Last news in Fakti

10 Март, 2021 11:20 18 751 136

Хаджигенов: Бих отстранил Мутафчийски и Балтов от НОЩ

  • николай хаджигенов-
  • владислав панев-
  • демократична българия

Представителят на ДБ пък обясни, че те "имали топки" и ще могат да се справят по-добре в управлението

Хаджигенов: Бих отстранил Мутафчийски и Балтов от НОЩ - 1
Снимка: Фейсбук

Единият от Отровното трио, адвокат Хаджигенов, който се явява на изборите от партията „Изправи се! Мутри вън!”, иска да влезе във властта, защото това било логичната стъпка след протестите. Това стана ясно от участието му в дебат по Нова ТВ заедно с кандидат на „Демократична България”. Генов поясни, че Мая Манолова не става за премиер и че щяла да е по-полезна в Народното събрание.

Може би всичко би било възможно – така водачът на листите на "Демократична България" в 24 МИР в София и Шумен Владислав Панев отговори на директен въпрос на Нова телевизия нямаше ли да има реална алтернатива при обединение на всички партии, подкрепили миналогодишните протести срещу властта. Адвокат Николай Хаджигенов пък въобще не коментира темата.

На въпрос защо иска да влезе във властта, адвокат Хаджигенов посочи, че това е логичната стъпка след протестите срещу властта, които не са успели да свалят Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев. Искаме да направим промени, евентуално да разследваме Борисов и Гешев, обясни той.

На същия въпрос Владислав Панев отговори: Имаме топки, като посочи дейността на "Демократична България" (ДБ) в Столичния общински съвет (СОС) и изрази убеденост, че в Народното събрание ДБ ще могат да се справят по-добре. Впечатление направиха думите му, че всъщност за доброто функциониране на държавата важни са отделните системи, а не личностите.

По отношение на коронакризата, Панев видя като най-голям проблем липсата на управленска предвидимост – какво се прави, когато се случва определено събитие що се отнася до заразата с коронавирус. "Когато стане въпрос на кризи и ГЕРБ, това е занимателно", добави Хаджигенов, визирайки каквато и да е криза: "Липсва интелект, компетентност". Попитани дали трябва да се затварят ресторантите и заведенията сега, Панев не отговори конкретно първоначално, но после каза, че "би изчакал малко".

На констатация, че от ГЕРБ правят същото, Хаджигенов отговори – не, не бих затворил ресторантите.

Според него, всички се подвели по Китай, където затворили всичко. "Бих наблегнал на мерки, които работят – ваксиниране, научни разработки", заяви адвокатът.

Когато му се припомни, че вече говорим за ситуация ден за ден, Хаджигенов заговори в смисъл "няма кой знае какви мерки" за Швеция, където обаче от доста време вече има много по-рестриктивни мерки от България. А Панев повтори мантрата как в Швеция при либерален подход било същото като с рестриктивни мерки.

Хаджигенов каза и, че би отстранил от Националния оперативен щаб (НОЩ) генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски и проф. Асен Балтов. "Сега имаме някакво фрийк шоу по телевизията", добави той, визирайки подхода на НОЩ за управление на коронакризата. Според него, жертвите на коронавируса щели да бъдат факт и с мерки, и без мерки. Имаме нужда от хора, които не внасят паника, уточни Панев. Хаджигенов каза и, че горенето на маски било по принцип страшна тъпотия, но било протест срещу това да се носят маски на открито, което също било страшна тъпотия – един вид образен сигнал.

Що се отнася до корупцията - 10 млрд. се крадат у нас на година – това е работещо здравеопазване, читаво образование. Хаджигенов каза, че тези данни са на Антикорупционния фонд (АКФ) – неправителствена организация, чието лице е бившият зам.-главен редактор на "Капитал" Николай Стайнов. Панев каза, че трябвало да се мисли отвъд икономическата криза и да се реализират реформи като съдебната и на прокуратурата, за да има ефективна борба с корупцията.

Двамата кандидати бяха на сходни мнения колко много се крадяло, особено от еврофондове. "Може да е всякакъв Божков, но той очевидно не е кретен", заяви Хаджигенов предвид твърдението на Божков, че платил 67 млн. лева на Бойко Борисов и Владислав Горанов като „такса спокойствие”. "Той уличи себе си в престъпление, аз подкупих министър-председателя на България", обясни юристът защо следва да се вярва на Божков.

Хаджигенов отрече и, че биха предложили Мая Манолова за премиер – тя щяла да е по-полезна в Народното събрание, тъй като има най-голям опит там, но от "Изправи се! Мутри вън!" имали визия кой да е премиер, но още не било времето да го кажат.

„Би било безкрайно глупаво”, добави Хаджигенов защо Манолова не бива да е премиер, по-полезна била като депутат. Панев пък каза, че „Демократична България” не обсъждала още кой би бил премиер, ако влезе във властта.

"Не бихме управлявали с ГЕРБ и ДПС, бихме управлявали с видимите опозиционни сили като "Демократична България" и "Има такъв народ", каза Хаджигенов. А Панев не даде конкретни имена като партньори за бъдещо управление и де факто се съгласи, че "Демократична България" щяла да е опозиция. Двамата кандидати показаха готовност формациите, които представляват, да си сътрудничат активно след изборите, при влизане в парламента.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 82 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 А аз ще гласувам за БСП.

    63 115 Отговор
    Да ви отстранят всички превратаджии. Сегашни и тези от 1989г.

    Коментиран от #8, #33

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ТаУмВзе

    136 81 Отговор
    Кукумица мая да си озапти Палавите пудели, че дуднат само глупости. Чак пяна им излиза от бяс за хранилката.

    Коментиран от #23

  • 5 Първанов

    148 46 Отговор
    И тия се канят да управляват.
  • 6 Факт

    115 89 Отговор
    НОЩ са кукла на конци в ръцете на управляващите, скрита замаскирана управляваща коалиция ГЕРБ-ДПС.... Водеща е политиката и облагите, пред МЕДИЦИНАТА....

    Коментиран от #106, #113

  • 7 На вас ли

    168 107 Отговор
    да вярваме?!Вие от отровното трио,които издигахте бесилки,носехте ковчези,осквернявахте националните символи на България,замеряйки герба на България с боя,яйца ,домати и какво ли още не.Ние Българите се срамуваме от вас и сте за съд и оттам за затвора!Вън от Парламента!

    Коментиран от #17, #40

  • 8 Johansson

    105 77 Отговор

    До коментар #2 от "А аз ще гласувам за БСП.":

    Бсп са бита kарта гласуват само изкуфяли пенсии ходещи с некролог в джоба.

    Коментиран от #125

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Фен

    105 38 Отговор
    Би, ама няма да можеш. Щот няма да влезеш в парламента!
  • 11 bandita

    78 62 Отговор
    да махнете ги и тогава няма да са 50к жертвите от ковид катко предрече математика ами ще са над 100к.. единствения изход е масова ваксинация и локдаун докато не стане това, без никакво излизане.
  • 12 Мисирка

    129 36 Отговор
    Точно те двамата отказаха да се политизират като Вас, г-н Хаджигенов, който цял месец повтаряхте от трибуната, че сте там само заради протеста и няма да участвате в партии и коалиции и накрая избрахте ММ. ;)
  • 13 Гледай ти

    141 42 Отговор
    "Хаджигенов иска да влезе във властта, защото това било логичната стъпка след протестите." Значи излизаш, чупиш, свиниш, пречиш на хората, прибираш някой лев и логично влизаш във власта!? Да му имам логиката на този!

    Коментиран от #67, #123

  • 14 ъъъъъ

    87 33 Отговор
    тоя уволнява наред. накрая и себе си ще уволни....
  • 15 Цената

    74 15 Отговор
    Ще гласуваме за тези,които обещаят най добра програма,а и социална реформа,преизчисляване на пенсии и заплати и др.....

    Коментиран от #16, #124

  • 16 Мимчят

    36 41 Отговор

    До коментар #15 от "Цената":

    Това в момента е обещано от мая Манолова,така че за нея....
  • 17 Факт

    65 77 Отговор

    До коментар #7 от "На вас ли":

    Кой преби децата на Бългрия?Борисовите мутри!!!

    Коментиран от #18, #20, #22, #24, #25, #41

  • 18 НОВО ПЕТ

    91 46 Отговор

    До коментар #17 от "Факт":

    КОЙ НАПАДНА ПОЛИЦИЯТА....ПЛАТЕНИТЕ ЧЕРВЕНИ ПРОТЕСТЪРИ
  • 19 ХАДЖИГЕНОВ...ОТЧАЯНИЯ ПРОТЕСТЪР

    59 33 Отговор
    ТИ МАЙ НЕ РАЗБРА КОЙ КОМАНДВА В ТАЯ....ДЪРЖАВА
  • 20 ХАДЖИГЕНОВ...ОТЧАЯНИЯ ПРОТЕСТЪР

    74 37 Отговор

    До коментар #17 от "Факт":

    Кой хвърляше камъни и бутилки по полицията
  • 21 БОРИСОВ...ПАК МАЧКА

    66 39 Отговор
    И ТОЯ КАНДИДАТ ДА ВЛИЗА В ПАРЛАМЕНТА....ВИДЯ ЧЕ СЪС СИЛА НЕ СТАВА...И РАДЕВ НЕ ИМ ПОМОГНА
  • 22 гост

    80 45 Отговор

    До коментар #17 от "Факт":

    Кои деца? Ония дето се въргаляха по паветата и в медицинското им нямаха охлузвания, нямаха синини, но ти вярвай на такива лъжливи деца .Гнус ме е от такива " деца".
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Приятел Борисов не ги преби!

    81 37 Отговор

    До коментар #17 от "Факт":

    Това е нормална практика в размирици и опит за преврат. Пребиха ги тези които оглавиха Протеста и насъскваха хората срещу полицията. И това НЕ са БСП, а Триото и Мая, Слави, Цветанов, Боеца, Хр. Иванов Управлявани от Божков.

    Коментиран от #28, #32

  • 25 БОРИСОВ...ПАК МАЧКА

    81 43 Отговор

    До коментар #17 от "Факт":

    БАЦЕТО ГИ СЪЖАЛИ...В ЗАПАДНА ЕВРОПА ИЛИ В РУСИЯТА ЩЯХА ДА ИМ НАТРОШАТ КОСТИТЕ.....

    Коментиран от #53

  • 26 ХАДЖИГЕНОВ...ОТЧАЯНИЯ ПРОТЕСТЪР

    69 32 Отговор
    ВИКАЙ РАДЕВ ДА ТЕ ВКАРА В ПАРЛАМЕНТА....
  • 27 КИВИ

    86 36 Отговор
    Адвоката на МАФИЯТА вика по площадите ДОЛУ МАФИЯТА. Дали ще има хора които да гласуват за продажници като него и ЯН БИБИ БАБИКЯН.
  • 28 Минко

    32 19 Отговор

    До коментар #24 от "Приятел Борисов не ги преби!":

    САМАТА ИСТИНА!
  • 29 ДААА

    67 28 Отговор
    Но си никой, всъщност си подлогата на престъпника божков!
  • 30 АМОН

    58 28 Отговор
    ЕХ ХАДЖИГЕНОВ,
    ЩЕШЕ ДА СИ ПО ПОЛЕЗЕН АКО СТОЕШЕ ДО ХОРАТА НА ХРИСТО ИВАНОВ , А НЕ ДО ТАЗИ КОКОШКА МАЯ, КОЯТО АКО НЕ СИ ЗАБРАВИЛ ПОЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ПОСОЧЕНАТА КАНДИДАТУРА НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ЗА ШЕФ НА ДАНС!!

    Как ще бориш модела ДПС, когато в партията ви участват хора създавали системата ДПС каквито са МАЯ МАНОЛОВА , БАБИКЯН чиито бизнес е свързан с турски капитали и лица?!!

    ВИЕ НЕ СТЕ В СЪСТОЯНИЕ ДА ПРОМЕНИТЕ МОДЕЛА НА ДПС ПРЕВЪРНАЛ БЪЛГАРИЯ В ЕДИН ТУРСКИ ВИЛАЕТ НА КОЙТО БАБЕШКЕРАТА ОТ БЕРЛИН НАЛИВА МИЛИАРДИ ЕВРА ЗА ДА ДВЖИ НЕ БЪЛГАРСКАТА , А ТУРСКАТА ИКОНОМИКА!!

    ЧРЕЗ БЪЛГАРИЯ И НЕЙНОТО ДЕПЕСАРСКО УПРАВЛЕНИЕ, ЕВРОПА ХРАНИ ЛЪВА КОЙТО ЩЕ Я ИЗЯДЕ.
  • 31 Гост

    71 23 Отговор
    Тези всички от Изправи се, ДБ, Мая Манолова, Слави са потресаващи! Деградацията е гарантирана от тях!

    Коментиран от #42

  • 32 АМОН

    29 23 Отговор

    До коментар #24 от "Приятел Борисов не ги преби!":

    ТОЗИ КОЙТО ТРЯБВАШЕ ДА ПРОМЕНИ МОДЕЛА ДПС -ГЕРБ -БСП бе човека който след като въоръжените хора на ГЕШЕВ излязоха от управляваното от него президентство извика като обезчестена мома: МУТРИ ВЪН.

    ЕДИН ЧОВЕК С ТОПКИ НЕ ВИКА , А ДЕЙСТВА.
    Да чу от Радев думата ДЪРЖАВЕН ПРЕВРЪТ?!!

    НЕ ГИ ЧУ И НЯМА ДА ГИ ЧУЕШ, ЗАЩОТО ЕДИН ШОФЬОР НА САМОЛЕТ Е ТОЛКОВА ВОЕНЕН, КОЛКОТО АЗ СЪМ КОСМОНАВТ.

    В БЪЛГАРИЯ НЯМА ВОЕННИ.
    БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА Е ТУРСКИ ВИЛАЕТ УПРАВЛЯВАН ОТ ПРОТУРСКАТА ПАРТИЯ ДПС, КОЯТО ДОГАН ПОЗДРАВИ ОФИЦИАЛНО!

    Явно на ЕВРОПА и е все тая, кой управлява БЪЛГАРИЯ, щом налива в турският вилает десетки милиарди евра които хранят не БЪЛГАРСКИТЕ , а ТУРСИТЕ фирми работещи у нас и усвояващи европейските средства.

    ДА ХРАНИШ ЛЪВА КОЙТО ЩЕ ТЕ ИЗЯДЕ , МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ САМО ЕДНА НЕРЕАЛИЗИРАЛА СЕ КОМСОМОЛСКА СЕКРЕТАРКА КАКВАТО Е МЕРКЕЛ.

    Това е засега на мегдана.

    Коментиран от #101

  • 33 Сатаната

    38 11 Отговор

    До коментар #2 от "А аз ще гласувам за БСП.":

    Защо бе човек, хапчетата са най- евтини при Магарешки?
  • 34 Софиянец

    54 11 Отговор
    Тоя е такава дребна душичка, жалка картинка, поне ще му се изясни на изборите колко струва.
  • 35 ЕЙ АЛООО

    26 11 Отговор
    АЕ БОЙКО КОГА ЩЕ ОТСТРАНИШ ИЛИ ЗАБРАВИ !?
  • 36 колю

    36 15 Отговор
    Голем си па отворко бе, хаджио. Как па тебе те не фане нещо
  • 37 4 април

    20 42 Отговор
    Да свалим бай Ганьо от джипката
  • 38 Мутри вън

    19 41 Отговор
    Да върнем Бойко на село
  • 39 ШАФИОРА

    13 39 Отговор
    ДА МУ КАКАМ В ЖИПКАТА НА БОКО !

    Коментиран от #99

  • 40 Истина

    55 13 Отговор

    До коментар #7 от "На вас ли":

    Точно така ,такива като Хаджигенов ,не трябва да помирисват парламента за който се гласят,само като си помисля какви простотии вьршеха миналото лято, и злобата му кьм управляващите, човек с чисти помисли ,и любов кьм народа си не може да има такава злобна физиономия и поведение.
  • 41 хеий

    53 10 Отговор

    До коментар #17 от "Факт":

    А НИМА ПОЛИЦАЙТЕ НЕ СА НАШИ ДЕЦА, ТЕ НЯМАТ СЕМЕЙСТВА.МАЙКИ КОИТО ГИ ЧАКАТ В КЬЩИ,ГЛЕДАХМЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА КАК ДРОГИРАНИ ГАМЕНИ КЬРТИХА ПАВЕТА, ХВЬРЛЯХА БОТИЛКИ ПЬЛНИ С УРИНА, ХВЬРЯХА СЛАМА КОЯТО ИСКАХА ДА ЗАПАЛЯТ ПОД КРАКАТА НА ПОЛИЦИЯТА,ЛИЧНО ТЕЗИ НЕЩА И ОЩЕ КОЛКО ДРУГИ ГИ ВИЖДАХМЕ С ОЧИТЕ СИ, ТОВА АКО БЕШЕ В ДРУГА ДЬРЖАВА НЯМАШЕ ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ ,ТАКА ЧЕ НЕ УПРЕКВАЙТЕ ПОЛИЦАЙТЕ КОИТО БЯХА МНОГО ТЬРПЕЛИВИ, КЬМ ТЕЗИ КОИТО ХАДЖИГЕНОВ ,ТРИОТО ПОДСТРЕКАВАХА.

    Коментиран от #47, #50, #52

  • 42 edu

    2 38 Отговор

    До коментар #31 от "Гост":

    за ДБ не съм съгласен. Дотук си играят картите много правилно. Виждам, че народа почва да се усеща как се опитват да оглавят протеста от Мутри Вън. Обединението с Мая ги издаде отвсякъде. Така че, ДБ е правилния избор !!
  • 43 Кавал

    24 2 Отговор
    теб теб кой те пита, кой номер памперса носиш. Много си тъп човече
  • 44 абе

    43 4 Отговор
    Хаджигинчо ке види парламент през крив макарон.
  • 45 Сър Пичук

    45 9 Отговор
    Егати цирка.
    Някакви некомпетентни, дилетанти и самонабедили се за политици критикуват мерките на учени експерти, които са взети на базата на световния опит и на препоръките на световни светила в областта.
    Това си е чиста перверзия и браво на журналистите, които им позволяват да се разкрият колко самовлюбени, самоповярвали си, че са голямата работа, и с какво нереално високо самочувствие са.

    Коментиран от #48

  • 46 еаее

    4 9 Отговор
    И после къде ще намериш такива послушковци? Те са си едни обикновени натегачи и говорят каквото им се спусне. Ако ще уволняваш, уволни този, който им го спуска.
  • 47 Хитър Петър

    11 31 Отговор

    До коментар #41 от "хеий":

    ЗАЩО ТОГАВА НЕ ЗАСТАНАХА ДО НАРОДА А ПРОТИВ НЕГО ДА ПАЗЯТ ПОМИЯРА БОРИСОВ .А!?
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Мнение за тях

    14 13 Отговор
    единият е коремен хирург, а другият - ортопед. С тоя щаб, само им губят времето, защото и двамата са си професионалисти! Адвокатчето не бих го коментирал.
  • 50 БОРИМЕЧКАТА

    16 14 Отговор

    До коментар #41 от "хеий":

    Да деца на народа ,ама ЕНИЧАРИ!
  • 51 чичо

    26 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Представителят на ДБ пък обясни, че те "имали топки" и ще могат да се справят по-добре в управлението./-то по-ясно от това няма.Народе,нали разбираш,че само с топки не става,като знам „комшията на село,бат Сали",какви топки има,трябва и акъл.
  • 52 така е

    10 22 Отговор

    До коментар #41 от "хеий":

    само, че полицаите не са на страната на народа, а против тях.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 vivaldo

    50 14 Отговор
    Хаджигенов не знам какъв адвокат си но си много тъп,сигурно си купил
    дипломата с парите на тати и мама.
    Толкова си тъп,че си повярва,че ще
    влезеш в парламента,че чак и започна да уволняваш всички под
    ред.Българите няма да забравят
    никога какви ги вършеше с другия
    миризлив от триото Бабикян и Манолова,как подстрекавахте хората
    да палят полицаите и чупехте всичко
    наред,как биехте беззащитни жени
    в присъствието на невръстните им
    деца.Вие тримата и тази паплач която сте събрали около вас не можете ,а и не трябва да бъдете допуснати да припарите до народното
    събрание.Вашето място е само и единствено в затвора и затова драпате като озверели да се докопате
    до парламента за да си купите имунитет но не сте познали.България
    няма да ви го позволи!!!

    Коментиран от #69

  • 55 Данчо

    28 10 Отговор
    ДБ ще се справят добре с управлението...Ако те се справят добре, аз ще се справя блестящо с управление на космически кораб
  • 56 Оня, дето не ходи на твоя протест

    43 8 Отговор
    Не ставаш, г-н адвокат! За шайката сега ще гласувам по-добре, но за теб, Мая и другите викачи -НЕ! Нямате концепция, нямата морал!
  • 57 Давид

    12 16 Отговор
    Този клоун е сложен с цел да създава новини като Мутафчийски . Те са от един отбор . По скоро е интересно е кой и защо им се дава трибуна и кой плаща за това . Че парите са окрадени от нас но ;)))))) .

    Коментиран от #66

  • 58 Той е!

    5 23 Отговор
    "Движение на непартийните кандидати" е единственото, за което си заслужава да гласуваме. Минчо Христов е човекът!
  • 59 Щееееее

    32 8 Отговор
    Да го нач..м на Хаджигенов и сие !
  • 60 Левскарите

    8 23 Отговор
    Бий ГРОБ по главата,бий,бий,бий !...
    Емил Велев Кокала.
  • 61 Партизанче

    6 21 Отговор
    Гласувайте за Б К П/ ГЕРБ !
    Другари и другарки ! Това е коалицията !
    В едно с милицията !
  • 62 Кси

    17 4 Отговор
    И кво друго щеше да направиш, да идеш на тяхно място да лекуват, ами не става с дипломка от платен свободен университет
  • 63 Сър Пичук

    18 4 Отговор

    До коментар #48 от "Келешин":

    Вирусът не пита кой от кои е и предпочитам с него да се занимават специалисти и експерти, а не някакви пръкнали се вчера политикани, робуващи на болните си амбиции.
  • 64 (.)(.)

    25 8 Отговор
    Хаджи е много куха лейка.
  • 65 Нафърфорий

    5 8 Отговор
    Аааааа "Факти" не така, на така, генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски ....ми FACS къде е?)))) То не, че е влизал в щатянска хирургия, ама много ще ви се дърди))))
  • 66 Ха ха

    14 4 Отговор

    До коментар #57 от "Давид":

    Зер Годжи не е клоун, голям вирусолог ръйш ли
  • 67 123456789

    20 4 Отговор

    До коментар #13 от "Гледай ти":

    Другият искал да влезе във властта...защото имал ''топки''.СМЯХ!
  • 68 Най добре Обещават Борисов и Сачева!!

    6 15 Отговор
    Каквото поискаш все ще го Обещаят!!
  • 69 Историк

    3 1 Отговор

    До коментар #54 от "vivaldo":

    Точно така. Те
  • 70 Тити

    13 5 Отговор
    ПРЕМЕНИЛ СЕ ИЛИЯ ПА В ТИЯ!!!
    НЯМА ПАРТИЯ, ЗА МОМЕНТА, КОЯТО ДА ОТГОВОРИ НА ИНТЕРЕСИТЕ НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА И НА ДЪРЖАВАТА! ВСИЧКИ ПРОИЗХОЖДАТ ОТ БКП, ОФ! ВСИЧКИ СЕ БУТАТ В ПОЛИТИКАТА, ЗАЩОТО СА НЕСПОСОБНИ, ИСКАТ ЛЕСНИ ПАРИ, А ТАМ СЕ ДАВАТ МНОГО! КАКТО И В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ, КОЯТО Е ЕДИН ЗАГНОЯСЪЛ ЦИРЕЙЙ И СЕ ХЛАНИ ОТ ДАНЪЦИТЕ НА ХОРАТА! ПЪЛНО БЕЗХАБЕРИЕ! ОТ 30 ГОСИНИ НАСАМ НЕ СМЕ НАПРАВИЛИ И КРАЧКА НАПРЕД, ОСВЕН ЧЕ СЕ ЗАСТРОИХА ПЛОЩИ СЪС ВНОШИТЕЛНИ СГРАДИ- ИНВЕСТИЦИИ ЗА ЕДНА ШЕПА ЗАБОГАТЯЛИ ИДИОТИ! МАКАР ЧЕ НИКУМО НЕНУЖНИ! ЗАЩО НЕ СЕ ПОСТРОИХА И ОБОРУДВАХА БОЛНИЦИ? ВСИЧКО Е КОРУМПИРАНО ДО ТАКИВА НИВА, ЧЕ НЯМА КАК ДА СЕ СПРЕ ТАЗИ ПОРОЧНА СИСТЕМА!5557
  • 71 Цецо от Телиш

    16 5 Отговор
    Този и другия трябва да се лекуват в сериозна клиника, може и извън България
  • 72 Хей тъпи гербави милиционери !

    5 13 Отговор
    Много прости инфантилни комуняги сте !
  • 73 Адвокатчето

    23 5 Отговор
    Дето не искаше да става депутат. Щото имал много доходна практика. И Минеткоф великия скулптор дето печелел милиони от творбите си . Ти да видиш , май искат да лапат и от държавата.
  • 74 Оставчо

    8 20 Отговор
    ГРОБ си заминава ! Лаят и кудкудякат за
    ПОСЛЕДНО ! Тъпите тръстики !
  • 75 Хем гербави,хем главанаци !

    6 13 Отговор
    🐎 Коне с капаци и тъпаци !
  • 76 Стефанова

    7 19 Отговор
    Колко ви плащат да пишете против адвоката.Вие ли бяхте ро площадите четири месеца, седяхте на диванчето и критикувате.Гласувайте за сикаджиата,на последно място сме по всичко.

    Коментиран от #84, #95

  • 77 Гласувайте за Българско лято !

    4 13 Отговор
    Ще стане много,ама много яко !!!
  • 78 Хаджигенов !

    8 24 Отговор
    Много сме зад теб ! Игнорирай гербавите тикви.
    Толкова им е пипето, колкото го имат.
    МУТРИ ВЪН !

    Коментиран от #89

  • 79 Мутреса Галева

    19 5 Отговор
    И тримата юнаци на дубайска заплата. Кога беше искрена Мая Галева, че е предложила Пеевски за шеф на ДАНС, или че се бори с него.
  • 80 НАЙ ЗДРАВИЯ И БОГАТ БЪЛГАРИН БЕЗ ПАРТИЕН

    18 5 Отговор
    ЗДРАВЕЙТЕ БЪЛГАРИ !!! МНОГО МИ Е НЕПРИЯТНО ЧЕ ТРЯБВА ДА ВИ ЗАНИМАВАМ СЪС ТИЯ ПОМИЯРИ КОЙТО СЕ НАПЪВАТ КАТО. ГЛАДНИ НА С......НЕ И СИ ТОЧАТ ЗЪБИТЕ ЗА ТРАПЕЗАТА ДЪРЖАВНА НО ЩЕ Я ВИДЯТ ПРЕЗ КРИВИЯ МАКАРОН .
    .
  • 81 Ники

    12 4 Отговор
    Леле какъв смешник е тоя Панев
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Значи

    6 12 Отговор
    Българите, трябва сами да си махнат Бойко, за да не се оплакват после - от джипки , чекмеджета, и др.Друг път НЯМА! Няма някой отвън да им го махне

    Коментиран от #98

  • 84 Дааааа

    14 5 Отговор

    До коментар #76 от "Стефанова":

    ТОЗИ НЕЩАСТНИК НИЩОПРАВЕЦ ИЗКАРА ЛЯТОТО ПРАВЕЙКИ СЕ НА МАЙМУНА, ЗА КОЕТО ПОЛУЧИ И ДОБРИ ПАРИ... ДА НЕ СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ТОЗИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ САМО ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ МУ СИМПАТИЧНА?!?... ЩОМ СВЪРШИХА ПАРИТЕ И ЗАСТУДЯ ТОЗИ НЕЩАСТНИК ИЗВЕДНЪЖ РЕШИ ДА МИСЛИ ЗА ОПАСНОСТТА ОТ ВИРУСА... А И МАЛКО ОСТАНАХА НА "СПОНТАННИТЕ" ПРОТЕСТИ, КОГАТО СВЪРШИХА ПАРИТЕ... И ЗА ПРОТОКОЛА-НЕ МИ ПЛАЩАТ ПРОСТО ПОПУЛИСТИТЕ И СМЕТКАДЖИЙТЕ СА МИ НЕ СИМПАТИЧНИ БЕЗПЛАТНО... ЗА РАЗЛИКА ОТ ПЛАТЕНИТЕ ПРОСТЕСЪРИ...
  • 85 Мммм, дааа

    19 4 Отговор
    ТОЗИ НЕ ГО ЩАТ В БЪЛГАРИЯ, А ТОЙ ЩЯЛ ДА СМЕНЯ... АБЕЕЕ, АЛАНКООЛУ... ДА БЕШЕ СВЪРШИЛ НЕЩО... ВМЕСТО ДА СЕ ПРАВИШ НА МАЙМУНЯК ВАЖЕН ПО ПЛАТЕНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ... ТОЙ ЩЯЛ ДА СМЕНЯ.. ХАААХААА... СМЕШНИК..
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Бах ти

    16 4 Отговор
    Наглата мутра има тоя адвокат.
  • 88 С тая мутра

    14 4 Отговор
    Как вика мутри вън.
  • 89 Хаааха

    14 5 Отговор

    До коментар #78 от "Хаджигенов !":

    Мммм, и колко сте зад Ханджигейчфф... Много, а?!? ХАААХААА... И АЗ ТАКА ЧУХ... ХАААХАА... ЗАД НЕГО И ЗАД ЯН БАБИКЯН БАХУРЯН... НА ОПАШКА... ХАААХААА... А ИНАЧЕ КАТО ЕЛЕКТОРАТ СА ВИ МАЛКИ... ЕДВА 4%...БИЛИ ЗАД ХАНДЖИГЕЙЧО... ХААААХАААА....
  • 90 Анализатор

    18 2 Отговор
    Това е най-невменяемата и абсурдна предизборна кампания до сега. Няма нещо, което Гладните Хиени от Опозицията да не кажат, да не оплюят, да не поругаят, да не се похвалят, да не обещаят, само заради единият мазен кокъл. И няма никаква разлика между "Няма такава партия в Учиндол", "Отровените и Пчеличката", "Демократична Б-я за Истанбулската Конвенция", "Вазраждане на рубладжийството и македонизма", само дето се мразят по-между си и не искат да делят парите които ще крадат с другите, а ги искат само за себе си.
  • 91 Бай Шиле

    17 3 Отговор
    А бе смешник,вече почна да назначаваш и уволняваш?
  • 92 cpv

    14 4 Отговор
    Хаджигенов,ти се правиш на хаджия и какво би направил в такава ситуация едно нищо и пак ще обвиняваш други!
  • 93 Корумпиран

    17 5 Отговор
    Голямата грешка на Борисов и ГЕРБ е че управляваха добре и запазиха държавата стабилна с пълна хазна, работеща икономика и най-ниските дългове в Е.С., а и не само в него, а най-голямата е че благодарение на добрата си външна политика и добре разиграните карти в Брюксел договориха едни 28 милиарда евро, за следващите 7 години! Това са едни 56 милиарда лева, средно по 8 милиарда на година които следващите управляващи ще получават в повече върху Държавният бюджет! За това и глудниците озверели от глад вълци се хвърлят към изборите да докопат управлението в държавата и да харчат тия невиждани до сега пари! За това всички ругаят неистово ГЕРБ за да ги изместят и да изхармчат договореното от Борисов и да се възползват от стабилните финанси на държавата. Ако държавата беше във фалит и нямаше да има Еврофондове, тогава нямаше да има никой да иска управлянието.
  • 94 Иванов

    9 4 Отговор
    Браво бе Хаджи-/генов/-по думите ги познай-колко пари струват
    Колко красиви думи редиш-на човек му иде да отиде - в селската
    кръчма или външна селска......
  • 95 Въпрос:

    13 4 Отговор

    До коментар #76 от "Стефанова":

    Г - жо Стефанова, знаеш ли колко плащаха на адвокатчето, за да търка четири месеца паветата по площадите?
  • 96 ЛГБТ

    5 10 Отговор
    общността подкрепя господин адв. Хаджи Генов, защото той е един от малкото български политици с "топки", който подкрепя твърдо и работи от много години за легализирането на гейбраковете и осиновяването на деца от такива двойки. За това цялата ЛГБТ общност в България и Е.С. ще гласуват за тяхната листа "Изправи се! Мутри вън!".
  • 97 Петър

    9 2 Отговор
    Демократична България си мислят, че ще влязат в парламента и няма да делят баницата с други, но много се лъжат.
  • 98 ЛГБТ

    4 10 Отговор

    До коментар #83 от "Значи":

    oбщнocттa пoдкрeпя гocпoдин aдв. Хaджи Гeнoв, зaщoтo тoй e eдин oт мaлкoтo бългaрcки пoлитици c "тoпки", кoйтo пoдкрeпя твърдo и рaбoти oт мнoгo гoдини зa лeгaлизирaнeтo нa гeйбрaкoвeтe и ocинoвявaнeтo нa дeцa oт тaкивa двoйки. Зa тoвa цялaтa ЛГБТ oбщнocт в Бългaрия и E.C. щe глacувaт зa тяхнaтa лиcтa "Изпрaви ce! Мутри вън!".
  • 99 ЛГБТ

    4 11 Отговор

    До коментар #39 от "ШАФИОРА":

    oбщнocттa пoдкрeпя гocпoдин aдв. Хaджи Гeнoв, зaщoтo тoй e eдин oт мaлкoтo бългaрcки пoлитици c "тoпки", кoйтo пoдкрeпя твърдo и рaбoти oт мнoгo гoдини зa лeгaлизирaнeтo нa гeйбрaкoвeтe и ocинoвявaнeтo нa дeцa oт тaкивa двoйки. Зa тoвa цялaтa ЛГБТ oбщнocт в Бългaрия и E.C. щe глacувaт зa тяхнaтa лиcтa "Изпрaви ce! Мутри вън!".
  • 100 КГБ

    13 3 Отговор
    Хаджитози,не се ли сещаш,че три дни преди изборите ДАНС ще публикува банковите сметки с преводи от Дубай? Много си елементарен.
  • 101 ЛГБТ

    2 12 Отговор

    До коментар #32 от "АМОН":

    oбщнocттa пoдкрeпя гocпoдин aдв. Хaджи Гeнoв, зaщoтo тoй e eдин oт мaлкoтo бългaрcки пoлитици c "тoпки", кoйтo пoдкрeпя твърдo и рaбoти oт мнoгo гoдини зa лeгaлизирaнeтo нa гeйбрaкoвeтe и ocинoвявaнeтo нa дeцa oт тaкивa двoйки. Зa тoвa цялaтa ЛГБТ oбщнocт в Бългaрия и E.C. щe глacувaт зa тяхнaтa лиcтa "Изпрaви ce! Мутри вън!".
  • 102 Антикомунист и родолюбец

    19 4 Отговор
    Хаджигенов - от теб нищо не става! Нито си добър адвокат, нито ставаш за политик. Зер направил си си сметката, че за 1 мандат като депутат ще вземеш повече пари отколкото за жалкото ти адвокатстване. Значи протестите са били само за влизане в парламента през задната врата. Да, ама ще видиш парламента през крив макарон. Не харесвам Боко заради далаверите и "калинките", но Бог ме е свидетел че ще гласувам за Тиквата, при него има някякъв прогрес и е предвидим като управленец . Вдегнаха ми малко цаплатана в частната фирма, но и на стара заплата да бях останал, пак щях да гласувам за тиквата. ЗАЩОТО в срявнение с пРезидента Радев и мутрата Божков, мутрата Борисов е невръстен ученик. Това адвокатско недоразумение няма да влезе в паамента и заради стотиците Мяйки на децата с увреждания които Мая Ма излъга предизборно и попари надждите им. Каквато Мая - такъв е и тоя гьонсуратХаджигенов.
    ..
  • 103 Ти да видиш

    16 5 Отговор
    Дрис*льо , хайде първо "спечели " властта , пък после уволнявай. Поредният комплексар
  • 104 Политолог

    13 4 Отговор
    Тоя е луд за връзване. Готви се за депутат, а Мая Манолова /сестра Галева/ за премиер... Мокри сънища
  • 105 Арх Мирянова

    5 6 Отговор
    Тоя и аз бих го остранил от лицето на земята, но никой не ме пита. Така че да си затваря простия плювалник.
  • 106 Чан Кайшъ

    5 2 Отговор

    До коментар #6 от "Факт":

    И Елвис е жив, земята е плоска и току що са те чипирали до като си пикал в тоалетната с обратна тяга. А бе хора, акъл имате ли. Това е патологично мислене.
  • 107 cornholio

    3 2 Отговор
    Наведи се. Божков вътре!
  • 108 Draco

    5 3 Отговор
    Хаджигенов, толкова си Т ...... П , че няма да разбереш как така не си влязъл в бъдещия парламент !
  • 109 Тоя джендър

    8 2 Отговор
    ли ще влиза да управлява? Който не помни, нека разгледа ранните му изяви, за да се увери, че е един от най-яростните привърженици на ИК и джендърството. Прайдовете са му любимите прояви и е винаги на тях. Нямам нищо против обратните, но мразя някой да си налага наклонностите. Против герб съм, но и тея новите не са стока, както се вижда. Славчо е стара мутренска кримка и е доказан отпадък. Бил съм с него на парти в Кайлъка, когато караше жълта Калибра и беше в Ку-ку. Определено е голям нарцис с големи комплекси и много ментални проблеми. Единият от музикантите му ми е бивш съученик и зная доста неща от кухнята.Изобщо Слави не е стока, но много хора ще се подлъжат, като гледам.

    Коментиран от #115, #133

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Камъни

    1 6 Отговор
    по полицията хвърляха ултрасите на Левски,изпратени от Бою и полицията не реагира 1 час,за да се правят нажертви.А после сбъркаха от бой и арести невинни хора и журналисти.Проста полиция като вожда си и нагли биячи,които не понесоха никакви наказания.Били "ПЕРФЕКТНИ"-така казаха фатмаците Терзийски и МЛаденов,които ще стават депутати.ПЪЛНИ РЕЗИЛИ .ВЪН МУТРИ1
  • 115 карбовски

    5 2 Отговор

    До коментар #109 от "Тоя джендър":

    Абсолютно !
    Аз съм го наблюдавал във Варна на Спайдър и на Кабакум !
    Държеше се супер гаменски ! Не разбирам ,как има хора ,които го харесват !
    Колегите му от Каналето са прекалено добри и културни хора да разкажат истинската причина за разпадането !
    Тотален отпадък !

    Коментиран от #121

  • 116 Абе Сър Пичук

    2 5 Отговор
    Има ли по самовлюбен от тиквата и по -отделен от реалността????????Прост,злобен мутропитек.ВЪН МУТРИ !
  • 117 Гост

    4 0 Отговор
    Трудно се избиват комплекси,особено за малоценност,това недоразумение,още не е помирисало парламент,и сънува министри,правителства,рокади,уволнява,представете си ако случайно влезе в парламента.Адвокатче,слез малко на земята,осъзнай колко си никой.
  • 118 Сара Бабунска

    5 0 Отговор
    АдвУкатине,кога пак ша праим МИРНО въстание??? Хихихихихихииии...
  • 119 уфффф

    6 1 Отговор
    Хаджигейов-кретен прост !
  • 120 леон

    3 0 Отговор
    НАГЛИ ГЛУПАЦИ
  • 121 вйхбкнлм;ь

    1 0 Отговор

    До коментар #115 от "карбовски":

    Гамените харесват гамени. Много просто за разбиране.
  • 122 Понти

    0 0 Отговор
    Добре, че ДБ нямат никакъв шанс да стигнат до управлението на страната ни, че катастрофата ни е в кърпа вързана.
  • 123 Емо

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Гледай ти":

    Че на него това му е логиката:)
  • 124 Не че нещо

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Цената":

    То обещанията са едно но реалността нещо съвсем друго!Един друг също обеща за 600 дни май беше да ни оправи ама помним резултата.
  • 125 ЖОРО Гоцев

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Johansson":

    ДОЛЕ, ДОЛЕ ТАЯ Престъпна ПАРТОЯ БКП, БСП, ДОЛЕ, И НИКОГА НА ВЛАСТ! ДОЛЕ!
  • 126 1215

    1 0 Отговор
    Ще закрият НОЩ, за да не се знае колко хора ще мрат при тяхното управление на кризата. Само по слухове ще се чува, че тук там умират хора. Така действаха комунистите.
  • 127 Го4о

    2 0 Отговор
    Хаджи (яйцехвъргачеФ) е голям мечтател!?!? Щял да изхвърли този или онзи!? Кой си ти бе Сульо?
  • 128 МАЧКАЙ БОЙКО

    0 1 Отговор
    МАЧКАЙ БОЙКО,МАЧКАЙ ВСИЧКИЯ БОКЛУК В ДЪРЖАВАТА,НАРОДА Е С ТЕБЕ!
  • 129 АЗИС

    0 0 Отговор
    НАЙ-НАПРЕД ТОЗИ ТРЯБВА ДА МИНЕ НА ОБУЧЕНИЕ ПРИ МЕН, ЗА ДА УСВОИ УПРАЖНЕНИЕТО - А У ЛЕВО, А У ДЕСНО. И АЗ МОГА ДА СИ ГО МЕСТЯ, НО ПО-ПРИ ТОЙ ДА ГО БАРА.ЯТНО ЩЕ МИ БЪДЕ
  • 130 Реалист

    1 0 Отговор
    Странно изказване на един от тримата глупаци, издигнали за свое знаме отровната Мая. В крайна сметка, експертите са си експерти, а друг взима "гениалните" си управленски решения ползвайки ги за алиби /или ги загърбва и ползва за алиби ресторантьорите/ .
  • 131 Мартин

    2 0 Отговор
    Този пък! Кой изобщо го брои за жив! Пък и се е взел насериозно, а е поредната пионка и слуга на Цветан Василев!
  • 132 Шиши

    1 0 Отговор
    Триото и Дб - големи приказки ма да на няма после голямо разочарование :))))
  • 133 Реалист

    1 0 Отговор

    До коментар #109 от "Тоя джендър":

    Отровната Мая и тримата глупаци нямат шанс да стигнат 4% , без система, без национално покритие, само с повсеместно плюене не става....а и те катекорично не стават!
    Слави е примитивен и груб демагог с безброй комплекси, мания за величие, а и от поне 20 години открито демонстрира, в рамките на фирмата си диктаторски наклонности .
    Категорично не става!
  • 134 дияна

    0 0 Отговор
    Тоя Панев тотално се побърка. Демократична България била имала топки поради дейността им в СОС. Че те много бързо забравиха за кметицата си, която набутаха на Красно село и обра парите на хората, за да си раздава бонуси. Ако това е техният пример за работа, значи нямат никаква представа от политика и работа.
  • 135 РевиЗоро

    0 0 Отговор
    Хаджигенов=Големанов
  • 136 димоф

    0 0 Отговор
    Тези двамата като говорят вярват ли си в думите си??????,много
    интересно утре какво ще изкажат,ще помнят ли това,което са
    казали вчера.Лъснаха мечтите им за "големия кокал" сеира и
    цирка предстои,срам за българите гласували за тях,истината
    боде в очите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове