Last news in Fakti

7 Май, 2021 12:16 4 230 36

Манолова към ГЕРБ: Скоро според измислиците ви ще стана прекупвач и на къщата в Барселона

  • мая манолова-
  • парламент

Напрежение в пленарна зала

Манолова към ГЕРБ: Скоро според измислиците ви ще стана прекупвач и на къщата в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Както са започнали организираните пропагандни групи на вашия лидер Бойко Борисов, скоро според вашите измислици ще се окажа прекупвач и на къщата в Барселона и на луксозния бутик, както и на чекмеджето с пачките. Това коментира председателят на ПГ на "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова.

Тя отговори на думите на депутата от ГЕРБ Вежди Рашидов, че строежът на "Алепу", така наречената къща за птици, е станал възможен от топла връзка на Манолова със собственика.

"Да ви припомня как стана възможен този строеж - с архитектурното бюро и с личната съпруга, вашият вицепремиер г-жа Захариева, проектант на този проект, както и с разрешението на шефа на ДНСК в Бургас, човек на Валери Симеонов, отстранен заради конфликт на интереси по друг строеж и от приближената до вашия лидер Борисов "Главболгарстой", която е инвеститор на този строеж", обясни Манолова.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дъртият ✖✖✖✖1️⃣8️⃣✖✖✖✖

    70 18 Отговор
    Мачкай Мая.

    Коментиран от #15, #23, #30

  • 2 Дъртият ✖✖✖✖1️⃣8️⃣✖✖✖✖

    69 8 Отговор
    Мая на първо време трябва да освободиш 50 000 чиновници и да ги пренасочиш към бюрата по труда.

    Коментиран от #32, #34

  • 3 КОТарАК

    61 8 Отговор
    МУЛТАКА пак ли се е правил на интересен? много е зле , да претендираш да си човек на изкуството и да се оцапаш до ушите с политика и слугинаж на силните на дена

    Коментиран от #27

  • 4 Пенционер

    18 5 Отговор
    Ша има ли 50таци или няма да има

    Коментиран от #8

  • 5 Дъртият ✖✖✖✖1️⃣8️⃣✖✖✖✖

    29 11 Отговор
    На първо време трябва да се построи АЕЦ Белене, първия блок до 2024 година. Да се поканят 100 руски атомни специалисти от росатом и да започне изграждането. Цена 5 милиарда лева.
  • 6 Маргинал

    47 9 Отговор
    Затвор за Тиквата ВЕДНАГА.

    Коментиран от #19

  • 7 Болшевик

    19 41 Отговор
    Ти колко си долна !

    Коментиран от #33

  • 8 Т444444

    42 8 Отговор

    До коментар #4 от "Пенционер":

    Няма , Боко тъпото ги даде за самолети на чертеж.
  • 9 Дъртият #️⃣1️⃣8️⃣#️⃣1️⃣8️⃣#️⃣1️⃣8️⃣

    38 18 Отговор
    Мая, отново ще гласувам за теб.
  • 10 Д р Живаго

    13 41 Отговор
    Тази "женичка" от снимката,двуполова ли е?
  • 11 Си ган

    18 40 Отговор
    Майче, да не стане накрая, че ти си била Мата Хари? Няма да се учудя. За пари и власт си готова на всичко.

    Коментиран от #20

  • 12 Иван

    19 38 Отговор
    Майче откъде намери 4 милиона лева за предизборната си кампания за кмет на София. Само лъжци и карди в България.
  • 13 Българка

    38 10 Отговор
    Герберите продължават с цинично изопачаване на факти и събития. Целта им е да прехвърлят собствената си вина за разрухата в България, за погазените закони на някой друг. Явно страхът от съдебна отговорност е голям. А Веждито да обясни недоказаните милиони на сина си, с които е купил голям имот в Алпите, както лъжите, които той изричаше, с цел да прикрие корупция или пране на пари

    Коментиран от #14, #16

  • 14 Султан

    12 28 Отговор

    До коментар #13 от "Българка":

    Ах ти дърта кукумявка такава, зор да не омажеш някоя статия.
  • 15 Ахааа

    9 20 Отговор

    До коментар #1 от "Дъртият ✖✖✖✖1️⃣8️⃣✖✖✖✖":

    Ако баце я беше помачкал сега нямаше да показва фейк свидетел 😄😄😄
  • 16 Ти си голяма 🦆🦆🦆🦆🦆🦆

    6 16 Отговор

    До коментар #13 от "Българка":

    Тролче а. Спри се
  • 17 Аз Негодника

    7 17 Отговор
    Това са горе долу възможностите на БСП...Изгониха си интелигентните и кадърните хора,и напред се тикат хора като Манолова...Предъвкат стари неща,и ни коментират клюките от МЪХАЛАТА...И с това нещо,си мислят че БСП ще имат бъдеще в политиката...Това по скоро ми прилича на политически труп,който олигархията подържа за да и вземе пенсията...А и аз най много се дразня,от това че БСП била,про руска партия...Руснаците нямат нищо общо с Джордж Сорос...Случая с биткойновия Навални трябва да ви говори,кой, с кой е...Олигарсите на БСП работят за Сорос...още от криза през 1996г
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ади сега ?!

    9 3 Отговор

    До коментар #6 от "Маргинал":

    Е, чак пък, веднага ?! Първо, едно турне из България. Да събере народна любов - да го топли през студените нощи в килията.
  • 20 Другия с коня

    13 18 Отговор

    До коментар #11 от "Си ган":

    Ми те Мая я снимаха в офиса на Божков Черепа точно преди изборите за кмет.Беше с една къса рокличка и разкопчана блузка а и Най- вероятно мокра до колене от лукса около нея.....Кой ти даде милионите за кампания за Кмет,бе Мая????
  • 21 Някоя

    9 10 Отговор
    Има едни детски играчки, наречени кречетало. Децата хващат дръжката, отдолу има сфера, пълна с топчета, вървят и тикат играчката, сферата се търкаля, топчетата в нея се блъскат и се чува голям шум.
    На Мая крясъците наподобяват такъв шум.
    Никой не може да я надмине нито по измислици, нито по крясъци, нито по страстта и по парите.
  • 22 АДмирАЛ

    15 5 Отговор
    Браво на тази жена! Най-малката група в НС а се оказа най-активна в действията си, е не само те има и други, като нея. Това НС ще се окаже наистина най-работещото.
    Хората искат свобода да реализират мечтите си, като направят нещо, а не само да заграбват за коли, дрешки, парфюми и дрога.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Мимчят

    7 5 Отговор
    Господа делегати,молим ви да не се обръщате към председателката на това засвдание,повече с името ,,уважаема,,защото ,вече народа не я уважаваме,след като и тя не ни уважи за преизчислението.,а уважи да си вдигне заплатите и кръговете,които лапат. . ВСИЧКО от нея е против възрастните и стари хора.Срам е за България такава Мутра. ..
  • 25 Павел пенев

    5 4 Отговор
    Сега тактиката на Боко е организирането на престъпни групи както през 90-те години с различни задачи- за пропагандни лъжи, за хакерски атаки,за явни протестъри пред различните институции, за активизиране на прокуратурата и МВР против конкретни опоненти,лични лакеи в НС и журналисти в медиите. Сега е момента да ги видите точно кои са тези лица. Целта е достойно представяне на изборите.
  • 26 069

    2 1 Отговор
    Пропагандната машина е включена на пълна мощност с цел омаскаряване. Типично за всеки фашистки или комунистически тоталитарен режим. Аз бих препоръчал на реформаторските партии да не се подават много-много и да не влизат в подобни словоблудства с режима. Оставете ги сами да се излагат, пък и ние малко да им се посмеем. С изключение на хората с психически отклонения и на неуките, всички българи можем да сметнем две и две пред лицето на фактите.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Само казвам

    5 3 Отговор
    Тая не си е пила хапчетата,дадени от психатрията!
  • 29 чушки

    2 0 Отговор
    МАЯМИМанолова/комсомолска секретарка ,бивша/ към ГЕРБ: Скоро според измислиците ви ще стана прекупвачКА и на къщата в Барселона. А и готвачка там на мадамата в къщата трябва да станеш.
  • 30 Мая

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дъртият ✖✖✖✖1️⃣8️⃣✖✖✖✖":

    е майсторка на яловите скандали,дрън-дрън-ярина.Изглежда като страхотно разобличение,но от него нищо няма да последва.Друго щеше да е да пристигне Лаура Кьовеши,все не могат да се натуткат,тука са възприели много тарикатски подход–предлагат нечитави прокурори,отхвърлят ги,после пак и пак.Чакаме нови избори,през това време боковци се подготвят,замитат си следите.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 За такива

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Дъртият ✖✖✖✖1️⃣8️⃣✖✖✖✖":

    като МаяМа, баба ми казваше: „Остъй я тая – сякаш има маясъл на езика си!“
  • 33 Ако беше

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "Болшевик":

    дете щях да съм сигурна, че Мая Манолова страда от диагнозата хиперактивност. Но Манолова не е дете, тя е обсебена от това да е непрекъснато в светлината на прожекторите и пиара, което граничи с биовампиризъм.
  • 34 Иван

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Дъртият ✖✖✖✖1️⃣8️⃣✖✖✖✖":

    Отвратителното е, че тази свръх амбициозна женица Мая Манолова вместо да прави нещо истински ценно в битката срещу мутрите, тя вреди с непрекъснатото си дърдорене, припряност и хаотичност в името единствено на пиара си.

    И някой трябва да я спре, защото е вредна!
  • 35 стария КУРТИ

    1 0 Отговор
    СЛЕД 11 юли ЩЕ РЕВНЕШ ЧЕ ИЗБОРИТЕ СА МАНИПУЛИРАНИ , щото нема ДА СИ ДУПЕТАТ !!!
  • 36 ДОКО

    0 0 Отговор
    БЪЛГАРИ РОДИНАТА СЕ ЗАДЪХВА ОТ БОКЛУК..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове