Last news in Fakti

7 Март, 2021 16:47 12 720 83

Христо Иванов търси Делян Пеевски в Пазарджик (ВИДЕО)

  • делян пеевски-
  • пазарджик-
  • минеков-
  • тафров

В търсенето го придружават проф. Велислав Минеков и Стефан Тафров

Христо Иванов търси Делян Пеевски в Пазарджик (ВИДЕО) - 1
Снимка: Фейсбук

Съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов, придружен от Стефан Тафров и професор Велислав Минеков с нестандартна акция. Тримата решиха да се разходят из улиците на Пазарджик, за да потърсят депутата от ДПС Делян Пеевски.

В крайна сметка Пеевски, който е родом от Велинград, не беше открит. За сметка на това тримата проведоха разговор за обезлюдяването на Родопите и на по-малките населени места в страната.

Професор Минеков заяви и че в момента Пазарджик бил известен като градът на мечтите, защото всички, живеещи в него мечтаели да се изнесат, а за да се променило това, то хората трябвало да предприемат действия.

“В Пазарджик сме и търсим Пеевски” - така анонсираха присъствието си в областния град съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов, водача на листата на коалицията в 13 МИР Стефан Тафров и проф. Велислав Минеков от Отровното трио.

Във видео, излъчено на живо във фейсбук, тримата повдигнаха въпроса за отсъствието на Делян Пеевски от кандидатдепутатските листи на ДПС и припомниха, че само преди два дни американски сенатори предупредиха за постоянната корупция, влошаване на медийната свобода и политизиране на правосъдието в България.

“Лош знак получихме от Америка и в този комплект беше и този юнашки шамар от САЩ по отношение на правителството, и в този комплект е и г-н Пеевски. Аз мисля, че той скоро няма да се върне в Дубай”, прогнозира Велислав Минеков.

“Ние определяме сами съдбините си, не чакаме някой отвън да ни каже за кого да гласуваме, но когато толкова високопоставени представители на най-важния ни съюзник в НАТО ни кажат тези неща, ние най-малкото трябва да се замислим”, коментира Стефан Тафров от “Демократична България”. По думите му САЩ са притеснени от положението в България, защото ние сме съюзници в НАТО и там страната става по-важна заради случващото се в Турция с режима на Реджеп Ердоган. “Тази позиция идва, за да отрезви българската политическа класа”, е мнението на Тафров.

“Очевидно е, че отношението към режима в България на Борисов се променя и това се дължи в огромна степен на протестите и на общественото мнение. Не идва някой отвън да ни спасява, това е реакция на това, че има надигане в България. Очевидно е, че се прави опит от сцената да бъдат прибрани най-токсичните елементи от този режим - Гешев никой не го вижда, а беше хиперактивен, Пеевски го прибраха, Борисов обновява листите си”, изтъкна Христо Иванов.

Той обаче предупреди, че това е мимикрия, а дълбоките механизми, които направиха Пеевски и режима на Борисов възможни, са си на мястото.

“Сменят се куклите на конци, но остава същността, че в България властта се концентрира в едни задкулисни центрове - Сарая, обкръжението на Борисов, и там тя се превръща в пари в чекмеджетата. Тези пари се вадят от нашите джобове. Това, за да го премахнем, не трябва да се хващаме на въдицата, че сега понеже малко са скрили Пеевски, това променя нещо”, каза съпредседателят на “Демократична България.

Христо Иванов изтъкна, че гражданската активност е факторът, който е донесе промяна.

“Няма отвън да дойде промяната. Каквото и да напишат, колкото и високопоставени американци да са, докато българските граждани трайно не разберат, че трябва да приведат българската властова класа в състояние на съзнание за своята отговорност, примесено с лек страх от гражданите, няма да има трайна промяна. (...) Ако сме активни, това дава резултат, но за да е траен резултатът, трябва да сме трайно активни”, смята Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойку шкафа

    71 21 Отговор
    Престанете да ми търсите господаря ми.

    Коментиран от #41, #56

  • 2 Българка

    78 34 Отговор
    “Cмeнят ce куклитe нa кoнци, нo ocтaвa cъщнocттa, чe в Бългaрия влacттa ce кoнцeнтрирa в eдни зaдкулиcни цeнтрoвe - Caрaя, oбкръжeниeтo нa Бoриcoв, и тaм тя ce прeвръщa в пaри в чeкмeджeтaтa. Тeзи пaри ce вaдят oт нaшитe джoбoвe. Тoвa, зa дa гo прeмaхнeм, нe трябвa дa ce хвaщaмe нa въдицaтa, чe ceгa пoнeжe мaлкo ca cкрили Пeeвcки, тoвa прoмeня нeщo”, кaзa cъпрeдceдaтeлят нa “Дeмoкрaтичнa Бългaрия."
    Точно казано! Пеевски, Гешев се крият, но продължават престъпната си дейност!
    На 04.04 масово да гласуваме и да изхвърлим мафията от властта!
    Бюлетина 11 ни гарантира съдебна реформа!

    Коментиран от #59

  • 3 Шиши

    61 6 Отговор
    Ще ме намери колкото намери Доган в Пазарджик?
  • 4 дядо курти от село пиперково

    72 21 Отговор
    Кога тиквата ще каже,защо менда,влади гораноФ не са в списъка на жалката му крадлива партия?Инфото е,че чака записи от Дубай с тяхно участие,и от сега се дистанцира от тях..Както и от шефа си грух грух..

    Коментиран от #40

  • 5 Последния Софиянец

    80 30 Отговор
    Вчера и Бойко търсехме в Банкя,ама и него го нямаше.Днес изпълзя от бункера и тръгна по помашките села.Само там го понасят.

    Коментиран от #8

  • 6 СЕНАТОРИТЕ КАЗАХА

    76 24 Отговор
    МУТРИ ВЪН !
  • 7 Кой

    44 19 Отговор
    Ти знаеш каде е но се правиш на луд!! /ПРИ МАДЖО Е
  • 8 Българка

    49 13 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    И това не е сигурно. Хората са бедни , уплашени, но да има толкова много прости не ми се вярва. По-скоро Севда -тв е организирала освен мисирки и извозването на сбрани подлоги, които възторжено да се радват на психопата. Взаимствано от практиката на диктаторите!

    Коментиран от #24, #52

  • 9 Обективно

    51 51 Отговор
    Христо Иванов е кошмарът на крадливата върхушка. Всички честни родолюбци трябва да го подкрепят!

    Коментиран от #12, #37, #74, #75

  • 10 зрител

    29 37 Отговор
    евтина пиеска, дано проф. Минеков, който оцеля и си запази достойнството от т.нар. отровно трио, сега не поеме по техния път

    Коментиран от #31

  • 11 Видя се,

    38 17 Отговор
    че стават от жалки по-малки. Пълни циркаджии.
  • 12 БГ светлина

    34 42 Отговор

    До коментар #9 от "Обективно":

    Гласувайте с бюлетина 11 за ДБ
  • 13 Номер 11.за да си върнем България !На хо

    33 41 Отговор
    Номер 11.за да си върнем България !На хората им писна от гадостите на ГЕРБ!!!Долу ГЕРБ!По лоши от тях не сме имали да ни уморят масово и да искат да ни заробят и орезилят и децата!!!Не искаме американския Нов ред да ни затрие!Не позволявайте на простолюдието да гласуват за ГЕРБ!Потърсете начин да ги спрете да гласуват!!!

    Коментиран от #33, #54, #62

  • 14 Боко беглецу

    34 23 Отговор
    Те и Боко едни жени го търсят в Банкя, а той, чак в Абланица на една крачка от границата бегал, че ако случайно го надушат да скокне от другата страна ! А брат му Шишо е по-добър дори !
  • 15 КАШПИРОВСКИ от където е минал,трева....

    16 10 Отговор
    Не никне,дърво плод не дава,лозе не вързва,човек с мозък се не ражда!От тридесет години народа е зомбита и се върти като муха без глава...Е има глава,ама тя става само за Мата Хари и момата от Барселона.Глава за минаване с двеста на стадото оФче.....
  • 16 Павел Пенев

    17 18 Отговор
    Тези седесари са като краставите магарета–винаги се събират заедно.

    Коментиран от #60

  • 17 име

    17 8 Отговор
    краставите магарета накрая ще се надушат...
  • 18 Гост

    12 1 Отговор
    Защо там,да го търси при родителката си.
  • 19 И на този

    21 9 Отговор
    Яко му хлопа дъската, но той знае защо разиграва този нескончаем цирк
  • 20 Отровното трио

    18 16 Отговор
    Професор Минеков много лошо впечатление прави на протестърите и на демократичната общност. Не бих се очудил и наистина да е намесен Маджо
  • 21 Батки

    7 5 Отговор
    Търсят да го набият
  • 22 Пловдив

    14 7 Отговор
    В кебапчийницата ще го намерите прасето бе хора.
  • 23 Честито

    28 5 Отговор
    По-скоро ще намерят игла в купа сено, отколкото Пеевски. Кой знае къде в чужбина тлъстия си шора питието, ръга потен и мазен оная певачка и му дреме на шлифера кой го търси. Ако Борисов изгуби изборите, този тюлен мигом ще дръпне де що кинти има тук и го пиши бегал.
  • 24 АААА И ТУКА

    7 9 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    ЛИ ПИШЕШ кукуBицо🐑🐑🐑🐑🐑🐑
  • 25 ДБ -децата

    16 12 Отговор
    На маститата червена номенклатура.Интересно колко хора ще излъжат да гласуват за тях.
  • 26 Полу легален

    12 3 Отговор
    АЗ НЕ СЕ КРИЯ ПЪК ТЕ МЕ ТЪРСЯТ,ЦИРК ЦИРК
  • 27 Стоян

    8 16 Отговор
    Мая Манолова : " На 4 април ерата на чекмеджетата свършва! Започва ерата на съдебното преследване на мутрите погребали България". Аз избрах и ще гласувам за истинската алтернатива на шайката , тези които ще ги изправят на подсъдимата скамейка за престъпления и геноцид над Българския народ! Бюлетината е номер 18

    Коментиран от #29, #34

  • 28 Кси

    10 3 Отговор
    Обичам Мария Цънцарска, въпроси към Атанасов, зеленогорски им в листата, а е гласувал против хр.иванов когато подал оставка, тия какво ги събира, отврати

    Коментиран от #66

  • 29 Хуарбуса

    8 20 Отговор

    До коментар #27 от "Стоян":

    Аз съм раздвоен да гласувам за Мая и триото от "Изправи се -Мутри вън" с номер 18 или за истинската патриотична организация "Възраждане" с номер 5. И на двете организация бе направен опит да не бъдат регистрирани от прокуратурата за да не участват на изборите! Това говори че не са част от статуквото. Или в краен случай ДБ с номер 11. Ето тези ще осъдят главатарите на хунтата!

    Коментиран от #32, #46, #67

  • 30 От Варна съм

    8 2 Отговор
    И АЗ ГО ТЪРСЯ АМА НЯМА ГО БЕ
  • 31 Кси

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "зрител":

    Аааа, поел е вече, подкрепял ги, странна комбинация, сбирщина хиени
  • 32 Волк

    12 3 Отговор

    До коментар #29 от "Хуарбуса":

    Аз като гледам си разтроен ,тия не са от статуквото ,тез са от глутницата ,гладни са
  • 33 АБЕ

    13 8 Отговор

    До коментар #13 от "Номер 11.за да си върнем България !На хо":

    Престани СЪС този номер 11 НЕ ни го навирай ВЪВ очите !! Хората не искат да ходят на преглед във Карлуково, нито ИСКАТ да се лекуват там !!!😄😄
  • 34 Майчето

    15 1 Отговор

    До коментар #27 от "Стоян":

    Ей как ши преследваме мутрите ,ами Галеви
  • 35 АЛОООО

    14 5 Отговор
    Модераторчето , защо не търсиш ТОЯ дето прави агитация със НОМЕРА.....платил ЛИ СИ Е ЗА това ??? Вече ме убеди да не гласувам за тях !!!😄😄😄😄😄
  • 36 Българка

    14 22 Отговор
    Много харесвам БОЙКО и ГЕРБ !!! Радев започна да лъже много, това не мога да разбера защо го прави !!!
  • 37 Н яма проблем

    7 16 Отговор

    До коментар #9 от "Обективно":

    Христо Иванов е велик.
  • 38 Дъртият 1️⃣8️⃣▪️1️⃣8️⃣▪️1️⃣8️⃣▪️1️⃣8️⃣

    4 18 Отговор
    Нека всички във Варна да гласуват за Проф Татяна Дончева с бюлетина номер 1️⃣8️⃣
  • 39 Дъртият *️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣

    2 12 Отговор
    Гласувайте с бюлетина номер 1️⃣8️⃣

    Коментиран от #42

  • 40 БоШкоФ

    9 7 Отговор

    До коментар #4 от "дядо курти от село пиперково":

    Записите ще ги чуете и видите през идната седмица...Влади най-добре да се скрие някъде на далече,луната-марс...А тиквата да си намира добър адвокат..Каскета да се залавя за работа,че го чакат трудни дни...

    Коментиран от #44

  • 41 коцето

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бойку шкафа":

    Ама пееФски е вече в слънчев Дубай...За дългооо време...
  • 42 Ти кажи

    6 10 Отговор

    До коментар #39 от "Дъртият *️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣1️⃣8️⃣*️⃣":

    Дрът, мислех да гласувам за Слави Трифонов но преди малко разбрах че се е разпаднала в цялата дтрана- РАЗПАДА НЕ СПИРА- Кръжока на чалгара се разпадна в цялата страна! Враца,Мездра ,Бяла Слатина ,Монтана ,Лом ,и дори в града на нашия съфитумец град Козлодуй всички членове напускат партията на Трифонов омерзени със съмнения за задкулисни договорки с управляващите ! Така че Трифонов е приключен! Остава ми да гласувам и аз с номер 18

    Коментиран от #45

  • 43 ПЕЕВСКИ

    8 0 Отговор
    ЗА КВО ССЪМ ВИ ,НАЛИ КАЗАХ СЛЕД ИЗБОРИТЕ АКО ВЛЕЗЕТЕ И СЛУШКАТЕ ЩЕ ИМА И. ЗА ВАС . ИЛИ НЕМОЙ ДА ТРАЯТЕ
  • 44 Диаболо

    6 9 Отговор

    До коментар #40 от "БоШкоФ":

    Стоплихте ми сърцето. Особено като видях и професора с вас. Половин Търговище ще гласува за демократична българия.
  • 45 За победата

    2 8 Отговор

    До коментар #42 от "Ти кажи":

    Минимум ще са трета политическа сила на изборите и пред ДПС. Номер 18 за да приключим завинаги с хунтата
  • 46 Реалист

    6 1 Отговор

    До коментар #29 от "Хуарбуса":

    Накрая май ще си биеш камшика и няма да гласуваш и заради такива като теб ГЕРБ ще събере 4% и ще влезе в парламента
  • 47 радко шишарко

    10 0 Отговор
    А Маджо кога ще го търсиш
  • 48 Адв. Хаджигенов

    4 6 Отговор
    Знаех си че затова подлогата на ГЕРБ, Минеков ме предаде!!!! Недостоен човек
  • 49 Анонимен

    5 4 Отговор
    Заслужавате да гладувсте за номер 11. Истинатая тази упоменато от тримата еродити. Бивял е в Щатите над 10 години. Менеков, също каза една голяма истина. Очевидци сме. Ако си от герб, дпс и бсп ти дават от поземлена община.. Но лошото е, че годините отитнаха от гоямото чакане. На запад са и???? Техните пруиближени до властта имат пари, но средата им липсва в провинцията. Те не ти даваха възможност дпс да есе изявиш през тия 30 години, а и технитеслуги бсп, царя, абв и герб. Сложна е. Тъжно е. Объркано е. Но 3 ми допадат, но кво от това. Всичко е ливидирано. Добре че са от запад да носят пари кървави пари. А на бб, доган, цвета к, и др. Що да работят децата им, с парите на народа лесно се живее.
  • 50 Без глупости

    7 5 Отговор
    Читалищни самодейци. Само не разбрах с какво преживява този пролетарий Христо Иванов? Горкият няма ни занаят, ни професия, само една гола диплома.

    Коментиран от #55

  • 51 Редис

    3 3 Отговор
    Начин събраха са комунстическите отрочета да оправят България


    е3е
  • 52 Здрав разум

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Анонимната "българка" най-после се оцвети. Трол на реанимираното псевдо дясно. Дано да и платят, че са стиснати и тарикати
  • 53 mira46

    4 1 Отговор
    Някои не могат да си контролират "дюкяна", а драпат да управляват държавата.

    Коментиран от #58

  • 54 Димитър

    4 9 Отговор

    До коментар #13 от "Номер 11.за да си върнем България !На хо":

    Стига сте плюли по ГЕРБ, забравихте най големия и стар враг на европейска и натовска България руската партия БСП, ДС. Старите кагабейски партии БСП, ДС и ДПС са от началото на прехода. Те винаги са участвали в управлението на държавата с техни кадри. Къде явно къде задкулисно. Сега в държавната администрация има назначени на работа над 17 хиляди бивши агенти от кагабейската ДС служба. Не вярвайте на лъжите им и манипулациите с които ви заливат ежедневно от БСП и техните червени патерици.
  • 55 Ам Чи

    3 1 Отговор

    До коментар #50 от "Без глупости":

    ТОЙ И ЗА ТОВА МНОГО ХОРА ГО ХАРЕСВАТ ИСКАТ ДА СА КАТО НЕГО НИЩО НЕ РАБОТИ ПЪК ПАРИ БОЛ
  • 56 Моцарт

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бойку шкафа":

    Да те е-----ба в педала гърбав
  • 57 Баро

    7 1 Отговор
    Търсете го Не в Пазарджик А около Пазарджик там ще са кочините

    Коментиран от #68

  • 58 Баро

    2 0 Отговор

    До коментар #53 от "mira46":

    За управление на дюкяна трябва находчивост и талант а управлението на държавата лесно само крадеш
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 късия

    2 0 Отговор
    Борисов каза,че е в Дубай и бил 90 кг.
  • 62 Хабабам

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Номер 11.за да си върнем България !На хо":

    Добре с номер 28😀

    Коментиран от #63

  • 63 миткалото

    0 4 Отговор

    До коментар #62 от "Хабабам":

    Номер 28 ще ви командироваме при бай Ставри да си поиграете на доктори.
  • 64 миткалото

    1 0 Отговор
    Свобода, законност, модернизация. Защото нашата България го заслужава.
  • 65 Бат Вальо

    4 2 Отговор
    Ицеееее, а в заднiя двор на селската ти къща търси ли го ... сигур е там ...
  • 66 Абре

    1 1 Отговор

    До коментар #28 от "Кси":

    Хора спрете това пиене.Понеделник е утре.
  • 67 Коки

    1 1 Отговор

    До коментар #29 от "Хуарбуса":

    Как да ги регистрират като Сичко подписи са подправени бре как та те имат двайсетина почитатели само родата а тя не стига за партия требва малко фалш
  • 68 Асен

    3 2 Отговор

    До коментар #57 от "Баро":

    Какво слагате Шиши за приятел на Бойко това са пълни лажи и манипулация забравихте ли изказването на Шиши като го предложиха от БСП за шеф на ДАНС при Орешарски Шиши каза от трибуната че ще вкара Бойко в кауша и после Баце каза че му кроят шапката да го затворат така че каде видяхте Шиши заедно с Баце
  • 69 4 април

    3 1 Отговор
    Да свалим бай Ганьо от джипката
  • 70 Юначаги

    3 0 Отговор
    Те го търсят ама гледат да не го открият
  • 71 Весо

    2 0 Отговор
    Пак се опитва да си прави ПР, правейки се на шут. Позната история, нищо ново.
  • 72 Гост

    2 0 Отговор
    А намери ли Прокопиев на Буджака?
  • 73 Оле

    1 0 Отговор
    Тези от 30год. Все се търсят, и все не се намират.Няма ли най после, да се роди наша Кьовеши, да ви разкаже играта набързо наглеци.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 абееее

    1 0 Отговор
    Ей ВЕНЦИ комуняга не ми трии коментарите че си имаш име и адрес
  • 77 Ели

    0 0 Отговор
    Тоя пак глупости прави, ама по-жалкото е, че му ги отразяват в медиите все едно са нещо значимо
  • 78 Асен

    2 0 Отговор
    Разходки му дайте на Христо Иванов, но не и работа!
  • 79 Дарина

    1 0 Отговор
    Поредната постановка и театър. Мястото на тези палячовци е в цирка, а не в политиката.
  • 80 Иван

    1 0 Отговор
    Когато Христо Иванов търси по този начин и Прокопиев в София, мога да гласувам за тях, иначе е ясно, че изпълнява поръчката на Прокопиев!
  • 81 Емо

    0 0 Отговор
    Иванов отново се занимава с популистки предизборни активности
  • 82 дияна

    0 0 Отговор
    Този мисля, че страда от някакво обсесивно разстройство по отношение на Пеевски. На всякъде му се привижда и на всякъде го търси. Все едно той е основният проблем на тази страна. Ама други решения не предлага. Нищо конкретно не казва, нищо конкретно не обещава. Как да се вярва на такъв пишман политик.
  • 83 България

    0 0 Отговор
    Чудно ми е ако го намерят какво ще стане?Възелина в такива ситуации бързо попива и не помага много!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове