Last news in Fakti

22 Декември, 2020 15:11 2 801 56

Цветан Цветанов: Ще бъдем незаобиколим фактор в политиката

  • цветан цветанов-
  • републиканци за българия-
  • незаобиколим фактор

''За кратко време заедно създадохме наистина силен екип, който обединява хора с политически опит, експерти и нови лица'', заяви лидерът на ПП „Републиканци за България“

Цветан Цветанов: Ще бъдем незаобиколим фактор в политиката - 1
Снимка: ''Републиканци за България''

Убеден съм, че ПП „Републиканци за България“ ще бъде незаобиколим фактор в политиката. За кратко време заедно създадохме наистина силен екип, който обединява хора с политически опит, експерти и нови лица. Обръщаме се към всички български граждани в страната и чужбина, които търсят нормалността и диалога в политиката. Длъжни сме да върнем институционалния диалог, доверието в институциите, да спрем противопоставянето и конфронтацията – затова ПП „Републиканци за България“ е алтернативата. Това каза на работна среща във Видин председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов.

В срещата участваха временният координатор на партията за област Видин Албена Георгиева, Огнян Ценков – член на Изпълнителния съвет на „Републиканци за България“, както и представители на новоизграждащите се общински структури.

„Радвам се, че в област Видин членовете на нашата партия вече са стотици, че всекидневно приемаме заявления на хора, пожелали да бъдат част от нашия политически проект“, заяви Цветанов.

Вие сте част от силния екип на нашата партия. Благодаря на Огнян Ценков, който бе един от добрите кметове в мандат 2015 – 2019 на местната власт. Той пое община Видин в изключително тежко финансово състояние, за четири години успя да я укрепи финансово и да върне милиони дългове. Няма как да не обърна внимание на мащабните проекти, реализирани във Видин в неговия мандат – обновената централна пешеходна зона, модернизираните училища, реставрираният театър. Това е видимо и няма как да се отрече. Както и фактът, че Албена Георгиева, която като областен управител работеше еднакво добре с местната власт в област Видин. За това смятам, че тя може да осъществи координацията и диалога с представители на всички общини, за да се подготвим за един водещ резултат на предстоящите избори, заяви председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов.

Община Видин спечели националния конкурс „Сграда на годината 2020 г.“ в категория „Образование“ за проекта си „Консервация и реставрация на сградата на СУ „Цар Симеон Велики“. Общината получи и приз в категорията „Проекти свързани с развитието на градовете“ за цялостен принос в развитието на градската среда. Отличията в най-популярното и престижно събитие в сферата на инвестиционните проекти в строителството и архитектурата в България са най- доброто доказателство за успешната работа на Огнян Ценков като кмет на Видин в мандат 2015 – 2019г.

Цветанов благодари на Десислава Иванова, кмет на едно от най-големите населени места в община Видин – с. Капитановци за принципната и честна позиция.

Това търсим в младите хора – честност и смелост. Десислава получи изключителното доверие на хората от с. Капитановци. Тя спечели местните избори с над 93%, което говори най-добре за нейната работа. Деси избра да бъде част от „Републиканци за България“, защото не можа да приеме предателството и задкулисните сделки в политиката, посочи Цветан Цветанов и изрази удовлетворение и от позициите на общинския съветник от ОбС-Видин Калин Каменов и председателя на ОбС-Ново село Иво Вергилов.

„Имаме енергия за промяна, готови сме да даваме решения, чуваме гласа на експертите. Работим по секторните политики и ще представим най-добрата управленска програма“, категоричен бе Цветанов.

Албена Георгиева и Огнян Ценков подчертаха, че ПП „Републиканци за България“ скоро ще има структури във всички общини на област Видин.

Работим усилено и макар обстановката да не позволява срещите ни с много хора, посланията за промяна и диалог ще достигнат до нашите съграждани, категоричен бе Ценков.

Албена Георгиева изрази възмущението си от реваншизма и опитите за сплашване от страна на управляващите към хората, които търсят алтернатива.

Как да коментирам дисциплинарното уволнение в тази тежка за всички обстановка и дни преди светлите Коледни празници на един 60-годишен човек? „Наказан“ заради това, че е мой баща!, попита Георгиева.

''Отворени сме към всички, които искат промяна и диалог. Към всички, които искат да работят за развитието на региона. В началото на януари ще бъде открит офисът на партията ни във Видин'', заявиха още Георгиева и Ценков.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 chi

    53 3 Отговор
    Гладни хиени лапаница сънуват!

    Коментиран от #29

  • 2 А бе

    46 1 Отговор
    И ти ли смяташ да се оядеш като Шиши, та да си незаобиколим !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Вижте ЧИФУ___Т ЦВЕТАНОВ

    25 2 Отговор
    Да само че ,не и този път в политиката и в парламента,един няма да има от вашата ЕВ___РЕИ___СКА ПАРТИЯ,ПРО__СТ М___АЗЕ__Н ЧИФ___УТ
  • 7 Страничен

    44 2 Отговор
    Цв,Цв и той на сериозно се е взел!
  • 8 Българка

    31 3 Отговор
    Красиво говорене и нищо неказване! Единственото хубаво на ГЕРБ 2 на Цветанов би било откраднатите гласове от Борисовия ГЕРБ. Иначе са си едно и надявам се да не бъдат изобщо фактор в политиката!
  • 9 ПЕЕВ

    31 2 Отговор
    ТИ СИ БИТА КАРТА ВЕЧЕ.НЯМА ДА ПОЛУИШ И 500 ГЛАСА.
  • 10 дедо

    14 2 Отговор
    е как да не бъдат - с американски пари (да не забравяме къде ходеше редовно да се кланя на килимчето), въоръжен с много записи (бас хващам, че почти всички са незаконни, но тий беше шефа)...
  • 11 Хахахахааа

    26 2 Отговор
    Тоя не е добре,той в парламента няма да влезе,ама искал и той да е фактор...да важи...хахахахаа,хамерикански лакей соросоиден...
  • 12 Някоя

    26 2 Отговор
    Смешно ми е, че Цв.
    сам си вярва.

    Коментиран от #15

  • 13 Вижте ЧИФУ___Т ЦВЕТАНОВ

    12 3 Отговор
    МРЪСЕН ЕВРЕИН
  • 14 Ехоооо

    14 3 Отговор
    ехооооо........... Цецооооо................, шкафчееее, шкафче викам, поръча ли си ?
  • 15 А бе

    14 1 Отговор

    До коментар #12 от "Някоя":

    то добре си вярва, ама мислете за кого гласувате, че да не вземе да ни се случи !
  • 16 Смешник

    17 2 Отговор
    Стига , бе Цветанов Престани с писанията всеки ден. Омръзна ни от теб! Никой не те приема сериозно.
  • 17 Асансьор ремонт строй

    20 2 Отговор
    Цецо, как е асансьорчето, бачка ли, катапултира ли те директно в хола? Там те чака марково уиски, а стадото вярва ли вярва...
  • 18 Ендесевар

    0 13 Отговор
    Аз си гласувам за царя. Той ще оправи България.
  • 19 джаба

    15 2 Отговор
    мечтай си цецо, мечтай си никой не те евава мой - ша ядеш папура ,колко мангизи гризна докато беше в герб само шефа на ВИК варна ти снесе 300000 евра за поста - аре кажи ,че не е така мишоооо
  • 20 ТаУмВзе

    14 3 Отговор
    Когато си закусвал с гуменки, беше гербераст! Сега си бушонче на Мустафата. Покажи кюлчето с мутрата бе!
  • 21 зевзек

    6 0 Отговор
    ако Камбитов ви купи на всички по един модерен панталон с кант, като неговия, наистина равни нема да имате, за по отраканите и една екстравагантна шапка от неговите
  • 22 Хаджиментов

    8 0 Отговор
    Политиката е бизнес.
    Едно е някой да ходи и да купува гласове един по един, съвсем друго е да си плати и да вземе готова структура с дисциплинирани членове, гласуващи под строй. А пък ако и влезе в парламента, богатствата започват да текат като из ведро - ха подкрепа за това законче, ха за тази декларациика, ха за това, ха за онова. И за всичко се плаща. ДПС как станаха най-богатата партия, да не би от членски внос? Атака също действаше така, но "златният пръст" на В. Сидеров развали алъш-вериша.
    Та ЦвЦв добре се е ориентирал. С чужди пари си прави структурите и след това ще започне да ги използва. Но вече за собствена сметка.
    Еееех, Цецко...
  • 23 пройчо

    11 0 Отговор
    "незаобиколими" ---като прясно кучешко л.
  • 24 пешо

    11 1 Отговор
    цвъки измамника , не му се изтърва тая хранилка .
  • 25 миролюб тиквоеб

    12 1 Отговор
    ще бъдеш ама друг път. ти си яне янев 2 и никой няма да те помни крадецо. ще се помнят само далаверите ти с апартаментите. затова и хората те наричат цвоко 5 те апартамента. тъпоглав гербераст.изпускал си газове в една дупка заедно с мутрата борисов и хората няма да го забравят.само оялата се рода и герберастки утайки ще гласуват за теб
  • 26 Коко

    8 2 Отговор
    Румен Петков и Цветан Цветанов са един дол дренки. Мечтаят за кокала , но ще си останат само с мечтите.
  • 27 !!!?

    7 1 Отговор
    Цветанов ще има успех ако прави политика про-републиканци за България, а не антиГЕРБ политика на омразата. Той носи много негативи, а злобеенето към бившето му семейство силно отблъсква потенциален електорат !!!?
  • 28 Румен

    9 1 Отговор
    Партията Ви Цветанов е:” Крадци за България”Несе залъгвай че ще можеш с офшорки да правиш политика. Всеки крадец с бизнеса желае да е политик, ама тук сте сгрешили.
  • 29 Дядото

    4 11 Отговор

    До коментар #1 от "chi":

    България трябва да се управлява и то поне два мандата от Републиканци за България на Цветан Цветанов и Демократична България на генерал Атанасов и Христо Иванов. Те ще положът много усилия за почистване на авгиевите обори от натрупаната руско комунистическа тор в европейска България. Цветанов бе един от най успешните министри на Мвр. Успя за един мандат да вкара много мутренски престъпници от криминалния контингент на Бсп, Дс. Наглите едно и две, октоподи и тн. Но безспорен голям успех бе вкарването в затвора за дълги години за две поръчкови убийства на Пешо сумиста, съветник на Гоцето Първанов като президент, както и бе съветник на парламентарната група на бсп. Цветанов натрупа опит и знания и е с две висши образования. Истински европеец и натовец, заслужаващ той и добрия му екип доверие. Акцията на Христо Иванов край Росенец при сарая на баш мафиот А. Доган също бе много полезна и успешна. Такива хора трябват сега на България, а не старите кагабейски ментета като Бсп, Дс, Дпс, Вмро, Атака и Герб. Трябва тотална подмяна на този парламент с нови партии и лица, а не партийте защитаващи и обслужващи червеното статукво.
  • 30 Симон

    12 2 Отговор
    И този не е сам
    Пие ли си лекарствата?
    Какъв камък ще си не е ясно, но много апартаменти натрупа, кариера от камъни можеш да си направиш
  • 31 асансьор

    12 2 Отговор
    цв цветанов ЕДИН ОЯЛ СЕ ТЪПОГЛАВ ГЕРБЕРАСТ КОЙТО ИСКА ПАК ДА КРАДЕ. НЯМА СРАМ И МОРАЛ ТАЗИ УТАЙКА. НЕКА НИКОГА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ТОЗИ БЕШЕ ПЪРВИ СЛУГА НА БОКО ТУЛУПА.ЗАЕДНО БЯХА ВЪВ ВСЯКА ЕДНА ДАЛАВЕРА.
  • 32 ПЕНКО

    5 1 Отговор
    ЦЪФТОК ЦЪФТОКОВ ---"НЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАОБИКОЛИТЕ Ц Р У " !!! ОБАЧЕ ЗАЩО Ц РУ Е ТОЛКАВА ТЪ П О ,ЧЕ НЕ ИЗБРА ДРУГ ЛИДЕР , А ЦЪВТОКА САМО ДА Е " ОПОРА " ??????
  • 33 Дедо

    2 3 Отговор
    Ти гледай да дръпнеш 2-3 процента на бацо
  • 34 Да,да

    8 1 Отговор
    хората ще издигнат стена около вас и пак ще ви заобиколят, нахалници.
  • 35 гост

    9 1 Отговор
    Айде и тоя си повярва ... само не разбрах, апартамента върна ли го?
  • 36 пешо

    5 1 Отговор
    цвъки е американска подлога .
  • 37 Миролюб Бенатов

    7 0 Отговор
    Ехххх ЦвЦв , много ти се ще , пак на хранилка , ама нЕмааааа. И лакейските медии дет ти дават гласност и те нЕма ти помогнат. . ......
  • 38 Сър Пичук

    4 0 Отговор
    От тия политически партии няма никаква полза за народа.
    Призовавам за 0 дотации и да се издържат само от дарения до 1000 лв и членски внос.
  • 39 Чихи

    3 2 Отговор
    Чакаме промяната. Март е близо! Дерзайте!
  • 40 Kaiser Souze

    3 4 Отговор
    Колкото и да плюят, фафктът си остава налице - републиканците набират скорост. И сила. И доверие. И укрепване на позициите. защото хората се умориха ГЕРБ да обещават, а да не правят нищо. Да се обикаля с джипа е едно. Да се развива регион - съвсем друго! А точно това се опитват да направят хората на Цветанов. И членската маса вече говори сама за себе си...
  • 41 Цветан Василев

    3 0 Отговор
    Цецо, от мене парѝ нама, действай! До където устискаш.
  • 42 ТОЧКАТА

    1 0 Отговор
    с голямата кака зад гърба им,всичко може да се случи!!!!!
  • 43 Жан

    2 1 Отговор
    Истината е че Цветанов наистина създаде силен екип от образовани хора,експерти и не ги краде а те сами преценяват къде да бъдат. Всички те искат алтернатива на днешното управление.
  • 44 ТОЧКАТА

    3 1 Отговор
    хмм,от тиква да минеш на пъпеш не никакъв избор....
  • 45 естет

    2 0 Отговор
    Незаобиколим - звучи ми като предупреждение да се стои на дистанция от структурите на РБ и Цв.Цв.
  • 46 Джули

    3 2 Отговор
    Републиканци за България са привлекли, както стари политически фигури, така и нови образовани лица, желаещи промяна. Алтернатива са на статуквото.
  • 47 Борко

    1 1 Отговор
    Републиканци създават много силни екипи в цялата страна! Успех!
  • 48 BoLeto

    0 0 Отговор
    Идеите и енергията, която излъчват тези хора са енергия за промяна! Силата и интелектът на екипа, който застава зад един лидер са най-значимия фактоир, който ще движи цялостната организация и ще взима експертни решения, базирани на опита. Не мисля, че е лошо, напротив!
  • 49 заката

    0 1 Отговор
    Цецоо Крадецо тебе Бойко ще те опрай
  • 50 мити

    0 1 Отговор
    Цецо пъпеша пак ли се гласи да е на яслата
  • 51 Стома

    1 0 Отговор
    Браво на РБ! Доста смислени изказвания имат напоследък и дават доста добра насока за развитието на страната. Да се надяваме, че ще достигнат до повече хора, на които им е писнало от сегашното управление
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 БОКО ЛЪЖЕЦА

    0 0 Отговор
    : ТРЪМП ДАВА ПО 2000 ДОЛАРА НА КАЛПАК В ЩАТИТЕ , А НАШИТЕ КРАДЦИ И 2 СТОТИНКИ НЕ ДАВАТ , НО КРАДАТ МИЛИАРДИТЕ ОТ ЕВРОПА ! ЦЕЦО ИСКА ТОЙ ДА ЗАМЕСТИ БОЙКО В КРАДЕНЕТО , ЧЕ АЗ ТОГАЗ ПРЕДПОЧИТАМ ТИКВАТА !
  • 54 БРАВО ЦЕЦО

    1 0 Отговор
    ЦЕЦО МИ Е ЛЮБИМИЯ ТЪПАНАР ОТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ! УМЕН Е КАТО НОЩНОТО ШКАФЧЕ НА БОКО И ПРИЛИЧА НА РАЙБЕР !
  • 55 йокин

    0 0 Отговор
    Още има будали,из родината,подлъгани,от такива като по-горе,цитирания.И да е имало,светлинка,в края на тунела,ТЯ УГАСНА,ГЛЕДАЙКИ,КОИ СЕ КАНЯТ ДА ''СЕДНАТ''на СОФРАТА.
  • 56 костас

    0 0 Отговор
    Ей , няма отърване от тези нахални, дебелокожи и безскрупулни хора. Но така ще бъде докато не се променят правилата на политическият живот в България. Докато не се отменят всички привилегии и имунитета на тези тунеядци. А този който открито и гордо заявяваше че него няма кой да го накаже и то пред цяла тълпа журналисти без да му пука, сега ни убеждава,че именно той ще ни оправи!!! На това турците викат гйонсурат.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове