Last news in Fakti

21 Февруари, 2021 06:36 5 161 73

Вяра Емилова: Управлението на ГЕРБ е еманация на безхаберието и корупцията

  • вяра емилова-
  • бсп-
  • избори-
  • корупция-
  • герб

Управляващите се опитват чрез внушения и манипулации да сплашат хората, за да намалят избирателната активност, смята зам.-председателят на Предизборния щаб на БСП

Вяра Емилова: Управлението на ГЕРБ е еманация на безхаберието и корупцията - 1
Снимка: БГНЕС

"Управлението на ГЕРБ е еманация на безхаберието и корупцията. Бойко Борисов и Йорданка Фандъкова дължат обяснение на всички българи за трагичния случай, при който загина едно 16 годишно дете.

За съжаление започнахме да плащаме и с живота си за това корумпирано управление. Това заяви секретарят на Изпълнителното бюро на БСП и зам.-председателят на Предизборния щаб на левицата Вяра Емилова пред БСТВ в предаването "Студио Икономика" с водещ Нора Стоичкова.

Емилова изрази вяра, че хората ще повярват на левицата и тя ще спечели предстоящите парламентарни избори. “БСП е единствената партия, която има програма за управление. Ние предлагаме конкретни политики в здравеопазването, икономиката, образованието и всички останали сектори, които са изготвени с грижа за хората и заставаме твърдо зад тях. Безработица, демографска криза и връщане на малките населени места към средновековието са част от ефекта на управлението на Борисов.”, бе категорична Вяра Емилова.

Зам.-председателят на Предизборния щаб на БСП посочи, че управляващите се опитват чрез внушения и манипулации да сплашат хората, за да намалят избирателната активност.

Тя припомни, че през последните 4 години БСП е настоявала гласуването да бъде машинно, както и да има видеонаблюдение в секциите, защото това ще направи изборния процес честен и прозрачен.

Секретарят на Изпълнителното бюро на БСП разказа и за връзката ѝ с родния ѝ град Силистра: “Аз съм родена в Силистра и тя е в сърцето ми. През последните 10 години никой не предприе каквито и да е действия, за да може чрез дунавската стратегия да се помогне на Силистра и региона.

Една от моите основни цели ще бъде да задействаме дунавската стратегия, защото тя е жизненоважна за региони като нашия.”, подчерта Вяра Емилова.

Емилова изтъкна, че приема като изключително голяма отговорност да бъде водач на листата за област Силистра: “Наше задължение е да предложим бъдеще на всички хора, защото през последните 10 години управляващите от ГЕРБ им го отнеха.

Вярвам, че с ентусиазма на всички мои съграждани ние ще спечелим, защото това е битка за бъдещето.

Тръгваме към победа с грижа за хората и вяра за Силистра!", заяви Вяра Емилова


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истински комунист

    27 66 Отговор
    Я си спомни твоята партия колко народ унищожи в лагерите. Колко съдби? Конярката от Сдс колко приватизира

    Коментиран от #4

  • 2 Интелектуалец

    27 82 Отговор
    Комунистите плюят по Генерал Борисов защото искат пак да управляват и да крадат но няма да стане. Герб ще разгроми комунистите на изборите и мощния подем на страната под мъдрото ръководство на Генерал Борисов ще продължи с още по високи темпове.

    Коментиран от #13, #15, #17, #61

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Либерален реалист

    46 26 Отговор

    До коментар #1 от "Истински комунист":

    Това са конспирации и американска пропаганда. Никой не е убит в никакви лагери. В същите работеше престъпна паплач. Учиха ги на възпитание. Сега затворите са многократно по-напълнени и създават рецидивисти.

    Коментиран от #8, #66

  • 5 Стига бе

    27 37 Отговор
    Колко сме ви яли попарата и на вас.Ставате смешни като ни обещавате глупости.
  • 6 АУУУУУ

    22 33 Отговор
    Благодарим на Факти за поредната чисто журналистическа и абсолютно безпристрастна статия...БРАВО!!!! Сега можете спокойно да изтриете коментара.... Но за ваше най-голямо съжаление това няма да промени вота на 4ти април. Все едно вестник "Дума" да е променил нещо досега 😂😂😂😂😂 И КАКТО КАЗВА ЕДИН ВЕЛИК НАШ ДУБАЙСКИ ПРЕСТЪПНИК : ДОВИЖДАНЕ И БЪДЕТЕ ЗДРАВИ 🤑🤑🤑
  • 7 Рано е

    23 33 Отговор
    Троловете не са се събудили още! бсп е партия от скакалци довела България до дъното неведнъж. Където минат нищо не остава.
  • 8 АУУУУУ

    20 27 Отговор

    До коментар #4 от "Либерален реалист":

    АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ... ТУЙ БЕЛЕНЕ, СКРАВЕНА, АУШВИЦ И ОСВИЕНЦИМ... АБСОЛЮТНА ЛЪЖА!!!!! ТОВА СА КУРОРТИ, САМО ДА НЕ ПОПАДНЕШ В ТЯХ В НУЖНОТО ВРЕМЕ. 🤬🤬🤬
  • 9 цербер

    13 10 Отговор
    секретарката на Изпълнителното бюро на БСП и зам.-председателка на Предизборния щаб на левицата Вяра Емилова
  • 10 глоги

    36 13 Отговор
    Вяра Емилова: Управлението на ГЕРБ е еманация на безхаберието и корупцията.И НА ШКАФЧЕТАТААА,И НА МАТА ХАРИИИИ!
  • 11 Bai nudals

    41 11 Отговор
    На 04.04.да изметем хунтата,от ГЕПИ.
  • 12 Само ГЕРБ

    11 33 Отговор
    Да спечели ще ти видим сметката. Знаем коя си и как изглеждаш.

    Коментиран от #20

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 туй то

    20 2 Отговор
    Тази сутрин сънувах моя баща , много от нещата съм научил от него ,за това реших да споделя една истинска история случила се с него ,преди повече о 40 години, и може би имаща някакво отношение по последният трагичен случай. Моя баща работеше строителство , и беше принуден от негов приятел да извърши едно съвсем дребно и невинно закононарушение на границата на комшийски имот . Ставаше въпрос за един улук , който трябваше да събере водата от покрива , но този улук надстърчаше с 12 см към границата на друг имот. Баща ми прекрасно знаеше , че прави закононарушение , и се опитваше по всякакъв начин да убеди неговият приятел да не го правят по този начин , а по друг по-труден , но законен начин , но накрая след много увещаване , че всичко ще е наред , го направи . Следва продължение , собственика на другият имот вижда този улук , взема една мотика и започва да го троши , съответно двамата съседи се сбиват жестоко , и се явяват пред тогавашният съд , а баща ми един о свидетелите . Съответно се установява закононарушението тази улук . Съдията пита баща ми - Ти не знаеше ли , че извършваш закононарушение - знаех казва баща ми , и по всякакъв начин се опитвах да го обясня , и предотвратя да не го правим така -Значи ти си главният виновник , и ще понесеш своето наказание . Баща ми беше осъден на 700 лева глоба сума 10-кратно надвишаваща ползата от свършената работа . Така работеше тогава държавата , защото имаше такава , превенция и наказания , а не тази патица дет

    Коментиран от #16

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 туй то

    17 10 Отговор

    До коментар #14 от "туй то":

    А не тази новоизлюпена патица , дето не знае къде се намира да търси причината там където я няма , то трябва първо да има държава , после съд , политически необременени компетентни лица , а такива няма от 30 години , и за са виновни всички , и най-вече действията и бездействията на нейната партия , щото Герб и Фъндъкова се появиха от преди само 10 години .
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Митака

    27 8 Отговор
    долу Герб и цялото правителство затвор.....
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Чушката

    21 6 Отговор

    До коментар #12 от "Само ГЕРБ":

    затвор..........затвор........затвор.......
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 валкирия

    5 9 Отговор

    До коментар #15 от "Независим":

    най лесно е да ги свалим остава да кажеш и кой ще качим
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Bai nudals

    11 3 Отговор

    До коментар #24 от "Ако не е ГЕРБ":

    Ти си обиден от съдбата бе ало.
  • 26 Bai nudals

    14 6 Отговор

    До коментар #24 от "Ако не е ГЕРБ":

    Долу най крадливата партия,долу и Боко жабата.
  • 27 Bai nudals

    7 1 Отговор

    До коментар #24 от "Ако не е ГЕРБ":

    Ревеш като вдовица,за...
  • 28 Доротея

    2 16 Отговор
    Айде стига с тези Герб и БСП! Има толкова много партии и спокойно маже да им разтурите парада! Изберете ДПС и ще видите колко държавнически ще се отнасят към проблемите! По османско време българинът е живял най спокойно, не е водил нито една война, имал е къща с чардак, изба и 2 крави! Сетне какво - политически гонения, бой по участъците на Стамболовата полиция, разделение на нацията, 5-6 войни! Чорбаджиите пратят народа на война, а те богатеят от спекула, държат патриотарски речи по кафенетата и оправят булките на фронтоваците! Сетне, защо имало 9 септември и Народен съд!!?
  • 29 Shponka

    9 9 Отговор
    Руснаците своевременно си забраниха КПСС, но ние още не сме озрели за това. За щастие, с всяка своя изява БСП ни напомня за съществуването на такова решение!
  • 30 Бай...

    12 2 Отговор
    Н1! Ти си негодник като твоя патрон! Не може да вменяваш вина на млада жена, която не е била родена по това време! Ако искаш да бъдеш точен трябва да коментираш активното участие на Б. Борисов като командир на взвод във възродителния процес точно в района на Силистра!
  • 31 ВИНЕТоу

    12 3 Отговор
    тя партията се чуди сега ГРАБ ИЛИ ГРОБ да се прекръсти
  • 32 цеко сифоня

    12 4 Отговор
    девиза на партия граб- кражба",кражба",кражба"
  • 33 Само ГЕРБ

    14 20 Отговор
    Ще гласувам за ГЕРБ. За по добро бъдеще на България.

    Коментиран от #37, #41

  • 34 Станимир Русев

    11 3 Отговор
    Подсети ме кое правителство не е крало, всички само за това идват на власт!
  • 35 ГЕРБЕРАСТ

    6 4 Отговор
    Отровното трио:ГЕРБ, БСП, ДПС
  • 36 Васил

    10 7 Отговор
    За Герб и диктатора е гордост да си корумпиран и да пълниш чекмеджетата и да си построиш къща във Барселона.
  • 37 Дааа

    4 2 Отговор

    До коментар #33 от "Само ГЕРБ":

    и Аз
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ЧЕЗар

    12 0 Отговор
    А забравихте ли момчето дето се изпържи на трафопоста на ЧЕЗ в Люлин преди няколко месеца, виновния къде е ?22-годишен работник пострада тежко, а няколко софийски квартала останаха без ток след инцидент с далекопровод.
  • 40 Историк

    14 8 Отговор
    Куцо, кьораво, сакато, глупаво, тъпо, платено от Москва , драпа за властта, тази е истината
  • 41 Bai nudals

    5 6 Отговор

    До коментар #33 от "Само ГЕРБ":

    Еми гласувай си,някой пречи ли ти. А и още оставка ГЕПИ,оставка гешеффф.
  • 42 БСП....ЗЛОБА И ЗАВИСТ

    10 8 Отговор
    ЗА МОМЧЕТО ЩЕ ИМА РАЗСЛЕДВАНЕ,ПРОКУРАТУРА И СЪД...И ТИ ЛИ МИ СЕ ПРАВИШ НА ПРОКУРОР....ДРУГАРКО...ИЛИ ЗА БСП КОМУНЯГИТЕ НЯМА ЗАКОНИ...

    Коментиран от #44

  • 43 БСП....ЗЛОБА И ЗАВИСТ

    9 6 Отговор
    ВИЕ НА ВСИЧКИ 7ЗБОРИ ТРЪГВАХТЕ С ВЯРА И ЕНТУСИАЗЪМ, ПЪК НАКРАЯ ВСЕ СЕ....ОКАКАХТЕ ДРУГАРИ
  • 44 другарю

    7 4 Отговор

    До коментар #42 от "БСП....ЗЛОБА И ЗАВИСТ":

    ако си за герб,то излиза,че си непоправим другар!

    Коментиран от #46

  • 45 БСП...МИЛИАРДЕРИТЕ

    2 7 Отговор
    И НИЕ ЩЕ ПОМАГАМЕ ЗА СПЕЧЕЛВАНЕТО НА ИЗБОРИТЕ, ЧЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ МИЛИАРДИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА НИ СЕ ТОПЯТ......ВЕНСЕРЕМОС ДРУГАРИ
  • 46 БСП....ЗЛОБА И ЗАВИСТ

    3 4 Отговор

    До коментар #44 от "другарю":

    ГАДНО Е КОГАТО ЕДНИ ДРУГАРИ ТРЕСНАТ ДРУГИ ТАКИВА НА ИЗБОРИ.......КАКТО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ
  • 47 В Б С П има кадри от бившата ДС, щерката

    9 0 Отговор
    На Овчаров, сина на еди кой си навързани с фамилии по Веригата!!!
  • 48 БСП....ЗЛОБА И ЗАВИСТ

    8 3 Отговор
    ОВЧАРОВ....ОСЪДЕН ОТ СЪД ДА ПЛАТИ ОТКРАДНАТА НАРОДНА ПАРА ОСЕМНАЙСЕТ МИЛИОНА ЛЕВА...СЕГА И ЩЕРКА МУ СЕ НАТИСКА ЗА ДЕПУТАТ.....НЕНАЯДОХА СЕ
  • 49 Гражданин

    9 2 Отговор
    Ало Емилова,не си ли се замисляла за миналото на твоята партия за да гледаш на другите в паницата.№т 102 годишната ви история 70 години е белязана с т-ерор върху инакомислещите граждани на България и още 32 години ограбване на българите.Вашата партия за мен е в историята!Засрами се и си върви в Силистра да си помагаш на съгражданите,вместо да лентяйстваш в София!
  • 50 Москва

    7 4 Отговор
    е впрегнала всичките си роби!
  • 51 боц тулупов

    1 4 Отговор
    Тия па , ем им е ясно , ем па и да обяснявам , аре с 200.
  • 52 БСП....ЗЛОБА И ЗАВИСТ

    8 4 Отговор
    ДРУГАРКО ЕМИЛОВА...КОЛКО НАРОД ИЗБИХТЕ ПРИ *НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА* И КОЛКО НАРОД ПРАТИХТЕ В БЕЛЕНЕ И СКРАВЕНА...ТОВА ЛИ ВИ Е СОЦИАЛИЗМА С ЧОВЕШКО ЛИЦЕ....

    Коментиран от #53, #55

  • 53 ба и тулута

    1 4 Отговор

    До коментар #52 от "БСП....ЗЛОБА И ЗАВИСТ":

    Я дай нещо така и с изчезването на динозаврите , по ретро де.

    Коментиран от #57, #64

  • 54 ЖОРО

    5 2 Отговор
    ВЕРЧЕ ПОИСКАЙ СРЕЩА С МАДЖО..НАЛИ ЗНАЕШ КОЙ ДАВА БАНИЦАТА В СИЛИСТРА..КАТО ПОЧНЕШ ОТ КМЕТА ДО ЧИСТАЧКАТА И СИНЯТА ЗОНА ВСИЧКО Е ГЕРБ..ШЕФОВЕ НА ОБЩИНСКИ ПРЕДПРИЯТИЯ - ВСИЧКИ СА ПОСЛУШКОВЦИ НА ГЕРБ..МНОГО ЩЕ ТИ Е ТРУДНО ...БОКО, МАДЖО И СИЕ НЕ ПУСКАТ КОКАЛА..ВОДНИЯ ЦИКЪЛ--ГРАДА МИРИШЕ НА КЕНЕФ...АСФАЛТ--ЕДНА ФИРМА..ДАНО МАДЖО Е НА КЕФ...
  • 55 Мазньо

    6 4 Отговор

    До коментар #52 от "БСП....ЗЛОБА И ЗАВИСТ":

    А вие колко народ избихте в края на миналата година ,с липса на адекватна здравна система и малоумни решения?Над 15 000!

    Коментиран от #56

  • 56 БСП....ЗЛОБА И ЗАВИСТ

    4 2 Отговор

    До коментар #55 от "Мазньо":

    АМИ ОСЪДИ ГИ ДЕ.....АМА НЕЩО НЕ ТИ СТИСКА....

    Коментиран от #60

  • 57 БСП....ЗЛОБА И ЗАВИСТ

    3 2 Отговор

    До коментар #53 от "ба и тулута":

    ДОБРЕ ЧЕ ТОГАВА Е НЯМАЛО БСП КОМУНИЗЪМ......

    Коментиран от #59

  • 58 Левтер

    7 1 Отговор
    Права е жената,проблема е че и бсп не ставате!За друг ще гласуваме.
  • 59 прост си

    4 2 Отговор

    До коментар #57 от "БСП....ЗЛОБА И ЗАВИСТ":

    Що се отнася до ''комунизма '' , той не е ли същият и за Баци , или се връзваш на триковете му , че го бори. Не си единствен и тулупите в Брюксел му се вързаха.
  • 60 Мазньо

    4 1 Отговор

    До коментар #56 от "БСП....ЗЛОБА И ЗАВИСТ":

    Защо аз да ги съдя,точно вие ги осъдихте на смърт тези 15 000,да не говорим ,че присъдите се изпълняваха на болнични стълби,по линейки,а напоследък въведохте и "електрическа шахта"!

    Коментиран от #62, #63

  • 61 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Интелектуалец":

    Приличаш на пропагандатор от единната организация от преди 1989г.
  • 62 БСП....ЗЛОБА И ЗАВИСТ

    5 3 Отговор

    До коментар #60 от "Мазньо":

    Е НАЛИ НЕ ИСКАХТЕ КАРАНТИНА...ГОРЯХТЕ МАСКИ ПО ПРОТЕСТИТЕ...НЕ СПАЗВАХТЕ НИКАКВИ ЕЛЕМЕНТАРНИ ПРАВИЛА.....Е КАК ДА СТАНЕ, КАТО БОЛНИЦИТЕ СЕ ПРЕПЪЛНИХА.....А КАТО НЯМА КОЙ ДА ВИ СПАСЯВА....ОЛЕЛЕ МАЛЕ...УМИРАМЕ....

    Коментиран от #65

  • 63 НОВО ПЕТ

    4 2 Отговор

    До коментар #60 от "Мазньо":

    ЩО РАДЕВ НЕ ВИ СПАСИ.....НАЛИ МУ ВЯРВАХТЕ....
  • 64 НОВО ПЕТ

    3 1 Отговор

    До коментар #53 от "ба и тулута":

    ОСТАВАШЕ И ДИНОЗАВРИТЕ ДА РАЗВЕЯТ.....ЧЕРВЕНИ БАЙРАЦИ
  • 65 кон спиратор

    1 0 Отговор

    До коментар #62 от "БСП....ЗЛОБА И ЗАВИСТ":

    удивителен про стак ,добре ли си?
  • 66 грую

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Либерален реалист":

    не американска бе,китук,а руска пропаганда.Едно тролене не можа да научиш!
  • 67 djemmil

    2 0 Отговор
    колко народ интернирахте от ТАРГОВИЩЕ ЖАЛКО И НИКОГА НЕМА ДАСЕ ИЗВИНИ ПАРТИАТА
  • 68 Милен

    4 2 Отговор
    Я да видим, имах проект за сграда по време на управлението на Колю Милев от БСП го внесох в общината за одобрение и като започнаха едни увъртания, това не е така, друго е грешно, явно искаха рушвети, после се смени кмета Ст. Радев от ГЕРБ внесох същия проект в общината и мина без никакви проблеми, къде е корупцията бе Емилова?
  • 69 Баца дали нема да я мине и тая ?

    3 1 Отговор
    Емилова,така като те гледам,Баце да не те привика в Резиденция Секвоя, за ,,консултация” и да станеш от ГЕРБ . Че много от БСП се вляхте в ГЕРБ ,а Баце такива сходни невести като теб ги дарява първо с Жезъла и после с по-предно място в партията. Министър може да те направи ако се представиш добре в ,,консултацията”.
  • 70 гост

    1 1 Отговор
    Споко Бойковисти.Баце ви и компания пак ще направят мушика да спечелят изборите.Още 4 години ще се наслаждавате на мазохизма си как Баце ви мачка и се припознавате в него.
  • 71 БСП най крадливата партия

    3 1 Отговор
    Румен Петков е най-яркият представител на мафията в българската политика. Затова той трябва да бъде сред първите лица, който да попаднат в следствените арести, след като в страната се установи ред и законност.
    Наш съдник не може да бъде политически потомък на Андрей Луканов, а само българското общество,
  • 72 БСП най крадливата партия

    2 0 Отговор
    Председателят на БСП Корнелия Нинова е придобила дружество с активи от близо 3 милиона лева срещу скромната сума от 70 000$. Сделката е част от приватизационната сага на държавното предприятие „Техноимпекс“, на което самата Нинова е била изпълнителен директор преди приватизацията. Това съобщава телевизия Европа в свое разследване. Приватизацията на „Техноимпекс“ ЕАД се осъществява на 13 януари 1999 г. Като продавач е посочен министърът на търговията и туризма Валентин Василев, а от друга настоящият лидер на БСП и тогавашен 28-годишен начинаещ предприемач Корнелия Нинова. Платената цена е 70 000$. В приватизационния договор посочената пълна цена е 700 000$, но е записано, че 90% от сумата може да се плати чрез компенсаторни записи. Какво успява да придобие Нинова срещу тези 70 000$? В предишни разследвания телевизия Европа разкри как срещу тази сума настоящият председател на БСП е влязла във владение на два етажа от сграда с обща 1915 кв. м. в идеалния център на София, както и луксозна сграда в столицата на Зимбабве Хараре. Оказва се, че общата стойност на активите на „Техноимпекс“ ЕАД непосредствено преди приватизацията е близо 3 милиона лева. Това сочи служебен доклад за състоянието на дружеството през 1998 г. на счетоводителят Николинка Приходанска. Според него през 1998 г. активите на дружеството възлизат на точно 2 милиарда 926 милиона и 106 лв. Сумата е отчетена преди деноминацията на българския лев в средата на 1999 г., тоест в днешни пари а
  • 73 възпитаник

    0 0 Отговор
    тиквата с изпросените генералски пагони в затвора при йосич
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове