Last news in Fakti

25 Април, 2021 21:01 4 490 60

Хамид Хамид: Махането на главния прокурор не може да е приоритет

  • хамид хамид-
  • дпс-
  • съдебна система

Има двама души в държавата, които неглижират Народното събрание – Бойко Борисов и Лозан Панов, сподели зам.-председателят на парламентарната група на ДПС

Хамид Хамид: Махането на главния прокурор не може да е приоритет - 1
Снимка: БГНЕС

ДПС подхожда отговорно и дава своята подкрепа срещу конкретни идеи и приоритети. Разчитаме вота на избирателя като желание за промяна. Затова казахме, че ще подкрепим някоя от новите партии за съставяне на правителство. Но искаме да видим приоритети. Ако по тях може да се постигне консенсус, ще подкрепим кабинет. Това каза зам.-председателят на парламентарната група на ДПС Хамид Хамид в предаването "120 минути" по bTV.

Избирателят е заявил, че иска управление на промяната. Затова сме готови да подкрепим някои от новите партии, повтори Хамид. И допълни, че ДПС очаква да чуе какви приоритети предлагат новите партии за страната.

Попитан може ли ДПС да си партнира с "Демократична България" при положение, че коалицията настоява за смяна на главния прокурор Иван Гешев, Хамид Хамид заяви: „Махането на главния прокурор не може да е приоритет. Това е една фиксация на определен политик – Христо Иванов, върху личността на главния прокурор. Говорим за приоритети, а не кого харесва г-н Иванов и кого – не!”

„Реформата в правосъдието не е да смениш едно лице с друго. За съжаление г-н Иванов изключва участието на представители на съдебната система в реформата. Той прави опит за овладяване на съдебната система. Иска да увеличи съдийската квота за сметка на прокурорската – това ли е съдебната реформа?” – попита Хамид Хамид. Той още веднъж защити идеята си, която стана решение на парламента, пред депутатите да се отчитат освен главния прокурор и другите двама големи в съдебната система – шефовете на ВАС и ВКС.

Има двама души в държавата, които неглижират Народното събрание – Бойко Борисов и Лозан Панов, категоричен бе Хамид.

По повод решението на ДПС да подкрепи председатели на ключови комисии в парламента, Хамид заяви: „Взехме решение да подкрепим конкретните персони, не политическите сили. Тези ключови комисии не могат да останат без председатели. Не сме имали предварителни разговори с другите партии. За председател на правната комисия имаше една кандидатура, и ние решихме да я подкрепим, за бюджетната – също. За здравна комисия имаше две кандидатури, ние решихме да подкрепим тази на д-р Александър Симидчиев.”.

ГЕРБ винаги е била токсична партия, категоричен бе Хамид Хамид. И това се вижда се от партиите, които са били партньори на ГЕРБ – Реформаторският блок изчезна от парламента, „Атака”, АБВ – също, отровните националисти никакви ги няма, коментира депутатът.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гларус

    140 3 Отговор
    ДПС на амразурата да брани Гешефтурата

    Коментиран от #59

  • 2 Тодор Живков

    121 4 Отговор
    Не си прав, Хамиде. Ако главният прокурор работи за престъпността, вместо да я преследва, то трябва да бъде сменен на секундата. Да му посочат престъпници и той дори да не направи проверка си е чиста проба работа за престъпниците. Това е. А очевидно ДПС пази престъпници като Пеевски и Доган.

    Коментиран от #6, #36

  • 3 Най голямия страх на Борисов трябва да

    78 4 Отговор
    Случи,Иван Бакалов, те са като скачени съдове, трябва да си Отидат и двамата, и Борисов и ГЕШЕВ.!!
  • 4 Дюран Дюран

    12 2 Отговор
    Ноториъс ве Бургиьо
  • 5 Някой си

    72 4 Отговор
    Оооооооо, можеееее и още как!
    И подвеждането му под отговорност за действията и бездействията му също!
    Съд за каскета!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ХАН КРУМ

    65 3 Отговор
    човека на пеевски ,защитава гешеве .9 месеца протести нямат значение за дпс.в парламента нямат място партиите на статуквото.корумпирани депутати и министри не трябва да се допускат.корумпетата горе ,генерират корупция на долу....
  • 8 Давид

    80 4 Отговор
    Престъпниците от дпс нарочиха най честният - Лозан Панов. Да не мислите вечно, че етническият фактор ще решава икономическите ви потребности? Мафиоти, ще ви разкатаем.
  • 9 Факти

    72 2 Отговор
    Върхушката на ДПС без бой си признава, че гешефтите ще лъснат ако се премахне Гешефт.
  • 10 Каскета

    53 2 Отговор
    Имунитета на толупите
  • 11 Гост

    54 2 Отговор
    Е как да нее приоритет, ако не е значи играете с него... Иван гешеф има редица доказани участия в грабежи, ОПГ, натиск и влияние в областтаа на обществените поръчки... Еии осъзнайте се, става въпрос за доказани престъпления, не заравяйте човките,.. Един по ст човек-бухалка и крадец не можете да смените
  • 12 МРАЗЯ ГЕШЕВ И ДОГАН

    56 5 Отговор
    Не е ли крайно време подлогата Кошлуков да бъде изхвърлен на улицата, за да стане БНТ най-сетне наистина национална телевизия или поне финансово да се помогне на ТВ+?
    Писна ми да гледам репортажи от смрадливата спалня на гражданина Борисов!

    Коментиран от #21

  • 13 МАХМУД

    3 5 Отговор
    ИМАААААМ ИНА МОТИКААА С ЕДИН ДИБЕЕЕЕЕЛ СААААААААП ......
  • 14 Щото

    33 3 Отговор
    Е в ваш човек на дпс, греп, прасето, Мвро и помаците
  • 15 Трябва да се върви към предсрочни избори

    33 11 Отговор
    Трябва да се върви към предсрочни избори,защото се видя че ГЕРБ,ДПС и БСП защитават гл. прокурор.Каквото и да правят трябва да се знае ,че ГЕРБ,ДПС и БСП са едно и също.
  • 16 Поп Кръстю

    10 29 Отговор
    Приоритет е и още как. На колко олигарси- мутри, беше показан червен картон? Всички ренегати в купом заедно с продажни родни мекерета, цяло лято се напъваха да клатят Борисов, че даже и партия направиха. Евала на Гешев, мутраците вън.
  • 17 ДЖАНЪМ

    7 13 Отговор
    на мен ми се струва все по-реална опасността от кабинет на вечния любовен триъгълник ГЕРБ,, ГЕРБ, ДПС с мандат на БСП... Трите ОПГ т. нар. “партии” знаят, че няма да имат мнозинство при втори избори тази година и ще опитат да материализират и осребрят мнозинството си в този парламент.

    Коментиран от #20

  • 18 Мутро-вън

    22 1 Отговор
    чезвай!
  • 19 А защо така

    36 1 Отговор
    Сладка баклавичке ?????
    Нещо има страх за съдбата на хидроинженера ?????
  • 20 Цайса

    10 7 Отговор

    До коментар #17 от "ДЖАНЪМ":

    Няма съмнение че са едно и също! Превъплащенията на БКП! И Държавна сигурност!

    Коментиран от #25

  • 21 Да, прав си

    30 1 Отговор

    До коментар #12 от "МРАЗЯ ГЕШЕВ И ДОГАН":

    Да изхвърляме мутрите - Каскета, греп, мвро, нфсб, магарето..
  • 22 Гост

    47 1 Отговор
    Чичо Хамиде, слушах те днес при Цънцарова, много го браниш тоя гешеф бре и като един обигран, статукводжийски депутат, избяга от отговор. На повечето въпроси отговаряше - Това е несериозно. Несериозно е, чичо хамиде, политици като тебе да определят бъдещето ми. Е тва е несериозно!
  • 23 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 0 Отговор
    Приоритет е за някой дето плаща...
  • 24 Комсомол

    3 20 Отговор
    Народа каза ,че иска промяна .ДПС се съобразява и изпълнява народната воля .Какво пак ни Ви харесва ?!

    Коментиран от #29

  • 25 Поп Кръстю

    7 1 Отговор

    До коментар #20 от "Цайса":

    Виновен е господ, че е създал човека. От там, тръгват нещата!
  • 26 Само да питам

    26 0 Отговор
    Да не би вместо махането на Гешев приоритет за ДПС да е неговото облизане.А, Хаджи Ибрикчи? Ти си една мъжна фахис, ефендилер!
  • 27 така такаааа

    24 0 Отговор
    Ако получите мандат, ще се обърнете към партиите на промяната, а браните статуквото, гиди йезуити такива! На вас не може да се вярва.
  • 28 Радул

    28 1 Отговор
    Хамид , главният прокурор е престъпник ,както Доган, Борисов ,Цацаров ,Домуза и Пеевски ! Всички сте за бесене !
  • 29 Поп Кръстю

    6 13 Отговор

    До коментар #24 от "Комсомол":

    Борисов докара ДПС и БСП до финансов колапс, нямат друг път, освен да се държат като удавник за сламка, за ИТН.
  • 30 Moй

    12 1 Отговор
    Търсите причина ИТН да не иска подкрепата на БСП и ДПС? Ето ви една отлична такава. Така ще го наиграят Славчо, ако им влезе в капана, че няма да му се вярвам откъде му е дошло.

    Служебно, нови избори и тогава правителство.

    Коментиран от #35

  • 31 АМОН

    30 1 Отговор
    ХАМИД,

    ЗАЩО ТОЛКОВА СТЕ СЕ ФИКСИРАЛИ ДА ЗАПАЗИТЕ ГЕШЕВ?!!

    ГЕШЕВ не направи нищо за да разследва вашият министър от ДПС в правителството на Борисов лицето Влади Горанов, който с престъпното си бездействие не събра от хазарта 700 милиона лева, които не влязоха в бюджета!!!

    ГЕШЕВ не направи нищо и по сделката с ТЕЦ Варна, която разпределящият порциите в държавата Аамед Доган придоби по престъпен начин. По придобиването на ТЕЦ Варна от ЧЕЗ в Чехия се води наказателно дело, а у нас тишина и спокойствие.

    За шкафчето на премиера не говорим. Там нещата са ясни. Виновна е МАТА ХАРИ, която Гешев не желае да открие.

    СЕЩАШ СЕ ХАМИД КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ВАШАТА ОПГ , АКО НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА СТОИ ПРОКУРОР КАТО ЛАУРА КЬОВЕШИ!!!

    ПРОБЛЕМА ХАМИД Е ДРУГ И ТО МНОГО ПО СЕРИОЗЕН ОТКОЛКОТО ВИЕ СИ МИСЛИТЕ!!!
    ЗАРАДИ ВАШАТА УПРАВЛЕНСКА ПОЛИТИКА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ НАПУСНАХА БЪЛГАРИЯ, ПО НАЧИНА ПО КОЙТО НАВРЕМЕТО ВОДЕЩИТЕ ОФИЦЕРИ НА ДОГАН , МЕСТАН , ФУАТ ГЮВЕН .... принудиха много честни турци да напуснат България.

    ТОВА КОЕТО СЕГА НАБЛЮДАВАМЕ Е СКРИТОТО ОТМЪЩЕНИЕ, КОЕТО СЕ СТОВАРВА ВЪРХУ НАС БЪЛГАРИТЕ, ПРИНУДЕНИ ДА НАПУСНЕМ РОДИНАТА СИ.

    БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ ВИ Е МРАЗИЛ , НО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ШЕПА НЕГОДНИЦИ ВИЕ НИ НАМРАЗИХТЕ !!!!

    Нещата се променят динамично!! Утре същите тези БЪЛГАРИ които са в чужбина ще се завърнат в БЪЛГАРИЯ!!

    КАК СМЯТАШ,
    КОЙ ЩЕ ТЪРПИ ТАЗИ ГАВРА С НАС БЪЛГАРИТЕ , НЯКОЙ КАТО ДОГАН ДА РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ, КАТО ШИШИ ,КАТО ДОМУЗА И КОВА
  • 32 опааааа

    25 1 Отговор
    Някой сега да питае съмнение , че Гешев е човек на ДПС ?
  • 33 Да,бе

    26 1 Отговор
    Махането на каскета Е приоритет.И не защото сега тоя е еманация на правната неграмотност,а по принцип.За пример - Румъния,къде са те и къде сме ние,и заслугата не е само и единствено на Кьовеши.Тя беше върха на копието,но по-важното е народа.Оказа се за съжаление те са много по единни.Там тулупа отдавна щеше да пише писма от затвора и това щеше да е най-голямия му медиен портал.
  • 34 Маймун Маймун

    4 1 Отговор
    Новият г-н Каца. Много умен, премерен и разбира се много загрижен за добруването на народа.
  • 35 АМОН

    6 6 Отговор

    До коментар #30 от "Moй":

    ПОДКРЕПЯМ ТЕ ЗА СЪСТАВЯНЕ НА СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО.

    ИЗПИТВАМ БЕЗПОКОЙСТВО ОТ ПОВЕДЕНИЕТО НА КРУШОВСКАТА БИВОЛИЦА, КОЯТО СЕ Е ФИКСИРАЛА НА ВСЯКА ЦЕНА ДА ПРАВИ КАБИНЕТ!!.

    УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ СЛАВИ ЩЕ ПРОПУСНЕ МАНДАТА.

    КАКЪВ КАБИНЕТ ЩЕ СЪСТАВИ РАДЕВ??
    ДАЛИ ЩЕ Е НА НАЦИОНАЛНОТО СПАСЕНИЕ КАКЪВТО ОЧАКВАТ ОТ НЕГО ХОРАТА ИЛИ КОМПРОМИСЕН КАКЪВТО ГО ИСКАТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ДПС ?!!

    НЕ ЗНАЯ ЗАЩО НО НЕ ВИЖДАМ В РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТА КОЙТО БИ ЗАЛОЖИЛ ЖИВОТА СИ ЗА РОДИНАТА КАКТО НАВРЕМЕТО ГО НАПРАВИ СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЧ.
    УБИХА И НЕГО И АДВОКАТА МУ И ВСИЧКО КОЕТО МОЖЕШЕ ДА СЕ УБИЕ, НО НЕ МОЖАХА ДА УБИЯТ СЛАВАТА НА ЕДИН ВЕЛИК МЪЖ ДАЛ ЖИВОТА СИ ЗА СЪРБИЯ !!

    НЕ ВИЖДАМ В РАДЕВ ТОВА КОЕТО СЕ ИЗИСКВА ОТ ЕДИН БЪЛГАРСКИ НАРОДЕН ВОДАЧ.
    ДАЙ БОЖЕ ДА ГРЕША!!
  • 36 Ван дер Любе

    13 1 Отговор

    До коментар #2 от "Тодор Живков":

    Друг е въпросът, че и БСП, дето се представя за можеща и партия и тя го пази. Мафията е пуснала корени навсякъде. Нинова, ако е печена да подкрепи махането на Гешев и озаптяването на главния прокуроро, т.к. след Гешев ще дойде Цацата и онзи с балкона в Испания. Все отбрани престъпници.

    Коментиран от #52

  • 37 5564

    2 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: че коалицията настоява за смяна на главния прокурор Иван Гешев,

    Припомням, друг кандидат нямаше. НЯ-МА-ШЕ

    Кой ще назначите

    Настоявам за френската система - с 12 заседатели
    Справка
    Филмите
    12 разгневени мъже и
    Двенадцать
  • 38 !!!?

    11 21 Отговор
    Няма адекватно обяснение за отстраняването на сегашния Главен Прокурор. По скоро има аргументи за импийчмънт на президента Радев за иницииране на антиправителствен метеж срещу държавното управление на България !!!?

    Коментиран от #40

  • 39 Така де

    6 19 Отговор
    Махането на главния прокурор е приоритет само на партиите на протестите вдъхновени и организирани от Фигуранта и защитаващи мутрите и крадците от прехода...!!!

    Коментиран от #44

  • 40 Да,бе

    17 7 Отговор

    До коментар #38 от "!!!?":

    Няма обяснение по-скоро как сегашния Главен Каскет е сложен за Главен Прокурор без нито едно спечелено дело,т.е. има обяснение,което не кореспондира по никакъв начин със законността.

    Коментиран от #45

  • 41 Баден баден

    5 0 Отговор
    Може, може! Кражби, кражби! Съд, съд! Далавери, далавери! Бой, бой!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 !!!?

    7 10 Отговор
    Сегашният Главен Прокурор е най-надежната бухалка за мутрите от последните три десетилетия в България и затова Фигуранта и неговия пророк Черепа са най-активните негови противници. Тезата на Фигуранта и Черепа, че Гешев е бухалка в ръцете на Кабинета е абсолютно неадекватна, тъй като именно министри и самия пострадаха най-много от преследването на мутрата Божков. Прав беше Марешки като каза на Фигуранта в очите, че той изкара мутрите на жълтите павета. Сега виждаме тяхните адвокати в Парламента !!!?
  • 44 де така

    8 6 Отговор

    До коментар #39 от "Така де":

    точно такива първосигналници като тебе гласуват за боко!дано боко те поживи и ти подари едно кюлче!
  • 45 !!!?

    8 6 Отговор

    До коментар #40 от "Да,бе":

    Със съдията Панов Гешев няма шанс да спечели дело дори срещу убиеца на Милен Цветков !!!?
  • 46 Конски Великден

    13 4 Отговор
    Не, че Герб са стока, но точно тези от ДуПяСе са най-вредната за страната ни партия! Всъщност те не са и партия, а етнико-икономическа престъпна групировка! Гешев е един от обслужващите ги ибрикчии, назначен от тях и с особено важната функция да ги пази! Затова е и важен, но не и незаменим! Ще го жертват в момента в който стане вреден и опасен за тяхното оцеляване, а този момент вече е настъпил и евтините им турски номера тип "анадолска сапунка" няма да минат пред обществото! Има една мъдрост:Уморените коне ги убиват! Техният кон, освен, че е куц и милиционерски е и много глух, сляп и изключително прост и хвърля къчове не когато и където трябва! За да не се контузят жокеите с чалми и фесове на треньора от Дръндар ще се наложи да отсвирят добичето, колкото и да се правят на загрижени за него, че иначе ще ги завлече в реката преди следващите избори!
  • 47 Да,бе

    5 3 Отговор
    Но за да го има недосегаемия Панов първо има поръчков,импотентен главен прокурор,в случая каскет,но не това е важното.

    Коментиран от #48

  • 48 !!!?

    10 2 Отговор

    До коментар #47 от "Да,бе":

    Кой поръча Черепа на Гешев ? Борисов ли, Горанов ли, Маринов ли, Караниколов ли !? Значи те сами са си поръчали оставката при Гешев !!!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Нене

    5 2 Отговор
    Напротив, махането изчегъртването на мухала герб е приоритет номер 1.Никога повече граб,гроб,гръб,геп

    Коментиран от #53, #56

  • 51 Фаро

    6 1 Отговор
    Кой ще плати вредните на хората по протестите,мръзненето,отсъствие от работа,обидите,побоите,унижението?Кой бе каскет дебилен

    Коментиран от #55

  • 52 Хубаво

    3 1 Отговор

    До коментар #36 от "Ван дер Любе":

    си се кръстил,защо не отбеляза и гОШО Тарабата подпалвача,на Райхстага???
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Тгкт

    5 0 Отговор
    Не го ли е срам този да се държи като мъжка к.рва и да отрича очевидното, че протестите бяха И срещу ДПС! За цялостен принос в упадъка на хубавата ни държава. Не ви искаме в българската политика!
  • 55 Нещастник

    1 5 Отговор

    До коментар #51 от "Фаро":

    ела бе комунисте ще ти платя,и за задръстванията,и за проблемите на хората които причинихте ПРОСТ.......ТЕСТИРАЙКИ????
  • 56 Памид Памид

    7 0 Отговор

    До коментар #50 от "Нене":

    и какво е интересното,че помак Кромид Кромид щял да мисли???
  • 57 В основата на всичките ни беди е липсата

    8 0 Отговор
    В основата на всичките ни беди е липсата на правосъдна система у нас, Не напразно професионалният доносник Доган е сложил ръка на цялото правосъдие чрез поставяне под зависимост така наречените ни висши магистрати. Без правосъдие,държавата е в застой-държавни поръчки и еврофондове се крадат наполовина, ,а народа е обезверен-не гласува ,което точно иска престъпната власт!Пълна конфискация на фирмите на крадците от ГРОБ , ДПС и Би поставяне под държавен надзор ! 😉
  • 58 Така се случва

    4 1 Отговор
    Изглежда Хр.Иванов Ви бърка в г*за с искането за отчетност на Каскета пред НС. Това само доказва, че има завера между ДПС и ГЕРБ.
  • 59 Антимафия

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "гларус":

    ВЪЛКЪТ, КОЖАТА СИ ПРОМЕНЯ, НО НАВИЦИТЕ НИКОГА?

    ЕТО, ТОВА ВЕЧЕ Е "СТАРАТА ПЕСЕН", НА АХМЕД ДОГАН?

    ЗАПОЧНАХА ДА КВИЧАТ, КАТО КРАСТАВИ ПРАСЕТА!
  • 60 макробиолог

    4 0 Отговор
    Хамид на квадрат,се изказал за промяна,ах....доган,шиши,боуку са само крадливи изпълнителни директори на картела на перестройката...без шиши може,направил си е самоотвод и дори обмисля да се гръмне с пет-шест патрона у главата ако се наложи,....без бойку тоже може,ей го на ,по гипс от банкята ...и без доганя ще се мине някак,беше се самозабравил,та му штракнаха с фалшиво пиштофче на една конференция и премина скоропостижно на почетен пост...ноооо без генералитета преминал сега кой в данс кой у бизнесо,кой у библиотеката нема да минем ...а гешев е дворното куче,всеки помияр от улицата я може тая работа.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове