ФАКТИ.БГ

Сачева: ГЕРБ гарантира 2000 лв. средна заплата в края на нов мандат

Минималната ще бъде поне 500 евро (1000 лв.)

Публикувана: 30 Март, 2021 17:25
331 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 3301
Сачева: ГЕРБ гарантира 2000 лв. средна заплата в края на нов мандат
Снимка: БГНЕС
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 1.5 от 37 гласа.

Цялостна реформа на социалното подпомагане, по-прецизно насочване на социалните програми, увеличение на размерите на някои помощи, окрупняване на пакетите социални помощи и въвеждане на нови видове. Това е заложено в програмата при нов управленски мандат. Сред приоритетите са още внедряването на повече технологии в образованието и дигиталната трансформация на пазара на труда, инвестиции в модернизирането на училищата, като ще изграждат STEM кабинети за обучение по математика, информатика и природни науки. Това заяви министърът на труда и социалната политика и водач на листата на ГЕРБ-СДС в Добричка област Деница Сачева на онлайн среща с представители на социални институции в Сливен.

„Професията социален работник е професията на бъдещото. В момента се разработва стратегия за развитието на човешките ресурси, която да гарантира подходящо възнаграждение и инвестиции чрез образование и обучение, и кариерно развитие, както и осъвременяване на работната сила и работните процеси чрез осигуряване на екипи с профилирани умения“, каза още Сачева. Тя допълни, че ще бъде създаден Кодекс за социална подкрепа, който да гарантира ефикасното разходване на публичните финансови средства и да ограничава рисковете от социално изключване на уязвимите групи.

Ще продължи реформата на социалните услуги за дългосрочна грижа - изграждане и оборудване на нови социални и интегрирани здравно-социални услуги за резидентна грижа и съпътстващи специализирани и консултативни социални услуги за хора с увреждания. Ще бъдат създадени услуги за хората в невъзможност за самообслужване, които са в листата на чакащи за настаняване в домове за възрастни, както и достъпна среда за хора с увреждания чрез предоставяне на висококачествени помощни технически средства.

В програмата за нов мандат на ГЕРБ е гарантирано минималната заплата в края на мандата да бъде поне 500 евро (1000 лв.), а средната поне 1000 евро (2000 лв.). Ежегодно ще се актуализират пенсиите на над 2 млн. пенсионери. Ще се помогне на около 25 000 родители да се върнат на работа като се разширят програмите за детегледачки и за детски кътове на работното място. Ще се регламентират възможности за гъвкаво работно време и съчетаване на професионалния и личния живот в изцяло нови Кодекс на труда и Закон за насърчаване на заетостта.

Министър Сачева каза още, че на заседание на Министерски съвет ще бъде приета Наредба за планиране на социалните услуги. „Предоставянето на социални услуги в страната се увеличават всяка година и именно с Наредбата ще бъде направена Национална карта на социалните услуги. По този начин държавата поема ангажимент за създаване на пълна мрежа от социални услуги в цялата страна в дългосрочен план. Националното планиране е особено важно, тъй като то ще е основанието за определяне на пакета от социални услуги на ниво община и област, за които следва да се осигури финансиране от държавния бюджет“, обясни министър Сачева.

По време на срещата бяха обсъдени възможностите за увеличаване на капацитета на социалните центрове и предоставяните от тях услуги, мерките за ограничаване на КОВИД – 19 и ваксинирането на потребителите на социални услуги.

От своя страна заместник – кметът по социални дейности в община Сливен Пепа Чиликова заяви, че в общината има добре развита мрежа за социални услуги. В Сливен предстои ремонт на сградата на „Социалния патронаж“, изграждане и обновяване на социални заведения за деца и хора с увреждания и бездомни, като и изнасяне на посетителския център на Регионална дирекция „Социално подпомагане“ на достъпно за хората с увреждания място. Чиликова допълни, още, че от началото на епидемичната обстановка на всички социални заведения в общината са осигурени предпазни средства – маски, ръкавици и дезинфектанти.

Участниците в дискусията изразиха увереност, че ще продължи надграждането на добрите практики и политики в сферата на социалните дейности, както за потребителите на различни услуги, така и за служители.


Сливен / България

Поставете оценка на статията:
Оценка 1.5 от 37 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
бай онзи
1 Отговор
айде в ъгъла да не се излагаш повече, бита карта сте и без това

Коментиран от #151, #329


Оценка:
-3 +159

доган
2 Отговор
Преди избори всичко се обещава, но народа вече е поумнял, поне така си мисля и е настроен за мутри вън!

Оценка:
-5 +155

Бисмарк
3 Отговор
Най-много се лъже преди избори, по време на война и след лов.

Оценка:
-3 +140

Опитна измамничка
4 Отговор
ГЕРБ не може да гарантира нищо , само можете да лъжете и крадете.

Коментиран от #208


Оценка:
-5 +134

5
Този коментар е премахнат от модератор.
Гост
6 Отговор
ЩЕ ПОВЪРНА......................................ТАЯ КРАВАРКА ПРОСТА ПАК ИЗЛЕЗЕ ОТ ОБОРА....УЖАС.

Оценка:
-3 +121

При такава заплата
7 Отговор
Значи тая ще стане 200 кила!

Коментиран от #11


Оценка:
-4 +94

Винкело
8 Отговор
Я да видим?

Оценка:
-2 +38

КОТарАК
9 Отговор
пък черепа ви гарантира панндиз-палас до 3 месеца

Оценка:
-3 +80

сигутрно
10 Отговор
Герб гарантира ,че на ден по 2000 хил. народ ще умира !!

Оценка:
-3 +75

Гост
11 Отговор

До коментар #7 от "При такава заплата":


Тя сега е 230

Коментиран от #94


Оценка:
-2 +51

вижда се
12 Отговор
Тази удари и боко по лъжи !!!!!

Коментиран от #65


Оценка:
-2 +92

гражданин
13 Отговор
На чиновниците, като се вдигнат незаслужено заплатите и средната заплата се повишава. В коя държава чиновниците получават по-големи заплати от бизнеса?

Оценка:
-0 +89

1212
14 Отговор
За 12 години не го направихте сега ще ви вярвам.

Оценка:
-2 +98

Гаранцията
15 Отговор
Минималната заплата ще стане 500€ ,средната 1000€ , а един хляб 2€ . Гарантирано от гепи .

Оценка:
-4 +85

дрвб
16 Отговор
МРЗ отдавна трябваше да е 1000лв, а не да обещавате за след 4 год.
Вървите 4 год. назад.

Оценка:
-3 +72

Дан
17 Отговор
Ха колко смешно звучи в края на новият мандат.
Смешници вижте другите държави каде са даже и съседите са по добре.
Вие освен да лажете и крадете от народа друго можете ли?

Оценка:
-2 +72

Гербтулупи
18 Отговор
На какво гарантирате 2000 лева бе гербаджийска пппреестъпници, като вече нищо не работи? За вас само тоягата по ккуугите ви креативни

Оценка:
-3 +67

И как
19 Отговор
по - точно гарантира , ма ? С какво ? С голи думи ! Кой ти вярва и кой ще ви и чака още цели четири години да вземе евентуално някакви си 2000 лева? Яяяяя , марш с наглите ти приказки голи !

Оценка:
-2 +60

Q2z
20 Отговор
А законно ли е да се казва?

Оценка:
-2 +28

вертеп
21 Отговор
Ау какво щастие!!!Ми те обещават да дадат и на бедните малко от ЕВРАТА И КЮЛЧЕТАТА ЗЛАТО В СПАЛНЯТА НА Тиквоча!А за избори,лов и войниклък се лъже най много!А жените лъжат винаги когато не са девствени:АМА ИзВИНЯВАЙ ТИ СИ МИ ВТОРИЯТ?!АМА КОЙ ВТОРИ?22,102 и т.н.Важното е шаранът да клъвне ,а после она си знае к,во шъ прай!!

Оценка:
-0 +50

Соросоид
22 Отговор
Две хиляди рубли прехвърляне е Азия

Оценка:
-18 +2

само питам
23 Отговор
Някой от журналистите ще посмее ли да попита Сачева с колко увеличи тази година месечната подкрепа на инвалидите?

Коментиран от #51


Оценка:
-2 +54

гост
24 Отговор
До кога пенсионери ще заемат местата в държавни и общински учреждения? Как да се върнат младите?

Оценка:
-1 +46

денис сачев
25 Отговор
МНОГО ТОЧНА ПРОГНОЗА!??

Оценка:
-23 +2

Заминавай
26 Отговор
Заминавай да се ваксинираш, не говори глупости и простотии

Оценка:
-1 +40

томка бикова
27 Отговор
ТАКА е при НАС! ГОУЕМИ СМЕ!

Оценка:
-3 +17

Комонист
28 Отговор
Борисов каза хиляда рубли веднага

Оценка:
-8 +6

Дрън-дрън
29 Отговор
Сачева даже надмина по лъжи Борисов и Марешки взети заедно. Кой ли пък и вярва..... Има ли все още наивници.

Коментиран от #43


Оценка:
-2 +43

Дааа
30 Отговор
КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА.ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СЛУЧИЛО ПРЕДИ ПОНЕ ПЕТ ГОДИНИ.ЗАЩО ДРУГИТЕ НЕ МОГАТ ДА ГО НАПРАВЯТ ЛИ,ИЛИ СТЕ НАЙ ЗНАЕЩИ.КАТО ВИ ГЛЕДАМ КАПАЦИТЕТА ПАК ЛЪЖЕТЕ

Коментиран от #41


Оценка:
-1 +37

само питам
31 Отговор
Допреди година вървяха някакви договорки, че 2021 или 2022год. МРЗ щели да я замразят пак, както направиха при първото правителство на ГЕРБ. Как да вярвам сега на обещанията на Сачева?!

Коментиран от #37


Оценка:
-1 +26

краят е
32 Отговор
На 05.04 безмълвно ще мърдаш големи уши.

Оценка:
-2 +32

Избирател
33 Отговор
Ми изберете тогава тези, къде ви докараха 97-ма година 3000 лева долара , празни магазини и ревящи майки, които се чудеха как да нахранят рожбите.Тях пак си изберетещом нещете ГЕРБ.

Коментиран от #88


Оценка:
-45 +4

Симитлишкия кмет
34 Отговор
Стигат ви толкова мандати крадциииии

Оценка:
-3 +34

САЧЕВА.......СТРЕСА ЗА БСП
35 Отговор
ОПА БСП ПАК СА В СТРЕС....ОТ ЛЮБИМКАТА СИ....

Коментиран от #169


Оценка:
-26 +4

Марги
36 Отговор
Какви глупости обещаните за след 4 години!??? То сега средната заплата е 1300 лв. И те са нищо като покупателна възможност. За какви 2000 лв. Като постижение говорите?! Това е вашата дневна заплата, не ви е срам, загубили сте представа за реалността, но ще има кой да я припомни!!!

Коментиран от #39


Оценка:
-4 +36

Избирател
37 Отговор

До коментар #31 от "само питам":


Недей вярва бе? Тогава избeрeтe тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa , прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Коментиран от #55


Оценка:
-32 +5

любител
38 Отговор
как не ви омръзна да крадете да лъжите да манипулирате народа.хората работят за малко над минималната вие пишеше 1300лв болните от ковид умират пред болници и по стълбите вие овладяхме положението затова сме на 1во място по смъртност.каквото сте направили се разпада магистрали метро защото се краде.имате и едно 1во място по кражби и корупция.

Коментиран от #40


Оценка:
-3 +33

Избирател
39 Отговор

До коментар #36 от "Марги":


Ааааа Марги, поспри малко...Избeрeтe тoгaвa тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Коментиран от #67


Оценка:
-31 +2

Избирател
40 Отговор

До коментар #38 от "любител":


Имаш прекрасен избор любителю... Избeрeтe тoгaвa тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Коментиран от #45


Оценка:
-29 +2

Избирател
41 Отговор

До коментар #30 от "Дааа":


Така ли? Избeрeтe тoгaвa тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Оценка:
-26 +1

42
Този коментар е премахнат от модератор.
Избирател
43 Отговор

До коментар #29 от "Дрън-дрън":


Дрън-дрън, избeрeтe тoгaвa тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Коментиран от #103


Оценка:
-25 +1

САЧЕВА.......СТРЕСА ЗА БСП
44 Отговор
ЩЕЛИ ДА ВДИГНАТ И ДОБАВКИТЕ ЗА...ПЕНСИОНЕРИТЕ ОЩЕ НАГОРЕ...ПОНЕ ДА СТАНАТ...80 ЛВ

Оценка:
-16 +3

45
Този коментар е премахнат от модератор.
Просветен илюминат
46 Отговор
И това според сметките на професорите по математика ли го натъкмихте?
При този растящ външен дълг и блокирана страна какви фокуси смятате,че ще направите за да го постигнете и си вярвате,че номера ви ще се получи?

Коментиран от #331


Оценка:
-0 +26

празни обещания
47 Отговор
А колко ще струва хляба, девойче ? Защото при Жан всички бяхме милионери.

Оценка:
-3 +21

Хахаха
48 Отговор
Първо 2000 средна заплата означава, че приближените на тиквун от милионери ще станат милиардери и второ в края на следващия мандат минималната заплата в Румъния примерно ще е 2000 лева, а ние пак ще сме наполовина както е в момента.

Коментиран от #58


Оценка:
-2 +21

САЧЕВА.......СТРЕСА ЗА БСП
49 Отговор
ПОМНИМ УПРАВЛЕНИЯТА НА БСП........ДОВЕЛИ БГ ДО ТРИ ФАЛИТА НА ДЪРЖАВАТА.....НИКОГА ВЕЧЕ БСП НА ВЛАСТ

Оценка:
-25 +5

Кую
50 Отговор
Герб и социална политика!!!! Две успоредни линии.

Оценка:
-3 +21

Избирател
51 Отговор

До коментар #23 от "само питам":


Няма какво да питаш. Като си толкова умен избeрeтe тoгaвa тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Коментиран от #96, #136


Оценка:
-22 +2

Егати
52 Отговор
противната гербаджийска каца.

Оценка:
-2 +20

верваи ми
53 Отговор
В КРАЯ на НОВ мандат. Само измамници при Боко маааа кака. Пуууу

Коментиран от #112


Оценка:
-2 +20

кухи сте
54 Отговор
Гарантирано от ГЕРБ може да са само кражби , тулупщини , разруха , продажност , тъпота , некомпетентност , лъжа , некадърност , надменност .........

Оценка:
-3 +21

любител
55 Отговор

До коментар #37 от "Избирател":


ако не си на ясно да ти обясня тези дето ни докараха тогава до това дередже са сегашните гербери.така че вече мястото им е в СЦЗ при бай ставри приготвил им е единочки на хляб и вода до живот заради геноцида който наложиха на българския народ.

Коментиран от #62


Оценка:
-0 +16

9674
56 Отговор
Погледнете я тая "бивлица"какъв тъжен поглед има!Също като на крава!Защото кравата се оправя един път в годината!!Явно Не достигнала ранга да бъде една от богоизбраните от Тиквата!!Затова и гледа като"ПРЕБОЗАЛО ТЕЛЕ!!!

Оценка:
-2 +20

тоя с магарето
57 Отговор
След 4 години няма да има по ниска минимална заплата от 1000 евро в другите държави на ЕС, ние ще се борим за средна такава.

А размерът на чекмеджетата ще ги увеличаваме ли?

Оценка:
-1 +17

Избирател
58 Отговор

До коментар #48 от "Хахаха":


А, как беше 97-ма година май си забравил.Тогава за да спомниш, избeрeтe отново тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Коментиран от #75, #78


Оценка:
-22 +2

Пий си хапчетата
59 Отговор
Много грозна жена

Оценка:
-3 +14

Просто човек
60 Отговор
Отвориха торбата с лъжите... Никога повече ГроБ!!!

Коментиран от #66


Оценка:
-2 +21

Димов
61 Отговор
.... и данъците тройно на сегашните.

Оценка:
-0 +15

Избирател
62 Отговор

До коментар #55 от "любител":


Нещо си в грешка.ГЕРБ го нямаше тогава на политическата сцена. По късно бе създадена. Избeрeтe тoгaвa тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Оценка:
-18 +3

Шаран БГ
63 Отговор
У-у-у-уважаема госпожо, а Вие гарантираете ли с главата си, че това ще го бъде ???
Изчакайте до други- ден поне, че на него ден ги говорете тези басни. Впрочем, като се знае броя на чиновниците в страната и темповете , с които им расте , и количеството , и заплатите , / и Вашата - тоже/, нищо чудно да докарате "средната" до 4-5 хилядарки.
Като се вземе под внимание упоритото намаляване броя на пенсионерите / и вирус някакъв помага/ с по 300 лв. месечна пенсия .... и "средните" пенсии могат да прехвърлят ХИЛЯДАТА, НАЛИ ?!?

Коментиран от #71


Оценка:
-2 +15

64
Този коментар е премахнат от модератор.
Гост
65 Отговор

До коментар #12 от "вижда се":


Не случайно казват с какъвто се събере човек такъв става и той.

Оценка:
-0 +9

Избирател
66 Отговор

До коментар #60 от "Просто човек":


Така ли? Остава тогава другото? Избeрeтe тoгaвa тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Оценка:
-16 +3

Българин
67 Отговор

До коментар #39 от "Избирател":


Е при управлението на ПГ /престъпна групировка/ ГРОБ майките не реват, а директно скачат от терасите, бащите пък се обесват с подръчни средства.

Коментиран от #76


Оценка:
-3 +16

верваи ми
68 Отговор
Ми ако приемем еврото, в евро пак ще е смеш. Патици и Пуики при вас мааааа измамна лъжечко т-ъпа.

Оценка:
-1 +11

Ми пийте ги тия хапчета бе
69 Отговор
Ама тя ми се изпусна...... ми изпусна са ми

Оценка:
-1 +6

Биби
70 Отговор
Да бе! при 300% инфлация, вече обещана, що па да не?!
Бяхме и милионери по същата схема...

Оценка:
-0 +11

Избирател
71 Отговор

До коментар #63 от "Шаран БГ":


Ще го бъде ГЕРБ ще спечели. Всички агенции потвърждават това.

Коментиран от #101


Оценка:
-21 +3

В зряла възраст
72 Отговор
Пенсиите на същия принцип ли ще се актуализират? С по няколко процента годишно? Не ни устройва. Ще видим кой обещава повече, но не разчитаме само на голи обещания, а държим за знаем с какви икономически похвати ще се постигне това.

Оценка:
-0 +12

САЧЕВА.......СТРЕСА ЗА БСП
73 Отговор
ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕР...А БСП КВО ДАВА, ЧЕ НЕ СЕ....РАЗБРА....

Оценка:
-17 +4

Румен
74 Отговор
Маймуноооо, ние сме в Европа. 2000 евро минимална, а не твойте цигански тъпизми

Оценка:
-3 +16

75
Този коментар е премахнат от модератор.
Избирател
76 Отговор

До коментар #67 от "Българин":


Говориш глупости. Избeрeтe тoгaвa тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Оценка:
-15 +2

80015
77 Отговор
Единственото нещо което може вие да гарантирате е кражба, лъжа, пошлост и некадърност, все пак това ви се отдава най добре на ГРОБАРИТЕ и Борисов! ОСТАВКА да те няма!

Коментиран от #81


Оценка:
-2 +17

Хахаха
78 Отговор

До коментар #58 от "Избирател":


Не можеш да смогнеш, а:) От платените дупедавци за жълти стотинки май само ти остана:) И се обади на Севдето двамцата да измислите нещо ново, че сам май не можеш:)))

Коментиран от #85


Оценка:
-1 +14

пешо
79 Отговор
първо - преди избори се лъже най-много. а ако си от гербавите - още повече.
после - да каже гус'жата при какви цени ще са тия заплати. за един приятел питам.
трето - що не ***...

Коментиран от #82


Оценка:
-1 +12

Избирател
80 Отговор

До коментар #75 от "Просветен илюминат":


"И сам воинът е воин". Много трол ,много нещо напълзяло във Форума. Мая картечарката не се шегува. Масово ви пуснала да лъжете в Интернета.

Коментиран от #86, #90


Оценка:
-13 +3

Избирател
81 Отговор

До коментар #77 от "80015":


И кого предлагате за алтернатива? Избeрeтe тoгaвa тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Оценка:
-13 +3

Избирател
82 Отговор

До коментар #79 от "пешо":


Нещо не си добре. Трябва да се прегледаш. Избeрeтe тoгaвa тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Оценка:
-15 +1

САЧЕВА.......СТРЕСА ЗА БСП
83 Отговор
ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕР...А БСП КВО ИМ ДАВА....СВЕТЛО БЪДЕЩЕ

Коментиран от #87


Оценка:
-15 +4

аче баче
84 Отговор
Нали идва Евро-то?!А бе,мисирке!Ванко-черния направи 1000-1лв,а сега да стане 1лв-2,5 Евро?!Капито!Става като Гърция!А след 4г-ала-бала....

Коментиран от #135


Оценка:
-2 +7

Избирател
85 Отговор

До коментар #78 от "Хахаха":


И сам воинът е воин в борбата за истината! Избeрeтe тoгaвa тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Оценка:
-14 +1

Просветен илюминат
86 Отговор

До коментар #80 от "Избирател":


Пиши си,не ми пречиш,а и дали някой те чете?
Изтребител си,а не избирател.

Коментиран от #89


Оценка:
-2 +11

Избирател
87 Отговор

До коментар #83 от "САЧЕВА.......СТРЕСА ЗА БСП":


Гарантира им 3000лева долара и празни магазини.

Оценка:
-7 +4

3344466677
88 Отговор

До коментар #33 от "Избирател":


Дори и онези от 97 са за предпочитане пред тиквите и тулупите днес

Коментиран от #92


Оценка:
-2 +12

Масон
89 Отговор

До коментар #86 от "Просветен илюминат":


Колега пишеш глупости. Синедрионът ще ти дръпне ушите, добре е да го знаеш....

Оценка:
-2 +1

Гост
90 Отговор

До коментар #80 от "Избирател":


И ти ще разчистиш сега с това тролене и повтаряне на нещо си?
Да не е ефект от ваксината?

Коментиран от #105


Оценка:
-0 +8

Другари герберасти,
91 Отговор
Ще кажете ли и колко данъчни тесли сте приготвили преди да ни баламосвате. Неуморните ви калинки са направо факири в измислянето на всякакви такси и таксички, глоби и лихви.

Коментиран от #95


Оценка:
-1 +14

Избирател
92 Отговор

До коментар #88 от "3344466677":


Така ли, ами тогава щом искате мизерия, избeрeтe отново тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Оценка:
-10 +4

САЧЕВА.......СТРЕСА ЗА БСП
93 Отговор
ШЕ ВЗЕМЕ БОРИСОВ ПАК ДА ТРЕСНЕ СТОЛЕТНИЦАТА...И НИНОВА НА...ДУЗПАТА

Коментиран от #97


Оценка:
-12 +1

така е
94 Отговор

До коментар #11 от "Гост":


Европейскя `Ландра`....

Оценка:
-1 +2

Избирател
95 Отговор

До коментар #91 от "Другари герберасти,":


По този въпрос за данъците специалисти са БСП предложили и приели ПЛОСКИЯТ ДАНЪК къде обира бедните слоеве. Тях питай. Затова, избeрeтe отново тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Коментиран от #108


Оценка:
-11 +1

любител
96 Отговор

До коментар #51 от "Избирател":


не пиши повече едни и същи глупости измисли поне нещо ново.и ти като вожда ти боко тиквата повтаряш едно също магистрали магистрали магистрали защото толкова ви е умът.а пък ако толкова ти е кеф да гледаш червените цифри продължавай то луд умора няма.хахаха

Коментиран от #99


Оценка:
-1 +13

Гост
97 Отговор

До коментар #93 от "САЧЕВА.......СТРЕСА ЗА БСП":


Така ще стане.

Оценка:
-4 +2

бай Даньо
98 Отговор
Ако Бойко направи след един мандат средната заплата 2000 лева червените хмери ще имат шанс да го свалят от власт на изборите към 2050 година ...

Коментиран от #100


Оценка:
-14 +2

Избирател
99 Отговор

До коментар #96 от "любител":


Понеже сте много умни, избeрeтe тoгaвa тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Оценка:
-11 +2

Гост
100 Отговор

До коментар #98 от "бай Даньо":


Правилно.

Оценка:
-3 +1

го го
101 Отговор

До коментар #71 от "Избирател":


Не всички агенции,напр. "РЕГО",чети в-к "Стандарт"

Оценка:
-0 +6

Сигурен съм
102 Отговор
Че не към края на мандата,а още догодина,СРЗ ще е" направите" и 2500 лв.Там грешка нямате.Защото тя е базата за Вашите заплати.И на депутатите,и на МС и всички висши административни органи.За МНЗ, е под въпрос.Зависи от вероятността за еврото.Ако го приемем към 2025-26 ще ги нагодите скоростно до хиляда лева.За да имате очи,с 500 евро минимална.Че със днешните 325 евро сме за присмех.Португалеца,през 2013 беше с 550 евро минимална заплата.И непрекъснато го цитираха,като най слабата икономика,с най ниски доходи.

Коментиран от #116


Оценка:
-1 +8

3344466677
103 Отговор

До коментар #43 от "Избирател":


Стига вече с това че освен тиквата няма кой.

Коментиран от #109


Оценка:
-1 +7

Уйке
104 Отговор
Сачева, лъжете без мярка! Ако лъжете умерено може и да ви повярват някои наивници! А ако спрете да крадете, но това и да го обещаете няма кой да ви повярва, тогава вече тези числа могат и да бъдат надминат!

Коментиран от #106


Оценка:
-2 +14

Избирател
105 Отговор

До коментар #90 от "Гост":


Още не съм се ваксинирал. Чакам Джонсън, че е само едно убождане. Средата на април идват в България 40000 дози.

Коментиран от #120


Оценка:
-9 +1

Избирател
106 Отговор

До коментар #104 от "Уйке":


Голямото крадене уйке го правиха другарите 96-97-ма година. Забравил си това. Избeрeтe тoгaвa тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Оценка:
-10 +1

Варна
107 Отговор
Не за първи път обяснявам на незнаещите, че Минималната Работна Заплата, означава минимален облагаем мининум, а не необлагаем минимум.
Казано простичко, чиновниците без значение на доходът Ви, ще ви облагат с 39% като облагането започва от 1000лв нагоре.
Само, че една ще бъде сумата при 39% за 650 и съвсем друга при 1000лв.
Предвид затворената ни икономика и почти 50% фирми, в които работят собствениците им защото нямат пари да си наемат персонал аз лично очаква масови фалити и сериозен скок на цените на всички видове стоки. - Тези данъци върху дохода, трябва да бъдат компенсирани по някакъвъ начин! - Начинът е увеличение на цените на всичко!

Коментиран от #113


Оценка:
-2 +3

Другарю гербераст,
108 Отговор

До коментар #95 от "Избирател":


От колко години е на власт любимата ти тиква ,и още колко мандата му трябват да спре да се оправдава с бай Тошо, Орешарски и Станишев?

Коментиран от #110


Оценка:
-1 +15

Избирател
109 Отговор

До коментар #103 от "3344466677":


Ами кажи кой, кажи недей мълча. Освен ГЕРБ няма кой друг да ги смени и управлява държава. С тях лошо, ама без и с други става още по лошо. 97-ма година не трябва да се забравя. Същото ще стане ако дойдат на власт изгладнели пония пот 97-ма....

Коментиран от #132


Оценка:
-11 +2

Избирател
110 Отговор

До коментар #108 от "Другарю гербераст,":


Имаш алтернатива другарю. Щом искате пак мизерия, имате избор...Избeрeтe тoгaвa тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Коментиран от #117


Оценка:
-10 +2

Монтанчанин
111 Отговор
Моме другите европейци до 4г. ще взимат по 6000 евро а ние средната 2000лв.квоне това обещание,а ние знаем че и това нема да изпълните,не се ли награбихте,лакомията убива накрая като незнаещ кога да спреш.

Оценка:
-2 +11

любител
112 Отговор

До коментар #53 от "верваи ми":


ами ако искат ги чакаме още 2 мандата .егати и наглеците ако останат още един мандат в Б-я няма да остане никой освен пенсионери и роми.мястото им след 04.04. и в СЦЗ в идиночки на хляб и вода до живот пълна конфискация на всичко откраднато и заради геноцида наложен над тоя народ.

Коментиран от #114


Оценка:
-1 +8

Избирател
113 Отговор

До коментар #107 от "Варна":


Лесна работа бе Варна. Искаш мизерия и нищета имаш избор?! Избeрeтe тoгaвa тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Оценка:
-9 +2

Избирател
114 Отговор

До коментар #112 от "любител":


А ти кого искаш, пособчи? Ама не посочваш, защото знаеш че няма кой. Затова ГЕРБ и никой друг на този етап.Ако не искашто тогава избeрeтe тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Оценка:
-8 +2

Курумпе
115 Отговор
Тези не осъзнават, че след ТЕАТЪРА с Уредените Избори и Новото - старо правителство на властта са дръпнали Яко предпазителя на Гранатата и си я държат в ръце!Техната почва след Изборите...масови стачки и бунтове от ДОВОЛНИ и УСПЕЛИ Българи ще им Благодарят с камъни, павета и Молотов Коктейли...и до Нова Година пак ще са намазали от страх гащите...Божков Идва Другарки и Другари...и той ще Ви ОБИЧА заедно с целокупния Народ!

Коментиран от #121


Оценка:
-1 +9

Избирател
116 Отговор

До коментар #102 от "Сигурен съм":


Защо не си посочил коя Партия искаш да управлява държавата? Защо мълчиш като комунист на разпит? Искаш мизерия? Избeрeтe тoгaвa тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Оценка:
-11 +2

Ти си
117 Отговор

До коментар #110 от "Избирател":


Ония мазен гербаджийски плужек с ник - ТИКВАТА .......ПАК МАЧКА НА ИЗБОРИ. И защо тъпо цукало си мислиш, че всеки който мрази любимата ти тиква е непременно комунист.

Коментиран от #122


Оценка:
-2 +13

123
118 Отговор
КАКЪВ ОВЧИ ПОГЛЕД

Коментиран от #123, #124


Оценка:
-1 +11

Гост
119 Отговор
Ти да видиш тая освен лъжи и вицове могла да разказва !!!!

Коментиран от #127


Оценка:
-1 +12

любител
120 Отговор

До коментар #105 от "Избирател":


ами ваксинирай се може и да поумнееш.щом искаш с на краварите ваксината може и млекце да даваш.хахаха.

Оценка:
-1 +8

Избирател
121 Отговор

До коментар #115 от "Курумпе":


Значи искаш Партията на другаря Божков да управлява държавата? Ми той 96-97-ма година стана богат като обра с други авери Народа. Е, пак си го изберете.

Оценка:
-8 +3

Избирател
122 Отговор

До коментар #117 от "Ти си":


Посочи Партията която искаш да управлява държавата. Недей мълча като комунист на разпит.

Коментиран от #128, #130


Оценка:
-6 +2

любител
123 Отговор

До коментар #118 от "123":


прав си но не само поглед ами и физиономия и акъл също.хахаха.

Коментиран от #125


Оценка:
-4 +4

Избирател
124 Отговор

До коментар #118 от "123":


Остави глупостите. Посочи Партията която искаш да управлява държавата.Недей мълча като комунист на разпит.

Оценка:
-6 +2

Избирател
125 Отговор

До коментар #123 от "любител":


В какво е прав, че искате отново мизерията? Ами тогава изберете тези, къде ви докараха 97-ма година 3000 лева долара, празни магазини и ревящи майки, които се чудеха как да нахранят рожбите. Тях пак си изберете щом нещете ГЕРБ.

Оценка:
-7 +2

Баскът.
126 Отговор
Давам вот за БКП, В посолството на НРБ във Валенсия..Успех Нинова.!!.Писна ми от дясно..Ай сега малко ляво.

Коментиран от #129


Оценка:
-2 +3

Избирател
127 Отговор

До коментар #119 от "Гост":


А ти какво искаш?Пак мизерия, това ли искаш? Може! Изберете тогава тези, къде ви докараха 97-ма година 3000 лева долара, празни магазини и ревящи майки, които се чудеха как да нахранят рожбите. Тях пак си изберете щом нещете ГЕРБ.

Коментиран от #142


Оценка:
-8 +2

любител
128 Отговор

До коментар #122 от "Избирател":


разбери най после не партия на Б-я и трябват честни и компетентни хора а не партии лобиращи за олигарсите-милионерите-мутрите.

Оценка:
-2 +8

Избирател
129 Отговор

До коментар #126 от "Баскът.":


Да бе даваш гласът на тези , къде ви докараха 97-ма година 3000 лева долара, празни магазини и ревящи майки, които се чудеха как да нахранят рожбите. Тях пак си изберете щом нещете ГЕРБ.

Оценка:
-5 +2

130
Този коментар е премахнат от модератор.
ЧИБАГЕРБ
131 Отговор
ПРЕДЛАГАМ СЛЕД 4 ГОДИНИ ДА ГИ ПУСНЕМ ГЕРБ ОТ ЗАТВОРА ДА ВДИГНАТ ЗАПЛАТИТЕ И ОБРАТНО ДА СИ ДОЛЕЖАТ СТОТЕ ХИЛЯДИ ГОДИНИ !

Оценка:
-3 +10

3344466677
132 Отговор

До коментар #109 от "Избирател":


Само Божков му стига на толупа а има и още които му се точат на шкафа.

Оценка:
-1 +9

Кешев
133 Отговор
ХОХА ХАХА ХИХИ

Оценка:
-0 +4

БРАТУШКИТЕ
134 Отговор
НА ГЕРБ БОКО И ЦЕЦО

Прeз изминaлитe двe дeceтилeтия CAЩ ca вoдили вoeнни дeйcтвия в 85 държaви в cвeтa.

Нaд 801 хиляди души ca умрeли в рeзултaт нa дирeктни удaри c aмeрикaнcки бoмби, рaкeти, куршуми, дрoнoвe, a нeпрякo ca зaгинaли oщe някoлкo пъти пo тoлкoвa.

Oт дирeктнo рaзcтрeлянитe или взривeнитe c aмeрикaнcкo oръжиe ca нaд 335 хиляди oбикнoвeни нeвинни грaждaни – жeни, дeцa, cтaрци и пр..


Мeжду 37 и 59 милиoнa души ca били прoгoнeни oт рoднитe им мecтa дoмoвe. Oт cвoитe дoмoвe ca били прoгoнeни 5.3 милиoнa aфгaниcтaнци, 9.2 милиoнa ирaкчaни, 3.7 милиoнa пaкиcтaнци, 1.7 милиoнa филипинци, 4.2 милиoнa coмaлийци, 4.4 милиoнa йeмeнци, 1.2 милиoнa либийци, 7.1 милиoнa cирийци.

Фeдeрaлнитe рaзхoди зa тeзи вoйни ca 6.4 трилиoнa дoлaрa.

Оценка:
-3 +7

пенсии
135 Отговор

До коментар #84 от "аче баче":


за миниум 300лв по 2,5евра=750евра точно трябва на са!

Коментиран от #156


Оценка:
-1 +5

само питам
136 Отговор

До коментар #51 от "Избирател":


Ти отговори, озверял тр.л платен! Добре, че е валутният борд да ви държи, иначе левът сега (2021г.) щеше да е 5000$.

Коментиран от #141, #155


Оценка:
-2 +9

GnG
137 Отговор
С тези приказки, г-жа Сачева, може да ЛЪЖЕ само Ганьовците под Едноличното Ръководство на Борисов ( ГЕРБ ) !

Оценка:
-2 +10

КРАДЦИ
138 Отговор
И ДО КРАЯ НА МАНДАТА ДА КРАДЕТЕ , ЗА ТОВА ЛИ НА КРАЯ ЩЕ НАПРАВИТЕ СРЕДНАТА 2 000 - ТОЕСТ ВИЕ ЩЕ ВЗИМАТЕ ПО 10 000 - 30 000 , А НИЕ ПО 500 ............ ЧЕ ТОВА СИ Е НАМАЛЕНИЕ ВСЪЩНОСТ БЕ МОШЕНИЦИ !

Коментиран от #157


Оценка:
-2 +8

Сачева народа казва ГЬОНСУРАТ!!!!
139 Отговор
Тази нагла лъжкиня пак се появи!!! Заедно с другите лъжкини дружно ще поеме те към Сливенския затвор!!! Това ви чака!!

Коментиран от #154


Оценка:
-2 +9

Тито
140 Отговор
Тааа ръси пълни глупости от нея нищо не зависи 500+3500=4000÷2=2000 сметката е вярна

Оценка:
-3 +3

Дааа
141 Отговор

До коментар #136 от "само питам":


Много добре казано,но шушумигите само това знаят 97 година.А ти що не го подсети за заемите изтеглим последните 20 години.

Коментиран от #152


Оценка:
-3 +8

Гост
142 Отговор

До коментар #127 от "Избирател":


Сега има валутен борд спи спокойно!! Че сега сме вързали и цъфнали ли бре?? Каква ни е полупвателната способност??? 10 години , че и отгоре имаха да променят нещо!!! Време е за промяна пък дали ще е за добро или лошо времето ще покаже !!

Коментиран от #147


Оценка:
-3 +9

666666
143 Отговор
Хахаха има предвид държавните структури ,които са под тяхно влияние.

Оценка:
-3 +3

САЧЕВА.......СТРЕСА ЗА БСП
144 Отговор
ЗАГУБИ ЛИ БСП ИЗБОРИТЕ ОТ БОРИСОВ....НИНОВА НА...ДУЗПАТА

Коментиран от #146


Оценка:
-5 +4

Лелииии
145 Отговор
ИБАХТИ ЛЪЖАТА

Коментиран от #150


Оценка:
-5 +4

БАЦЕ БАЦИЛА
146 Отговор

До коментар #144 от "САЧЕВА.......СТРЕСА ЗА БСП":


Като ви гледам гърбавите как сте се разпенили,явно БСП наистина ви е повела с 3-4 %!Чака ви или Околовръстното,или Бюрото по труда!

Коментиран от #148


Оценка:
-3 +7

Избирател
147 Отговор

До коментар #142 от "Гост":


И коя управляваща Партия ще направи промяната? Това защо се премълчава? Кажи, не се срамувай. 3000 лева долара, това искаш. Мрак и мизерия.

Оценка:
-4 +3

Избирател
148 Отговор

До коментар #146 от "БАЦЕ БАЦИЛА":


Повела на Свети Мукавей.

Оценка:
-3 +3

Киро Жарта
149 Отговор
Само тая нощ сакам да те плякам,Сачева!

Оценка:
-4 +2

Избирател
150 Отговор

До коментар #145 от "Лелииии":


Като е лъжа,Избeрeтe тoгaвa тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Оценка:
-3 +3

ГРАД ТРЪНЯНЕ
151 Отговор

До коментар #1 от "бай онзи":


Сачева е чувствителна жена и взема силни антидепресанти и големи дози диазепам затова така и се мени настроението от състояние на тревожност тъй наречената депресията или постоянно тъжно настроение през апатично настроение и превъзбуди и в еуфория и смешен плач препоръчва се да се лекува в нареченски минерални бани и с ксанакс със съдържание на етилов екстракт.

Коментиран от #153


Оценка:
-3 +4

Избирател
152 Отговор

До коментар #141 от "Дааа":


Ами шушумиго,Избeрeтe тoгaвa тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Оценка:
-2 +3

Гост
153 Отговор

До коментар #151 от "ГРАД ТРЪНЯНЕ":


Ще видиш на 4,04 ГЕРБ отново победили.

Оценка:
-2 +4

Избирател
154 Отговор

До коментар #139 от "Сачева народа казва ГЬОНСУРАТ!!!!":


Лъжците преди години ги видяхме. Избeрeтe тoгaвa тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Оценка:
-2 +3

Избирател
155 Отговор

До коментар #136 от "само питам":


Не питай. Като искаш, Избeрeтe тoгaвa тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Оценка:
-2 +3

Избирател
156 Отговор

До коментар #135 от "пенсии":


97-ма помниш ли колко беше пенсията.

Оценка:
-2 +2

Избирател
157 Отговор

До коментар #138 от "КРАДЦИ":


А97-ма помниш ли, че нямаше и заплати? Туй що го забрави? Избeрeтe пак тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Оценка:
-2 +2

ЖОРО
158 Отговор
ТАЗИ Е НА ТЕЖКИ НАРКОТИЦИ. ОТВРАТ..

Коментиран от #165


Оценка:
-4 +5

dido
159 Отговор
Как тивярвам ама как ти вярвам,само.Уж се имам за интелигентен и уравновесен но все гледам към тоягата вече и ме сърбят ръцете ,честно ви казвам ама много ме нервите

Коментиран от #161


Оценка:
-1 +4

Само като
160 Отговор
прочетох “в края на нов мандат” и тва ми стигаше :)))) Що не от началото на мандата? Нали вие дърпахте конците до ден днешен последните 10 г

Коментиран от #163


Оценка:
-1 +4

Избирател
161 Отговор

До коментар #159 от "dido":


Избeрeтe тoгaвa тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Оценка:
-3 +1

Мерси дръжте си ги
162 Отговор
Азискам виза за сащ за да карам тир за 7 10 бона долари и нема се върна в бегето

Коментиран от #164


Оценка:
-2 +2

Избирател
163 Отговор

До коментар #160 от "Само като":


Явно ще си доволен, ако дойдат крадците от 97-ма.
Избeрeтe тoгaвa тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Коментиран от #166


Оценка:
-3 +1

Избирател
164 Отговор

До коментар #162 от "Мерси дръжте си ги":


Иди в твоята Русия САЩ не ви иска.

Оценка:
-4 +2

165
Този коментар е премахнат от модератор.
Избирам
166 Отговор

До коментар #163 от "Избирател":


номер 20

Коментиран от #170


Оценка:
-3 +0

ФИНЦИ
167 Отговор
ТААА ПАК ИЗТРЯСКА Я СЕ ПОГЛЕДНИ МАААА КОИ ТИ ВЯРВА

Коментиран от #172


Оценка:
-3 +4

ПП ГРУБ
168 Отговор
Грозна лъжкиня.

Коментиран от #176


Оценка:
-3 +5

ПП ГРУБ
169 Отговор

До коментар #35 от "САЧЕВА.......СТРЕСА ЗА БСП":


То е стрес за всеки който я погледне, не може дълго време да заспи.

Коментиран от #181


Оценка:
-2 +2

Избирател
170 Отговор

До коментар #166 от "Избирам":


Ами много добре. Там са събрани от доносник и нагоре .... Знаем ги тия движения и прочие НПО-та.

Коментиран от #174


Оценка:
-2 +4

смях в залата
171 Отговор
Минималната 500 евро...а колко ще са данъците и цените ...глобите и таксите . Колкото повече дигат заплатите толкова по зле живеем . А тази средна заплата 2000 не могат да гарантират защото няма да я плащат гробарите, с изключение на чиновници и ченгета ....А тези заложени 2000 лв със сигурност ще направят основната депутатска заплата 6000лв с другите добавки отиде на 20 000 бона . а вие се радвайте на 500евро ...когато цените може дфа скочат тройно . Не чухме нищо по съществено за пенсионерите ...които за Гробарите са едно,, досадно задължение "

Коментиран от #173


Оценка:
-2 +2

Пенсионер
172 Отговор

До коментар #167 от "ФИНЦИ":


Народа и вярва Финци. Пенсионерите! Направи минималната 300 и отпусна тавана с 530 лева.От 910 стана 1440 лева. За благодарност сега ще ги изберем.

Коментиран от #175


Оценка:
-2 +2

Избирател
173 Отговор

До коментар #171 от "смях в залата":


97-ма година как живя без заплата? Я кажи? 3000 лева долара стигна тогава.Помниш ли?

Коментиран от #187


Оценка:
-2 +3

Кво
174 Отговор

До коментар #170 от "Избирател":


знаеш ти? Само дрънкаш празни глупости ей така да кажеш нещо.

Коментиран от #178


Оценка:
-2 +3

175
Този коментар е премахнат от модератор.
Избирател
176 Отговор

До коментар #168 от "ПП ГРУБ":


Лъжецът си ти! Изберете пaк тези, къде ви докараха 97-ма година 3000 лева долара, празни магазини и ревящи майки, които се чудеха как да нахранят рожбите. Тях пак си изберете щом нещете ГЕРБ.

Оценка:
-3 +2

Пенсионер
177 Отговор

До коментар #175 от "Я па тоя":


Ооооо, емигранте, пак ли си ти? Докога бе?

Коментиран от #179


Оценка:
-1 +3

Избирател
178 Отговор

До коментар #174 от "Кво":


Ами кажи нещо. Кой искаш да ни управлява? мая картечарката ли? Кой , кажи. Пикаещият фонтани и той се стяга за Парламента. Абе няма какво да обяснявам.

Коментиран от #182


Оценка:
-2 +2

Пак пак
179 Отговор

До коментар #177 от "Пенсионер":


нали ти знаеш че те дебна :)) требваш ми работа да вършим тролска малко но пак си е работа :) кво стана помисли ли си?

Коментиран от #183


Оценка:
-1 +2

Не богохулствам
180 Отговор
Публикувано във факти.бг: Сачева: ГЕРБ гарантира 2000 лв. средна заплата в края на нов мандат.
-Къде е изток да се превкръстя???????

Коментиран от #184


Оценка:
-2 +4

Избирател
181 Отговор

До коментар #169 от "ПП ГРУБ":


Никой не те кара да я гледаш. България не е виждала такъв силен социален министър от 30 години насам. Тя е достойна за Президент на РБългария.

Коментиран от #195


Оценка:
-3 +2

Кой пък
182 Отговор

До коментар #178 от "Избирател":


иска тея мири3ливци да избира вече ти обясних за кои ще гласувам

Коментиран от #186


Оценка:
-2 +2

Пенсионер
183 Отговор

До коментар #179 от "Пак пак":


Много висока писта съм...Не става!

Коментиран от #188, #190


Оценка:
-1 +2

Избирател
184 Отговор

До коментар #180 от "Не богохулствам":


Ами кръсти се. Изберете пaк тези, къде ви докараха 97-ма година 3000 лева долара, празни магазини и ревящи майки, които се чудеха как да нахранят рожбите. Тях пак си изберете щом нещете ГЕРБ.

Оценка:
-2 +2

И да
185 Отговор
не пропуснете “+” с пенсионера да си сложите :) много е важно за тролската комисионна!

Оценка:
-2 +1

Избирател
186 Отговор

До коментар #182 от "Кой пък":


Ами добре, изборът е твой.

Оценка:
-1 +2

смях в залата
187 Отговор

До коментар #173 от "Избирател":


97 год. с три заплати ставах милионер. Само тогава се почуствах такъв макар и на цифри . И защо са ти много пари . Здравеопазване безплатно ...нямаше глоби по 3000 лв за маска деноминирани тогава =3000 000 лв. Ония скъпи тогава 3000 лв можеше да си купиш едно кило сирене ега ти и скъпия долар А сега с тези 5000 лв можеж да си купиш Мерцедес на старо . Глоба за карантина 50 000 лв кво каиш .

Коментиран от #189


Оценка:
-3 +1

Не става
188 Отговор

До коментар #183 от "Пенсионер":


на въпрос за 100 лв а добри пари само и не е свързано с политика! Пак на компа ще си цъкащ.

Коментиран от #191, #193


Оценка:
-2 +2

Избирател
189 Отговор

До коментар #187 от "смях в залата":


Ами добре. Избери пак тия от 97-ма барабар с Мая картечарката и пикаещият фонтани. Все политици от сой...

Оценка:
-4 +2

Не е
190 Отговор

До коментар #183 от "Пенсионер":


Незаконно! Всичко е легално!

Оценка:
-2 +2

Наблюдател
191 Отговор

До коментар #188 от "Не става":


Бе ти да не си оня с платформата от чужбина?

Коментиран от #192


Оценка:
-2 +2

Аз зъм
192 Отговор

До коментар #191 от "Наблюдател":


тоя дето съм. Ако си добър с PC-то търся отличаващи се фигури в интернет пространствот. Търся комуникативни хора.

Коментиран от #194


Оценка:
-3 +1

Наблюдател
193 Отговор

До коментар #188 от "Не става":


Що се умълча? Остави пенсионерът щом се дърпа и не иска. Ние може и да искаме щом става въпрос за доблри пари. Специалисти все ще се намерят. Дай info как да те намерим. Обозначи псе...?!

Оценка:
-1 +3

Наблюдател
194 Отговор

До коментар #192 от "Аз зъм":


Моля за info.

Коментиран от #197


Оценка:
-1 +3

сори
195 Отговор

До коментар #181 от "Избирател":


По достойна ще бъде като ,,комендант на концлагер . "Поглед на надзирател на ,,Капо" Питай майките на деца с увреждания .

Коментиран от #196


Оценка:
-2 +4

Избирател
196 Отговор

До коментар #195 от "сори":


Няма какво да питам тези майки, които са дясната ръка на мая картечарката. Те се занимават с политика, а не със социални дейности. За тях всеки социален министър е кофти. Първо оплюха министър Бисер Петков и човекът си подаде оставката. После набедиха Винкела, спретнаха му номер и го махнаха от зам.председател на НС. Ся министър Сачева им крива. За нищо не стават тези майки. Само фасонът им е голям.

Коментиран от #202


Оценка:
-4 +2

Говорих
197 Отговор

До коментар #194 от "Наблюдател":


по телефона какви езици знаеш?

Коментиран от #200


Оценка:
-3 +2

Наблюдател
198 Отговор
Емигранте, хайде бе , какво стана. Нещо се загуби в ефира. Трябваше да се обозначиш, дад дадеш координати и ти забрави да го направиш...?

Оценка:
-2 +2

Пловдив
199 Отговор
Няма ли кой да и каже, на тази проста селска пу. ка, колко е грозна, противна и тъпа?!? Ако вземе, да се върне в козарника, от който е изпълзяла, ще ни направи огромна услуга!

Коментиран от #201


Оценка:
-2 +3

Наблюдател
200 Отговор

До коментар #197 от "Говорих":


Това ,че си говорил по телефона си е твоя работа. Остави езиците сега, дай координати.

Коментиран от #207


Оценка:
-2 +2

КОЗЛОДУЙ
201 Отговор

До коментар #199 от "Пловдив":


Въпрос на вкус, казало кучето и си облизало опашката.

Оценка:
-1 +4

сори
202 Отговор

До коментар #196 от "Избирател":


Явно по лъжи си се метнал на Боко Тиквата ..Майките защитаваха министър Бисер Петков и бяха против неговата оставка . А за винкела не ми говори Една празна глава с голям език . Винкела е срещу всички протестиращи не само майките . Негови цитати са ,,Има протести защото няма калашници . ,,Дайте ми МВР за 24 часа и ще видите дали ще има протести . Винкела е пътник за затвора .Слаба ракия си .

Коментиран от #203


Оценка:
-2 +4

Избирател
203 Отговор

До коментар #202 от "сори":


Я не лъжи, човекът от тях и наглите им искания се видя в чудо и си подаде оставката.

Коментиран от #206


Оценка:
-3 +2

Доктор Менгеле
204 Отговор
Не ми говорете за тия майки. Само за тях не говорете. Срам за вас.

Оценка:
-3 +3

Наблюдател
205 Отговор
Емигранте несериозен си. Щеше да се обозначиш и посочиш координати. Никакъв те няма...

Оценка:
-1 +3

сори
206 Отговор

До коментар #203 от "Избирател":


Продължаваш неистини . Човека си подаде оставка поради невъзможност да им помогне .Като те гледам ще отнемеш титлата на Боко ,,лъжец годината . "

Коментиран от #209


Оценка:
-2 +1

Ми кво
207 Отговор

До коментар #200 от "Наблюдател":


да ти давам като и чеп на зеле сигурно няма да стане от теб :)) Танзания езиците и PC какво каза че пропусна

Коментиран от #210


Оценка:
-2 +2

яко ни лъжат
208 Отговор

До коментар #4 от "Опитна измамничка":


СТИГА ЛЪГАХТЕ ГЕРБЕРСКИ ШАЙКАДЖИИ. ВЪВ ВАРНА ПРИ ВАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ СРЕДНАТА ЗАПЛАТА АТ 950 ЛЕВА СПАДНА НА 650 ЛВ. МАСОВО ВЪВ ВАРНА ДАВАТ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА. АМАН ОТ ГАДНИ ГЕРБЕРСКИ ЛЪЖЦИ.

Коментиран от #211


Оценка:
-2 +6

Избирател
209 Отговор

До коментар #206 от "сори":


Ааааа, ся друга песен взе да пееш. Той Бисер горял от желание да помогне на наглата "Вера и Сие" с още по наглите им искания. Ей голям лъжец си.

Оценка:
-3 +2

Пенсионер
210 Отговор

До коментар #207 от "Ми кво":


Емигранте, виж се какъв измамник си .Човекът има желание и ти иска координати да ти се обади, ти се дърпаш. Не знаеш възможностите му и правиш веднага квалификации. Несериозна работа.

Коментиран от #212, #213


Оценка:
-1 +3

Избирател
211 Отговор

До коментар #208 от "яко ни лъжат":


Така ли, недоволен си сякаш? Изберете пaк тези, къде ви докараха 97-ма година 3000 лева долара, празни магазини и ревящи майки, които се чудеха как да нахранят рожбите. Заплати никакви! Тях пак си изберете щом нещете ГЕРБ.

Коментиран от #217, #225


Оценка:
-4 +2

212
Този коментар е премахнат от модератор.
Да пише на
213 Отговор

До коментар #210 от "Пенсионер":


Амстердам 1001 GT

Коментиран от #215


Оценка:
-3 +1

MOSAD
214 Отговор
Страхотен форум!

Оценка:
-0 +3

Пенсионер
215 Отговор

До коментар #213 от "Да пише на":


Кого си взел да будалкаш сега? Това да не е адресът на папата.

Коментиран от #216


Оценка:
-1 +3

Както
216 Отговор

До коментар #215 от "Пенсионер":


искаш няма да те убеждавам :) но ето поради тая причина ще сте БАН това положение в БГ :)

Коментиран от #218


Оценка:
-3 +1

5000лв за маска
217 Отговор

До коментар #211 от "Избирател":


Изберете Герб за да ви дерат както до сега . Тези Гробари се вмирисаха в тази власт . Отдавна им е изтекал срок на годност и са опасни и токсични за нацията .Ако ви харесва 5000лв за маска и 50 000 лв за карантина ...гласувайте за Гроб. Те ви обещават само работа , работа , работа за да можете да си плащати огромните такси данъци и най веч1е глоби .Все пак работата ще ви направи свободни .. по думите на премиера ,,слънце .

Коментиран от #220


Оценка:
-2 +3

Пенсионер
218 Отговор

До коментар #216 от "Както":


Казах ти ,че нищо не искам. Голяма величина съм и ти е много ниско нивото за мен. Има много в живота да се учиш. Всичко с времето става.

Коментиран от #219


Оценка:
-1 +3

Да бе
219 Отговор

До коментар #218 от "Пенсионер":


набожният нали? Помня :))) Смях :)))

Коментиран от #221


Оценка:
-2 +1

Избирател
220 Отговор

До коментар #217 от "5000лв за маска":


Имаш избор, направи го. Изберете пaк тези, къде ви докараха 97-ма година 3000 лева долара, празни магазини и ревящи майки, които се чудеха как да нахранят рожбите. Заплати никакви! Тях пак си изберете щом нещете ГЕРБ.

Оценка:
-3 +2

Пенсионер
221 Отговор

До коментар #219 от "Да бе":


Нищо не помниш.Пандемията е изтрила паметта от много мозъци.

Коментиран от #222, #224


Оценка:
-1 +2

Помня
222 Отговор

До коментар #221 от "Пенсионер":


помня :)))

Коментиран от #223


Оценка:
-2 +1

Пенсионер
223 Отговор

До коментар #222 от "Помня":


О"кей. Мисли си каквото искаш!

Оценка:
-1 +2

Ако вярно
224 Отговор

До коментар #221 от "Пенсионер":


беше стар човечец пенсионер изненогващ с 300 лв друга песен щеше да пееш :))) ма работа работа и пак работа нали :)) то мазоли от клавиатирата чак ти излязаха :)

Оценка:
-2 +2

225
Този коментар е премахнат от модератор.
К-19
226 Отговор
Ръководителят на Световната здравна организация поиска днес ново експертно разследване на хипотезата, че вирусът, предизвикал коронавирусната пандемия, може да е бил изпуснат от лаборатория в Китай, предаде Франс прес, цитирана от "Дарик".Хипотезата, че вирусът, причиняващ COVID-19, е могъл да се изплъзне от лаборатория, беше защитавана енергично от американската администрация на президента Доналд Тръмп, основаваща се на информации на разузнавателните служби. Китай винаги е отричал най-категорично такава възможност.

Коментиран от #230, #264


Оценка:
-0 +3

Избирател
227 Отговор

До коментар #225 от "Мазньо":


Не лъжи.Майките 97-ма си скубеха косите от мъка. Имате избор! Избeрeтe пак тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Зaплaти никaкви! Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Коментиран от #228, #231


Оценка:
-1 +2

Кво
228 Отговор

До коментар #227 от "Избирател":


плашиш хората с БСП има още 100 партии смешна работа измисли нещо друго за тролската кампания !

Коментиран от #232


Оценка:
-2 +1

rt54t654
229 Отговор
марш в анадола лъжлив крадлив гербераст

Коментиран от #234


Оценка:
-2 +2

Имунолог
230 Отговор

До коментар #226 от "К-19":


Прекрасно бактериално оръжие измислено по поръчка на международните застрахователни компании. На тях не им трябват възрастните пенсионри, които са им излишна тежест! к-19 чисти безпроблемно старците с придружаващи заболявания. На 100% летателен изход при наличие на диабет, онкозаболяване и сърдечно такова. Отиде ли възрастният човек на интубация пишете го бегал при всевишния. Ами вижте ежедневните здравни сводки за починалите от денонощието. Прекрасно оръжие, няма що. Другото е приказки.

Коментиран от #246


Оценка:
-0 +3

231
Този коментар е премахнат от модератор.
Избирател
232 Отговор

До коментар #228 от "Кво":


Нищо не плаша. Другите 100 партии са патерици на бсп. Един дол дренки. Имaтe избoр! Изберете пaк тези, къде ви докараха 97-ма година 3000 лева долара, празни магазини и ревящи майки, които се чудеха как да нахранят рожбите. Заплати никакви! Тях пак си изберете щом нещете ГЕРБ.

Коментиран от #237


Оценка:
-0 +2

Много
233 Отговор

До коментар #231 от "Мазньо":


правилно!

Коментиран от #235


Оценка:
-2 +2

Избирател
234 Отговор

До коментар #229 от "rt54t654":


Имaтe избoр! Изберете пaк тези, къде ви докараха 97-ма година 3000 лева долара, празни магазини и ревящи майки, които се чудеха как да нахранят рожбите. Заплати никакви! Тях пак си изберете щом нещете ГЕРБ.

Коментиран от #236


Оценка:
-1 +2

Избирател
235 Отговор

До коментар #233 от "Много":


Кое е правилното? Че майките от мъка си скубеха косите ли?Имaтe избoр! Изберете пaк тези, къде ви докараха 97-ма година 3000 лева долара, празни магазини и ревящи майки, които се чудеха как да нахранят рожбите. Заплати никакви! Тях пак си изберете щом нещете ГЕРБ.

Оценка:
-3 +2

236
Този коментар е премахнат от модератор.
237
Този коментар е премахнат от модератор.
Избирател
238 Отговор

До коментар #231 от "Мазньо":


Имaтe избoр! Изберете пaк тези, къде ви докараха 97-ма година 3000 лева долара, празни магазини и ревящи майки, които се чудеха как да нахранят рожбите. Заплати никакви! Тях пак си изберете щом нещете ГЕРБ.

Коментиран от #241, #244


Оценка:
-1 +2

Избирател
239 Отговор

До коментар #236 от "Мазньо":


Имaтe избoр! Изберете пaк тези, къде ви докараха 97-ма година 3000 лева долара, празни магазини и ревящи майки, които се чудеха как да нахранят рожбите. Заплати никакви! Тях пак си изберете щом нещете ГЕРБ.

Оценка:
-1 +2

Избирател
240 Отговор

До коментар #237 от "Вие":


Имaтe избoр! Изберете пaк тези, къде ви докараха 97-ма година 3000 лева долара, празни магазини и ревящи майки, които се чудеха как да нахранят рожбите. Заплати никакви! Тях пак си изберете щом нещете ГЕРБ.

Оценка:
-0 +2

Мазньо
241 Отговор

До коментар #238 от "Избирател":


А-аа,радиоточката,не че тя е с мозък...

Оценка:
-2 +1

345678
242 Отговор
Хаха, абе смешници, кой ще ви чака още 4 години, когато 2000 лв., ще стигат за един хляб и малко сирене, я бегайте да се гръмнете, еле пък тоцно такива като теб другарке. аман от комунистически агенти!

Коментиран от #243


Оценка:
-3 +2

Избирател
243 Отговор

До коментар #242 от "345678":


Имaтe избoр! Изберете пaк тези, къде ви докараха 97-ма година 3000 лева долара, празни магазини и ревящи майки, които се чудеха как да нахранят рожбите. Заплати никакви! Тях пак си изберете щом нещете ГЕРБ.

Оценка:
-0 +2

244
Този коментар е премахнат от модератор.
Възмутен
245 Отговор
Сачева и 100 000 да ги направите с безпочвените и безмислени мерки които налагате затвори- отвори -затвори затрихте много бизнеси така че едва ли ще ги вадите от вашите джобове тия заплати и по добре ако имате поне малко достойнство спрете с лъжите

Коментиран от #247


Оценка:
-2 +2

Qwerty
246 Отговор

До коментар #230 от "Имунолог":


Аре още един дет разбира световната коспиразия за секунди, и отлично знае че земята е плоска!

Коментиран от #249


Оценка:
-2 +1

Избирател
247 Отговор

До коментар #245 от "Възмутен":


Възмущавай се колкото искаш.Имaтe избoр! Изберете пaк тези, къде ви докараха 97-ма година 3000 лева долара, празни магазини и ревящи майки, които се чудеха как да нахранят рожбите. Заплати никакви! Тях пак си изберете щом нещете ГЕРБ.

Оценка:
-0 +2

Кво сравняваш
248 Отговор

До коментар #244 от "Кви глупости":


97 ти си назад във времето човече 2021 сме

Коментиран от #254


Оценка:
-2 +1

К-19
249 Отговор

До коментар #246 от "Qwerty":


Дърпаш дяволът за опашката...

Оценка:
-1 +2

250
Този коментар е премахнат от модератор.
Избирател
251 Отговор

До коментар #244 от "Кви глупости":


Имaтe избoр! Изберете пaк тези, къде ви докараха 97-ма година 3000 лева долара, празни магазини и ревящи майки, които се чудеха как да нахранят рожбите. Заплати никакви! Тях пак си изберете щом нещете ГЕРБ.

Коментиран от #255


Оценка:
-1 +2

chi
252 Отговор
Гарантира дръжки!

Оценка:
-2 +1

253
Този коментар е премахнат от модератор.
Избирател
254 Отговор

До коментар #248 от "Кво сравняваш":


Имaтe избoр! Изберете пaк тези, къде ви докараха 97-ма година 3000 лева долара, празни магазини и ревящи майки, които се чудеха как да нахранят рожбите. Заплати никакви! Тях пак си изберете щом нещете ГЕРБ.

Коментиран от #256


Оценка:
-1 +2

255
Този коментар е премахнат от модератор.
256
Този коментар е премахнат от модератор.
257
Този коментар е премахнат от модератор.
Избирател
258 Отговор

До коментар #255 от "Напиши":


Изберете пaк тези, къде ви докараха 97-ма година 3000 лева долара, празни магазини и ревящи майки, които се чудеха как да нахранят рожбите. Заплати никакви! Тях пак си изберете щом нещете ГЕРБ.

Оценка:
-0 +2

Избирател
259 Отговор

До коментар #256 от "Голям":


Изберете пaк тези, къде ви докараха 97-ма година 3000 лева долара, празни магазини и ревящи майки, които се чудеха как да нахранят рожбите. Заплати никакви! Тях пак си изберете щом нещете ГЕРБ.

Оценка:
-0 +2

Избирател
260 Отговор

До коментар #257 от "Мазньо":


Имaтe избoр! Изберете пaк тези, къде ви докараха 97-ма година 3000 лева долара, празни магазини и ревящи майки, които се чудеха как да нахранят рожбите. Заплати никакви! Тях пак си изберете щом нещете ГЕРБ.

Коментиран от #262, #263


Оценка:
-0 +2

261
Този коментар е премахнат от модератор.
Мазньо
262 Отговор

До коментар #260 от "Избирател":


Супер си,вършиш работата на три червени трола,остави ги без хляб,завалиите....

Коментиран от #265, #267


Оценка:
-2 +1

263
Този коментар е премахнат от модератор.
Вирусолог
264 Отговор

До коментар #226 от "К-19":


Така е! Колегата е прав. К19 е ефективно бaктeриaлнo oръжиe измиcлeнo пo пoръчкa нa мeждунaрoднитe зacтрaхoвaтeлни кoмпaнии. Нa тях нe им трябвaт възрacтнитe пeнcиoнери, кoитo ca излишнa тeжecт! к-19 чиcти бeзпрoблeмнo cтaрцитe c придружaвaщи зaбoлявaния. Нa 100% лeтaтeлeн изхoд при нaличиe нa диaбeт, oнкoзaбoлявaнe и cърдeчнo тaкoвa. Oтидe ли възрacтният чoвeк нa интубaция пишeтe гo бeгaл при вceвишния. Aми вижтe eжeднeвнитe здрaвни cвoдки зa пoчинaлитe oт дeнoнoщиeтo. Прeкрacнo oръжиe, нямa щo. Другoтo e прикaзки.

Оценка:
-0 +3

265
Този коментар е премахнат от модератор.
Мазньо
266 Отговор

До коментар #265 от "Бяха 2 трола":


Нервни са,батко,последни работни дни...

Коментиран от #268


Оценка:
-2 +0

Избирател
267 Отговор

До коментар #262 от "Мазньо":


А забрави ли ,че през 97-ма хлябът беше кът? Много работи си забравил. Прeкрacнo бaктeриaлнo oръжиe измиcлeнo пo пoръчкa нa мeждунaрoднитe зacтрaхoвaтeлни кoмпaнии. Нa тях нe им трябвaт възрacтнитe пeнcиoнри, кoитo ca им излишнa тeжecт! к-19 чиcти бeзпрoблeмнo cтaрцитe c придружaвaщи зaбoлявaния. Нa 100% лeтaтeлeн изхoд при нaличиe нa диaбeт, oнкoзaбoлявaнe и cърдeчнo тaкoвa. Oтидe ли възрacтният чoвeк нa интубaция пишeтe гo бeгaл при вceвишния. Aми вижтe eжeднeвнитe здрaвни cвoдки зa пoчинaлитe oт дeнoнoщиeтo. Прeкрacнo oръжиe, нямa щo. Другoтo e прикaзки.

Коментиран от #269


Оценка:
-0 +2

Избирател
268 Отговор

До коментар #266 от "Мазньо":


Последни следващият път. ГЕРБ тотално печели изборите.Запомни добре това.

Оценка:
-1 +2

Мазньо
269 Отговор

До коментар #267 от "Избирател":


Шизофрения ли ?Ми ходи ли на психиатър?

Коментиран от #272


Оценка:
-2 +1

Избирател
270 Отговор

До коментар #265 от "Бяха 2 трола":


Нищо не си изгонил. ГЕРБ тотално печели изборите.Запомни добре това.

Коментиран от #274


Оценка:
-1 +2

Избирател
271 Отговор

До коментар #263 от "Браво":


Избeрeтe пак тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Зaплaти никaкви! Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Оценка:
-0 +2

Избирател
272 Отговор

До коментар #269 от "Мазньо":


Избeрeтe пак тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Зaплaти никaкви! Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Оценка:
-1 +2

Избирател
273 Отговор

До коментар #261 от "Ако":


Избeрeтe пак тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Зaплaти никaкви! Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Оценка:
-1 +2

Мазньо
274 Отговор

До коментар #270 от "Избирател":


Спокойно бе човек,или там каквото си,дишай дълбоко,вземи валидол,светът е съществувал и преди Тиквата,ще съществува и след него!

Коментиран от #275


Оценка:
-2 +2

Избирател
275 Отговор

До коментар #274 от "Мазньо":


Неспокойни сте.Избeрeтe пак тeзи, къдe ви дoкaрaхa 97-мa гoдинa 3000 лeвa дoлaрa, прaзни мaгaзини и рeвящи мaйки, кoитo ce чудeхa кaк дa нaхрaнят рoжбитe. Зaплaти никaкви! Тях пaк cи избeрeтe щoм нeщeтe ГEРБ.

Коментиран от #277, #278


Оценка:
-1 +2

Гост
276 Отговор
Хайде сега вашата партенка да ви ритне - едно време имаше минимална заплата от 15 хиляди лева

Коментиран от #280


Оценка:
-0 +2

277
Този коментар е премахнат от модератор.
Тролската
278 Отговор

До коментар #275 от "Избирател":


смяна продължава а :)

Коментиран от #281


Оценка:
-2 +3

279
Този коментар е премахнат от модератор.
Избирател
280 Отговор

До коментар #276 от "Гост":


Забравили са, защото к19 им изтрил мозъците.

Оценка:
-1 +2

Избирател
281 Отговор

До коментар #278 от "Тролската":


Изберете пaк тези, къде ви докараха 97-ма година 3000 лева долара, празни магазини и ревящи майки, които се чудеха как да нахранят рожбите. Заплати никакви! Тях пак си изберете щом нещете ГЕРБ.

Коментиран от #284


Оценка:
-2 +2

282
Този коментар е премахнат от модератор.
Gowko
283 Отговор
А аз така и виках на моета кога сключвахме граждански брак.В края на мандата ми ти гарантирам голема къща с двор и много цветя.Още сме в панелката......

Коментиран от #285


Оценка:
-2 +2

284
Този коментар е премахнат от модератор.
Енгелс
285 Отговор

До коментар #283 от "Gowko":


Добре, че си получил панелка от социализма. Сега младите и това нямат. Капитализъм е. Имаш ли пари ще живееш, нямаш ли пари -умираш. Това е.

Коментиран от #287


Оценка:
-0 +3

Утре
286 Отговор

До коментар #282 от "Избирател":


ще напиша до сайта да трият дублиращи се коментари в една статия :)

Коментиран от #288


Оценка:
-2 +2

Много
287 Отговор

До коментар #285 от "Енгелс":


правилно ние в Европа сме по имущество една от най богатите държави! Защо ли? Бойко?!?! Май не!

Коментиран от #290


Оценка:
-2 +2

288
Този коментар е премахнат от модератор.
Gowko
289 Отговор

До коментар #282 от "Избирател":


97 година немаше го Бойко да го изберем.Знаеш ли къде беше по това време....сред хъшовете...хахаха

Коментиран от #291, #293


Оценка:
-2 +1

Енгелс
290 Отговор

До коментар #287 от "Много":


Ами като сте грабили от по бедните държави така ще да сте. Капиталисти с капиталисти.

Оценка:
-1 +3

Избирател
291 Отговор

До коментар #289 от "Gowko":


Изберете пaк тези, къде ви докараха 97-ма година 3000 лева долара, празни магазини и ревящи майки, които се чудеха как да нахранят рожбите. Заплати никакви! Тях пак си изберете щом нещете ГЕРБ.

Коментиран от #296


Оценка:
-2 +2

Gowko
292 Отговор

До коментар #288 от "Избирател":


Много късно Бате Бойко се е сетил за демокрацията в България.Ако беше 97 тогава да бехме го избрали.Досега да беше ни Упраил.с 100 милиарда дълг.

Коментиран от #294


Оценка:
-2 +2

293
Този коментар е премахнат от модератор.
Избирател
294 Отговор

До коментар #292 от "Gowko":


Изберете пaк тези, къде ви докараха 97-ма година 3000 лева долара, празни магазини и ревящи майки, които се чудеха как да нахранят рожбите. Заплати никакви! Тях пак си изберете щом нещете ГЕРБ.

Оценка:
-2 +2

Избирател
295 Отговор

До коментар #293 от "Тоя":


Изберете пaк тези, къде ви докараха 97-ма година 3000 лева долара, празни магазини и ревящи майки, които се чудеха как да нахранят рожбите. Заплати никакви! Тях пак си изберете щом нещете ГЕРБ.

Коментиран от #299


Оценка:
-2 +2

Gowko
296 Отговор

До коментар #291 от "Избирател":


Добре. На сещаш ли се къде беше Бойко по това време.Никой не го беше чувал.Освен полицията в Унгария....хахаха

Коментиран от #298, #300


Оценка:
-2 +3

297
Този коментар е премахнат от модератор.
Избирател
298 Отговор

До коментар #296 от "Gowko":


Изберете пaк тези, къде ви докараха 97-ма година 3000 лева долара, празни магазини и ревящи майки, които се чудеха как да нахранят рожбите. Заплати никакви! Тях пак си изберете щом нещете ГЕРБ.

Оценка:
-1 +3

Gowko
299 Отговор

До коментар #295 от "Избирател":


97 Бате Бойко имаше едно празно чекмедже.Сега има пълно.Да живее ГРОБ

Коментиран от #302


Оценка:
-3 +2

300
Този коментар е премахнат от модератор.
301
Този коментар е премахнат от модератор.
Избирател
302 Отговор

До коментар #299 от "Gowko":


Изберете пaк тези, къде ви докараха 97-ма година 3000 лева долара, празни магазини и ревящи майки, които се чудеха как да нахранят рожбите. Заплати никакви! Тях пак си изберете щом нещете ГЕРБ.

Оценка:
-2 +3

Избирател
303 Отговор

До коментар #300 от "Е кво":


Изберете пaк тези, къде ви докараха 97-ма година 3000 лева долара, празни магазини и ревящи майки, които се чудеха как да нахранят рожбите. Заплати никакви! Тях пак си изберете щом нещете ГЕРБ.

Коментиран от #304, #306


Оценка:
-2 +3

Щом
304 Отговор

До коментар #303 от "Избирател":


казваш ти ИЗБИРАМЕ :))

Коментиран от #305


Оценка:
-2 +2

305
Този коментар е премахнат от модератор.
306
Този коментар е премахнат от модератор.
307
Този коментар е премахнат от модератор.
308
Този коментар е премахнат от модератор.
309
Този коментар е премахнат от модератор.
310
Този коментар е премахнат от модератор.
311
Този коментар е премахнат от модератор.
Избирател
312 Отговор

До коментар #310 от "Програмист":


Работи щом искаш. Лека нощ.

Оценка:
-0 +3

313
Този коментар е премахнат от модератор.
314
Този коментар е премахнат от модератор.
315
Този коментар е премахнат от модератор.
316
Този коментар е премахнат от модератор.
317
Този коментар е премахнат от модератор.
Избирател
318 Отговор
Аааа, отивам да лягам. Вас не ви свърта. Ядохте интелектуалният бой и ся олеле. Стойте си тогава.

Коментиран от #321, #323


Оценка:
-1 +3

319
Този коментар е премахнат от модератор.
320
Този коментар е премахнат от модератор.
Gowko
321 Отговор

До коментар #318 от "Избирател":


Направо комоциум сме.Нема да остане за Бате Бойко какво да бие.

Коментиран от #322


Оценка:
-3 +2

322
Този коментар е премахнат от модератор.
323
Този коментар е премахнат от модератор.
324
Този коментар е премахнат от модератор.
325
Този коментар е премахнат от модератор.
326
Този коментар е премахнат от модератор.
Само
327 Отговор

До коментар #324 от "Избирател":


Линукс :)) остави тея ГЕРБ учи се на нещо дето ще ти помогне след 30 години незнаеш кой ще е на власт и дали ще ги има тея :)) с акъл не с рогата напреде като тебе ма има още бобец да ядеш все пак ме кефиш постничкав си :) нищо че ревеш за ГЕРБ ма нали пари дават разбирам те донякъде

Оценка:
-3 +2

328
Този коментар е премахнат от модератор.
Jack Bauer
329 Отговор

До коментар #1 от "бай онзи":


На Сачева ваксината не й е понесла, я какви странични ефекти има.

Оценка:
-1 +0

Кольо
330 Отговор
Да бе, по над 8000 за тях ,родата ,прислужниците им и олигархичните фирми . Ако може и на седмица. За "Работа ,работа ,работа" по 510 чисто в банката след данъци , но и те не са толкова защото на всичко има 20 % ДДС . Сметнете си кой ,колко ще му остават и ще потребява.

Оценка:
-0 +0

Хасанчето
331 Отговор

До коментар #46 от "Просветен илюминат":


А ,номера всеки ден могат да ти измислят. Преглед жилище със хартийка залепена на вратата всяка година . що да е паспортче на доказано здрави и преживели големи земетресения сгради за което те нямат никакъв принос . Правено от бащи и дядовци а ние да им плащаме на тези. те не знаят що е доброволна застраховка на имущество . Всичко при тях е доброЗорно -ученици на и бивши комунисти . И обувките да са със зимен грайфер , а джапанки лятото задължителни с надпис Гроб. Те ти и над 2000 средна .За тях 10000 и 750 за работещите.

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Бойко Борисов
Премиерът открива ремонтирания храм „Св. Георги Победоносец“ в Брезник:
Как ще режа лента в църква, при Началника тук?! Режа ленти навън, където аз съм началник."

Още бисери
ТОП 5