ха. И той, к'во ти каза? А Мъри и Наско? Дан'ги прасна вируса?"
  • 20 нищо лично

    9 0 Отговор

    До коментар #17 от "8888":

    Не знам, дали ще ходиш на мачове, но е време да тръгнеш на училище.
  • 21 Евроатлантическия клуб

    8 0 Отговор
    няма ли да защити колегите от футболния клуб Левски?
  • 22 Порно

    8 2 Отговор

    До коментар #17 от "8888":

    Много сте ербап зад клавиатурата. Преди години , когато бе мача с Дебрецен , минох покрай стадиона , Гейарена. Пред касите пълно с народ , но не купуват. Щото Батков вдигнал цените , и те нямат пари в джоба. Всички звъняха да се молят някой да им донесе 5 лева.
  • 23 футбалер

    7 1 Отговор

    До коментар #17 от "8888":

    Кви 200 лева бе смешен? Аз на Алианц Арена ходя да гледам Байер Мунхен за много по-ниска сума. И като е 200 лв. кой ще отиде. Те пари се искат, ако има зрелище и има кой да играе футбол. В Уефски всичко друго могат да играят, но не и футбол. Така, че първо покажи зрелище и после искай пари и може би ще има кой да ги даде.
  • 24 ами да

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "опорна точка":

    Той ви вярва.....
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Гост

    6 0 Отговор
    Костов да кихане едни 50 милиона! Бълха го ухапала.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 hmhmhm

    0 1 Отговор
    един труп защитава друг труп!
  • 31 гост

    2 0 Отговор
    Когато тръгнаха процесите в източна Европа нас ни завариха неподготвени.Спешно се търсеха дисиденти.Най-големите лизачи и комунисти се писаха дисиденти.Част от БКП стана БСП другите станаха СДС.През две години си менкаха властта.И едните и другите разсипваха България.Грабеха като за последно.После лидерите на СДС се хванаха за гушите и се разцепиха.Всеки хвана по свой път.После СДС умря.За последните евроизбори тиквата се уплаши,че губи доверие и съживи СДС.Дори направи детската учителка Сашо евродепут.БСП,СДС и ГЕРБ трябва да отидат в историята.Всички те са от едно котило.
  • 32 Тодор Живков

    2 0 Отговор
    Ако Борисов (за смешниците от това СДС не говорим) даде и един държавен лев на Левски, то трябва да де същото количество на ЦСКА, Славия и т.н. С какво Левски е заслужил повече държавна помощ? Да ако име се дава, трябва веднага да им се удържат заемите. Най-добре е Левски просто да фалира и да се нармализира ситуацията. За далаверите на Горанов (а през него и Борисов) и Божков Гешев да се вземе в ръце и да арестура Горанов, както направи с кметицата на Младост с подхвърлените доказателства. Тя ако е имала намерение да вземе 75 хиляди, то Горанов е взел (или е дал на Божков) 10 хиляди пъти повече. За какво е хазарта, ако не си плаща данъците. И онова недомислие спортния министър да си подаде оставка, т.к. той подкрепяше Божков и неговите лотарии.
  • 33 НИКОЛА СПАСОВ

    0 0 Отговор
    ГОСПОДИНЧО СДС ОДАВНА Е В КАНАЛА ТОВА НЕ Е НИКАКВО СДС ПЪК НАЙ МАЛКО МОЕТО ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ СИ ЛИЧНО ТИ РУМЕНЧО НЕ СТАВА НИЩО ОТ ТЕБ НЕ ЧЕ ПРЕДИ ПРИ СДС СТАВАШЕ КОГАТО ГО ИМАШЕ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове