Last news in Fakti

23 Март, 2021 09:34 7 821 102

Нона Йотова и Любен Дилов-син се "захапаха" в национален ефир

  • нона йотова-
  • любен дилов-син-
  • бсп-
  • герб-
  • избори

Предизборен дебат между БСП и ГЕРБ

Нона Йотова и Любен Дилов-син се "захапаха" в национален ефир - 1
Кадър: NOVA

Кандидатите за депутати Нона Йотова (БСП) и Любен Дилов-син (ГЕРБ) влязоха в телевизионен предизборен дебат в сутрешния блок на "Нова телевизия".

"Защо да гласуваме за вас?", беше един от първите въпроси на водещия.

„За да изпълним нашата програма - да успеем да спасим държавата от срутището ГЕРБ, да стане отново парламентарна република, а не премиерска, каквато е в момента”, заяви Йотова.

„Личната ми мотивация е ясна, вече съм бил депутат от Бургас, който през следващите години ще търпи и още промени. Мисля, че нещата са много прости – ако колегите от БСП можеха да управляват, щяха да го правят. Самият факт, че толкова време те не управляват, показва как хората в България си представят живота. Разбира се, има много проблеми, които трябва да бъдат решавани, съгласен съм, че трябва да е по партиен път”, отвърна Дилов.

Според Нона Йотова в момента има „несправяне с кризата”. „Това, което се случи, с отварянето на заведенията на 1 март, въпреки, че британският щам навлизаше със страшна сила, като че ли беше нарочно, за да може да се заразят повече хора и локдаунът да настъпи, точно когато идват избори. Хората да бъдат наплашени и да не отидат да гласуват”, смята кандидатът от БСП.

Опонентът ѝ от ГЕРБ отвърна, че не е привърженик на подобни конспиративни теории. „Мога да кажа, че България се справя над средното ниво. Като гледаме световната статистика, много малко държави са над нас. Това, което се случва в момента, повтаря испанския грип. Съвсем нормално е третата вълна да е с много повече заразени. Тези ограничителни мерки се правят с една единствена цел – да се намали натискът върху здравеопазването. Те не могат да спрат хода на грипа и получаването на колективен имунитет. Рецептата е това – масово ваксиниране и грижа за хората в болниците”, категоричен е Любен Дилов – син.

Според представителя на левицата ваксинирането е било много объркано. Йотова подчерта, че сме на последно място по ваксинация в Европа и на трето по смъртност.

„Беше сбъркана цялата система с тези ваксини. Не разбирам защо зелените коридори не бяха пуснати от самото начало”, попита тя. Според нея е било необходимо да се разяснява повече на хората как действа ваксината и, че е безопасна.

„Истината е, че се прилагат толкова ваксини, колкото има. Разбира се, че могат да бъдат повече, стига да ни ги дадат. Надяваме се, че след „онзи вопъл”, отправен от четири държави, ще настъпи някаква промяна и ще вземем количествата, които ни се полагат и за които сме платили”, отвърна Любен Дилов – син. Той е на мнение, че прекаленият либерализъм на управляващите им е изиграл лоша шега. Вина за суматохата и объркването на хората имали и тези, които се изказвали по темата, без да бъдат компетентни, добави кандидат-депутатът.

„Премиерът не е лекар. Не може от джипката да издава наредби и заповеди, които да се сменят през ден. Би трябвало действително лекарите, както в Израел, да управляват тази криза”, смята Йотова.

„Няма решение, което да не е взето от колективен орган. Това са спекулации, че Борисов лично отваря и затваря. България все пак, с тази политика на лавиране, успя да съхрани икономиката си в този период, това не го казваме ние, а чуждестранни наблюдатели. За това има мерки. Никой не е бил в тази ситуация, за да знае как се действа в нея”, отвърна Дилов-син.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ужас

    196 37 Отговор
    Много неприятен е този Любен

    Коментиран от #81, #91, #92

  • 2 Дядо курти от село пиперково

    169 37 Отговор
    Който гласува за хунтата е или силно зависим от нея,или е изгубил акъла си...Не на гроб,депесета и опитомени патриоти..

    Коментиран от #89, #93

  • 3 много

    93 29 Отговор
    слабо представяне напоследък на левицата , вчера гледах едно младо срещу цайсатия пееpaс биков , аз щях да ги подредя по добре подлогите на боко шкафа ...
  • 4 Вземи

    58 26 Отговор
    единия , удари другия !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Жоро

    128 22 Отговор
    Хунтата трябва да е в затвора,а не във власта..

    Коментиран от #87

  • 7 НЕКАДЪРИ

    54 11 Отговор
    ДВА СА БОРА РЕД ПО РЕД РАСЛИ НЕДОРАСЛИ - ЗА КОВИД ЩЕ МИ БРЪЩОЛЕВЯТ - ТА ТЕ .... НЕ МОГАТ ДА СИ ИЗБЪРШАТ , И ДА ГОВОРЯТ НЕ МОГАТ !

    Коментиран от #21

  • 8 Си ган

    38 88 Отговор
    Абе, Факти, защо сте ми блокирали IP- то? Значи, тука може да пишат само подлизурковците на Радев, Мая, Нинова и Сие, така ли?

    Коментиран от #22, #23, #59, #67

  • 9 7233

    68 8 Отговор
    Тоя прилича на куче

    Коментиран от #11

  • 10 СМЕТ

    56 25 Отговор
    ФЪФЛЯКА ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е ДО БОЙКО И ДОРИ ДА ПРОВЕРЯВА ЗАЕДНО С МУТРАТА , А С НОНА СТОЛЕТНИЦАТА Е ОБРЕЧЕНА !
  • 11 При

    21 3 Отговор

    До коментар #9 от "7233":

    това старо !
  • 12 Лост

    72 8 Отговор
    И двамата ми са противни, но Дилов да приказва, че е бил депутат от Бургас ми идва в повече.

    Коментиран от #38

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 сара

    30 7 Отговор
    Тези дебати показват, че от думи всеки може да го докара. Разбирам защо Слави не се включва. А Явор Божанков и Тома Биков този път бяха в интелигентно противопоставяне.
  • 15 ТОЗИ

    96 10 Отговор
    ФЪФЛЬОТО Е МНОГО НЕПРИЯТЕН , КАТО НЯКОЯ ЦВЕТАРКА ОБИКОЛИ ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА КОЧИНА !
  • 16 Аспарух

    88 9 Отговор
    Този Любчо,това софийско тарикатче,цял живот лежи на славата на баща си!!! Иначе кога е държал мотика или брадва,един пирон не може да закове-гледа само ,,тънката пайсна",да печели немъчени пари,като и сега това е факт!!! ,,Аз съм от таз,която е на власт" !!! То пък да има талант-само се навира и са окупирали предавания,в които друг не може да пробие!!! А има толкова певци и артисти,които са много по-достойни от тоя фъфлек!!! Ама нали е от властта...!?
  • 17 театро 31 год

    30 5 Отговор
    и то втръснало до гуша---присмял се хърбел на щърбел!
  • 18 Един

    63 6 Отговор
    Нещо започвам да го недолюбвам този Любен!!! Либене , колективния орган е "на четири очи" - едните са на ББ , а другите са на заинтересования! Другите "духате супата" , а ние ви "кихаме" "сухото"! Е това е ГЕРБ!!!
  • 19 Чобанин

    22 63 Отговор
    Абе ушанки нещастни прочетете преди да пишете ако можете да четете а камо ли да проумеете. Дилов отговори кратко и ясно на всички въпроси и дори запази добрият тон въпреки наглите лъжи на Йотова

    Коментиран от #66, #72

  • 20 въпросче

    40 6 Отговор
    И Дилов-син къде е захапал Нона? За шушона ли или за бретона?
  • 21 КолевБосия

    10 4 Отговор

    До коментар #7 от "НЕКАДЪРИ":

    Защо са си съкратили фамилиите? Единият кандидат е махнал от фамилията си "Иди", а другият-"Кроко".
  • 22 БЪЛГАРЧЕ

    23 5 Отговор

    До коментар #8 от "Си ган":

    Не бе драги Си ГАНИ не могат да пишат щото са необразовани.
  • 23 Много си прав,

    18 33 Отговор

    До коментар #8 от "Си ган":

    тук плаща и поръчва музиката червената пасмина на Курни.
  • 24 Статистик

    54 6 Отговор
    Като гледам световната статистика сме на 10-то място по смъртност на милион души в Света. Това ни е справянето с вируса. Тоя фъфлек кога стана гербаджия, кога почна да лъже като такъв!!!
  • 25 Мутри, вън!

    40 8 Отговор
    Мутри, вън!
  • 26 до Чобанин

    32 5 Отговор
    " Истината е, че се прилагат толкова ваксини, колкото има. Разбира се, че могат да бъдат повече, стига да ни ги дадат."
    Та, щастливи Чобанино, като ни ги даваха защо ги отказахме ? И на това ли да викаме кратко и ясно отговаряне от тоя смешен папагал ?
  • 27 Крис51

    34 5 Отговор
    Силно се надявам Любен да може да се гледа спокойно в огледалото сутрин, без да се срамува, но много се съмнявам.
  • 28 Умен

    36 5 Отговор
    и начетен човек като Любен Дилов, сред глупаците от герб, изглежда като самотно дърво на голо поле! И живота отново ни дава нагледен пример, че колкото и да си умен, никога не е късно да станеш за резил, да се продадеш и да се изложиш!

    Коментиран от #42, #43

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този

    40 6 Отговор
    Този tепкащ fъfляк се изцепи,че ГЕРБ не били донесени нито от Трети украински фронт,нито пък от Шести американски флот. Само дето забрави,че Боко сам се похвали,че в България ГЕРБ са ги монтирали фондациите та баба Меrкеlица.
  • 31 микица

    34 2 Отговор
    Ваксините щяха да са много повече ако Бацко беше сключил договори с повече компании а не само а Астрата и Санофи. От Санофи не видяхме и една доза.Бойко е виновен за абсолютно вси
  • 32 Другар

    14 28 Отговор
    Няма толкова елементарно същество,като изрусеното плиткоумно потомство на дядото комунист.Колко трябва да ти е мозъчето,за да ти е лчбимия политик,Корнелия Нинова.
  • 33 Черен Петър

    18 2 Отговор
    Изобщо не се захапаха! Това беше може би най-интелигентният дебат, провеждам в ефир! Нямаше ги надвикванията, заяжданията, говоренето на глупости, накратко - дебатираха културни хора, а не онея чобани от предишни дебати, дето говорят един през друг и не можеш да разбереш какво искат и за какво лъжат!

    Коментиран от #40

  • 34 На 4 април

    38 3 Отговор
    Ще стане ясно. Преди години гласувах за Гергьовден, защото не исках Костов. Вечерта на пресконференцията Дилов седна на масата с Костов. Е??? Дали ще гласувам за него пак? Пиша го, защото съм на неговите години, младите не знаят. Той самият е бивш комсомолски секретар, син на комунист. Така, че, за идеология и дума не може да става. Виж за пари -да. Но тук мнооого простотия личи
  • 35 НЯКОЙ

    22 7 Отговор
    Каквото и да обесняват герб , колкото и да лъжат и мажат, великите им "успехи" са пред очите ни 11 години. Всички можем да видим , пипнем и преживяваме последствията от тях ( успехите), а някой предпочитат да се отърват от тях ( успехите им) завинаги, мятайки се от балкона на седмия етаж, като например двете жени от Стара Загора.Самоубийствата при ''компетентното '' и ''много успешно'' управление на герб лавинообразно нарастват конкурирайки лавинообразното нарастване на хвалбите и самодоволството им, както и всички доказателста за точно обратното на лъжите им- срутищата по пътища и магистрали, некачество във всичко, кражби в гигантски количества, разделяне на хората на "нашите'' и '' тях'' и пр. и пр. Да гласуваш за герб значи да гласуваш за още от същото. Ами хайде за разнообразие да си изберем някой друг, ей така, от любопитство, да видим какво ще стане. ХОРА , ГЛАСУВАЙТЕ , ОСЪЗНАТО И ИНФОРМИРАНО, защото пазара вече е отворен и натдаването е в ход.
  • 36 На 4 април

    21 5 Отговор
    Ще стане ясно. Преди години гласувах за Гергьовден, защото не исках Костов. Вечерта на пресконференцията Дилов седна на масата с Костов. Е??? Дали ще гласувам за него пак? Пиша го, защото съм на неговите години, младите не знаят. Той самият е бивш комсомолски секретар, син на комунист. Така, че, за идеология и дума не може да става. Виж за пари -да. Но тук мнооого простотия личи
  • 37 4 април

    23 8 Отговор
    Избирам Нона
  • 38 Христо

    11 1 Отговор

    До коментар #12 от "Лост":

    През 2005 беше в 40 ОНС
    Отдавна беше

    Коментиран от #65

  • 39 Пунта Мара

    20 5 Отговор
    Успехите на ГЕРБ са безспорни : усвояване на едни пари, като 30 процента от тях са в личните чекмеджетата. Факт. Хората, които участват в това ще гласуват за тях. Има и един малък процент, които просто са неуки, невежи, неграмотни. Към тях са насочени репортажите от джипката през фейсбук
  • 40 Чичо Гошо

    6 1 Отговор

    До коментар #33 от "Черен Петър":

    Те затова ги ИЗПОЛЗВАТ
  • 41 Истината

    19 1 Отговор
    Предизборен дебат ЛИ между БСП и ГЕРБ?!Това е една пародия,както всички останали така наречени "диспути" по телевизиите.Не се говори по програмите,а има само едно плюене и кръчмарско селско говорене.В този негативен процес голяма вина имат водещите на тези предавания,поради политическата си неграмотност!
  • 42 Това сме го гледами

    14 4 Отговор

    До коментар #28 от "Умен":

    Гергьовден 2005 г с Костов
  • 43 Пунта Мара

    2 3 Отговор

    До коментар #28 от "Умен":

    Млад си, не знам дали си умен

    Коментиран от #49

  • 44 БКП/БСП-ДПС-ДС-ДЕЕБЪ....СА ПРОКОБА..

    9 18 Отговор
    ЧУМА,...СМ*ЪРТ ЗА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!
    НИКОГА ВЕЧЕ ВЛАСТ ЗА.. АНТИ-БЪЛГАРСКАТА,РУСОРО'БСКА И ТЕРО'РИС'ТИЧНА Г-ЕЙ СЕКТА-БКП БСП-ДПС-ДС-ДЕЕБЪ!
    ТЕ ОГРАБИХА,ФАЛИРАХА И УНИЩОЖИХА НАШАТА РОДИНА!
  • 45 тути тулупи

    13 5 Отговор
    Тоа Дибов е мноо опасен в хаанеето , захапе ли преджяква по един час на буква.

    Коментиран от #51

  • 46 НИКОГА

    15 4 Отговор
    Не съм гласувал за Бащицата и ГЕРБ, както и за неговите производни !!!
  • 47 111

    22 3 Отговор
    Като студент Л. Дилов е последният секретар на ДКМС (Димитровския комунистически младежки съюз) в СУ "Климент Охридски".
    А познайте кои ставаха такива активни функционери.

    Коментиран от #48

  • 48 наше момче

    16 2 Отговор

    До коментар #47 от "111":

    Важно е да е полезен за тикво-грабежа , другото е без значение.
  • 49 Умен

    7 0 Отговор

    До коментар #43 от "Пунта Мара":

    Е не знаеш и дали съм млад, но не ти попречи да се изкажеш неподготвен!
  • 50 ФЪФЛЕКА - СИН

    13 7 Отговор
    Е едно продажна vъhka да не се обажда кой управлява защото ГЕРБ 10 години фалшифицират вота!

    Коментиран от #71, #88

  • 51 Професора

    12 4 Отговор

    До коментар #45 от "тути тулупи":

    Не така Дебилов - Син се казва!!!
  • 52 резервист

    17 4 Отговор
    Любене, любене, каква стана тя? Едно време щеше да бодеш задниците на управляващите, а днес сам стана задник. Странен избор за интелигентен човек си направил. Или интелигентността ти те заслепява?
  • 53 сиси

    15 6 Отговор
    Най-добрата певица сред артистите и обратното пак ли се кани да
    бъде депутат. Щото тя сега в това си качество се представи блес-
    тящо. Явно й се е усладило. Годпод да ни пази.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 набора на Боги

    15 2 Отговор
    Не съм го гледал, но щом са се "захапали",предполагам, че Нона го е "изяла" ,защото фъфлека няма такава захапка :)))
  • 56 яснота

    6 13 Отговор
    Резултатите от изборите са ясни – и според проучванията, и според други неща. Дебати, кампании и т.н. са само за парлама. Резултатите са:
    ГЕРБ – 31%
    БСП – 24%
    ДПС с гласовете от Турция – 16%
    ИТН – 14%
    ДБ-6%
    ВМРО – 5 %
    ИМВ – 4%
    Възможен е и вариант да влезе Марешки и Симеонов /4%/ като се намалят с по 1% гласовете на ВМРО, ИТН, БСП, ДБ.
    И в двата варианта ГЕРБ + ВМРО /или ВМРО и другата патерица/ + ДПС правят около 51 %.
    Правителство на ГЕРБ + патерици с тайната подкрепа на ДПС срещу солидни ангажименти за тях, както до момента.
    В най-лошия случай ако нещо се прецакат нещата, ще има 2-3 независими депутати /5-6%/, с което вариантът става същия.
    Друг е въпросът, на кой му харесва и на кой не това и доколко това правителство ще е стабилно. Но обикновено след формирането му всички клякат волю или неволю и нещата се изглаждат.

    Коментиран от #60

  • 57 Мухаа,хаа!

    14 5 Отговор
    Гласуваш за граб и ко,получаваш за десерт седесе! Досегашното,ще ви се стори песен при такъв тандем.Докато им изтече мандата,онзи- подвижния био- к,нефф,Ал.Йо ще се върне от Европата.За да влезе в следващия парламент.Та така,драга ми стрино Гино!
  • 58 ХАРАЛАН

    10 6 Отговор
    Поредният дебил то ПРОСТШКАТА И КРАДЛИВА ПАРТИЯ ГРОБ. АБЕ КЪДЕ Е ОНЯ ХЕРМОФРОДИТ ХАРАЛАН.
  • 59 Гаргамел

    9 3 Отговор

    До коментар #8 от "Си ган":

    Явно силно си обидил някой посредствен дописник от тази медия :))))))
    всъщност те са под ниво посредствен тук
  • 60 Ами

    9 2 Отговор

    До коментар #56 от "яснота":

    няма как да ти е ясно, като ползваш за основа платените соц агенции с манипулативни резултати! От там и всичко писано, става безсмислена драсканица! И тук не опираме до това дали ти харесва или не! Соц агенциите, занижават и процента на тези които ще гласуват! Въобще резултата ще се окаже голяма изненада за много хора! А има твърде много неизвестни, за да кажеш "ясно"!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 букмейкъра

    7 4 Отговор
    Това се нарича залог на куц кон и в двата случая.
  • 63 123456

    6 11 Отговор
    ЩО БСП НЕ УПРАВЛЯВА ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ.......САМО ДА НЕ СЕ ОПРАВДАВАТ С КУПЕНИ ИЗБОРИ....
  • 64 1944

    8 3 Отговор
    кво ни занимавате? комунисти се дърлят за парите ни.
  • 65 Лост

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "Христо":

    Знам. Въпросът е какво е направил.
  • 66 Лост

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Чобанин":

    Да беше се научил да пишеш правилно поне.
  • 67 Бог

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Си ган":

    Точно така!
  • 68 Анонимен

    7 2 Отговор
    Чеда на живков. Едни и същи ни прибутватениновабойко. Засрамете се.
  • 69 Тука

    5 3 Отговор
    Са рубладжиите...

    Коментиран от #74

  • 70 Бибитко

    9 2 Отговор
    Фъфлякът се е ориентирал към ГЕРБ - не знаех!
  • 71 МНОГО ДОБРЕ

    5 4 Отговор

    До коментар #50 от "ФЪФЛЕКА - СИН":

    И ТОЗИ НА РУМЕН РАДЕВ ЛИ ГО ФАЛШИФИЦИРАТ, ТО ПО ТВОЙТА ЛОГИКА ДА МУ БИЕМ ШУТА НА РУСКИЯТ ВАСАЛ ЗАЩОТО Е НЕЛИГЕТИМЕН. ХВЕДНАГА ДА ИЗЧЕЗВА ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Стрелата

    4 1 Отговор

    До коментар #69 от "Тука":

    А фъфладжиите кой Главоч ще гласува за тях умрях от смях.
  • 75 1212

    5 1 Отговор
    Нона може и 3 да си намери, а очилатко 5 женка. Бонев е приятел на бойко и на румбата. Всички са баджанаци. Алчни и мързеливи. Все на тях не им стигат парите, а другите, родителите изхвърлени от тях, децата им от бойко. Геноцид. Дайте нещо свежо бе нинова. Обнови с нови, но не деца на бкп номенклатурата. С какво повече сте заслужили от деца на хора безпартийни, завършили елитни университети на запад. С нищо. Бкп, кгб, дс, дпс.. Повръща ни се от вас.
  • 76 Бай Пешо

    5 10 Отговор
    Много ясно се видя, че разликата м/у Любен Дилов-син и др.Нона Йотова на т.нар. дебат, е просто една каруца прочетени книги в полза на Дилов-син!Факт!
  • 77 Centurion

    5 4 Отговор
    Този пелтече клоун ,в ГЕРБ ли е???
  • 78 анонимен

    8 4 Отговор
    Дилов, никога не е късно да станеш за резил, а ти отдавна си станал, ама сега съвсем се закопа. Ако баща ти види какви ги вършиш, ще се обърне в гроба.
  • 79 Диоген

    3 4 Отговор
    „Личнaтa ми мoтивaция e яcнa, вeчe cъм бил дeпутaт oт Бургac, кoйтo прeз cлeдвaщитe гoдини щe търпи и oщe прoмeни. Миcля, чe нeщaтa ca мнoгo прocти – aкo кoлeгитe oт БCП мoжeхa дa упрaвлявaт, щяхa дa гo прaвят.
    --------
    Ето ви един класически пример за двоен аршин в едно изречение!
    Любчо казва за БСП(в случая БСП-не съм им адвокат),че ако са можели да управляват,щели да управляват.Но не казва за себе си :бях депутат и ако можех нещо да направя,щях вече да съм го направил,но не мога и затова досега никой не ме е искал.
  • 80 Алооо

    5 2 Отговор
    И двамата е по добре да не се занимават с политика! Вземи единия, па удари другия. ЛД син е станал самовлюбен наглец. Точно като истински гербаджия! Чудя се защо го викат и по журита, като е толкова изпростял!
  • 81 Много иска да минава за

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ужас":

    Интелектуалец, а си е мазен, мазен ползаджия! А напъните му, да не му личи са патетични! Жалък човек! Но пък цял живот от това хляб яде!
  • 82 Другия с коня

    6 8 Отговор
    Другарко Йотова,Срутището е БСП - с три Финансови колапса за Икономиката,хипер инфлация и 75: години Геноцид над Българския Народ....На Бунището на Историята сте - без Идеология,без Вяра в светло Бъдеще,без портрети на Вождове и Учители на Народа,без световно обединение на Пролетариата,без манифестации и червени Байряци - тогава КОИ сте...Олигарси и Приватизатори?????
  • 83 SDEЧЕВ

    2 5 Отговор
    С ПОСЛЕПИСА СЛЕД СТАТИЯТА РЕДАКЦИЯТА ЗАЯВИ- НИЕ СМЕ ОТ БСП.ПОЗДРАВЯВАМ ГИ ЗА ЧЕСТНОСТА И ЗАВИСИМОСТА ИМ ОТ БСП. НЕЗАВИСИМИ БИЛИ МЕДИИТЕ В БГ ХА ХА

    Коментиран от #84

  • 84 Ама как получи това прозрение?

    3 0 Отговор

    До коментар #83 от "SDEЧЕВ":

    Аз мислех, че не съм от бсп, но понеже поддържах първоначалните искрени и чисти протести, се оказа според твоето прозрение, че съм!
  • 85 ханко

    4 1 Отговор
    Вчера в Германия 50 мъртви на 80 милиона- у нас 150 на има-нема 6 милиона.Кво коментирате.
  • 86 Клик

    3 1 Отговор
    Добре,че е кръстен на баща си,че да бъде разпознавано фъфлещото влечуго,което така и успя да научи да говори на Български.
  • 87 Точно за

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Жоро":

    Това и хунтата БСП е извън властта.И така ще бъде още доста години.
  • 88 А бе

    3 0 Отговор

    До коментар #50 от "ФЪФЛЕКА - СИН":

    Баламурник,по твоята логика и зеления чорап е фалшив.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Морковик

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ужас":

    Тия два смешника обличащи се като папагали ,предвид потеклото им,са поредното доказателство че комунистите никога не са изпускали властта в БГ.
  • 92 ЦЕНИТЕЛ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ужас":

    и колко много е "приятна" старата чанта от БКП-БСП, не става дори да правиш кекс...
  • 93 Писмо до дедо

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Дядо курти от село пиперково":

    Дедо, дедо, още голобрад, а пък си станал "дедо"! Ти, нас за маймунки ли ни вземаш "дедо" от село? Руснаците казват - " Да поживеем и ще видим! ". То горкото "дедо-пиперко", още на шумка пишка, а вече от хунта започна да разбира! Кой визираш, "дедо", като хунта - БКП-БСП?! Споко, "дедо-пиперко", никой нема да гласува за твоята болшевишка хунта. За тази хунта само ще гласуват дедовци и бабишкери - "деде" от наше село! А ти, понеже не си "дедо" - Гласувайте сомо за ГЕРБ и никога за болшевишката хунта БКП-БСП. НИКОГА!

    Коментиран от #94

  • 94 Е хубаво

    0 0 Отговор

    До коментар #93 от "Писмо до дедо":

    си получил прозрение за бсп, но те с герб заедно играят и са подлоги на друг! И какво ни караш да правим?😀 Не за единия слуга, а за другия! Къде е разликста?
  • 95 данев

    0 0 Отговор
    Нона вие сте пълна авантюристка, позор за вас
  • 96 Накъдри Юкселов

    1 0 Отговор
    чудя се от тези двамата кой е по големия боклук :)??моля кажете ми да се ориентирам!!

    Коментиран от #102

  • 97 ЗАТВОР

    2 1 Отговор
    КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ГРОБ Е БЪЛГАРОУБИЕЦ И ОРКА ИЛИ ТРОЛ.ТОЯ ЛАЙНОЯДЕЦ Е КАТО ВСИЧКИ ОТ ОПГ ГРОБ.НИКОГА ГРОБ ЗА ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ.КОЙТО ЗА КОГОТО ИСКА ДА ГЛАСУВА НО ПРОТИВ ГРОБ-НСФБ-ВМРО
  • 98 ЗАТВОР

    2 1 Отговор
    КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ГРОБ Е БЪЛГАРОУБИЕЦ И ОРКА ИЛИ ТРОЛ.ТОЯ ЛАЙНОЯДЕЦ Е КАТО ВСИЧКИ ОТ ОПГ ГРОБ.НИКОГА ГРОБ ЗА ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ.КОЙТО ЗА КОГОТО ИСКА ДА ГЛАСУВА НО ПРОТИВ ГРОБ-НСФБ-ВМРО

    Коментиран от #99

  • 99 САМО БАТИ

    1 0 Отговор

    До коментар #98 от "ЗАТВОР":

    Българи... Ура... ура... ура ...ура...ура... ... ... ... ...! Само ГЕРБ - ура, братя българи - напред към Победата на 04.04.2021г.! Герб е първа политическа сила и ще води България напред! Изправи се БГ и тръгни след верния си водач Г-н Бойко Борисов! Само в бати Бойко е успеха на милата ни родина! Ура... ... ... ... ...! А вие, другите сте само лицемери!
  • 100 Абв

    0 0 Отговор
    А тая перходролова п...а каква се явява по точно и откъде се пръкна
  • 101 Чиче

    0 0 Отговор
    До тук не бяхме в криза, въпреки вируса, и протестите на простите! Кризата предстои.
  • 102 Отговор

    0 0 Отговор

    До коментар #96 от "Накъдри Юкселов":

    ТИ, бе
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове