Last news in Fakti

22 Април, 2021 14:27 16 975 187

Белият дом натискал за правителство на Даниел Митов?

  • сащ-
  • даниел митов-
  • правителство

САЩ искат стабилна България на фона на тежката криза около Украйна и агресивността на Москва

Белият дом натискал за правителство на Даниел Митов? - 1

Вашингтон оказва дипломатически натиск върху парламентарните партии да подкрепят правителството на евроатлантика Даниел Митов, става ясно от последните совалки в парламента.

Лидерите на трите партии на протеста - "Има такъв народ", "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън!", са били поканени на разговори в американското посолство в София, научи Епицентър.БГ, за което обаче все още няма официална информация.

Според осведомени източници друга тема на разговора е била и позицията на новите парламентарни партии по отношение на Република Северна Македония.

Снощи посланикът на САЩ Херо Мустафа проведе работна среща с президента Румен Радев на "Дондуков" 2. Официалното съобщение на прессекретариата на държавния глава гласеше, че сред обсъжданите теми са били двустранните отношения и предстоящото домакинство на България на инициативата "Три морета", която се подкрепя от САЩ. Според анализатори САЩ са силно притеснени за стабилността в България на фона на тежката криза около Украйна и агресивните действия на Москва.

ГЕРБ, които по-рано заявиха, че ще върнат мандата, ако разберат, че нямат мнозинство, днес дадоха на заден, макар че получиха откази за консултации от ИТН и ДБ. А от двете партии на протеста дори излязоха с писмени декларации, че няма да подкрепят правителство на ГЕРБ-СДС

Номинираният за премиер Даниел Митов обяви, че решение ще се вземе утре.

Днес няма да върнем мандата, това решение ще вземем утре, заяви изненадващо той, след като вчера лидерът на ГЕРб Бойко Борисов заяви ядосано, че още днес ще върнат мандата и няма да го вкарват за дебати в залата.

На въпрос знае ли за провеждащата се в момента среща в американското посолство, Митов обясни, че няма информация.

Междувременно ЕНП излезе с официално съобщение, с което обяви "пълна подкрепа за номинирания за премиер Даниел Митов за формирането на ново правителство в България".

Винаги сте проявявали лидерство и ангажираност. Проевропейско правителство, ръководено от ПП ГЕРБ, ще продължи да носи стабилност и опит в България в тези трудни времена", написаха още от ЕНП.

Според източници на Епицентър.БГ президентът Румен Радев вече бил особено притеснен от възможността да поеме отговорност със служебен кабинет в тежката ситуация на пандемия, икономическа криза и изострена геополитическа обстановка.

Според източници на "Позитано" 20 той предпочита да се състави правителство и да има работещ парламент, който да реагира в тази критична ситуация.

Вероятно совалките на американския посланик са насочени именно към това - да бъде подкрепено проатлантическото правителство на Даниел Митов, за когото се знае, че е човекът на Демократическата партия у нас. Ненапразно преди изборите на 4 април у нас той е бил на срещи във Вашингтон по покана на Демократическата партия, заяви високопоставени източници от ГЕРБ пред "Епицентър".


Бел.ред.
Партията на Слави Трифонов - "Има такъв народ" - още от първия ден на новоизбрания парламент отказа да се бори за основното си обещание - мажоритарни избори в два тура.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 105 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хъхъ

    360 16 Отговор
    Е как няма да натискат, като Дани Митoff е техен човек и ще прави каквото му кажат. Слава Богу че този опит да се отдаде изцяло управлението на страната на концесия на американското посолство, няма да успее.

    Коментиран от #134, #175

  • 2 Да се

    197 7 Отговор
    я вземат тая "ценност" !
  • 3 Хуарбуса

    308 17 Отговор
    Не само САЩ. И мутрите натискат .Всички сайтове гърмят и публикуват снимките в които след като Борисов излезе от болницата е посрещнат от мутрите - Президента на БФ ММА Станислав Недков - Стъки получавал по 3 млн.лв.от ММС , тоест от нашите данъци и от подчинените му биячите Георги Валентинов и Даниел Илиев , всички с криминални регистрации за рекет и наркоразпространение ! След това Борисов си прави общи снимки с тях и коментар под снимките :" Победителите се подкрепяме и сме силни" . Сега става напълно ясно кои е имал предвид Борисов след като заплаши след изборите " Ще намеря 20-30-50 млади , силни и буйни симпатизанти на ГЕРБ които ще ви преследват като чакали . На война като на война" .На другия ден осъждания криминален елемент Недков - Стъки е публикувал че ако не участва ГЕРБ в новото управление излизал с хората си на улицата на протести. Вече напълно ясно става колко е бил прав президента като каза " Мутри вън". Борисов вече дори не се опитва и да прикрива че разчита явно на мутрите да го върнат на власт . Как не допря до подкрепата на трудещи се граждани работещи за 1000 лева а до завършени мутри осъждани и с криминални регистрации. И ще завърша с думите на бившия председател на Софийски Градски Съд и сега общински съветник от ДБ Методи Лалов " Няколко треторазрядни улични гангстери ще пазели Борисов от хората. Прибери си мутрите и не дразни народа защото отговора му ще бъде страшен и безмилостен . Позор тиква ,позор и затвор"

    Коментиран от #6

  • 4 Асен

    160 6 Отговор
    Важното е че те няма да се съгласят, аз им вярвам!
  • 5 ИМА НЯКВА ГРЕШКА.... НАЛИ СМЕ

    146 27 Отговор
    КРЕМЪЛСКИ СЛУГИ А ПЪК НА КОМАНДВАТ ОТ СЪВСЕЕЕЕЕЕМ ДРУГО ПОСОЛСТВО......

    Коментиран от #20

  • 6 Стойко

    172 9 Отговор

    До коментар #3 от "Хуарбуса":

    Сега малко факти за тия тримата биячи и мутри от федерацията по ММА! Станислав Недков - Стъки! Криминално проявено лице , осъждано ефективно за рекет и побои ! Заловен с белязани пари от първия транш от изнудването на търговка от Д.Оряховица. При ареста в него са намерени ножове, боксове и списък с имена на търговци за изнудване и рекет! Няма да ми стигне полето да изброявам всичките му криминални регистрации и за какви прояви! Следващия от снимката прегърнат с Борисов - ММА-ееца Даниел Илиев ! Член на фракцията от фен клуба на Левски "София запад". Помните ли преди година когато пребиха журналиста Слави Ангелов ? Бяха арестувани 3 лица от тази фракция и единия същия този Илиев! Медиите гърмяха че побоя е поръчан от Божков. След известно време в ареста въпросните лица бяха освободени поради липса на доказателства а и досега биячите не са открити. Явно е че са пуснати по нареждане "отгоре". Сега третия с множество криминални регистрации Георги Валентинов. Това е същото лице заради което стана расисткия скандал на срещата България -Англия и заради който Англичаните искаха да напускат терена и заради който президента на БФС Михайлов бе принуден да подаде оставка ! Въпросния Валентинов с качулка и с нож издаваше мaймyнски звуци и който бе подведен под разследване! Същото лице заедно със Стъки имат заведение в студ.град с името "Сандвичарница за шампиони". В същото заведение се разпределя..( досещате се какво) за нощните заведения и дискотеки във въпросния студ

    Коментиран от #102

  • 7 Ганьо

    128 9 Отговор
    Ясно, ГЕРБ чакат началника да нареди да го подкрепят....
  • 8 Стойко

    175 9 Отговор
    Продължавам....В същото заведение се разпределя..( досещате се какво) за нощните заведения и дискотеки във въпросния студ.град под чадъра на МВР. Предния ден в болницата Борисов отново заплаши с протести и че има " млади и буйни Гербаджии които ще действат". Досещате се кои има предвид! И при излизането от болницата им се обажда, правят демонстративни снимки с намек (досещате се какъв), въпросните криминали са с тениски с неговия лик. Без съмнение Борисов е готов на всичко ..Знаете мъдростта - Змията най много хапе когато умира
  • 9 За овце

    124 5 Отговор
    Поне ще знаем националните предатели от евентуална коалиция, с "лице" Къдравата Сю.
  • 10 гадно

    176 7 Отговор
    Много интересно, ако от Москва натискаха за тоя или оня какво щяха да кажат??? Иначе някой да не си помисли, че това е намеса във вътрешните ни работи.
  • 11 1357

    194 11 Отговор
    Мюсюлманката Мустафа,няма думата в България.За първи път България бие шута на тъпите сащ.Да продължаваме така,до премахване на мюсюлманка в простото щатско посолство и да изпратят поне нещо по адекватно от целуващата се Херо.Браво на нас.Почваме да идваме на себе си.Избори на есен.

    Коментиран от #104, #176

  • 12 Караколю

    139 9 Отговор
    Ясно е вече чии мекерата са тия на гроб...а като се има в предвид персоната на лицето Митофф, а.к.а. Къдравата Сю...
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Кучето Борко

    39 17 Отговор
    Путин да си опипа ъкъла щото ще му пусна Чакалите. Чакалите са по опасни и от армията на НАТО
  • 15 горски

    144 7 Отговор
    Като са толкова мераклии ЕНП и американците да участват подмолно в управлението ,чрез Митов и герб..да го кажат ясно и в писмен вид,да обявят война ако не стане, и да дойдат да управляват...
    Британски хватки....да си отглеждаме марионетки...
  • 16 Антон

    136 11 Отговор
    Едно време ходеха в посолството на СССР а сега в посолството на САЩ. И каква е разликата?

    Коментиран от #49, #52, #105, #108

  • 17 Пучо Капучо

    87 10 Отговор
    Да натискат бе, що да не натискат? А видя правителство на Митов, багажа ми е приготвен, продавам и...пътя и да ме няма. А тук да си лудуват в кочината на воля.

    Коментиран от #114

  • 18 САТЪРА НА ХАНА

    108 7 Отговор
    БЕЛИЯ ДОМ Е МНОГО РАСИСТКО ИМЕ ...... ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ БЕЛИТЕ В САЩ СМЕ ВЕЧЕ 48% :))

    Коментиран от #148, #150

  • 19 Сандо

    123 10 Отговор
    Че то това се говореше преди изборите,а тук някои наивници ми импонираха,че Козяк нямали думата.Миличките те,още не са разбрали че в колонията нещата се определят от колонизатора.И правителство ще ни сложат,и на война ще ни изпратят,и парите ни ще приберат,и златото ще ни извозят,и още,и още.И ще ни залъгват със сладки приказки за евроатлантически ценности,за демокрация,за права и всякакви подобни шербет-лафове.И стадото доволно пасе и блее.

    Коментиран от #163

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ЕЕЕ

    108 5 Отговор
    да го ду*хате янкии губите по всички линии вече.Скоро Русия ще си отхапе още една част от исмислената държава Украйна, а вие пак ще стедите с пръст в уста. Дори и при нас вече не ви минават номерата.
  • 22 Няма съмнение

    86 3 Отговор
    Епицентър се саморазобличиха като медиен парцал на Джипко Бибитко. Ще им се, ама кога върбата роди грозде.
  • 23 Скъпи Слави

    67 6 Отговор
    Моля се да имаш сили да издържиш !!!
  • 24 честен ционист

    52 7 Отговор
    Къдравата Сю се забави цели 5 часа в тъмите студени коридори на Кремъл преди да го срещнат със секретарката ка Лавров. През тя дълги 5 часа, никой не знае, какво му се е случило, още повече американското посолство.
  • 25 Бел ред

    26 2 Отговор
    А Ти кога се срещна с представителите на Козяк, преди да пуснеш съобщението или след това?
  • 26 Софиянец

    87 5 Отговор
    Време е да си отстояваме националните проевропейски интереси. Кураж трябва, топки и стабилно анти ГЕРБ правителство.
  • 27 САТЪРА НА ХАНА

    55 2 Отговор
    ВУЙНА СТАЛИНКА ДА СИ СПОМНИ ,
    ЧЕ СТАЛИН Е НАМЕРИЛ ТРОЦКИ ЧАК В МЕКСИКО :))
  • 28 тъпотия

    59 4 Отговор
    Намеса нема , некой да не си помисли такова нещо , Демото решава , демокрация е отсекъде.
  • 29 МАРА

    99 2 Отговор
    ПОДЛОГИ МРЪСНИ БЕЛИЯ ДОМ ЛИ ЩЕ КАЖАТ,А НЕ БЪЛГАРИТЕ?
  • 30 Стоян

    82 4 Отговор
    Мутрата осъждан ефективно за рекет и побои Станислав - Стъки преди часове е излязъл с нова декларация. В нея се подиграва с " немитата коса на Тошко Йорданов " от ИТН и сипе заплахи отново! Ако не се съставело правителство на ГЕРБ и ако не продължавал да получава Държавна субсидия " ще станело страшно в страната". Зад ГЕРБ о биячите му от федерацията стоял " целия демократичен свят и САЩ" и да приемат правителството на ГЕРБ в което отново бил спортен министър неговия приятел Красен Кралев ! И да действат бързо за да не се " налага скоро да излизаме и по друг начин да принудим са се гласува правителството на Даниел Митов от ГЕРБ"....Коментара е излишен нали?
  • 31 Чичо

    70 3 Отговор
    Вън посланникут на сащ, вън България от натю, щото както е тръгнало Югославия ще прибере и Пиринска Македония
  • 32 Дедо

    23 2 Отговор
    Аз пък искам най Дончо, аре чао
  • 33 Фащ

    60 2 Отговор
    Хочат още 5 млрд за фарчила на рисунки
  • 34 Пунта Мара

    45 1 Отговор
    Вероятно совалките на американския посланик са насочени именно към това - да бъде подкрепено проатлантическото правителство на Даниел Митов, за когото се знае, че е човекът на Демократическата партия у нас. Ненапразно преди изборите на 4 април у нас той е бил на срещи във Вашингтон по покана на Демократическата партия, заяви високопоставени източници от ГЕРБ пред "Епицентър".
  • 35 Наблюдател

    68 3 Отговор
    "Черно на бяло" кои държат бедна и корумпирана България да си остане все такава , прикривани зад димната завеса "Много загрижени за стабилността"! Защо непривикваха Б.Борисов като повече от 10 години усвояваше едни милиарди и пълнеше чекмеджета с благинки!? Те са къде, къде по-наясно с цифри и документи от обикновенния българин кви ги е вършил "бат им" Бойко!!!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 гост

    15 25 Отговор
    А бе Факти, не ви ли писна с тази "Бел.ред." Всички разбрахме. Хайде спирайте да си рекламирате сайтовете н 7/8 ТВ и всичко е ОК.
  • 38 Последния Софиянец

    62 5 Отговор
    Смешници. Слави дава властта на генерал Румен Радев за ужас на американците и България застава начело на съюза с братска Русия
  • 39 Пунта Мара

    41 1 Отговор
    Последното изречение казва всичко: По информация от високопоставени източници от ГЕРБ. пред Епицентър.
  • 40 Матей

    59 3 Отговор
    Какво по-убедително доказателство за васалитета на България пред Вашингтон и Брюксел?Те настоявали,видите ли,заради стабилността,предвид агресията ,която подготвят към Русия.Ми те утре ще натиснат за мобилизация и пращане на войски в помощ на ОУН(ОРГАНИЗАЦИЯ НА УКРАИНСКИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ).щЕ НИ НАЛОЖАТ ,ДА ИМ ПРАЩАМЕ ПАРИ и всякакви благини на фронта с хиляди тонове храни,облекла и пр.Хубава стабилност ,не ще и лаф,навремето всички мандри са работели за източния фронт за да хранят вермахта,сега пак ли така ще е+пушечно месо?И как ще управляват без мнозинство,опозицията може да им проваля всяко гласуване и за капак да ги свали с първия вот на недоверие.Така че да не се емчат толкова ,а да развяват белия байрак.
  • 41 koлибap

    12 2 Отговор
    Ааа цъ! Ние дай Даниел Митов министер - ние! А старио нов - Херо Мустафа!
  • 42 Протест

    58 4 Отговор
    Пред посолството на сащ, да си махат посланника от тук. Вън
  • 43 Tутанкамон

    61 3 Отговор
    Мутро-американците срещу народа на България
  • 44 32332

    8 49 Отговор
    Много интересно става. Друго не знам, ама американците и ЕС свирят ли дузпата на тия смешници от ИТН и останалите, с нас е свършено. Една мощна Турция, след като се противопостави на САЩ, я фалираха тотално за 10 дена и инфлацията съсипа всички, най-вече обикновените хора. Ако тия искат същото и у нас да стане, да продължават да се дръвчат на всички. После народа с камъни ще ги изгони. Като гледам, вече от всякъде са пътници. Да не стане после като при чичко Румен Гечев, който сега се гласи за финансист - 1 долар - 1500 лева.

    Коментиран от #51, #139

  • 45 12345

    28 3 Отговор
    сащ помоли за правителство на ГЕРБ. Ако е невазможно поне да се изгонят още шпиони от неодобна за сащ стрна
  • 46 6878

    36 6 Отговор
    Сега имат проблем тези от запад.Поради огромната лакомия,простотия и безскруполност техните хора от ГЕРБ народа ги намрази.Русия умело използва това.
    От другите не се знае кой за кой играе и вероятно нямат сигурет човек от ДБ.Навремето същите събориха Костов щото ни се водеше ни се караше и ги режеше и американци и руснаци.Та борба за демокрация и свобода ли - само приказки.Търсят да им върви една друга стока за която спомена Стойко по- долу.Иначе за народите смърт.Особено за по- глупавите.
  • 47 Кучето Борко

    28 5 Отговор
    Вероятно совалките на американския посланик са насочени именно към това - да бъде подкрепено проатлантическото правителство на Даниел Митов, за когото се знае, че е човекът на Демократическата партия у нас. Ненапразно преди изборите на 4 април у нас той е бил на срещи във Вашингтон по покана на Демократическата партия, заяви високопоставени източници от ГЕРБ пред "Епицентър". То и Цв. Цветанов се кри при дъщеря си и после разправяше че бил на важни срещи в САЩ:) ГЕРБ хранят Мисирките ЯКО. Шубето е голям страх:)
  • 48 сащ е война

    43 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Лидeритe нa тритe пaртии нa прoтecтa - "Имa тaкъв нaрoд", "Дeмoкрaтичнa Бългaрия" и "Изпрaви ce! Мутри вън!", ca били пoкaнeни нa рaзгoвoри в aмeрикaнcкoтo пocoлcтвo в Coфия
    ...........
    И да не си помислите, че Губернатора на територията е в Козяк.
    И никой да не е посмял да обвинява Губернатора от Козяк за разрухата в България през последните 30 г. Те искат само послушно управление,готово за война с Русия.

    Коментиран от #64

  • 49 Илиев

    34 2 Отговор

    До коментар #16 от "Антон":

    Разликата се състои в това ,че едно време имаше позитиви ,а днес само негативи !
  • 50 айдее почна се

    37 1 Отговор
    хубаво е щом натискат за крадците на България да излязат с официална позиция, за да знаем, защо о кой ни краде. А не да се крият с недо лъвки. Разбрахме, че руското посолоство подкрепя олигарсите, а америка ското крадците, има ли честни хора на тоя свят, които да подкрепят съвестните и почтенни хора.
  • 51 Приятелю

    24 0 Отговор

    До коментар #44 от "32332":

    Турция не е фалирала. Ердоган още е президент.
  • 52 Ганчо

    18 5 Отговор

    До коментар #16 от "Антон":

    Все окупирани, да не кажа роби...
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 МИРИЗЛИВА ПАРТЕНКА

    6 22 Отговор
    С подобни фейкове правите лоша услуга и на Американско посолство и на Митов! Излиза, че Херо Мустафов реди кабинет и нарежда на бълг.партии как да гласуват! Може би нарежда и на Радев какъв да е служебния кабинет.

    Коментиран от #61, #71, #112

  • 55 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    39 2 Отговор
    Да изритаме Мустафата
    и всички краварски "дипломати" -
    Yankee Go Home...
  • 56 Диверсант

    22 0 Отговор
    Е Е е, къде е Последния Софиянец..... Колко пъти писах че тия са бушоноте, а трафопоста е на КОЗЯК 😁😁😁😁
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 нннн

    25 1 Отговор
    Пък може Мустафата да е ходил при Радев да обсъждат американското правителство.
  • 59 С рт за сащ

    47 2 Отговор
    И защо лидери на бг партии са в чуждо посолство?? Това е вербовка за чуждо разузнаване и подлежи на наказание за предаване на национален интерес! Ако ги извика руската посланичка какво ще стане? Долу сащ, вън от България, и всичките им бази и данайски дарове
  • 60 Fate

    45 3 Отговор
    Тая трябва веднага да бъде изхвърлена от страната
  • 61 Диверсант

    20 0 Отговор

    До коментар #54 от "МИРИЗЛИВА ПАРТЕНКА":

    Даже неможе да пръд..е без разрешение
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Митов е х/мне прекрасно !

    25 2 Отговор
    Той избута българкият маршрут на Южния поток да премине през ТУРЦИЯ ! Е как да не му теглиш .... ?!
  • 64 Те може и да са ги канили

    7 2 Отговор

    До коментар #48 от "сащ е война":

    а може и да са ги поканили наужким, и от трите партии да не знаят че са били канени и да не са ходили. Щото ако бяха ходили Борисов вече щеше да е вън от ГЕРБ
  • 65 Илюминат

    23 0 Отговор
    Белия дом може да натиска само малки момиченца по детските тържества!!! Аре у лево!
  • 66 Митов е х/мне прекрасно !

    19 2 Отговор
    Не чужд поданик , по скора презокеански !
  • 67 офицер

    23 1 Отговор
    Краварите да д...т супата. Агати наглите отпадъци. Да се извинят пред
    целият свят за ракетните удари на 28.04.1999 г. в 22.06 часа, нанесени на суверенна европейска държава България в столицата и /кв. Г.Баня / и на 01.05.1999 г. в близост до Брезник и Трън. АГРЕСОРИ, АКЪЛ ДАВАТ.
  • 68 hahahahah

    4 9 Отговор
    кой "умен и красив" е писал таз глупост..........аман от смешници,като с бития Пеевски...аман от смешни журналистчета платени от Джипко Бибитков,па нема ли некой да го доизмисли тоз смешен анализ....

    Коментиран от #74

  • 69 ЧИБА ХЕРО

    29 2 Отговор
    тая кюрдка е време да я гоним отдавна , ДЕТО ИМА КЮРДИ ПРОБЛЕМИТЕ СТАВАТ МНОГО
  • 70 Лично аз

    26 2 Отговор
    Съм се клел да служа на НРБ а не на нато и тяхните подлоги.Да си търсят джендъри да ги подкрепят
  • 71 Кучето Борко

    4 6 Отговор

    До коментар #54 от "МИРИЗЛИВА ПАРТЕНКА":

    Абсолютна партенка платена от Шкафа
  • 72 МИЧ

    11 4 Отговор
    Тези от епицентър нарочно пускат този слух , да подсетят Херо ако може да нареди на депутатите как да гласуват !
  • 73 Емигранти

    16 0 Отговор
    ТЕ ОТ ТИЯ КОГА СЕ ОСВОБОДИТЕ ЩЕ Е ВЪРНЕМ
  • 74 Кучето Борко

    8 1 Отговор

    До коментар #68 от "hahahahah":

    Имам съмнение че е Тома Биков
  • 75 Кой кой кой

    27 3 Отговор
    България вече официално ли е Американски щат? Кой прОдаде независимастта на България? Кой и за колко ? Кой е този Юда?

    Коментиран от #87

  • 76 Митов заяви някога : " Моралът ...

    10 4 Отговор
    Не тече по газови тръби !" А после на колене пред комшията протяга ръка за ХЪБ ! Има такава приказка " ПРЕЗ КУП за ГРОШ " . Нека изберем това хюм/не !
  • 77 ПатрЕотът

    6 18 Отговор
    въй, малиййй, русофилската простотия се лее като из ведро, кого да подкрепят бре, някоя дърта комуняга агент на дси / кгб ли. а ?????
  • 78 ДядоСтою

    23 6 Отговор
    ЖАЛКО, ТЪЖНО,КОЛОНИАЛНО ОТВРАТИТЕЛНО НЕ СЕ ТРАЕ
  • 79 Извод

    17 3 Отговор
    Сега ще се види дали има българи отстояващи интереса на България или всички се подчиняват на американското посолство!
  • 80 Мим

    15 6 Отговор
    Дано тези привикани партии не се поддадат на този натиск и да продължат да ни управляват,такива мутри.Това ли им е демокрацията на америте,да си назначават удобни подизпълнители,а що се отнася до тия крими пазачи на Бойко ,като стъки ,веднага трябва да се разследват за престъпленията и в зандана,за не излежаните присъди...
  • 81 ЧИБА ХЕРО

    16 4 Отговор
    КАТО ОБЯВЯТ МОБИЛИЗАЦИЯ МИТОВ КАРАКАЧАНА ДЖАМБАЗА И БОКО ЩЕ СЕ ЯВЯТ ,ТОЧНО ЗА МАЧЛЕ ! А ХЕРО ЩЕ ИМ СВИРИ !
  • 82 Всичко е ясно но едно не разбрахме

    11 7 Отговор
    Радев нави ли байраците и наведе ли се като Орешарски? Отдавна ни е ясно че България е подчинена държава и ще бъде хвърлена във вийна против интересите си
  • 83 ЧЕРЕН ДОМ ПРАВИЛНО

    12 1 Отговор
    БЯЛ ДОМ НЯМА РАСИСТКО Е
  • 84 Все още българин

    16 6 Отговор
    Д Митов си е агентче на цру, зашо службите не го екстрадират за шпионаж? 30 г сащ и турция се рат и пи каят върху България, резултата е последни места по всичко. Но явно материала го кефи това. Само миграцията ще ни спаси, не се занимавайте с държава кло ака, не си губете времето тук!

    Коментиран от #106

  • 85 Коментирайте си - няма лошо

    13 5 Отговор
    Но да знаете, България отдавна е разпродадена и разпределена. И не Слави, ами и марсианците да дойдат ще е все едно и също. За да се освободим наистина, защото ние преди 143 години чакахме хората да ни освободят, колкото и да не ви харесва, трябва да сме единни. И няма да казвам метода защото ще ми изтрият коментара.
  • 86 Много точно казано

    16 4 Отговор
    Сега ще се види дали има българи отстояващи интереса на България или всички се подчиняват на американското посолство!
  • 87 Колониат

    18 5 Отговор

    До коментар #75 от "Кой кой кой":

    По - лошо от Американски щат сме. Герберастите са ни превърнали в колония, безправна и тотално зависима.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Тредстоун

    7 4 Отговор
    Стана ясно че предполагат дали въобще има разговори , предполагат и за какво евентуално са говорили , най вероятно и идея си нямат само бля бля бля и коментарите са на същото ниво и цвят ... твърдо може би , мисирки на ясла.
  • 90 SAAB

    10 5 Отговор
    Краварите да мобилизират гербазъзите - еничари с онбашията от бянкя......и да ги пращат в украйна / тия мога да ги пиша с малка буква / Торбата БИИЛА да дава тон за песен....
  • 91 ПИТАМ

    20 5 Отговор
    НЯМА ДРУГА ТАКАВА ДЪРЖАВА В ЕС ДЕТО САЩ ДА ИМ РЕДИ ПРАВИТЕЛСТВОТО СРАМ И ПОЗОР НИЕ В ЕС ЛИ СМЕ ИЛИ КОЛОНИЯ НА САЩ

    Коментиран от #97

  • 92 КЮРДКАТА ХЕРО

    17 2 Отговор
    СМЕЕЕ ЛИ ДА НАРЕДИ НА ЕРДОГАН КАКВО ПРАВИТЕЛСТВО ДА НАПРАВИ
  • 93 толупа

    8 3 Отговор
    Не, не е така.За правителство начело с любен дилов-СИН и калин Мърльов.
  • 94 Урко

    13 4 Отговор
    Тоя гарганел откакто се появи към дъното ни влачи.
  • 95 Хасан

    12 1 Отговор
    Турците мразят кюрдите.
  • 96 плкп

    22 4 Отговор
    ВИДЯХТЕ ЛИ КОЙ ВИ НАЗНАЧАВА ПРАВИТЕЛСТВАТА??
    Разбрахте ли, че изборите са Пунта Мара?
  • 97 Смях

    16 2 Отговор

    До коментар #91 от "ПИТАМ":

    И то какво правителство с министри Калин Вельов и Любен Дилов- син!
  • 98 Сдавайте властта

    18 2 Отговор
    ГЕРБ в опозиция! Нови избори, мутри вън! Сбогом робство
  • 99 И сега- какво

    16 3 Отговор
    Отново национално предателство. Утре ще се поздравим с нов кабинет. Пак на ГЕРБ. Предатели и продажници
  • 100 да да

    11 2 Отговор
    ,ама друг път!Гробарският път е на края...Ту,там да има малко `мисирки` за фасон...
  • 101 Дани

    20 2 Отговор
    Това вмешателство във вътрешните политики на една държава е много долно и не допустимо.Това ли е представата на САЩ за демокрация?
  • 102 Да дааа

    12 1 Отговор

    До коментар #6 от "Стойко":

    И родната полиция ги пази а ние им даваме заплатите.
  • 103 ghost

    19 2 Отговор
    Какво правителство ще избере Българският парламент, си е работа на
    Българският парламент.
    Това не е работа нито на Американското, нито на Руското, нито на което и да било друго посолство!!!
  • 104 Пурко

    10 3 Отговор

    До коментар #11 от "1357":

    Точно тая е обучена и е тук да разчисти терена от неудобните русофили.
  • 105 Сандо

    16 5 Отговор

    До коментар #16 от "Антон":

    Разликата е огромна,но най-просто казано:СССР даваше,САЩ вземат.Подробностите открий сам,не е толкова трудно,трудното е да се осмислят и разберат.
  • 106 най

    6 0 Отговор

    До коментар #84 от "Все още българин":

    малко-`мека китка` и мирисливи мисирки...Нон бари....
  • 107 Епицентър - Гербаджийййска медия

    3 6 Отговор
    Тотали Фейк Нюз!
  • 108 Урко

    12 3 Отговор

    До коментар #16 от "Антон":

    Огромна сега само ни заробват и ограбват.Заличават ни като нация.
  • 109 Управление

    14 3 Отговор
    Така разбират американците демокрацията. Така я налагат на цял свят щото се имат за световни демократизатори.
    Аз обаче демокрация не искам. Искам чиста и свята република управлявана от народа а не от депутати. Пряко управление от правителство личности избирани от хората. За важните въпроси референдуми.
  • 110 ГОРСКИ

    9 3 Отговор
    Намесват се да не може да вкарат във затвора никой, обвиняват Русия а те по лоши от руснаците като се намесват директно!!!!!
  • 111 Ани

    21 3 Отговор
    Удавник за сламка се хваща.Борисов се дави и подава ръка за помощ към САЩ. Каква е тази алчност за власт и пари.
  • 112 Урко

    10 2 Отговор

    До коментар #54 от "МИРИЗЛИВА ПАРТЕНКА":

    Не излиза а е така пиле тук е да реди послушно правителство. Тая обикаля цаля България като у тях си. Наскоро беше на посещение в АЕЦ Козлодуй.Какъв го дири там.Ще останем без атомна централа на там вървят нещата.

    Коментиран от #115

  • 113 Гост

    10 4 Отговор
    Една балистична ракета и да приключваме с това гнездо на терористи на козяк.
  • 114 XXX

    19 3 Отговор

    До коментар #17 от "Пучо Капучо":

    МНОГО ТИ Е ЛАБАВО ХАРАКТЕРЧЕТО НЕЩО!??...АМИ СТЯГАЙ СИ КУФАРИТЕ И ОТИВАЙ НА ЗАПАД ДА БЪРШЕШ ЗАДНИЗИТЕ НА ТОЧНО СЪЩИТЕ ГОВЕДАРОКРАВАРСКИ КОЛОНИЗАТОРИ, КОИТО СА УЗОРПИРАЛИ БЪЛГАРИЯ И ОГРАБВАТ СТОТИЦИ МИЛИАРДИ ЕВРА ОТ ЧИСТОТО НИ БЪЛГАРСКО ЗЛАТО ОТ АДА ТЕПЕ И ЧЕЛОПЕЧ!!!
    ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ХВЪРЛЯТ НЯКОЛКО ГРАМА ЗЛАТНИ ТРОХИЧКИ НА БЪЛГАРИЯ ЗА ГОДИНА А ИЗНАСЯТ ОГРАБЕНОТО ТООНОВЕ ЧИСТО ЗЛАТО И РЕДКИ МЕТАЛИ ЗА МИЛИАААРДИ ЕВРО ВСЯКА ГОДИНА?????!!!!!
    УРОООДИ БЕЗПОДОБНИ!!!
    ДОРИ БИХ БИЛ БЛАГОДААРЕН РУСНАЦИТЕ ВЕЧЕ ДА НИ АНЕКСИРАТ, ЗА ДА НИ ОТЪРВАТ ОТ ТЕЗИ БРУТАЛНО ОГРАБВАЩИ НИ И РЕПРЕСИРАЩИ ГОВЕДАРОКРАВАРИ!!!!!
  • 115 Урко

    3 4 Отговор

    До коментар #112 от "Урко":

    Дали площатката на АЕЦ е подходяща за складиране на ядрени отпадъци на Европа.
  • 116 ха ха ха

    13 1 Отговор
    Да си го вземат помощник на байгън, като толкова много искат!
  • 117 Доротея

    9 1 Отговор
    Та, къде казвате се провеждат консултациите за съставяне на правителство? И защо президента връчва мандата след като е ясно кой всъщност го връчва?
  • 118 Кочо

    3 8 Отговор
    А защо САЩ не искат правителство начело с Лидерът Борисов!?!? Чудна работа!
  • 119 Ммммм даааа

    10 4 Отговор
    Посланичката на САЩ няма никакво излъчване, да не казвам, че е грозна, защото не е много джентълменски. Тези кадри незрящи ли ги избират, че са се спрели на това плашило? Тя и нащата бивша министърка на външните работи не беше красавица, ама пак е класи над посланичката. Направо си е мис "Свят" в сравнение с нея.

    Коментиран от #122

  • 120 123

    2 5 Отговор
    Ле лее от Москва още ни командват ха ха ха да живее демокрацията в кочината бг от продажници Аман. Да живее САЩ боклуците
  • 121 ха ха ха

    15 3 Отговор
    Бели дом, да си намери друго мюре да им изпълнява прищевките - ГЕРБ повече няма да управлява България!!!
  • 122 един

    12 2 Отговор

    До коментар #119 от "Ммммм даааа":

    Не е грозна, просто е друсана луда - в САЩ вече всичко живо се друса на поразия!
  • 123 пълни глупости

    13 1 Отговор
    Аз не знам някой да е гласувал за тоя шебек Митов... всички са си гласували за Борисов, този митов явно е слуга на Козяк, който се опитват да ни натрисат!
  • 124 Павел Пенев

    15 2 Отговор
    С кого е говорила лейди Мустафа. Нашата страна около Украйна ли се намира? Тия простаци от САЩ ни бъркат с Румъния или Молдова, макар че ние сме по "изпълнителни и солидарни" защото сме по корумпирани от тях.
  • 125 RANAT

    12 3 Отговор
    САЩ ИСКАТ АМА НАРОДА НЕ ИСКА, ИЛИ ЩЕ ИМА АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ.
  • 126 Херон Мустафов

    17 4 Отговор
    А защо американците държаха толкова време Тиквата за премиер?Защо не го смениха още след първите му издънки?Заради него намразихме и Америка и Германия...

    Коментиран от #130

  • 127 ХАН КРУМ

    11 5 Отговор
    АКО ТОВА Е ВЯРНО, Е ГРУБА НАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА СТРАНАТА.АКО ПЪК ПОСОЧЕНИТЕ ПАРТИИ ОТИДАТ ,СИ ПОДПИСВАТ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА ЗАВИНАГИ .КАТО НА САЩ ИМ ХАРЕСВА МИТОВ ДА СИ ГО ВЗИМАТ, А ПРЕСТЪПНАТА ЕНП ДА СПРЕ ДА СЕ МЕСИ.ЗНАЧИ ЗА ТЕЗИ ИЗРОДИ ВОТА НА ХОРАТА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ....ВАЖНО ДА ИМ ВЪРВЯТ ИГРИТЕ ...ДА ГИ ИЗМЕТЕМ...
  • 128 ...

    8 2 Отговор
    Жалка история...
  • 129 Гнида

    9 2 Отговор
    САЩ забравиха , че имаме суверенитет . Голям срам .
  • 130 ХХХ

    9 3 Отговор

    До коментар #126 от "Херон Мустафов":

    ККАК ЗАЩО БЕ БРАТЧЕД!?!??...ВЪПРОСЪТ ТИ Е МЕКО КАЗАНО НАИВЕН!!!....НА КРАВАРОГОВЕДАРСКАТА ПАААСМИНА ИМ ТРЯБВАТ САМО КОРУМПИРАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ОГРАБВАТ
    НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ С ДЕСЕТИЛЕТИЯ...ИЛИ СТОЛЕТИЯ И ДА НИ ДЪРЖАТ НА НИВО МИЗЕРНА АФРИКАНСКА ДЪРЖАВА!!!
    ...ПАК ЛИ ЩЕ ПИТАШ ЗАЩО?
  • 131 ааа

    10 1 Отговор
    Като много ни харесват американците. И като сме американски щат защо нямаме американси стандарт? Амрикански работни заплати и закони?
  • 132 Тодор Живков

    9 2 Отговор
    Стабилността на дебилите или на възхода? Това са различни неща. На нас ни омръзна стабилността на дебилите, идиотите и некадърниците на ГЕРБ. Хайде да опитаме друга стабилност без тях. САЩ ако го искат искрено да ги осъдят. Този с шкафчето. Гешев, Пеевски.
  • 133 ПЕТЪК 13

    9 0 Отговор
    ДА ВИДИМ СРЕЩА МЕЖДУ ХЕРО МУСТАФА И ЕРДОГАН ,ЩЕ Е ИНТЕРЕСНО

    Коментиран от #160

  • 134 SDEЧЕВ

    0 9 Отговор

    До коментар #1 от "хъхъ":

    КАКВО ПО ХУБАВО ОТ ТОВА ДА СМЕ НА КОНЦЕСИЯ ОТ САЩ- НА КОНЦЕСИЯ НА ПАРТИЗАНИТЕ МОЖЕ БИ?
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Фактолог

    4 4 Отговор
    Мисля, че това е поредния цирков номер на БМБ и неговите слугинажно медии. Сега всяка от трите протестни партии ще си мисли, че другата е преговаряла с американците и, нали се сещате как се разбива доверие към партньора. БМБ е майстор на тези селски номера, които гги пренесе в медийното пространсво.
    Забележете: "Медия попита Митов, знае ли за преговорите в ам.посолството?"
    Така де, Херо се обадила на медийте да си траят, че тано е извикала партии за консултации.
  • 137 Нострадамус

    1 4 Отговор
    Фейк...
  • 138 Амин

    14 3 Отговор
    ВЪН американците от България! Напускане на НАТО И ЕС. Суверенна държава ли сме или краварска колония?
  • 139 плкп

    6 0 Отговор

    До коментар #44 от "32332":

    Има валутен борд. Не сме вързани за долара.
  • 140 колониалист

    9 1 Отговор
    Абе квото каже метрополията тва ще да е!
  • 141 бай Даньо

    1 6 Отговор
    Кво стана бе анти-тулупите, нали американците бяха били дузпата на Бойко!? Май революцията пак се отлага!? Май нещо пак не сте разбрали!? "Краварите" критикуват България за корупция и други неща ( не е да няма за какво) но проруско реваншистко правителство няма да допуснат . ЕС е от същата страна. Нещо неясно? Ако случайно на българите ни е толкова акъла да настояваме за чалгарско правителство (да на упраи) следващия ход е да спрат фондовете и чалгата ще свърши гаче някой е издърпал кабела от контакта ....
  • 142 това

    9 0 Отговор
    Най-гадното нещо са хомосексуалните мъже и леките жени,проститутки.Постоянно обясняват на децата,че тези са най-добре,а това редом с наркоманите, алкохолиците и престъпниците най-долната измет.Цял живот патим от такива и неслучайно пиша ,защото в законопроектите на парламента тези са с предимство пред съвестните граждани.Не вярвам ,че политиците им дреме за съвестните хора.Само разни крайнолеви и крайнодесни типове които развалят облика на милата ми родина която аз обичам.Такива да си заминават към Филипините при Дутерте,той знае какво да прави са тях.
  • 143 Анонимен

    4 1 Отговор
    Бе на посещение при хасан азис, родопи 24/7, а там е богатството подземно. Избори излишно ходене. Срещу 50 лева, а и неграмотни, или с умисъл, не ти дадоха да се подпишеш, всичко е в ръцете на дпс и герб. Преди ссср, сега сащ. Утре ще имаме явно гербспдпс. Нищо против, но госпожо Мустафа в сащ така ли се назначават, само хора на дпсгербсп. Питам, защото не е наша работа.
  • 144 73737272

    10 2 Отговор
    Браво на журналята, че казаха, всички викани на Козяк за по едно кафенце!Нека се знае какви ги вършат тия. Продължавайте да пишете за това явление! Информирате хората и троловете да знаем кви ги избираме и кой наистина им е работодател.
  • 145 какво е

    7 3 Отговор
    А бе в тази нашата държава няма ли служби за сигурност, прокурор? Как така чужда държава ще определя българско правителство. Откровени шпиони на чужди държави, дават интервюта и държат речи в парламента и подстрекават открито за враждебни действия спрямо друга държава? Ще ни вкарат във военни действия а службите мълчат и гледат. Що за държава е това? Какво чакате българи да станем пушечно месо ли? Каква е тази намеса във вътрешните ни работи?

    Коментиран от #146

  • 146 бай Даньо

    2 11 Отговор

    До коментар #145 от "какво е":

    Аланкоу България колкото и да е независима държава има задължения към ЕС , НАТО и западната цивилизация най общо. Да не говорим че никой не е съвсем независим в тоя свят освен Америка. Къде сте да ревете за зависимост от Матушка , когато е съвсем очевадна и нагла обикновено със Джеймс Бонд изпълнения, а не тая съвещателна и вкарваща в правия път по американски !? Много ви траят американците дори червените нашенски хмери! Аха да се натопори международното положение да видим дали няма да свърши и това търпение. Вкарайте си го в тъпите кратуни че БЪЛГАРИЯ Е ЧАСТ ОТ ЗАПАДНИЯ СВЯТ КОЙТО ИМА ПРОБЛЕМ С РУСИЯ днес! Ако се чувствате повече руснаци отколкото българи - Чемодан , Вокзал, Масква!

    Коментиран от #152

  • 147 007

    3 6 Отговор
    Така, тъпаните се пребират, крякането спира, подобно на Орешарски, но този път Радев, застава мирно и изпълнява, както при Джон Мак Кейн, и по руски “уживем- увидим”. Време е друг освен ББ да се загрижи за физическото си оцеляване, залогът е мнооого голям.
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 глист

    12 3 Отговор

    До коментар #146 от "бай Даньо":

    Мухльо бих ти начупил това на което му викаш глава. Продажно мекере такива като тебе дупедавци, трябва да трият наровете в затвоа за държавна измяна. Голям си смелчага ама друг да ходи на война. Що като си толкова голям атлантик не отидеш преди нас да ни покажеш как ще се биеш с Русия? Всички американски шпиони що да не сте първи? Като видиш първия руснак с автомат и ще напълниш памперса, ама тука си голям атлантик.

    Коментиран от #155, #170

  • 153 Това е повече от груба намеса

    5 3 Отговор
    Във вътрешните работи на България, кравар да натиска за мутри с чекмеджета само защото им изливат хазната в техните краварски джобове - 10 милиарда само минала година прибраха от България за лъжата "самолети", 4% за натовските войни, златото крадат и т.й. и т.н а накрая ни и пръскат с вируси и ги е яд че няма коментари х да ни заключват с короната им по концлагери сега с насилствена ваксинация с летални ковид нжекции....ако се чудите кой върна боклуците от нощ, е те тая го направи и не питала никой даже
  • 154 Искам да я питам тая

    4 1 Отговор
    Защо трудовия стаж на българи в сащ не се признава в България!? Нали сме на м кола Ния, а боклуците и престъпниците от гроб са им палачите ни!? Явно рибите не заслужават трудовия си стаж в краварника да се м се зачита в колонията тука
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Наблюдател

    1 2 Отговор
    Ако това не е руска партенка за създаване на анти-американски настроения, такива едни маневри по посолствата ще значат, че американците, германците, "евопейците" от ЕНП си стрелят сами в краката и обслужват русофилите в България! Ако не знаят поговорката, да им я повторя: На сила хубост не става! Още по-малко пък "хубост" от БКП-мутро-милиционерските комунисти, които са си избрали за "свои хора"! Това е и един много лош атестат за америкнските и европейските служби, за това че не намериха "свои хора" извън БКП-клана на правешкия м@нго Тато! Като нищо тази им недалновидна политика ще изкара хората с цветя да посрещат отново руската армия на Орлов мост, а американските дипломати да бягат със хеликоптери от покрива на америкнското посолство!
  • 157 бай Даньо

    1 1 Отговор
    Другаре, щом Белия Дом настоява тъкмо ще имате възможност докато разглаголите за "краварите" и проваления "пиндостан" и тем подобни кухини за червени кратуни да разберете кой е единствената супер сила в тоя свят . Само след резултата от американското ходатайстване за правителство на ГЕРБ се иска да съберете две и две ... дъл ши успеете!? Щото то и рашките не да не искат да имат думата със всичките си предатели у нас ама на не ги питат.
  • 158 Информиран

    1 1 Отговор
    Белият дом ако натисне, всичко ще се срине.
  • 159 Захариеffа

    5 1 Отговор
    България искат стабилна САЩ на фона на тежката криза около Дж.Роб.Бидон и BLM.
  • 160 Запознат

    1 0 Отговор

    До коментар #133 от "ПЕТЪК 13":

    Ако намекваш за това, че Херо Мустафа е
    с кюрдски произход, това не е проблем за Ердоган! Голяма част от депутатите му и избирателите му са от кюрдски произход, даже има и министри!
  • 161 Gowo

    1 1 Отговор
    ....проатлантическото правителство ..?човекът на Демократичната партия?...кой бе.Бойко ли?.Човекът пропуснал руски военни транспорти самолети за Сърбия през територията на страната ни, членка на НАТО.Чивекът затварящ си очите пред скандала Росенец на проруският човек на Кремъл Ахмет Доган?
  • 162 чекмедже 2

    1 0 Отговор
    Бел. на ред.Няма да има правителство затова няма за какво да се борят ИТН и Слави Трифонов..Особено пък предложен от Гроб...и услужливо подкрепян от идиоти в медии..които са на 112 място на планета Земя...то едни мутренски медиии..
  • 163 Историята

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Сандо":

    "И правителство ще ни сложат, и на война ще ни изпратят и златото ще ни извозят" - като гледам, едно към едно събитията от 1944 - 45 визираш.

    Коментиран от #184

  • 164 Наблюдател

    1 0 Отговор
    Явно Баце е обещавал още милиарди за самолети на чертеж.
  • 165 Един десет милиарден заем за начало...

    1 0 Отговор
    Ще покаже нашата евро-американо-североантлантическа принадлежност на демократичните туземци ,които коленичили в партер и с хванати палци на краката са много удобни за воденето на цивилизованите разговори с чичо Сам...Важно е ,че на бананите цените падат с всеки нов ден....
  • 166 Кво прайм ся

    0 0 Отговор
    Докога ДСБ ше бъде член на ЕНП? Що за двоен стандарт!
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Пурко

    1 0 Отговор
    Украсена и фалшива новина!
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Белият

    4 0 Отговор
    ДОМ ПРЕВЪРНА ЧЕРНОМОРИЕТО НИ В ПУСТЕЕЩ РАЙОН.
    Следвайки американските интереси ни превръща във военна зона.
    Друго нямам за казване.
    Всички лакеи някой хубав ден ще бъдат върнати в архива,но милиони българи умряха или емигрираха от ,,демокрацията,,им.
  • 172 Ооо

    1 0 Отговор
    Търсят си български еничър който да вкара България до последня българин във война за техните интереси и печалби
  • 173 Факт

    1 0 Отговор
    Абе Путин решава! Каква Херо ,каква Мустафа!?
  • 174 Минираха и милитализираха морето ни

    0 0 Отговор
    Тия, направиха го отровно, кой турист ще влезе в такова море с военни кораби, мини, радари, химикали!?
  • 175 Jack Bauer

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "хъхъ":

    С две думи "белия дом" пак си вре гагата там където не му е работата.
  • 176 Лупи

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "1357":

    Как точно им бие шута? С ДАй България ли им бие шута или с ГРОБ? Или пък със ИТН и ИМВ? Българския народ никога няма да бие шута на никой, дори след 500 години робство, ШЕПА луди глави си загубиха живота за благото на цял народ страхливи търтеи. НИКОГА българина няма да има независима държава защото по душа е роб(говоря масово, че има изключения е ясно, винаги има изключения).
  • 177 Вуйчо Ваньо

    1 0 Отговор
    САЩ и ЕНП да си гледат работата,че ще видят кон боб яде ли!

    Коментиран от #180

  • 178 Васил

    1 0 Отговор
    На белият дом не му дреме още повече за шушумигата Даниел Митов.
  • 179 казачока

    0 2 Отговор
    Ей, руски мастии, марш в Северна Корея при чичо УН, миндили!

    Коментиран от #185

  • 180 казачока

    0 1 Отговор

    До коментар #177 от "Вуйчо Ваньо":

    И ти може да го видиш боба, не се тревожи!
  • 181 тез

    2 0 Отговор
    откъде накъде ще се месят в България? Да си гледат краварника.
  • 182 сноу

    2 0 Отговор
    То беше ясно още оня ден, когато се затътри мустъфъту при президента ухилена като зелена питка...Видиш ли да ти се хилят така англосаксонци или техните вестоносци, не чакай добра вест..
  • 183 Чочо

    0 0 Отговор
    Ужас.Пази Боже сляпо да прогледа.
  • 184 Абе

    2 0 Отговор

    До коментар #163 от "Историята":

    Кой те е пращал на война и ти е извозвал златото тогава бе, маниак?

    А златото на България къде е сега, а? Когато даже поляци и румънци имаха гащи да си искат златото от щатите и острова, нашите (вашите) даже и не мъцнаха.

    Познавах един бивш наш десантник, участвал в Ирак. Караше на антидепресанти и алкохол и накрая се спомина.
  • 185 У лево

    0 0 Отговор

    До коментар #179 от "казачока":

    Аре джа към Окраината, ово е стандарт!
  • 186 анонимин

    4 0 Отговор
    Американците да си събират багажа и да хващат пътя за щатите докато още могат!Това че подкрепят най-големите крадци и мошеници е показателно какво очаква страната ни!
  • 187 Конгреса на САЩ, чак сега разбра след 1

    1 0 Отговор
    11год,че България се управлява от Олигарси, престъпни групи и Мафиоти??? Не знаехте ли до сега!!!! БЕШЕ ДОБРЕ, КАТО ХОДИХА, ДА ПЛАЩАТ Авансово самолети същите, тия, и да Плюят по сигнал, а сега изведнъж разбрахте!!! Д Митов си му търсете служба някъде на друго място ваш човек е!!! На България, и трябва Премиер, да мисли и работи за България!!! Д Митов нее от тези, които биха работили за Българския народ!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове