Last news in Fakti

12 Април, 2021 15:12 19 007 126

Какво ще се случи, ако поваленият от COVID-19 Слави Трифонов не положи депутатска клетва

  • слави трифонов-
  • коронавирус-
  • депутатска клетва

Няма проблем, който и да е от новите депутати да направи това по-късно, ако има уважителни причини

Какво ще се случи, ако поваленият от COVID-19 Слави Трифонов не положи депутатска клетва - 1
Снимка: БГНЕС

Без Слави Трифонов ще тръгне 45-ото Народно събрание. Лидерът на “Има такъв народ” няма да положи клетва при откриването на парламента, тъй като е с позитивен PCR. Новината бе съобщена в събота от зам.-председателя на партията Тошко Йорданов.

“Kакто знаете г-н Трифонов имаше симптоми на COVID-19 и днес тестът му излезе положителен. Г-н Трифонов е добре, под карантина е и спазва всички изисквания и правила на Националния оперативен щаб”, съобщи Йорданов.

Още в нощта на изборите шоуменът обясни, че има симптоми на заразата. Позитивен тест от 10 април означава, че поне до 23 април Трифонов ще остане изолиран. Той няма да може да положи клетва като депутат, ако парламентът бъде свикан тази или идната седмица.

Очаква се президентът да насрочи първо заседание на 15 април. “Няма проблем, който и да е от новите депутати да положи клетва по-късно, ако има уважителни причини”, коментира пред “Труд” докторът по конституционно право Борислав Цеков.

Съществува и още една опция. “Конституционният съд допусна, предвид извънредната обстановката болни или карантинирани заради COVID-19, да участват в заседанията на парламента онлайн”, припомни професорът по конституционно право Пламен Киров.

Според него няма проблем преди клетвата на депутатите да се вземе процедурно решение, което да позволи болните и карантинирани новоизбрани депутати да се закълнат онлайн, както и да разпишат в домовете си клетвените декларации.

В чл. 76, т. 2 на Конституцията е записано следното: “На първото заседание народните представители полагат следната клетва:

“Заклевам се в името на Република България да спазвам Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководя от интересите на народа. Заклех се.” Там никъде не е посочено, че тази клетва се полага присъствено.

Проф. Николай Радулов е подал заявление в ЦИК името му да бъде заличено от листата на ИТН в 24-и МИР София. На негово място влиза Антон Адамов.

“Отказах се от депутатското си място и в това няма никаква драма. Причината е, че този парламент няма да продължи повече от месец - това е лично мое мнение. Имам да довършвам учебната година с моите студенти, освен това искам да доработя и детайлите в програмата за сигурността на партия “Има такъв народ”.

Ще се готвя за следващия парламент. Според мен, никой вече не се съмнява, че ни предстоят нови избори. Всичко при нас в “Има такъв народ” е прекрасно, няма никакви драми, в това можете да бъдете сигурни”, каза проф. Николай Радулов.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    215 76 Отговор
    Народа иска предсрочни избори организирани от Румен Радев.Честни.Затвор за ЦИК и Мишо Константинов.

    Коментиран от #8, #15, #76, #77

  • 2 Айде бее

    88 15 Отговор
    Пича учи ускорен английскиииии! Конгратулейшън!

    Коментиран от #4, #113, #114

  • 3 😁😁😁😁

    38 10 Отговор
    ...и...ши поплачим малко...ще ни мине...😁
  • 4 😁😁😁😁

    61 28 Отговор

    До коментар #2 от "Айде бее":

    ...или пише нов кючек...

    Коментиран от #33

  • 5 Гост

    70 37 Отговор
    Слави вярваше ли в ковида или беше манъровист?

    Коментиран от #28, #52, #115

  • 6 Като

    134 1 Отговор
    Като чета клетвата, от 31 години никой не я спазва. Това с интересите на народа, го разбират, като свойте интереси.

    Коментиран от #16

  • 7 Човекът

    73 54 Отговор
    се покри , чудо нечувано ! Какъв политик ще го играе , а и групата му се разпада ? Страх го тресе и не знае на кой свят е !

    Коментиран от #68

  • 8 Ти ли си

    36 21 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Народът бе овчар

    Коментиран от #12

  • 9 Кво прайм ся

    34 35 Отговор
    Между Тома Биков - кандидат за премиер от ГЕРБ и Сл. Трифонов от ИТН, от ДеБъ предпочитат Трифонов. Блестящ избор, няма що! Ми тогава айде вън от ЕНП! Вземете пример от Орбан!
  • 10 глоги

    45 8 Отговор
    Какво ще се случи, ако поваленият от COVID-19 Слави Трифонов не положи депутатска клетва? НИЩО,КАКВО?!ЩЕ УВЕЛИЧАТ ЦЕНАТА НА ТОКА И НА ГОРИВАТА ПО БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ.
  • 11 А аааа

    71 10 Отговор
    А Бойко ще го правим инспектор на пътна инфраструктура и една лада нива да си джитка.

    Коментиран от #46

  • 12 Последния Софиянец

    39 16 Отговор

    До коментар #8 от "Ти ли си":

    Каракачанов!Ти ли си бе!Да освободиш централата на ВМРО!
  • 13 Демократ

    44 12 Отговор
    Всяко едно правителство в своя четири (а някъде пет) годишен мандат през първите години краде безогледно, а в края на последната замита следите от тази си дейност. Изчезват документи, хора, пачки, злато и на следващите избори тези престъпници се появяват чисти като сълзица. Какво , обаче, виждаме днес: от ЕС се появяват нови милиарди за "усвояване", времето не стига за обработка на следите, а камо ли за новите пари. Ето причината за клоунадата на тези н уроди Герб. в правителство, парламент и съдебна система, от началника до последния чиновник.
  • 14 оценка

    25 5 Отговор
    ДейбъНародноТО МУ събраниедейбъ.
  • 15 мдаааа

    27 10 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Аз искам освидетелстване за стариа Софеанец !

    Коментиран от #17

  • 16 Хихи

    13 1 Отговор

    До коментар #6 от "Като":

    Спазват я! Те нали са част от народа! 😂😂
  • 17 Последния Софиянец

    20 15 Отговор

    До коментар #15 от "мдаааа":

    В Карлуково спечели ГЕРБ.ха ха ха
  • 18 ГЕРБ НА СЪД.Лъжат ви не вярвайте на Боко

    30 11 Отговор
    И парите за Ковид на засегнатите сектори,няма плащане все още за месец февруари . Отговорът на социалното министерство е,че средствата са били с лимит ,а всеки ден Сачева и Буци излизат и говорят по телевизията колко много милиарди са раздадени,още повече,че парите по думите им са отпуснати до края на април/май .
    Реално няма пари за хората,къде потънаха и,който ги е откраднал трябва да си понесе последствията !
  • 19 Johansson

    40 17 Отговор
    Навсички е ясно,че тоя смешник се крие.
    Мвого по-вероятно е да се гътне от свръхдоза. Дай боже!
  • 20 Го4о

    15 25 Отговор
    Проф.Пламен Киров каза и.... Президента да не прави опити да бави процедурата заради президентските избори, защото "номерът му няма да мине"!!!!
  • 21 ТаУмВзе

    35 25 Отговор
    Чалгарчето е логичен Позор след мутропитека!
  • 22 И не забравяйте Гешефф. Бяхме по площади

    27 13 Отговор
    И не забравяйте Гешефф. Бяхме по площадите с две искания. Боцко и Каскета.
    Искррено се надява да съумеете да намерите общите неща, защото реално те са много повече от разликите.
  • 23 bandita

    24 42 Отговор
    хайде да идват новите избори най-сетне. герб ще имат дори по-голяма преднина и патерицата воля/вмро/нфсб ще влезе с поне 7-8%. протестърчетата жалки да остават извън парламента и борисов 4 за една по-светла и добра България! дано "опозицията" се простреля в краката по този начин
  • 24 Най вече трябва да се АРЕСТУВА Ахмед До

    39 1 Отговор
    Най вече трябва да се АРЕСТУВА Ахмед Доган. България тръгна по модел който той посочи. Изпращаха се автобуси до Турция за да се ПРИМАМЯТ граждани на БГ които не знащт да си пишат името на Български и не говорят нашия език. Освен,че пътуваха за сметка на Българския Данъкоплатец на тях се е давало и пари на ръка и храна. Един АГЕНТ на ДС трябва да бъде ЕКСПУЛСИРАН измама към Държавата.

    Коментиран от #78, #84

  • 25 Бацо

    23 23 Отговор
    Да се готви за кабинет на Румен Радев и да слиза от жипката
  • 26 Кажете на КРАДЦИТЕ,че започва ПРИНУДИТЕЛ

    25 7 Отговор
    Кажете на КРАДЦИТЕ,че започва ПРИНУДИТЕЛНО ВРЪЩАНЕ на ОТКРАДНАТОТО и разследване до девето коляно.България е на прага на СПРАВЕДЛИВОСТТА и ВЪЗМЕЗДИЕТО.

    Коментиран от #116

  • 27 Народът

    26 3 Отговор
    В такива случаи казва че и без петел ще съмне...
  • 28 коко

    28 2 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Вярваше в ковида и беше мангъровист.
  • 29 Лелелеле

    16 7 Отговор
    ... край.. ще си срежа вените. Едвам го преживях когато се махна от телевизията, сега пък това ... Соске соске... какво ни дойде на главата.. въйвъйвъй
  • 30 Даката

    17 4 Отговор
    Ще свърши света.Ше си разплета чорапите.
  • 31 д-р Менгеме

    16 3 Отговор
    Ма той нали много страшен тоз ковид,.хората мрат и не стигат чувалите и болнични легла няма, а пък вий сте се зачудили дали щял да полага или не клетва. Ми дайте да видим дали ще оживее от тази невероятно заразна , страшна и смъртоносна болест, пък после да го мислим.
  • 32 С А К Ъ Н - Аман ! За аман !

    24 8 Отговор
    Има такава държава дето народа и' иска в Национално Шоу Живота да продъ.жава ! Акъла на избирателя ни Чалгарски не надвишава същият от на Шишо Бакшишо, от на Бай Шили, от Каналин Цолов , от на Ст. Хр. Хлистосков , от на Отец Нафърфори , от на Деса Поетеса ! ТОВА е то НАРОДА - ИЗМЕТ а не нация ГОРДА ! ЧАЛГАРИ Която СЛАВИ за 30-сет години от нас НАПРАВИ ! Calgary BG - Corporation . Yes , there is a Sacha Nation !

    Коментиран от #108

  • 33 Ооп

    6 5 Отговор

    До коментар #4 от "😁😁😁😁":

    Ти си страшен олигофрен бе мен
  • 34 Пловдив

    18 15 Отговор
    Избори до дупка, за да изхвърлим от политиката селяндури и простаци като Боко и Учиндолският чалгар.

    Коментиран от #39

  • 35 ПКП

    9 4 Отговор
    Ами да я полога онлайн бе , ние как събирахме кворум .
  • 36 Chalgary - BG Corporation !

    24 8 Отговор
    Има такава ИЗМЕТ - наречена България ! Бай Шиле ще ги води и отец Нафърфори ! О . о . о . . . Неразумний ю уроде това Шоу ти изпи акъла !

    Коментиран от #38, #126

  • 37 Брендица

    13 7 Отговор
    Като ги е страх, защо изобщо подлъгват хората? Ако има кандидати да направим просръбска партия, за да не намърдат пак псевдопатриоти и разни там крадци

    Коментиран от #58

  • 38 нема а се боиш

    12 8 Отговор

    До коментар #36 от "Chalgary - BG Corporation !":

    След Боко-тиквената имунизация сме защитени от всякаква тулупокрация.
  • 39 Тежко е да си Свиня !

    6 3 Отговор

    До коментар #34 от "Пловдив":

    И да няма кой да ти забърка !

    Коментиран от #91

  • 40 Docenta

    28 28 Отговор
    Народа иска Румен Радев в пандиза,осъден за държавна измяна като руски шпионин.Съд и затвор за Човека със зеления потник

    Коментиран от #41, #97

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 По Подготвения

    11 15 Отговор
    Ако гн Трифонов не положи клетва, автоматично Бойко Методиев Борисов става нов Премиер.
    Автоматично получава 240 депутати, плюс един. Мис Бикини за трайни заслуги.
    И може да управлява. Така е посочено в Конституцията

    Коментиран от #44

  • 43 Гражданин

    15 1 Отговор
    Настоявам всеки един Народен Представител да научи и да се тестува за знание на Българският Национален Химн, наред с клетвата.!

    Коментиран от #49, #54

  • 44 Мнение

    4 1 Отговор

    До коментар #42 от "По Подготвения":

    В извънредно положение, породено от пандемична ситуация, важат др. правила. Сега отвори закона и пак прочети!
  • 45 Народа е ЧАЛГА пипъл !

    15 8 Отговор
    Народа освин ЧАЛГА друго не умее и все тъй иска да живее ! И Слави за 30- сет години : " Чалга Нейшън " от нас направи ! ТИ. КАК МИСЛИШ ? Случайно ли той бе на ЕКРАНА и СЦЕНАРИЯТ му бе сервиран от хора зад ПАРАВАНА ! И ПАПЛАЧТА ни Овча тръгна подир пастира си със ГАЙДАТА !
  • 46 Баш Батка

    4 9 Отговор

    До коментар #11 от "А аааа":

    Не бързай да го отписваш, все пак е доста заможен властелин. Щом черепа отстрани прави сметка.

    Коментиран от #80

  • 47 Да сега вървяхме след Тъпана !

    10 6 Отговор
    А сега след ГАЙДАТА !
  • 48 Нека си признаем ! Тъпана - ние си го

    15 2 Отговор
    ИЗБИРАХМЕ !
  • 49 Брендица

    14 0 Отговор

    До коментар #43 от "Гражданин":

    👍 При теста да каже до къде на Запад се простира Стара Планина извън границата на България..
  • 50 гнус

    16 1 Отговор
    Ако, ако, ако... какво ще се случи, ако Слави..., ако...
    От 10 дена се върти една и съща протрита грамофонна плоча...
  • 51 ИВО СИРОМАХОВ

    11 7 Отговор
    АКО ШЕФА НЕ ДАДЕ КЛЕТВА ВЕДНАГА ЧЛЕНОВЕТЕ НА НАШАТА ПАРТИЯ ЗАПОЧВА УПРАЖНЕНИЕТО МЕСТЕНЕ В ЛЯВ И ДЕСЕН КРАЧОЛ. ТОВА СЕ ОТНАСЯ ЗА ВСИЧКИ ЖЕНИ И 10% ОТ МЪЖЕТЕ ЗАЩОТО ДРУГИТЕ 90% НЯМАТ АТРИБУТИ ЗА ТОВАУПРАЖНЕНИЕ.
  • 52 8755

    11 6 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    И сатанис.
  • 53 Морски

    17 8 Отговор
    Аз не съм чул чалгаря да казва че ще гони шайката .Само леки намеци .Ни за съд ,ни за затвор .Хората това искаха на протестите ,ама него го нямаше там .Че откъде да знае .Така е чалгаджиите гласуваха за главния Чалгар .

    Коментиран от #59

  • 54 999% сигурен

    2 0 Отговор

    До коментар #43 от "Гражданин":

    Че никой от ДПС не го знае! Даже и старите кучето от ДС сред ТЯХ!
  • 55 Друм

    14 4 Отговор
    Ако бях на мястото на Слави щях да се явя в парламента и разцелувам всички гербаджии
  • 56 Как мислиш - далу в чужбина Bulgaria

    1 4 Отговор
    Звучи ГОРДО ?
  • 57 Тъпан Биеше а сега Гайда ще РУЧИ !

    5 3 Отговор
    И от днес нататък , дупето ти , ма/на пак на СЪЩИЯТ ПРАЗ ще седи !
  • 58 Камикадзе 🛩

    2 2 Отговор

    До коментар #37 от "Брендица":

    Как ще стане това нещо? Ако не е майтап, пиши още един кандидат в списъка.

    Коментиран от #62

  • 59 Брендица

    8 12 Отговор

    До коментар #53 от "Морски":

    Македонците вече казаха, по-точно Илия Димчовски " Между Слави Трифонов и Красимир Каракачанов няма никаква разлика". Мисля че от куртоазия пропуснаха Бърборко Борисов, що за него песен написаха "Корона Чао". Мдаа..
  • 60 никой си

    23 2 Отговор
    На 4.04.имаше симптоми и се беше самокарантинирал.На 10.04. му излиза теста...!?!? На седмия ден от изборите...
  • 61 8755

    17 5 Отговор
    Долу Слави!!!
  • 62 Брендица

    5 4 Отговор

    До коментар #58 от "Камикадзе 🛩":

    Не се майтапя. Трябва да има.. България трябва да е Единна! Горда Стара Планина на запад е в Сърбия. Географията не могат да съчинят, нито да преместят Планината.. Ако срещна Сретан с бг паспорт☺ или Милорад Улемек лесно ще я направя.

    Коментиран от #72

  • 63 Е Д И Н С Т Е Н И Я Т интелектуален

    16 8 Отговор
    Н А Ц И О Н А Л Н О ориентиран, еродиран, образован, опитен, запознат дълбоко с Гюбрето в страната и показващ причините, следствията и необходимите действия за изменение на СИСТЕМАТА КОЯТО НИ УБИВА беше Татяна Дончева ! Да ! Тя не е перфектна , но НИКОЙ от останалите полит/хърби , спрямо нея бяха овчарчето Калитко ! Но ОВЧАТА маса у нас не я забеляза Татяна Дончева ! Паплачта дори и да гледа - невижда ! Паплачта и да слуша - нечува ! И да му обясняваш - неразбира ! ЧАЛГАРА Неделната камбана нечува та камо ли петела на заран ! Нашият българин хайванин търси на бадем орехи ! Да тръгнеш след Слави с надежда за качествено нова държавна политика е все едно да ТЪРСИШ ПУЛС В ПРОТЕЗА ! Пожелавам на всички чалгари - Нестрахуйтесь и Больше Куряж ! Тъпан биеше до сега а от сега нататък ГАЙДА ще ручи ! И народа все на същият П.АЗ ще седи !

    Коментиран от #69, #119

  • 64 Даката

    10 3 Отговор
    Кой в Европа гласува за клоун или пожарникар

    Коментиран от #95

  • 65 Калоян

    16 5 Отговор
    Какво ни предлага запада?А какво имат американците? Джендъри психопати, сатанисти,човекоядци, наркомани, затворници и това са ценностите които изнасят с войни и кръвопролития, само в Ирак убиха ПЕТСТОТИН ХИЛЯДИ ДЕЦА.колко български младежи се погубиха по пътя на наркотиците и престъпността пропагандирана като мода? Милиони.
  • 66 Здрав разум

    10 0 Отговор
    От коментарите личи, че средният българин е амбивалентно детенце, което се чопли с пръстче по голото дупе и се чуди : " хубаво ли ми е или лошо". И после трябва со кротко, со благо и со малце кьотек да му се обясни кое е редно. На печелившите - честито, другите - опитайте пак!
  • 67 Много ли сте прости?

    24 1 Отговор
    Имали наистина някой, който се върза че чалга Масона слави,може да промени кардинално ситуацията в България? при положение че кукловодите не искат това?
  • 68 ТИР

    10 1 Отговор

    До коментар #7 от "Човекът":

    В БТВ С РедКолегията бе Лесно,,,Сега ще се Види кой Колко Струва...
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Татяна Дончева - нямаше равен

    8 3 Отговор
    Конкурент на изборната сцена по Енергия, аналитичен Разум, знания , опит и национална ОТГОВОРНОС ! Всечки останали бяха жалчи самонадейци - аматьори прощапулници и хора на други хора ! Жалко ! Народа е ОМОГЬОСАН от хората на екрана ! И стана туй каквото искаха хората редактеращи екрана !

    Коментиран от #120

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Камикадзе 🛩

    3 0 Отговор

    До коментар #62 от "Брендица":

    ✅Съгласен. Пиши ме в партийния списък🙂. P.S. Улемек не беше ли в затвора или се бъркам нещо?

    Коментиран от #73

  • 73 Брендица

    1 4 Отговор

    До коментар #72 от "Камикадзе 🛩":

    Срещнах го в София началото м.03.2017, а на 11.03.2017 и умрелия Желко Ражнатович-Аркан. Още едно доказателство, че човек не трябва да вярва на всичко, което се изрича..
  • 74 Я е/ал тебя на кръше .....

    6 2 Отговор

    До коментар #69 от "Брендица":

    Коментарът бе за човек , който бе на политическата сцена в борбата за Добруването на страната ! А ти марулчо , клъвна в ироничният ми пасаж към РЯПИТЕ у нас гласували за кухата ГАЙДА . Галиба , въй шъ сти аслъ натюр чукундюр ?

    Коментиран от #75

  • 75 Брендица

    5 5 Отговор

    До коментар #74 от "Я е/ал тебя на кръше .....":

    Първо съм ТЯ и не съм риба да кълва на въдица?! И второ за Татяна Дончева гласувах на кметски избори срещу Бърборко Борисов. Ъ, вчера бяха..
  • 76 Без име

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Кой народ,тъпия дето го има?!
  • 77 Бацо Гацов

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    НародА теб ли упълномощи да говориш от негово име бе троле? Кой си ти да говориш от мое име, и името на милиони други?
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Ей славуне

    7 6 Отговор
    Продаде се на Бойко. Подигра се с нас. Осигури на гробарите нови места на гробището. Безсрамник!
  • 80 Той е

    5 2 Отговор

    До коментар #46 от "Баш Батка":

    само една подлога! И никой не отстрани той! Просто бездейства докато го отстраняваха тези дето им е подлога! По същият начин стоеше докато разграбваха ктб и платихме всички ние! Той е просто една кукла на конци в лапите на Доган! А щом е толкова послушен, значи добре е бъркал в кацата! Доганчо такива ги дебне и с частната си данс, им събира компроматчета, а с личният си главен прокурор, ги държи с единият крак при бай Ставри! Затова всички бъркали в кацата, са толкова послушни и го слушат! Та не само не е силен, ами, а не слуша, а го е загазил!
  • 81 гого

    7 7 Отговор
    Няма оттъреане Славчо! Оздравявай по-бързо ,че да оправяш държавата.

    Коментиран от #85, #86

  • 82 Кой върви и следва човека с ГАЙДАТА ?

    12 1 Отговор
    О В Ц Е Т Е ! А преди това вървяхме радостни и щастливи избирайки САМИ човека - ТЪПАН ! Всичко е Наше Овче Дело ! А после хулима онова което сами творим ! Казват : " Глас народен - Глас Божий !" Ама едва ли Господ ще слезе да ни ПОМОЗИ ! Който се е родил да Пълзи - той неможе да ЛЕТИ ! Без Наука, Образование, Култура, Дисциплина , Законност - Държавна Стратегия и Социална Система от ЧАЛГАРИ - ПЪПЕШИ не се създава. Видяла жабата че слагат петъли на вола и тя, хайде и намен ама бързо, че ще излитам ! Че и у нас мозък у картунки !
  • 83 гюзум

    5 5 Отговор
    Мен ме интересува кога шофьора на джипката ще сдаде властта.Този трябва да си ходи час по-скоро.
  • 84 ПРО

    4 2 Отговор

    До коментар #24 от "Най вече трябва да се АРЕСТУВА Ахмед До":

    Дръж се за Валерката и военния министър Каракачанов. Винаги ще сте извън парламента. Легай да спиш.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Баба ви Вуна

    9 1 Отговор

    До коментар #81 от "гого":

    Ако беше така лесно да се управлява държавата ,то и баба ви Вуна щеше да стане министър председател.

    Коментиран от #87

  • 87 гого

    8 2 Отговор

    До коментар #86 от "Баба ви Вуна":

    Нали и аз това казвам да не се крие ами да почва,че то на приказки е лесно.А още по-лесно е да сипе обиди ида говори популиски.
  • 88 Брендица

    4 1 Отговор

    До коментар #78 от "Osman":

    Не се засилвайте! Диган е хванат на къс пас още с историята за умрялата Туркян Молахасан. Жива е! Израсла е в Германия и сега живее в Турция. Много красива жена и свястна..
  • 89 АМОН

    4 3 Отговор
    ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е В ТОВА.

    ПРОБЛЕМЪТ Е, ЧЕ НИКОЯ ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА НЕ ВЪЗРОПТА ПРОТИВ ПОДМЕНЕНИЯ ВОТ ПРОТИВ ТОВА, ЧЕ МИЛИОНИ БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА НЕ УСПЯХА ДА УПРАЖНЯТ ПРАВОТО СИ НА ИЗБОР.

    Е С ТОЗИ ЛИ ПОДРЕДЕН ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО ПАРЛАМЕНТ ЛИ ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ОЩЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ?!!

    ВЕЧЕ СА ГОТОВИ ДА СЕ ГУШКАТ.
    ЧАКАМЕ СЛАВИ ДА ОБЯВИ, ЧЕ ТЕЗИ ИЗБОРИ СА МАНИПУЛИРАНИ И Е НЕОБХОДИМО НОВИ ИЗБОРИ, А НЕ ЗАМИТАНЕТО НА ИСТИНАТА.

    НОВИ ИЗБОРИ И НОВ ПАРЛАМЕНТ С ПРАВО НА ИЗБОР НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА!!
  • 90 гого

    10 2 Отговор

    До коментар #85 от "Здравей щастливий !":

    Пъпее Слави ,защото го е страх и чака другия пъпеш Руменчу да му свърши работата,ама не знае ,че той е още по-некадърен и след организираните от него избори Борисов отниво,ще трябва да вдига държавата.Защото те са способни за 3 месеца да фалират бюджета.
  • 91 Прав си

    4 0 Отговор

    До коментар #39 от "Тежко е да си Свиня !":

    Само ти си знаеш какво ти е .
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Славун трол

    14 3 Отговор
    Пълна забрана на българите в чужбина да гласуват !
  • 94 бадженака

    7 1 Отговор
    абе че няма да положи клетва е малък проблем само да не се спомине от кови тогава е проблем
  • 95 Ам чи, ний

    15 0 Отговор

    До коментар #64 от "Даката":

    Гласувахме за царя, после за пожарникаря и сега за чалгаря. Ама и за следващият "оправяч спасител" има място...
  • 96 Помнящ

    21 1 Отговор
    Селските номера на Дългия нямат край , някой помни ли как уж щял да ослепява точно когато му свършваше договора с БТВ и щяха да го гонят ?
  • 97 Мъненко се

    8 2 Отговор

    До коментар #40 от "Docenta":

    пообърка! Народа не иска! Иска глупака и подлеца, който ти хвърля дребни стотинки, за големи простотийки!
  • 98 Синфен

    10 3 Отговор
    Дано Слави вземе властта в България и да узакони шмърканнето на бело и др.подобни работи .
  • 99 Някой знае ли

    10 1 Отговор
    Как е Слави?Оправя ли се? Питам заради един приятел, дето не си е подновил абонамента за 7/8 тв.
  • 100 ХАХАХА

    16 1 Отговор
    ИЗЛЪГА ЛИ ВИ САТАНИСТА ЧАЛГАР УНУЙ БАЛАБАНОВ СЕ НАКЪСА ДА ПРАВИ ПИРАМИДИ С РЪЦЕТЕ СИ ДОКАТО ГОВОРИХА ВЕЧЕРТА СЛЕД ИЗБОРИТЕ ИМА ГО В ЮТУБЕТО,А ТОЗ КАТО РАЗБРА ,ЧЕ Е В ПАРЛАМЕНТА ВЕДНАГА СЕ РАЗБОЛЯ ОТ УЖ ВИРУСА .ЗАЩОТО СЛУЖИ НА ГЛОБАЛИСТКАТА САТАНИСТКА СЕКТА.
  • 101 Другия с коня

    14 2 Отговор
    Пишат ви за професор Николай Радулов....Някой наясно ли е Кой е този човек зад Слави???Та това е един от ДС на БКП ..Първо главно на ДС....Такава Биография няма никой от ДС....Кой е зад кулисите ли - ми ето Кой е....Държавна Сигурност!!!
  • 102 654321

    5 1 Отговор
    Ще стане МП на Нубия, харесван е още от 90-те и вече има оферта за гражданство.
  • 103 Кси

    5 1 Отговор
    Да я положи дистанционно
  • 104 БиБи Кинг

    1 1 Отговор
    Сега кога влезе че го гледат повече ора и то безплатно! Че им кажеме од кабелната да ми спрат бойковинцките канали! Енглийцки знаеме, Венету сме чели, че гледаме од Чужденециа предаваниа само!
  • 105 С Л А В И е объркан !

    11 1 Отговор
    До вчера по тях плюеше а сега трябва същите да ги ЦЕЛУВА ! Въпроса преднего е : " Или сабя на кръст или " Х" в г/з ! " Ако се " гушне " с Бойко , балонът Слови - ще се спука с ТРЯСЪК ! Политиката не е - КУ ! КУ ! Бенд ! А сега - " Накъде в НЕДЕЛЯ ?" Слави е П И Ш М А Н ! Пред него е кръстопът : Национален Защитник или народен ПРЕДАТЕЛ ? Избирай Слави , товара е ОГРОМЕН , иска се Глава/ капацитет/, Гръб, Юмрук и ПОДКРЕПА ! Ти когато се хващаше на "хорото" , тези неща трябваше твоят човек от " Хъ" да ти ги разскаже или и той е същата гайда !? Мирише на страшна ИЗДЪНКА ! КОАЛИЦИЯТА е " Орел - Рак и Щука " , ни тако , ни вако - " извади го по - навътре ! Кирпич бетон ! Куче влачи камион ! Ужас ще е избереш ли " КАТЕНАЧО " ! Не ти завиждам ! От мен до всички Чалгари - Мадете ми спокойни и всьо будет Хубавьо !

    Коментиран от #106

  • 106 😂😂😂😂😂

    2 2 Отговор

    До коментар #105 от "С Л А В И е объркан !":

    Браво за коментара!

    Коментиран от #107

  • 107 Боже боже

    2 0 Отговор

    До коментар #106 от "😂😂😂😂😂":

    И на кое браво? Или трябва да си много пр0ст да кажеш на една простотия браво или платен глупак! 😂
  • 108 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 3 Отговор

    До коментар #32 от "С А К Ъ Н - Аман ! За аман !":

    "Когато Българин реши да гони заек, ще го настигне и с волска кола" /Турска поговорка/
    Българите сме най-старият народ в Европа и сме оцеляли хилядолетия защото сме по-мъдри от мъдрата змия, по-хитри от хитрата лисица и по-смели от лъвове!

    Коментиран от #109, #110

  • 109 ФАКТ

    5 10 Отговор

    До коментар #108 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Кое сте тия "българи",че не се сещам ? Само цигани и турски издънки.Българи няма от 600 г.по тия земи.За това македонците не искат да имат нищо общо с вас.
  • 110 Вятър те вее на бял кон ! Фантазьор !

    5 1 Отговор

    До коментар #108 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Историята никога не се ВРЪЩА или повтаря ! А живота е това което виждаш ДНЕС ! Вчера имало много ядене, пиене, чай, бисквитки, полови изненади а ДНЕС нищо няма а само онова, което стискаш в ръка , сгушило се между крака.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 666

    3 0 Отговор
    Да бъде повален завинаги!
  • 113 чалгаря

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Айде бее":

    НИКОГА НЕ Е ИМАЛ НАМЕРЕНИЕ ДА ВЛИЗА В ПАРЛАМЕНТА.

    Той игра ролята на МЮРЕ, за да привлече балъците на изборите.
    Сценарият бе написан от бб и доган, а сценаристчетата го осъществиха.

    Недоразумението от Учиндол на практика постигна целта си - субсидията му е в джоба.

    Друга причина да играе в политическия театър няма.
  • 114 Паулу Куелю

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Айде бее":

    CТ: Aкo ДПC oфициaлнo ни пoдкрeпи, мoжe дa ни убиe.
    ББ: Тoвa щe гo прaвим caмo aкo имa cмиcъл. Aкo нямa, щe e кaтo ceгa – дaвaш им тaйнo миниcтри и пaри, и тe пoдкрeпят oткъм тъмнoтo, бeз никoй дa ги виждa.
    CТ: E, кaквo знaчи “дa имa cмиcъл”. Кaтo cи имaмe cвoe мнoзинcтвo бeз тях, кaквo пoвeчe…
    ББ: Cмиcъл имa, aкo зaeднo c тeб, и c ДПC, нaпрaвим нaд двe трeти дeпутaти. Тoгaвa мoжeм дa прoмeним Кoнcтитуциятa и дa вкaрaмe прeзидeнтcкa или пoлу-прeзидeнтcкa рeпубликa.
    CТ: Рaзчитaш дa гo биeш РР нa прeки избoри?
    ББ: Aкo cмe тримaтa c ДПC, нямa кaквo дa нaпрaви. Никoй нaрoдeн любимeц нe мoжe дa биe cъюзeнитe ни мecтни cтруктури. Aпaрaтът щe cпeчeли избoритe.

    Коментиран от #117

  • 115 Петър

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Много са ви плитки основите.
  • 116 Република

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "Кажете на КРАДЦИТЕ,че започва ПРИНУДИТЕЛ":

    Спокойно ще започнем от Мавъра.
  • 117 тотка малката

    2 0 Отговор

    До коментар #114 от "Паулу Куелю":

    Като ти чета тъпните и се сещам що за човек си, "народен любимец", Георги Димитров!?
    Ало чиче, лягай да спиш, че не си добре с главата.
  • 118 БОКО

    1 0 Отговор
    То и без него ще свърши!
  • 119 Особенно

    1 0 Отговор

    До коментар #63 от "Е Д И Н С Т Е Н И Я Т интелектуален":

    ерОдицията е много важна, неграмотнико!
  • 120 Може ле

    1 0 Отговор

    До коментар #70 от "Татяна Дончева - нямаше равен":

    в 6 изречения да имаш 7 правописни грешки бе,ерОдит!?
  • 121 Омерзен

    1 1 Отговор
    Изборите на 04.04.2021 не бяха нито честни, нито почтени, защото бяхс проведени по "правилата" на шайката и съгласно "законите" на хунтата. Най-нормално е този парламент да свърши само едно важно нещо и да се разпусне, а именно - спешна промяна на изборното законодателство, разпускане на досегашната ЦИК и въвеждане на електронно дистанционно гласуване без никакви ограничения за сънародниците ни живеещи или временно пребиваващи в чужбина. Време е не просто да се ограничи ГЕРБ-ереастията, а да бъде премахната от корен. Заразното зло не може да бъде лекувано, то трябва да бъде премахнато завинаги.
  • 122 ДОБРЕ

    2 0 Отговор
    Дегизиран, и педантично скрит от горилите си, Славчо си джитка из Боровец на чист въздух, а вие се притеснявайте за болното му здраве от COVID-19, не е подготвен човека за това ново амплоа, то не е както да излезеш пред малкоия екран и да правиш политически шаржове, за да си честен политик се иска да имаш топки, и много малко зависимости, при Славчо май липсват и двете.

    Коментиран от #123

  • 123 Обективен

    1 0 Отговор

    До коментар #122 от "ДОБРЕ":

    При мажоритарна избирателна система в 2 тура със сигурност ще има малък брой партии в парламента (дай Боже да е за добро!) ... ще предстои да видим. По-скоро съм оптимист, защото бездруго участието на над 30 партии по пропорционалната система досега е доказало, че не води до нищо добро за държавата. Най-вероятно е при мажоритарна систенма да имаме не повече от 4 формации в новия парламент - ИТН, ГЕРБ, ДПС и ДБ ... предполагаемо в този ред и на депутатски места. С този си председател и на този хал БСП със сигурност са аут и давайки си сметка за това най-вероятно ще бъдат силно против мажоритарна избирателна система. Ако и ГЕРБ не гласува за мажоритарната система, ще се изпадне в сериозна политическа криза.
  • 124 СЕВЕРОЗАПАДА

    0 0 Отговор
    Е ЩО? ТОА ДАЛИ ПА ВЕЧЕ УМРЕ?
  • 125 Не е сложно

    0 0 Отговор
    А коко е просто и логично да се случи следното и да тръгнем по пътя на нормалността: мажоритерни избори, конституционна промяна от парламентарна на президетска република, малобройна компетентна и високоплатена държавна администрация, премахване на огромния брой чиновници - калинки, шуреи, баджанаци, братовчеди и прочие лакеи и нищоправци на бюджетна хранилка. А оттам нататък нещата ще се подредят лесно защото преждеизброените стъпки ще освободят огромен финансов ресурс, който дори и частично да се насочи в правилната посока (здравопазване, образование, вътрешна сигурност, социално дело) ще спомогне за бърз и осезаем просперитет както на държавата, така и на всеки отделен българин. Дано!
  • 126 Бай Шиле

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "Chalgary - BG Corporation !":

    Не ми споменавай напразна името.Бай ти Шиле как води това голямо стадо от овчици и кочове? Що да не води НС?Каква е разликата?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове