ФАКТИ.БГ

Всички услуги в застраховането изцяло по дигитален път

Уникално по рода си мобилно приложение беше създадено от един от водещите застрахователни брокери у нас – АМАРАНТ

Публикувана: 29 Октомври, 2020 09:14
0 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 2066
Всички услуги в застраховането изцяло по дигитален път
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.3 от 32 гласа.

Дружеството е лидер на пазара на застрахователни услуги с над 200 представителства и офиси на територията на цялата страна, над 250 служители и повече от 260 000 клиенти.

След като беше определен от застрахователния елит за ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БРОКЕР НА ГОДИНАТА – в категорията „Най- динамично развиващо се дружество“, АМАРАНТ вече се позиционира и като ПЪРВИЯТ ДИГИТАЛЕН БРОКЕР в България.

След година усилена работа, екипът на брокера създаде мобилно приложение, което събира на едно място всички услуги в застраховането, напълно отговаряйки на нуждите на динамичния клиент.

При еднократно въвеждане на данните на автомобила, във всеки момент на екрана на телефона ви се показва сравнение на актуалните цени на застраховка "Гражданска отговорност".

За разлика от всички останали калкулатори на пазара, не се налага въвеждане на подробни данни за обем на двигателя, марка и модел на автомобила, а приложението само тегли данните по номера на талона.

С няколко клика е възможно активиране на полица, плащането става също през телефона, а полицата се изпраща на посочен от потребителя адрес до 24 часа. Приложението изпраща нотификации за всяка предстояща вноска, както и преди изтичане на застраховката.

В потребителския си профил можете да въведете всичките си полици, независимо от офиса на кой застраховател са издадени. Приложението ще ги следи и ще напомня за изтичане на срока на застраховката или за плащане на вноска.

Всички данни са криптирани, като се ползват най-висок клас защита за методите на плащане.

За всеки потребител се поддържа и единствен по рода си онлайн магазин, от който можете да запазите час за ГТП, да платите паркинг за синя и зелена зона, а вече можете да купите през телефона си и електронна винетка.

Без аналог на пазара е възможността само с няколко клика да се направи проверка за наличие на глоби, като плащането им може да стане на момента, през телефона и се отразява до няколко минути в системата на КАТ.

Като допълнителна услуга, приложението ви напомня за срока за изтичане на ГТП, на винетка, както и за преиздаване на лични документи, като шофьорска книжка, лична карта, паспорт, различни разрешителни и др.

Така, на практика управлявате през телефона си всички услуги и документи, свързани с вашия автомобил, имущество или здраве и имате достъп до всички видове застрахователни продукти на всички застрахователи на пазара – лесно и удобно, през телефона си.

Закупуването и управлението на застраховки по дигитален път е силна тенденция в Европа и САЩ, а приложението на АМАРАНТ предоставя тази възможност вече и за българските потребители. Още с официалното му представяне, в края на миналата година, беше регистриран изключителен интерес, като достъпът до приложението е напълно безплатен (линк).

Всички услуги в застраховането изцяло по дигитален път

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.3 от 32 гласа.


Ловци на бисери
Слави Трифонов
Думи на телевизионния водещ към депутатите от Народното събрание
Колкото и да си завирате главите в пясъка, задниците ви винаги са на открито!"

Още бисери
ТОП 5