25 Март, 2021 10:35 1 728 27

Каракачанов: Чуждото разузнаване няма да търси портиера

  • красимир каракачанов-
  • чуждо разузнаване-
  • полк. петър петров

Лидерът на ВМРО се надява изборите да преминат чисто, честно и с възможност всеки да може да упражни правото си на глас

Каракачанов: Чуждото разузнаване няма да търси портиера - 1
Кадър Нова тв

Едно чуждо разузнаване няма да потърси портиера, разбира се. Явно полковникът е показал някакви качества. Така вицепремиерът, министър на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов отговори на въпрос защо е наградил преди години заловения да шпионира в полза на Русия полк. Петър Петров.

"Този човек е награден 4 години преди да бъде арестуван за престъпление. Била му е връчена награда за дългогодишна служба", каза още вицепремиерът пред Нова ТВ.

"Информацията е интересна и ценна - цял свят иска такава. Явно сме притеснили някого с модернизацията на армията, за да имаме шпиони", разкри Каракачанов и допълни: "Шпионажът е сред най-древните занаяти".

Той разви теория за различно изчисляване на смъртните случаи у нас и в съседните на нас страни. Каракачанов е на мнение, че методологията е различна, но подчерта, че това е само негово предположение. Възможно било и българските медици да представят данните честно и открито и проблемът да е в съседните страни. Ако влезе в управлението, лидерът на ВМРО обясни, че би наложил мерки като във Военно-медицинските болници.

„България няма по-висока смъртност от своите съседки. Ние отчитате всеки смъртен случай, дори и тези с множество придружаващи заболявания, а другите страни имат друга методология на отчитане. Военно-медицинските болници, за които аз отговарям, се справят перфектно с пандемията. Дори въведохме военни мерки, за да подпомогнем болниците”, каза още той.

Каракачанов е на мнение, че по време на избори най-много се лъже и отказа да коментира слуха, че е възможно да не се проведат избори. Подобна ситуация не е коментирана на никакви институционални нива, подчерта още лидерът на ВМРО.

„Провеждаме избори по време на пандемия. И други го правиха преди нас. Аз смятам, че Централната избирателна комисия ще се справи, но е нормално да има опасения. Вероятно ще се забави заради двата вида гласуване, могат да възникнат и спорове, най-вече заради гласуването в чужбина. Да не гадаем, в крайна сметка такава е ситуацията”, смята той.

Лидерът на ВМРО се надява изборите да преминат чисто, честно и с възможност всеки да може да упражни правото си на глас въпреки ситуацията.

„За четири години от ВМРО показахме какво искаме. Имаме много ясно идеологически виждания, тези. Ние бяхме тези, които много ясно и категорично си отстояваха позицията – и по отношение на Северна Македония, и по отношения на доходите на възрастните хора. Това ни е визията. Смятам, че в края на краищата на парламентарни избори всяка една политическа сила се явява, за да провери дали хората, които са избрани на предишните избори, все още имат доверие. Не съм от тези, които кандидатства за всичко”, категоричен бе Каракачанов.

Относно Северна Македония и поправка в ЕС, която осъжда „провокативни изявления на правителствени представителите, Каракачанов обясни, че не признава „безсмислиците, наречени политическа коректност”.

„Да кажеш истината за Македония не е противоречие на някакъв договор. За мен няма нови и стари ценности, има български национални ценности, национална кауза и български интерес. Когато някой в Северна Македония се опитва да се гаври с България, да обижда българите и най-вече да мачка и да унижава българите в самата Македония, аз няма как да бъда политически коректен. Аз предизборно ви обещавам, че ще продължавам да бъда политически некоректен, докато не си избият този антибългарски чип от главите”, заяви лидерът на ВМРО.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    25 3 Отговор
    Шкембе торба, БЕЛЕНЕ и 76ст храноден! Заедно с другите Предатели на Майка България.
  • 2 aaaaaa

    19 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Явно сме притеснили някого с модернизацията на армията, за да имаме шпиони", разкри Каракачанов и допълни:

    е не е истина....подигравка на всички нива
  • 3 демагог

    21 3 Отговор
    Гледах го тоя мошенник и освен че държа макарите на крадеца от Банкя и заедно с него каквото можа ограби нищо друго не направи. А иначе пак лъже както преди 4 г. Мокедония, сиганска престъпност и джендъри. По един и същи начин лъже от как се е пръкнал. Никога повече глас за този ояден толуп. Направи едно кръгче с кен еф 16 толуп около парламента.
  • 4 Българка

    12 2 Отговор
    МО е пробито още от момента, в който негов началник/ министър стана агент-шпионин от ДС. Защо Гешев не заадържа Каракачанов , който лично е награждавал Петров и като министър не е предприел мерки за предотвратяване на изтичане на информация от МО? Разпитана ли е Караянчева- ПКП, подведена ли е под отговорност за теч на информация от НС?
  • 5 Българка

    15 1 Отговор
    Шкембе доносникът и търговец на имоти на МО и бг паспорти да спре да лъже и маже. България е на второ място по смъртност в СВЕТА, а той популиски се оправдава за геноцида, на който управляващата върхушка с действия и бездействия подложи българите
    Българи, на 04.04 не гласувайте за ВМРО- фашисти и част от мафиотска ОПГ

    Коментиран от #20

  • 6 Портиера си ти бе

    13 3 Отговор
    Ибрикчия на Толупа.
  • 7 ЩИРЛИ

    14 2 Отговор
    Чуждото разузнаване не търси портиера, но не търси и пенсионирани полковници на 70 и кусур години за да им купува памперсите . Тайни въобще ако в България ги има вече се продават от управляващите на власт независимо кои са те. Като бивш сътрудник на ДС поне това е трябвало да знаеш.
  • 8 Агент на 74 години ....??????

    6 1 Отговор
    ТЕ добре ли са психически ???????
  • 9 Мазньо

    5 1 Отговор
    Стига,стига,чак се опика о хвалби!
  • 10 бг бг бг

    3 7 Отговор
    НИЕ пък харесваме Каракачанов заради политиката към Македония
  • 11 CaizerSoze

    3 2 Отговор
    Моите служители са доноснници и агенти, аз съм агент, но не съм виновен. Виновни са македонците, бежанците и джендарите. Всички ги е страх от нивото и модерността на нашата армия!
  • 12 Пурко Папурков

    6 2 Отговор
    Интересно...Каракочаня дали гледа парада на гърците. Имат си армия комшиите. Ама техния министър на отбраната не се разкарва с торбичка от БИЛЛА. Там да кажеш че руснаците шпионирали, щото има какво да се шпионира. А в България....два самолета на кръст и три гумени лодки(гуменетки) ..те тва е БА сега.Смееех...
  • 13 русенец

    4 1 Отговор
    Каракачанов, градски, като каза за шпионите и чуждото разузнаване се сетих, че Тиквата по централните новини на БТВ беше казал, че с резидента на ЦРУ заедно правили докладите. Не помня тогава да си коментирал нещо.:)
  • 14 Тоз па

    1 1 Отговор
    .......Пикльо!!!!
  • 15 Стрелата

    1 1 Отговор
    Чююю ве свинчоо.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 1944

    1 2 Отговор
    амбразурчиците от факти ру са на линия. так держат ребята. трийте наред. ама рублата падна. как я карате без пари?

    Коментиран от #19

  • 18 1944

    2 3 Отговор
    колко копейки ви плащат нещастници? жалко за несъстоялата се чиста и свята република на апостола. робът си остава жалък и комплексиран роб завинаги.
  • 19 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "1944":

    Нема да се плашиш . Бързо минават на турски лири. На това му се ''диверсификация ''

    Коментиран от #27

  • 20 Луд

    4 3 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Аз ще гласувам за ВМРО.
  • 21 ЧУЖДОТО

    0 1 Отговор
    РАЗУЗНАВАНЕ ЩЕ ТЪРСИ ТУЛУПА
    И ТЕБ....?!???! ВИЕ СТЕ МИШЕНАТА.
    ЕДРИЧКИ СТЕ. ДРЪНКАТЕ ОТ ВВЯКЪДЕ. ИДВА ДЕНЯ НА БЛАГОДАРНОСТ.
  • 22 МОРЯК

    0 0 Отговор
    КРЪКАЧАНОВ ОСТАВКАААА И ЗАТВОООООР И ВИЛАТА НА МОРЕТО ЗА ДЪРЖАВАТА

    Коментиран от #25

  • 23 заката

    0 0 Отговор
    РАЗУЗНАВАНЕ ЗА ТЕБ КОЙ ВЗЕ КОМИСИОННАТА ЗА САМОЛЕТИТЕ ОТ 20 000 000 ДОЛАРА
  • 24 вили

    0 0 Отговор
    оставкаааааа затвоооор кой даде български паспорти на македонците където сега ни псуват
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 мистър Каракача

    0 0 Отговор
    Няма портиера зер, чуждото разузнаване гледа да се намърда край софрата с печеното камилче, защото има някакви качества, ориентира се по миризмата къде е манджата
  • 27 адв Хаджигено

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Заейби ти. Осъденият Васил Ив. Кунчев никога не е бил републиканец. Това е следосвобожденски анекдот.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове