Last news in Fakti

26 Април, 2021 14:46 9 463 89

Капон: Странно решение на Трифонов, кабинет с трети мандат ще е комично

  • мария капон-
  • слави трифонов

Когато царят е в ъгъла и пешката има шанс да напредне и да стане царица, заяви депутатът от „Изправи се! Мутри вън!“

Капон: Странно решение на Трифонов, кабинет с трети мандат ще е комично - 1

Депутатът от „Изправи се! Мутри вън!“ Мария Капон определи като „странно“ решението на лидера на партия „Има такъв народ“ Слави Трифонов да върне мандата „през“ световната шампионка по шахмат Антоанета Стефанова.

„Когато царят е в ъгъла и пешката има шанс да напредне и да стане царица, е странно да обърнеш дъската и да ги събориш всички фигури. Но шахматът е индивидуална игра, политиката сама по себе си е колективно усилие и има голям риск да даде жертви. Решението е на г-н Трифонов и не можем да се месим в него. Моята представа обаче за политика е свързана първо с нуждите на хората и на държавата“, заяви тя по БНР.

Капон изрази скептицизъм към възможността за съставяне на правителство от трета политическа сила.

„Въпросът е да видим на кого ще бъде даден третият мандат. Но за мен е доста комично при положение, че е толкова сложно да има правителство на малцинството, това да е правителство на малцинството на малцинството“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аман

    99 21 Отговор
    Няма да се стигне до комичен кабинет с трети мандат, Капон. То и вие сте едно недоразумение там, че и ръсите бисери нон стоп.
  • 2 СЕТ666

    78 44 Отговор
    Славуца е неспособен едно предаване да води, камо ли държава.
  • 3 Gowo

    15 25 Отговор
    Според мене аналогията с царицата и пешката е че Бойко е притиснат А Слави реди нова партия.И не пита народа има ли време и сили да издаване до есента
  • 4 жсртдбъ

    82 47 Отговор
    Трифонов не заслужава втори шанс. Интересно как са гласували за него след като няма никаква визия за управление, планове и стратегии. Явно целта му е била партийната субсидия че стотинките за телевизията не му стигат.

    Коментиран от #10, #26

  • 5 КУПОН

    74 16 Отговор
    МАЙ НЯМА ДА СИ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ.ЗАТУЙ Е ТАЗИ БОЛКА.НО ЩЕ ТИ МИНЕ
  • 6 Си ган

    73 17 Отговор
    Мария Тампон скоро ще е пак на улицата..
  • 7 айдеее

    35 16 Отговор
    и тези се вързаха. Така е като не се чете дума по дума и между редовете. Слави ви навърза като мокра връв всичките. Пак прочети поста му, Капон!
  • 8 Gowo

    41 28 Отговор
    Най адекватен е Хаджигенов и Капон.А Слави живее е друг свят

    Коментиран от #19

  • 9 Султан

    41 26 Отговор
    Докато тия мисирки в Парламента се наумуват баце ще е ваксинирал 50% от народа и накрая ще обере лаврите отново...

    Коментиран от #23, #86

  • 10 Gowo

    27 11 Отговор

    До коментар #4 от "жсртдбъ":

    Защото избирателите на Слави да отвънка.И нямат връзка с реалността.
  • 11 Не е

    31 5 Отговор
    комично , а си е направо трагично !
  • 12 Бай Курти

    38 13 Отговор
    Странно е и че вие другарко Капон сте в парламента но,какво да се прави.Глас народен,глас божи.
  • 13 мария капон

    39 12 Отговор
    Мая Манолова ви сложи в малкото се джобче. Май единствена реагира по най-адекватния начин.
  • 14 ХХХ

    39 38 Отговор
    ХАРЕСВА МИ ПОЗИЦИЯТА НА СЛАВИ!!! ТЯ Е ДОБРА И ДОСТОЙНА!!! АБСОЛЮТНО ВЯРНО Е ,ЧЕ ДПС И БСП ДРАПАТ ДА ПРЕДЛАГАТ ПОДКРЕПАТА СИ НА "ИМА ТАКЪВ НАРОД", САМО ЗА ДА ОТЪРВАТ КОЖАТА!!!

    Коментиран от #20

  • 15 Го4о

    28 6 Отговор
    Комично защото ще сте ТВ зрители по време на следващия парламент!!!!
  • 16 Павлов

    41 16 Отговор
    Жена икономист и шампион по шах, възпитана и интелигентна е по-добър избор от необразован и нагъл бодигард от групировки

    Коментиран от #80

  • 17 ОБРЪЩЕНИЕ-АПЕЛ КЪМ СЛАВИ ТРИФОНОВ -ХХХ

    28 15 Отговор
    СЛАВИ, НАРОДА ТИ ГЛАСУВА КОЛОСАЛНО ДОВЕРИЕ!!! НО ТИ СЛАВИ, С ТАЗИ ПОДКРЕПА ,КОЯТО СИ ЗАЯВИЛ КЪМ ГОВЕДАРОКРАВАРСКИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ, КОИТО УНИЩОЖАВАТ БЪЛГАРИЯ!!!...МНОООГО СИ СЕ ОБЪРКАЛ, СЛАВИ!!! МНОООГО СИ ЗАБЛУДЕН!!! АКО, ПРОДЪЛЖИШ ПО ТОЗИ НАЧИН, СЛАВИ, ЩЕ ОТИДЕШ, ТАМ КЪДЕТО СА НФСБ И АТАКА!!! НЕ ПРЕДАВАЙ ВОЛЯТА НА НАРОДА, СЛАВИ!!! АЗ СЪЩО ГЛАСУВАХ ЗА ТЕБ!!! НЕ НИ ПРЕДАВАЙ!...БЪДИ ДОБЛЕСТЕН БЪЛГАРИН БРАНЕЩ БЪЛГАРИЯ ОТ ГРАБИТЕЛИТЕ!!! ВЕДНЪЖ ТЕ ЧУХ ДА ОБЯСНЯВАШ В ШОУТО ТИ, КАК СИ СЕ ВЪЗХИЩАВАЛ НА ЯПОНЦИТЕ ЗА ТЯХНАТА ПРЕДАНОСТ, ДОБЛЕСТ И ЧЕСТ КЪМ РОДИНАТА И НАРОДА ИМ.....И СИ КАЗАХ, ЧЕ ЧОВЕК, КОЙТО ЧУВСТВА И ТОЙ ТОВА, ТРЯБВА ДА Е ЧИТАВ БЪЛГАРИН!!! НЕ НИ ПРЕДАВАЙ СЛАВИ И НЕ СЛУГУВАЙ НА ГОВЕДАРИТЕ, КОИТО САМО ОГРАБВАТ КОЛОСАЛНИ КОЛИЧЕСТВА ЗЛАТО И КАПИТАЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!
  • 18 1618

    32 25 Отговор
    На следващите избори всички гласували за партията на Слави Трифонов ще гласуват за Демократична България и Изправи се мутри вън, защото те за кратко време показаха , че без да губят време действат твърдо и решително!Според мен партията на Слави Трифонов трябва да бъде наказана за пропиляното доверие както и ГЕРБ да бъдат отстранени завинаги от властта!

    Коментиран от #35

  • 19 Българка

    10 6 Отговор

    До коментар #8 от "Gowo":

    Към това добавям и ДБ
  • 20 Gowo

    12 17 Отговор

    До коментар #14 от "ХХХ":

    Когато БСП намалее по състав в следващото събрание и ,,патриотите" влезнат в парламента обединени и ДПС размисли, ...тогава Слави ще ми яде.....
  • 21 ПЕНКО

    18 20 Отговор
    МУТРА ЛИ Е КАПОН ??? МУТРА ЛИЕ ТЯ ТЯ ТЯНА -МУЛТАКА ??? МУТРА ЛИ Е АГЕНТ НА КГБ- МЯУАЙЯ -"МАША " ??? ХАДЖИШКЕМБЬО СИ Е МУТРА ПО РОЖДЕНИЕ ??? НЕДОКЛАНИЯТ БАМБУКЯН НЕ Е МУТРА - ТОЙ Е ВЪМПАЯР - КЪРЛЕЖ В СНАГАТА НА БЪЛГАРИЯ !?!?!?

    Коментиран от #22

  • 22 Gowo

    6 1 Отговор

    До коментар #21 от "ПЕНКО":

    Така ли?От теб научавам.
  • 23 АстраМайдел

    8 8 Отговор

    До коментар #9 от "Султан":

    И теб ли те "ваксинира" Баце? Защото има странични гербофилни реакции.
  • 24 123

    10 9 Отговор
    Капон чао чао болката е голяма
  • 25 демократ

    10 7 Отговор
    За "Демократична България", или вкупом отивайте в Банкя да излиж...те тлъстия наср.. г..
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Фффффф

    15 7 Отговор
    На чалгата каквото е шоуто му,такава е и политиката му,жалка картинка
  • 28 Комунист

    24 7 Отговор
    Голяма мъка ,че Слави не им играе по свирката.Няма коалиция,няма лапачка.Колко тъжно и тежко .А бяхме се настроили да седнем на държавната софра.Ах,мъка,мъка.
  • 29 Калинка

    25 2 Отговор
    Пиша от две седмици, какво ще направи Слави, и че отиваме към служебно правителство, ама кой да чете. На тая лелка и било странно. Като ти е странно, защо се ръгаш да ставаш "политик". Не ставаш моме калинке! Не разбрах за каква политика за нуждите на хората, за кои хора? За вазе си ли?
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Васил Друмев

    6 16 Отговор
    Момчил Дойчев

    Дано не съм прав, но замисълът на задкулисието е още по-коварен - перманентна нерешима политическа криза, поредица от служебни правителства на Радев, втори мандат на проруския президент, тотално дискредитиране на парламентарната и либералната демокрация, усилване на анти партийните, антиевропейските нагласи и установяване на президентско управление с диктатура на проруски "патриоти" , излизане от НАТО И ЕС, последвано от поредно "освобождение" и ликвидация на България.

    Коментиран от #48, #88

  • 33 Театър

    11 2 Отговор
    Бюджета е оглозган умишлено и има дефицит в момента, при липса на Парламент не може да се прави актуализация и служебното правителство ще трябва да плаща разходи без никакви приходи и никакви наличности на пари, което ще залегне и в кампанията на гробарите, че за два месеца са ги оставили и вижте няма пари за нищо и хайде вожда пак на белия кон. Подготвено е добре. В този смисъл Слави играе за тях с връщането на мандата на секундата, парламента няма време да приеме всички необходими закони и целия министерски съвет избяга от парламентарен контрол пък за да не им лъснат сега още липсите. Слави и вожда ще го играят уж скарани.

    Коментиран от #37, #54

  • 34 аз съм Веска

    6 5 Отговор
    ОТВРАТИХТЕ СЛАВИ С КРЯСЪЦИ .ТОЙ Е СВИКНАЛ ОКОЛО НЕГО НА ПРЪСТИ ДА СЕ ХОДИ .ИЛИ ПЪК АКО НЯКОЙ Е ГЛАСОВИТ , ДА ПЕЕ .
    АКО СИ ПОМИСЛЯ , ЧЕ СТРАСТНАТА СЕДМИЦА , ПЪРВО Е БИЛА СЛАСТНА, ТРЯБВА ДА ИМА ПРЕДСТОЯЩ ПОЛИТИЧЕСКИ ГОДЕЖ. ИНТЕРЕСНО МИ Е КОИ ЩЕ СЕ " ВЗЕМАТ " .ДА НЕ ВЗЕМАТ ДА ИЗВЪРШАТ КРЪВОСМЕШАТЕЛСТВО - БСП И ГЕРБ. БРАТОВЧЕДИТЕ .ОБИЧАЛИ СА СЕ ТАЙНО ...

    Коментиран от #40

  • 35 как пък не

    1 6 Отговор

    До коментар #18 от "1618":

    ще гласувам за Антоанета Цонева. В това е ценността на мажоритарния вот - да познаваме кандидатите, но още е рано.
  • 36 така така

    5 0 Отговор
    Има само едно "правителство на малцинството". Не си измисляйте глупости. Нищо не е комично. Комично е да ни разиграват на всички избори.
  • 37 Анонимен

    4 2 Отговор

    До коментар #33 от "Театър":

    Като се конфискува краденото, пари ще има.
  • 38 Георгиев

    25 7 Отговор
    Трифонов си вкарва автогол. Той трябваше да представи кабинета си, да видят хората на кого ще разчита. Да представи подробна програма за управление. Да върне мандата и да заяви, че ако на следващите избори око получи необходимото доверие, тогава ще реализира всичко това. А сега освен за мажоритарни избори, дистанционно гласуване и 1 лв субсидия нищо друго от програмата му не се е чуло. Да извинява, но тези въпроси не са от най важните за милионите избиратели. Даже и изобщо не са важни. На следващите избори ще е на ръба. Сега придърпа и от герб и от бсп и ги докара до 15%. До тук беше.

    Коментиран от #45, #59

  • 39 Мим33

    14 10 Отговор
    Славчо,щом и депутатитети те критикуват,какво да кажем ние дето те избрахми.Явно се подведохме по твоите боламачи,но повече,няма да допуснем тая грешка.На ход е Мая,за нея ще държим...

    Коментиран от #41, #76

  • 40 казах

    5 0 Отговор

    До коментар #34 от "аз съм Веска":

    Веске, пиши с малки букви, а прави любов с голям...
  • 41 Антигерб

    7 4 Отговор

    До коментар #39 от "Мим33":

    Е баш пък герберските тролчета едва ли сте гласували за Слави.

    Коментиран от #63

  • 42 vasik atanasova

    6 0 Отговор
    ти да се махаш от там че не мога да те гледам
    как влезе във власта ?
  • 43 Кабеларков

    22 3 Отговор
    Селянинът от Учин дол играе според това, което му кажат кукловодите. Но си е взел наградата за разбиването на демокрацията, колкото и крехка да е тя. Сега повечето млади, способни хора ще стягат куфарите за Терминал 2, а Тошко Африкански ще бръщолеви пак простотии по кабеларката, но малко ще го гледат. Вече никой не им вярва на тая банда хитри селяни- от Учин дол, Ямбол, Бургас, РЯзград, Смолян, дошли в София да тровят атмосферата и да слугуват на мафията..
  • 44 Jacques Yves Moineau

    7 6 Отговор
    Честита ви нова Тройна коалиция. Сега Радев ще даде мандата на БСП, те ще се напънат за кабинет, и от ГЕРБ и ДПС ще го подкрепят.

    Коментиран от #47, #49

  • 45 Антигерб

    9 5 Отговор

    До коментар #38 от "Георгиев":

    Няма да стане по вашата герберчета - нови избори ви очакват колкото и да се пените тук а на тях сте в канала.

    Коментиран от #60, #68

  • 46 Аааа

    12 2 Отговор
    И тебе ли,Капон те е страх че няма да влезеш пак в Парламента при избори края на лятото?

    Коментиран от #65, #72

  • 47 Антигерб

    6 4 Отговор

    До коментар #44 от "Jacques Yves Moineau":

    Мечтии герберастки мечтии - не разбрахте ли че ще сте аут след няколко месеца - никой няма да се коалира с вас.
  • 48 Славуца

    9 4 Отговор

    До коментар #32 от "Васил Друмев":

    Абсолютно вярно, Момчиле! Това е замисълът. Демокрацията в България е към края си! Мутрата Слави тържествува!
  • 49 Jacques Yves Moineau

    2 4 Отговор

    До коментар #44 от "Jacques Yves Moineau":

    ....и така хем ще има правителство (както искаше Боко), хем няма да обвиняват Слави че е патерица Герб.....ама дали не е?

    Коментиран от #51

  • 50 Rrrr

    5 7 Отговор
    Сичкуту гербер са изкарани да внушават, че държавата загива при нови избори

    Коментиран от #55

  • 51 333

    1 5 Отговор

    До коментар #49 от "Jacques Yves Moineau":

    Амо очевидно не е патерица, а на тебе ай кюто ти отрицателно ли е?

    Коментиран от #66

  • 52 ОТ ПРОСТ ЧАЛГАР

    7 5 Отговор
    КАКВО ОЧАКВАХТЕ БЕ ХОРА,ИЛИ ОТ МАФИОТСКИЯ ПРОТЕСТ ОЧАКВАХТЕ НЯКАКВА ПРОМЯНА?!
  • 53 ЛЕТ МИ БИЙ

    9 0 Отговор
    .ЖАЛКО ЗА МИКА ЗАЙКОВА....ВЛАСТЕЛИНА НА ПАРЛАМЕНТА..!!!!!

    Коментиран от #77

  • 54 АНОНИМЕН

    3 5 Отговор

    До коментар #33 от "Театър":

    А пък другите послушно гласуваха и мораториум, че да е още по-рядка и дълбока калта! И е все пак немаловажно кой им каза да направят тоя мораториум?! И това ако не е предварително подготвено?!

    Коментиран от #62

  • 55 Даниел Митов

    3 1 Отговор

    До коментар #50 от "Rrrr":

    Ами ако отчакваш ,че ще дръпнем напред след още разходи които ще бъдат откраднати по избори от тия мафиотски партии!
  • 56 Кой68

    9 5 Отговор
    Троянския кон "ИТН" на Божков се оказа -куцо маг@ре-.
  • 57 ГЕРБер-богаташ

    6 7 Отговор
    Правителство само и единствено излъчено от Герб. Иначе излизаме с приятелите на Бойко биячите от ММА и ви свършваме !Журналистката и пиар експерт на ГЕРБ Соня Колтуклиева пита : Васил Божков ли препоръча Антоанета Стефанова на Слави за премиер ? Васил Божков , дългогодишен председател на БФ по шахмат ( от 2003 г.) е препоръчал Антоанета Стефанов на Слави Трифонов за премиер ?!? " Почвам да си мисля че Слави Трифонов води страната към нови избори , за да даде втори шанс на партията на Божков , която на 4 април бе на крачка от влизане в парламента . И то без кампания, без да влиза в сметките на социолозите и почти без медийни изяви. При скорошни избори проведени от служебно правителство на президента , формацията на Божков ще бъде парламентарно представена. Станислав Тодоров Трифонов публично е подчертавал, че харесва и уважава Васил Божков, един Господ знае какво ги свързва през годините от възхода на Черепа до ден - днешен. Затова Трифонов никога не посмява да отговори дори на една нападка от Божков и дори не смее да му спомене и името.", продължава разсъжденията си Колтуклиева.
  • 58 Потресен

    10 1 Отговор
    Журналиста Сашо Диков в предаването "Делници" по телевизия Евроком каза че : " Борисов заплашва типично в стил Сикаджийска мутра. Това са действия на човек притиснат до стената за когото става въпрос за оцеляването му във всякакво естество. Друг ход няма"...Преди няколко дни афишира близост с криминалните елементи с множество регистрации Георги Валентинов и Дани Илиев. Биячи от ММА федерацията подчинени на друг осъждан индивид Станислав Недков - Стъки. Въпросните лица са и от тарторите на фракцията фен клуба на Левски - София Запад! Странно ,защото именно при 12 годишното управление на Борисов ФК ЛЕВСКИ изпадна до треторазряден отбор и загуби почти всичките си фенове. Последната им титла е от месец май 2009 г. 3 месеца преди да дойде Борисов на власт. Оттогава 2 пъти стана шампион ЛИТЕКС ( 2010 и 2011 г.) и 10 пъти Лудогорец. Именно Борисов закри отбора на народа. Но въпросните лица уж фенове на Левски това не ги интересува, тях ги интересува да им се заплаща и да имат чадър над криминалните си прояви. Та именно с тях Борисов заплаши населението с " едвам спирам моите силни и буйни привърженици на ГЕРБ да не ви подкарат още сега". Мисля коментара е излишен

    Коментиран от #71

  • 59 Борисов

    3 0 Отговор

    До коментар #38 от "Георгиев":

    Герге, кои хора да видят, бре? При 50% НЕ ГЛАСУВАЛИ - какво да видят!? Че сме боклуци и не ставаме за нищо ли?
  • 60 1234

    6 5 Отговор

    До коментар #45 от "Антигерб":

    Нещата отиват Борисов и шкембетата да се върнат на бял кон. А патерица ще им бъде Христо Иванов. Ще му дадат да прави каквото си иска със съдебната система, а те ще управляват държавата. Следващото управление ще е на Борисов с патерици Симеонов, Шкембето, Марешки и Христо Иванов. Запомни.
  • 61 назго

    1 0 Отговор
    капот
  • 62 Театър

    0 0 Отговор

    До коментар #54 от "АНОНИМЕН":

    Само другите не стигат.....
  • 63 Мим33

    5 0 Отговор

    До коментар #41 от "Антигерб":

    Абе много се бъткаш бе човек,ако ти си трол,недей да приписваш това на мен.Аз до сега такава грешка не съм допускал и няма да допусна..
  • 64 само за умни

    5 10 Отговор
    слави се изправил пред мафиотска структура и бих казал,че за сега печели психологическата война!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Jacques Yves Moineau

    2 0 Отговор

    До коментар #51 от "333":

    Ами за мен не е много очевидно....защото ''айкю''-то ми е трицифрено число с положителен знак.
  • 67 Анонимен

    13 1 Отговор
    Слави ще яде дървото от бб
  • 68 Само така

    2 0 Отговор

    До коментар #45 от "Антигерб":

    Си мислиш,чадо мое.Реалността е друга.
  • 69 Голем смях

    5 12 Отговор
    Баце...връщай се на бял кон,че тия гладни въшки ще съсипят държавата.
  • 70 справедливия

    17 5 Отговор
    Аааааа там в далечината което идва насам ми се струва да е бял кон.Охоооо върху него е Борисов.А вие виждате ли го?

    Коментиран от #87

  • 71 Дреме ми

    8 2 Отговор

    До коментар #58 от "Потресен":

    За Левски.Каква е връзката със статията!??
  • 72 pepy

    21 3 Отговор

    До коментар #46 от "Аааа":

    "И тебе ли,Капон те е страх че няма да влезеш пак в Парламента..."

    Сигурно е така, след като от малка иска да развива политическа дейност... През м. декември 1989 год. в София студентите са по площадите във връзка с чл. ПЪРВИ на Конституцията, а др. Мария Филева /Капон/ развива активна комсомолска дейност... След това без да губи време се пробва чрез ВМРО, Гергьовден, Ковачки и т.н.


    P.S. Кремъл се уреди с пожизнен президент /диктатор/, а недоразумението свързано с "Червената армия" трябва да се махне от Княжеската градина - ТРЯБВА да се изпълни решение № 19/25.02.1992 на СОС.
  • 73 ЧОБАН

    4 18 Отговор
    АМИ ДА НЕ Е ЛУД ДА ВИ ОСТАВИ ДА СЕ КРИЕТЕ ЗАД ГЪРБА МУ И ПОСЛЕ ДА ГО ПЛЮЕТЕ/ ВИДЯ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ КАПОНЧИК
  • 74 Паник стая в Банкя

    15 3 Отговор
    БИБИТКО има паник атаки...
    Скоро ще има и аки,аки.....
  • 75 браво Слави

    4 13 Отговор
    Ми как нЕма да и е странно на стрината, дето се беше приготвила пак да лапа, след като не знае броя на партиите през които е минала в името на властта и паричките!? То и на Майчето и е странно и на адвокатчето и на ония, дето пак в името на парите щяха да подкрепят Трифонов! Браво на г-н Трифонов , така се прави! И доказа, че заслужава мнозинството, което трябва да му дадем за да не виждаме повече такива!
  • 76 мая довиждане

    2 16 Отговор

    До коментар #39 от "Мим33":

    Да бе, точно зороди тая Слави не иска властта! Няма по-срамно явление в политиката от Мая Манолова - на нея дължим промените в ГПК в полза на банките, Изборния закон в полза на Борисов - не напразно я награди за омбудсман! Браво на Трифонов - сега пълно мнозинство!
  • 77 напротив

    2 15 Отговор

    До коментар #53 от "ЛЕТ МИ БИЙ":

    Защо жалко? Точно след няколко месеца Мика Зайкова пак ще е вътре и Слави Трифонов ще е с ПЪЛНО МНОЗИНСТВО!

    Коментиран от #85

  • 78 Святослав Анисимов

    1 17 Отговор
    Играта се нарича "Шах"! Не е "Шахмат" Публикацията издава абсолютна некомпетентност!

    Коментиран от #79

  • 79 pepy

    15 3 Отговор

    До коментар #78 от "Святослав Анисимов":

    На персийски "ШАХ" - император и "МАТ" - мъртъв. Играта се печели от този, който "умъртви" императора /царя/ на противника...


    P.S. Кремъл се уреди с пожизнен президент /диктатор/, а недоразумение свързано с "Червената армия" трябва да се махне от Княжеската градина - ТРЯБВА да се изпълни решение № 19/25.02.1992 на СОС.
  • 80 куче на Павлов

    0 12 Отговор

    До коментар #16 от "Павлов":

    Лампата светва и хоп - необразован бил (само има диплома за инженер и степен доктор), жената е икономист от филиала на свободния университет в Смолян, та затова се тръгва с шаха (респект). И от ФБ и от къщи все с 200
  • 81 Слави Номер 1

    3 16 Отговор
    Браво на Слави! За пореден път доказа, че държи на думата си и не би продал достойнството си за власт. Най - честният, достоен и истински човек. Във всяко отношение неповторим. Заради хора като Слави аз съм горда, че съм българка. Обичам те
  • 82 Мачкай,Слави,мачкай герб !

    0 11 Отговор
    С теб сме стотици хиляди поддръжници !
    Ако ТРЯБВА,ни призови и на мига сме на
    площада и няма да има пощада. Ще видят
    АДА !!!

    Коментиран от #83

  • 83 Хахахаха

    8 1 Отговор

    До коментар #82 от "Мачкай,Слави,мачкай герб !":

    Ще мачка той .....с дупито си ще мачка.
  • 84 111

    3 0 Отговор
    Не, няма да е комично. Зависи кой ще го получи.
  • 85 1122

    9 0 Отговор

    До коментар #77 от "напротив":

    Няма да получите пълно мнозинство. Някой ви е излъгал. Тънките сметки винаги излизат криви.
  • 86 Никакъв шанс

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "Султан":

    Населението не може да получи за 2 месеца амнезия! И за 20 не може, гласовете ще отидат при някой друг!
  • 87 хабер

    2 1 Отговор

    До коментар #70 от "справедливия":

    Виждаме какво идва, ама не е Борисов. Извънземните никога не грешат!
  • 88 Брово

    1 1 Отговор

    До коментар #32 от "Васил Друмев":

    И аз съм сигурен в това
    То президента една мазна физиономия
    Ама пък много черна душа носи
    Готов е на всичко болен е от мания за величие.
    Бог да пази България
  • 89 ннннннннн

    0 0 Отговор
    депутатката от „Изтрови се! Мутри дрън-брън!“
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове