Last news in Fakti

26 Април, 2021 12:37 1 297 36

Дончев: Критиките за Плана за възстановяване идват от хора, които не са го чели

  • томислав дончев

В плана няма нито само асфалтиране, нито само стиропор

Дончев: Критиките за Плана за възстановяване идват от хора, които не са го чели - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепремиерът в оставка Томислав Дончев благодари на всички експерти, които са се включили в съставянето на Плана за възстановяване.

„Над 200 души хвърлиха много труд и им благодаря за това. Първата ни задача е да върнем разговорите към реалността. Основният диспут в момента е на коментарите на някой друг. Някой, за да говори компетентно по темата трябва да проечете всичко, а основно критиките идват от хора, които са чели само първите 10 страници“, коментира Дончев.

Той категорично заяви, че националният план има много важна роля, тъй като това са най-бързите пари, които ще получим, но не е единственият инструмент.

„В плана няма нито само асфалтиране, нито само стиропор. Основен приоритет са ни зелените политики и образованието. Ние няма как само с един план да разрешим всички проблеми на България, но считаме че с този план сме засегнали най-важното, всичко е съобразено с изискванията на ЕК, имаме много тясна рамка по която да се движим“, каза още той.

Борисов настоя да се допита до кметовете относно програмата за енергийна ефективност, тъй като именно те настояват тя да продължи.

„И то не само кметовете на ГЕРБ, а и тези на БСП“, заяви премиерът в оставка.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Като

    22 4 Отговор
    нямаш аргументи , се скрий !
  • 2 Реалист

    21 4 Отговор
    Е поне си признал че сме затънали, за да се възстановяваме:)
  • 3 Денис

    18 2 Отговор
    Първата ни задача е да се върнем в реалността-а къде бяхте - в четвъртото измерение???
  • 4 План тация

    17 3 Отговор
    Бързите пари, няма да ги получите вие, Дончев.
  • 5 Българка

    19 2 Отговор
    Абе то и за електронното правителство години наред имаше "работа, работа, работа", ама хем нямаме електронно правителство, хем изчезнаха и 2 милиарда, прахосани уж за него. Та така и за плана. Къртовският труд на шайката е насочен само към престъпни схеми.
    И Дончев да наведе глава и подвие опашка, защото като част от ОПГ го очакват много въпроси, насочени към къде са милиардите на българите

    Коментиран от #20

  • 6 Факт

    16 2 Отговор
    Дончев, Дончев ти беше що годе читав човек, какво правиш в партията на мутрите, простите , неграмотните и еднокножниците ??? Само в ромските махали ви харесват, там ГЕРБ получава абсолютно мнозинство..... Иначе, образованите и интелигентни хора, никога не биха гласували за крадци и разбойници, ограбили тотално Родината, последните 30 години и особено последните 12 години....

    Коментиран от #12

  • 7 ЗЛОБА,ЗЛОБА И ЗЛОБА

    9 3 Отговор
    УНИЩОЖИХА БЪЛГАРИЯ,ВСИЧКИ КОИТО СА ДАЛЕЧ ОТ ЕВРО ПАРИТЕ!
  • 8 Да бе

    10 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Дончев: Критиките за Плана за възстановяване идват от хора, които не са го чели

    По-скоро: Дончев: Планът за възстановяване е чернова и ние не сме го чели.

    Коментиран от #22

  • 9 Значи глей

    14 2 Отговор
    сега Томи-за да започнем да обсъждаме каквото и да е първо тре неква законност.
    Тоест вие да бъдете изхвърлени от властта и да бъдете разследвани.
    После мое да се развиеме как си искаме, с асфалт или със стиропор или с акъл.
    Абе, да те питам, така и така сме се фанали а приказка, кво стана с електронизацията на правителството?
    Там едни два милиарда май отидоха, нещо знаеш ли за тях?
  • 10 томи

    12 3 Отговор
    А ти от къде знаеш , че не са го чели , да не си врачка ?

    Коментиран от #31

  • 11 Госпожата вчера беше в Жълто

    13 3 Отговор
    Четем ви нещата от 11 години. Пределно ясни сте ни..ГЕРБ ЕООД
  • 12 Дефакто

    4 6 Отговор

    До коментар #6 от "Факт":

    Той е читав ,но простотията е превзела всеки,който неможе да краде,и се плюе ей така за спорт,като тошко африкански по Каназирева!
  • 13 ЦИКЛОН5

    11 3 Отговор
    КАКВИ НАД 200 ДУШИ БЕ КВАДРАТНА ГЛАВО??? ДО ЕДИН СТЕ ТОТАЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ, 3 МИЛИАРДА ЩЕ ЗАКОПАЕТЕ В СТИРОПОР, ЗАЩОТО НЕ МОЖАХТЕ ДА ИЗМИСЛИТЕ НИЩО СЪЩЕСТВЕНО И ПОЛЕЗНО. ЗА ДА МОЖЕ ГЕРБЕРАСТКИТЕ ФИРМИ ОТНОВО ДА ИЗКРАДАТ ВСИЧКО И ДА НАДПИСВАТ ФАКТУРИ, КЪДЕ СА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ЕКОЛОГИЯ,МЕДИЦИНА??? ДОЛНИ ТЪПОГЛАВИ МАЛОУМНИЦИ. А ТИ СПЕЦИАЛНО КВАДРАТНА ГЛАВО СИ ЗА ЗАТВОР ЗА ПРОПИЛЕНИТЕ 2 МИЛИАРДА ЛЕВА ЗА ЕЛЕКТРОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО ОЩЕ ГО НЯМА.МУТРИ ДОЛНИ.
  • 14 гсддгсдгсд

    9 1 Отговор
    То и вашите депутати не са го чели, ама ще гласуват ЗА!

    Помним как Магарешки се подписа под конституцията ви, която призна че не е чел.
  • 15 пеперони

    9 2 Отговор
    какъв нагъл помиар,досущ като тъпоглава тлъста мутра.никой не ти вярва бе некадърник. колкото и да злобееете сте аут. служебно правителство и избори, да види цяла България колко струвате като за вас гласуват само платените ви подлоги в гетата. България не ви иска крадливи нещастници.
  • 16 Перо

    8 2 Отговор
    Никой от мутренската партия няма умствения капацитет да направи този план. Или е нищо,или са платени огромни суми на консултанти,с изрично указание,кои корупционни практики да се вкарат. Във всички случаи трябва да се преработва,жалко за парите!
  • 17 Киро

    4 2 Отговор
    А, не сме го чели, даже го дописахме!
  • 18 Quo Vadis

    4 2 Отговор
    Критики не са необходими. Достатъчно е само веднъж да се покаже господина Тулуп и става ясно за какво иде реч. А ако вземе и някоя мъдрост да изръси и плана става тотално компрометиран.
  • 19 Гост

    2 3 Отговор
    Нито един експерт ли не го е чел, томи?
  • 20 Тредстоун

    2 4 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Напротив , над 90% всичко се прави онлайн , явно и тук има не разбиране за какво иде реч. Само мантри повтаряни от неграмотници

    Коментиран от #32

  • 21 бечев

    2 3 Отговор
    Докато Славчо пита мама си Здравка какво да прави,ГЕРБ набират инерция!
  • 22 Torbalan

    2 5 Отговор

    До коментар #8 от "Да бе":

    Планът е готов , подготвен за предаване , но аборигените от подмяната пречат на подаването му , саботират държавата и българите. Добре че скоро ще си ходят завалиите , тошко ще ги качва пак по дърветата , в парламента им е трудно на хайванчетата
  • 23 ГЕРБ=БСП=ДПС

    2 1 Отговор
    Г-н тикволакей Томислав Дончев вие, като си чел плани кажете. Колко ПРОЦЕНТА от него са СТИРОПОР и колко ПРОЦЕНТА са АСФАЛТ? Колко ПРОЦЕНТА са за финансиране на "бизнеси" "ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ" на депутат, олигарси и богаташи? И колко ПРОЦЕНТА от плана ще достигнат до ОБИСНОВЕНИТЕ ХОРА и бедните? Според мен поне 50% да 70% трябва да са за ОБИСНОВЕНИТЕ ХОРА. И 15%-25% за бедните.
  • 24 самодържец

    2 1 Отговор
    Марешки подписа за новата конституция и си призна, че не е чел нищо, та някаква си програма!?
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Дончев

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "томи":

    Знам я.Те папките пред Тулупа бяха празни.
  • 32 Ха ха

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "Тредстоун":

    Заповедите на Толупа са онлайн ,вярно е.Той се е окопал в зайчарника и Севда ТВ ръководи държавата.Но иди да направиш ревизия на Булгартрансгаз да водиш,что хартия и бумащина има,а и колко успяха да изгорят от нея.
  • 33 Кучето Борко

    0 1 Отговор
    Плана е ясен: Строеж на държавни бензиностанции от които няма никаква нужда. Създаване на Държавна петролна компания в държава в която няма залежи на петрол и единствената рафинерия на територията и е частна собственост.
  • 34 Икономисти

    0 1 Отговор
    Няколко икономисти обясниха как сте си го подготвили по пера какви абсурдни суми сте заложили и се каните пак по старому да си я карате. Само обвинения и манипулации от типа "не са го чели" (ти откъде знаеш) и нито един факт. Не че някой очаква друго от Вашите изказвания.
  • 35 шири

    0 1 Отговор
    Суафчо има ли представа от асфалтиране,стиропор или зелените политики и образованието?
  • 36 Subaru WRX

    1 1 Отговор
    То и бандита Борисов не го е чел, затова избяга от изслушване в парламента... Скоро ще ви се търси отговорност за пресъпленията и ще стане страшно в зайчарника...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове