Last news in Fakti

5 Юни, 2021 07:04 2 944 53

Радев: Ако институциите и медиите бяха по-независими и смели, нямаше да стигнем дотук

  • румен радев-
  • медии-
  • институции-
  • прокуратура-
  • корупция-
  • олигарси

Прокуратурата удря едни олигарси, а пази други, допълни президентът

Радев: Ако институциите и медиите бяха по-независими и смели, нямаше да стигнем дотук - 1
Снимка: БГНЕС

„Посочиха се част от хората, които корумпират, но изцяло наша отговорност е да стигнем докрай и да кажем кои са корумпираните, кои са използвали своето високо служебно положение и са се облагодетелствали, развивайки тази тежка корупция“..

Това заяви президентът Румен Радев ва военния полигон "Корен".

Президентът заяви още, че пред обществото ни стои дилема дали да продължим по сегашния път на напълно замитане на следите и поставен щит върху корупционните актове, или да бъдем народ с достойнство и бъдеще и да извършим това, което трябва.

Държавният глава посочи, че поддържа комуникация със служебното правителство за мерките, предприети от американските власти по т. нар. закон Магнитски.

„Трябва да сме много внимателни към всички законови основи на бъдещи действия тук и да се вземат мерки, така че да се минимизира рискът за български държавни предприятия и бюджетни структури. Трябва да е ясно на всички български граждани, които са имали или планират да имат някакви бизнес отношения с тези лица и фирми, че те също попадат под тези удари“, заяви Румен Радев.

Той допълни, че американската юрисдикция е силна в много страни и има възможност за предприемане на много действия. По думите на президента, България в момента нямаше да е най-бедната и най-корумпираната страна в Европа, ако медиите са били по-смели и по-навременно са задавали въпроси, така че фактите да се разкриват тук и не да идват отвън, а институциите, от своя страна, са били по-независими и са вършили задълженията си както трябва.

Попитан дали е полезна продължаващата „война“ между институциите, президентът призова да се види кое е полезно за България: всички да си мълчат и да остане сегашното положение, или да променим нещо.

„Ако институциите бяха по-независими и си вършеха работата, както трябва, ние нямаше да стигнем дотук. Ако от медиите бяха задавали важни въпроси, например: „Защо предишният министър-председател пуши пури с хазартни босове, на които се опрощават огромни дългове?“, „Защо играе карти и ходи на лов с мастити олигарси, които печелят огромни обществени поръчки?“... Това не е знак срещу страната, това е знак за страната ни и българското общество“, коментира Радев санкциите, наложени от САЩ на определени лица.

Той посочи, че трябва да бъде даден път на почтените и смели български прокурори, които да поведат най-сетне реална борба с корупцията, въпреки съпротивата в момента на това ръководство на прокуратурата.

В отговор на въпрос за данните за използване на специални разузнавателни средства срещу политици Румен Радев заяви, че това говори за огромен страх, за зависимости, както и за служби и Министерство на вътрешните работи, превзети „от същия този режим, който създаде огромната корупция“, докато е претендирал, че ни води към европейско развитие. Трябва да има категорични промени и служебното правителство върви към тази промяна – към прозрачност, към изсветляване, справедливост, към връщане на държавата там, където ѝ е мястото“, заяви президентът.

Той допълни, че фактите за нарушения, изнесени от служебното правителство, трябва да се докажат в съда, но преди това прокуратурата трябва да внесе всички улики и доказателства.

„Ето това не може да видим. Прокуратурата досега „удря“ определени олигарси точно по какви критерии - можем само да гадаем, но категорично брани други, и категорично бранеше досегашните управляващи“, заяви Румен Радев. Той даде пример с бездействието на компетентните органи срещу Васил Божков, когато бизнесменът е теглил кеш крупни суми, за които ДАНС е трябвало да знае.
В отговор на въпрос за кадровите промени в МВР президентът посочи, че те целят провеждането на честни и най-вече свободни избори, в които хората не са принуждавани да ходят до урните на сила и не получават пари, за да гласуват. Има данни, че в много региони в една секция се гласува над 90% за една и съща партия.

Това означава, че органите на МВР не са се справили с предотвратяване на най-грозното явление - купуването на гласове, заяви Румен Радев. По думите му корпоративният вот е по-сложно нещо, но за купения вот не може да съществува илюзия, че местните ръководства на областните дирекции на МВР не знаят кой и за кого купува гласове.

„Има множеството сигнали, че някои от тези „дилъри“ се прибират, а други се оставят да шетат на воля и да купуват безнаказано“, допълни президентът.

Президентът заяви, че демонстрациите на способности на участниците в учението „Strike Back 21“ на учебен полигон „Корен“ край Хасково, са показали мотивация, планиране на изключително високо ниво и най-вече провеждане с много стройна организация и комуникация на учението .

„В сложна среда, това е батальонно учение с български, гръцки и румънски военнослужещи, които действаха в реално време, интензивен огън и маньоври“, заяви Радев. По думите му учението говори, че Българската армия може да действа ефективно в сложна тактическа обстановка в международна среда.

Относно проверките във военното министерство, Радев заяви:
„Ще се запозная по-подробно с резултатите от тези проверки. През последните години имаше повече внимание към финансовото осигуряване на въоръжените сили, но това осигуряване трябва да се изразходва по възможно най-добрия начин – ефикасно, ефективно, прозрачно, защото армията изостана години наред в своето финансиране, а проблемите за решаване са много“.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВЕДНАГА

    38 14 Отговор
    да се въведе Военно ПОЛОЖЕНИЕ И ВОЕНЕН СЪД НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НЕЗАКОННО ЗАБОГАТЕЛИ !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 вбт6

    24 55 Отговор
    Сменят калинките на ГЕРБ с хора на БСП и толкова. Това беше промяната.
  • 4 Петър

    58 17 Отговор
    Прав си президенте.
  • 5 КОТарАК

    45 9 Отговор
    един от основните ни проблеми , както съм писал много тук са медиите продажни наистина. по цял ден си клатят краката в ,,националните телевизии'' и освен че взимат държ. финансиране , получават и сума ти КЕШ , за допълнителни интервюта с много удобни въпроси на хунтата. как един не видях с тия средства , които се наливат да отиде в някоя гореща точка по света , да отрази военен конфликт!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Чичо

    45 19 Отговор
    Бацо е позор тикай го в затвор. Радев е пич ще гласувам за него, а ма 11 за Слави
  • 8 пожелание

    43 18 Отговор
    Мачкай президенте, крадливата шайка.
  • 9 Чук и Гек

    21 49 Отговор
    Вие, Радев, ако бяхте малко по независим, смел и чевръст, нямаше една тиква да ви прави на откачени 35 години! Генерал, а ще разчита на избори, повреден народ и чужди посланици да променят нещо в добра насока! Илюзия! За 2 седмици омръзнахте на всички с вашето туткане! Народа избира Бойко! Никой не знае как се казва настояшия пишман премиер, нито гкой е главен секретар на МВР. Само канибала Рашков и никакви резултати! Имат един месец мандат като служебен кабинет, а всеки ден уволняват по един гербераст!? Къде по героично бе, когато Бойко се появи на екрана и се изперчи - Разпоредил съм, всички да бъдат незабавно уволнени! Край! Народа във възторг, лошите наказани, рейтинга на 200! няма процедури, комисии, проверки! Работа и ефективност! Герб - 4!
  • 10 Ццц

    27 5 Отговор
    Вчера сутрин БТВ водещите започнаха с коментар, че Васил Божков в момента също е политически лидер. В контекста на санкциите излиза, че Васил Божков е плащал рушвет на Васил Божков и щатите това са имали предвид. Така, че г-н президенте прочетете етикета с Биляна Гавазова и ще видите, че проблеми с бившите управляващи няма! Поне това е прочита на БТВ...

    Коментиран от #34

  • 11 Сестра Галева

    21 27 Отговор
    А значи наще олигарси са добрите защо само тях закача прокуратурата защо не закача ония другите те са лошите абе мунчо юмручето зелен чорап вземи се гръмни .Всички избори били фалшиви ми ти как стана президент като беха фалшиви изборите или като печелите вие са верни изборите ако печели друг са фалшиви.Мунчо юмручето е наи загубеният президент дето сме имали до сега слуга на черепа

    Коментиран от #21

  • 12 Кака Мара

    17 11 Отговор
    Радеф Ти си Черешката на тортата за най накрая
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ТАКА ДЕ

    17 28 Отговор
    В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ПЪЛНО С РУСКИ ШПИОНИ.....
  • 15 Да е жив

    27 17 Отговор
    и здрав Радев,такъв президент в България до момента не сме имали.Образован интелигентен знаещ няколко чужди езика.Просто шайката си намериха майстора.

    Коментиран от #18, #19

  • 16 перничанин

    19 14 Отговор
    Как да го разбираме това изказване на таксиджията? Жалва се,че прокуратурата подпука неговите Черепа,Бобокови и Мустака или им се сърди , че чак сега запукаха Шиши. Или са неудобни, защото знаят за връзките на КГБ с неговите съветници. Аршина на фърчилото се оказва двоен.
  • 17 Радев

    15 19 Отговор
    Кажи нещо за изнасянето на информация за руската страна,не ни успивай с приказки за мирал,който ти нямаш.Кажи нещо за Деса на два щата ,на държавната хранилка, не ни успивай .Никой не те е упълномощил да окопураш властта,ти не си легитимен!
  • 18 После Софиянец

    18 9 Отговор

    До коментар #15 от "Да е жив":

    Мале, мале, наколенки. Думите военен и интелигентен в едно изречение звучат като студена топлина. За езиците повече не споменавай, че само като си спомня последното му изпълнение и падам от смях. На езици може да се конкурира с полиглота Бареков.

    Коментиран от #35

  • 19 ВОЕНЕН И ИНТЕЛИГЕНТЕН

    11 10 Отговор

    До коментар #15 от "Да е жив":

    НЯМА ТАКОВА ТВОРЕНИЕ В БГ
  • 20 Пенсионер

    15 14 Отговор

    До коментар #2 от "Така е":

    А неговата институция за какво е? Само да се плямпа? Той какво направи, освен да вдига юмрук и да бунтува народа,? Защо не отправи официални обвинения, а само пред журналисти? Така е много лесно и безболезнено, както казва той. Пиар.
  • 21 Дан Колов

    12 19 Отговор

    До коментар #11 от "Сестра Галева":

    Знаем ги тия. Нямаме алтернатива. По-подготвен премиер от Борисов няма. Той е най-добрият вариант и за президент, председател на Народното събрание, най-добрият футболист, картоиграч, пътен строител, шофьор, клоун. От всичко изредено само последното е безспорно.
  • 22 РАДЕВ, КВО СТАВА

    15 7 Отговор
    ДАВАЙ С ОБВИНЕНИЯ ЗА СЪДА....НЕ С ОБЩИ ПРЕДИЗБОРНИ БРЪЩОЛЕВЕНИЯ....АМА НЕЩО НЕ ТИ СТИСКА
  • 23 Аз съм и ад и рай

    16 8 Отговор
    Въобще не съм съгласен, че журналистите не са смели и независими. Когато ББ ги нарече "мисирки" всички смело и независимо мълчаха. Когато един министър каза, че ако е медиен шеф би уволнил ( много правилно ) двама от тях, които действително са по-блажни и от софийска баничка, всички смело и независимо ревнаха. Изобщо даже не съм съгласен. 112 място по независимост не е чак толкова зле. Има 50-60 места след това.
  • 24 Е прави сте

    4 2 Отговор
    Системата е никаква но вие в ръководите. За месец трябваше да даде резултат. Но не даде и затова има намеса. Сега за АЕЦ за щитени ли са от дронове с какви системи са защитени. Да обединим на някой хора който си мислят че са нещо и с големи амбиции. Дрона е пластмасово летателно тяло почти не може да се засече от бългаските радари и бългаски и други системи разположени в Р. България. Някой модели могат да носят тежка картечница или еквивалент на около 200кг товар. Побират се в кола. Обхват 100 км. Да се окаже че го няма гн Б да му метнем вината че не вие защитил от дронове. Миналия път се установи че едни СУ 27 не можаха да прихванат. Решение изграждане на Рейтан 3Д радарна систем. 2. Има руски радари приети в САЩ на въоръжени. Защо ли ??? Успех и да но никога да не се случва
  • 25 АМОН

    11 7 Отговор
    ГОСПОДИН РАДЕВ,
    Не е ли време да разплетете чорапа КТБ?!!
    Американците с удоволствие ще Ви помогнат да получите пълната информация за това КОИ ИЗТОЧИ КТБ , КОЙ ПРИКРИ БАНДИТИТЕ КОИТО НА БЕЗЦЕНИЦА ИЗКУПИХА ДЕКАПИТАЛИЗИРАНИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ КТБ С ПАРИТЕ НА ДЪРЖАВНАТА ББР!!!!!

    В КТБ е заровено кучето. Там е замесен тандема на наблюдаващият прокурор Гешев, Борисов , Пеевски!!
    Наблюдаващият прокурор ГЕШЕВ бе този който вкара баретите в КТБ и предизвика масовото теглене на влоговете от банката.

    ГЕШЕВ НОСИ ПЪЛНАТА ОТГОВОНОСТ ЗА ФАЛИТА НА КТБ.

    ВРЕМЕ Е ТАЗИ ОТГОВОРНОСТ ДА МУ БЪДЕ ПОТЪРСЕНА!
  • 26 Крадлива

    5 3 Отговор
    Пасмина! Трябват смъртни наказания!
  • 27 Николов

    13 3 Отговор
    Нищо не става от нас… Същите тъпчовци, които доскоро се пенявеха по повод измислените шпионски скандали, сега вият от възторг за откритата и безцеремонна намеса на САЩ във вътрешните ни работи. Политици и журналисти бързат да засвидетелстват подкрепа за действията на чуждата нам по култура, мироглед и интереси империя.

    Къде сте хукнали, продажни твари?! Със своето раболепие показвате само, че сте ненужни за народа.
  • 28 Низвергнатите

    9 3 Отговор
    богаташи може да са антипатични, ала по закон остават невинни до доказване на противното. И най-важното – те са българи, наши сънародници!
    Не е правилно чужденци, без значение кои, да прилагат своите закони в отечеството ни и да влизат в ролята на обвинители, съдии и палачи!

    Хората, допускащи и възхваляващи подобно безобразие, са предатели.
  • 29 Въпроси

    11 6 Отговор
    Редно ли е, Радев, да се демонстрира ежедневно, ежечасно, натрапчиво и непрекъснато абсолютната ви васалност и подгъзурване на САЩ?!

    Редно ли е, да рецитираш лицемерни баналности как трябвало да има категорична промяна в МВР, а на практика и реално да се случва подмяна и нищо друго, нищо друго?! Редно ли е да си затваряш очите, че единственото, което прави „великият“ ти Рашков е да рецитира като тебе?!

    Редно ли е, Радев, да приветстваш „решимостта на американското правителство“, все едно си краварски губернатор на американски щат, като в същото време си президент на суверенна държава?

    Коментиран от #32, #33

  • 30 Въпрос

    9 4 Отговор
    Защо Ердоган ПРИВИКА лидера на ДПС Мустафа Карадайъ на среща в Турция?

    Отговор: За да му обещае помощта на Турция за организиране на гласуването в Турция, тъй че ДПС да получи над 100 хиляди гласа оттам, а после тия гласове наесен да идат за Льотчика, понеже с новия Изборен закон се цели с всички средства да оставят Зеления чорап на власт.

    Коментиран от #52

  • 31 Знае се че

    9 1 Отговор
    АНС по задание на ЦРУ подслушвала/шпионирала/ Меркел и Макрон, та въпроса ми към нашите управници е: колко американски дипломати ще изгонят в знак на солидарност с парньорите ни от ЕС ??
  • 32 Някои

    8 4 Отговор

    До коментар #29 от "Въпроси":

    от коментиращите очевидно са кьорави, щом не обелват и дума за темата, дупедавството на Льотчика, а повтарят все радевите опорки, че Тиквата е много гаден, ама самият Льотчик е чист като сълза.

    Отговори на въпросите – за зиналия за втори мандат Радев всичко е редно, щом ще го закрепи на трона, и няма такава низост,която да не е способен да извърши.

    Герберастките мумии са сменени от Радевите, които с нищо не са по симпатични.
  • 33 За нула време

    9 5 Отговор

    До коментар #29 от "Въпроси":

    Фигуранта, както го нарича Черепа, надмина по гъзолизие Тиквата.

    Херо не инспектираше при Тиквата всички министерства, както го прави при Масона.

    Коментиран от #38

  • 34 Не бе

    11 1 Отговор

    До коментар #10 от "Ццц":

    Просто Черепа спонсорира Славуца, а той е новият "политически" гуру.... Точно и ясно... За това се е и покрил тоя мишок...
  • 35 А сега селендур

    2 1 Отговор

    До коментар #18 от "После Софиянец":

    Паднал ли пишеш?
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ЛОГИКА

    9 0 Отговор
    по американски :

    България е приятел и съюзник, ама ние ще ви казваме какво да правите и да не правите и само да посмеете да не го направите!

    България е независима държава, но за всеки случай си държим четири военни бази у вас, да ви напомняме кой управлява колонията.

    Ние сеем демокрация по света, ама лошият Путин, рашки и разни там радикалисти се намесват и все се получава, че сеем кръв и пепел.

    Ние държим на върховенството на закона. А законът – това сме ние! Важи за всяка съответна държава, в която ни е стъпил крака.

    Ние сме лоялни съюзници и сме готови да браним с оръжие всеки един чужд политик, на когото сме платили да ни пази интересите.

    Ние сме с най-мощната армия на света, защото в нея обединяваме всички ЛГБТ хора. А те са мощни!

    Нашият президент е най-добрият президент. Напомняме му го всеки ден заедно с името му.

    Да живее САЩ, упс – България, опааа, колонията Бул гари.тан, управлявана от Нейно кр ав ар ско превъзходителство Мустафата!
  • 38 Льотчикът

    10 3 Отговор

    До коментар #33 от "За нула време":

    категорично отне титлата Най -вярното овчарско куче на Америка от Тиквата и Цвъки, и ги измести изпод полата на Херо.

    Мутри,вън!

    Сега са нашите мутри вътре!
  • 39 Чук и Гек

    6 4 Отговор
    Ако Радев бе мъж, Деса щеше да е пεдеρаст!
  • 40 ТЕЧЕ ПРЕВРАТ !

    6 6 Отговор
    АЛИ БАБА – НА ДОНДУКОВ 2,
    ЧЕТИРИДЕСЕТТЕ МУ РАЗБОЙНИКА – НА ДОНДУКОВ 1
    Вече и уличните гълъби разбраха, че това не е никакво временно служебно правителство за организиране и провеждане на свободни и честни избори, а бoлшeвишкa чрeзвичaйнa кoмиcия за налагане на модерен тип деветосептемврийски преврат чрез светкавична и пoгoлoвнa caмoрaзпрaвa пo абсолютно всички етажи и структури на държавната власт. Не избирани нито от народа, нито от парламента, а от един–единствен човек министри–еднодневки пред очите ни вилнeят и дерибействат така, както дори и съвсем редовно правителство с пълен мандат не си е позволявало в най-новата ни история. Просто защото тези навлекли европейски костюми болшевики носят отговорност само и единствено пред назначилия ги президент, а той пък не носи отговорност пред никого. И което е не по-малко важно – цялата тази клика изобщо не смята да сдават властта, както е по закон след няма вече и 40 дни, а да си я връчи отново на себе си, чрез поредното заобикаляне на конституция, парламент, народ и прочее “демократични формалности”.

    Румен Радев е изначално подставен изпълителен пълномощник на алианса между родната ни посткомунистическа олигархия с руската олигархия и чрез посредничеството на съответните тайни служби. Менте–президентът вече открадна и директно си присвои изпълнителната власт, каквато по конституция не му се полага, като сега свръхусилено се подготвя да открадне и да си присвои и предсрочните парламентарни избори, благода

    Коментиран от #44

  • 41 ТЕЧЕ ПРЕВРАТ !

    4 5 Отговор
    АЛИ БАБА – НА ДОНДУКОВ 2,
    ЧЕТИРИДЕСЕТТЕ МУ РАЗБОЙНИКА – НА ДОНДУКОВ 1
    Вече и уличните гълъби разбраха, че това не е никакво временно служебно правителство за организиране и провеждане на свободни и честни избори, а бoлшeвишкa чрeзвичaйнa кoмиcия за налагане на модерен тип деветосептемврийски преврат чрез светкавична и пoгoлoвнa caмoрaзпрaвa пo абсолютно всички етажи и структури на държавната власт. Не избирани нито от народа, нито от парламента, а от един–единствен човек министри–еднодневки пред очите ни вилнeят и дерибействат така, както дори и съвсем редовно правителство с пълен мандат не си е позволявало в най-новата ни история. Просто защото тези навлекли европейски костюми болшевики носят отговорност само и единствено пред назначилия ги президент, а той пък не носи отговорност пред никого. И което е не по-малко важно – цялата тази клика изобщо не смята да сдават властта, както е по закон след няма вече и 40 дни, а да си я връчи отново на себе си, чрез поредното заобикаляне на конституция, парламент, народ и прочее “демократични формалности”.

    Румен Радев е изначално подставен изпълителен пълномощник на алианса между родната ни посткомунистическа олигархия с руската олигархия и чрез посредничеството на съответните тайни служби. Менте–президентът вече открадна и директно си присвои изпълнителната власт, каквато по конституция не му се полага, като сега свръхусилено се подготвя да открадне и да си присвои и предсрочните парламентарни избори, благода
  • 42 Загрижен

    11 1 Отговор
    "По думите на президента, България в момента нямаше да е най-бедната и най-корумпираната страна в Европа, ако медиите са били по-смели и по-навременно са задавали въпроси"
    Хах, аз беден журналист, по-правилно мисирка, не познавам. То те от цялата ситуация са си най-добре.
    Плаща им се за нищоправене. Да не задават въпроси. Все едно някой да го наемат на работа за да не работи.
  • 43 веселяк

    8 4 Отговор
    Институциите и медиите 12 години бяха заети да правят фе*деро*з на Тиквун Великолепний!
  • 44 Цъки

    9 6 Отговор

    До коментар #40 от "ТЕЧЕ ПРЕВРАТ !":

    Когато назначаваха тези, които сега се уволняват беше ли преврат? На мен така ми харесва. Реве ли Бойко, душата ми се радва. Защото такъв нагъл и прост управленец скоро няма да има. Те и за Тато викаха, че е прост, но човекът поне обичаше България. А този токсин краде на поразия...
  • 45 От суверена

    1 6 Отговор
    Сега ББ се чуди къде да си завре главата! Ако беше по-малка щеше да е по-лесно, но тя е доста голяма, твърда и тлъста...?!
  • 46 ДА ПОЧНЕМ

    6 2 Отговор
    ОТ ИНСТИТУЦИЯТА ПРЕЗИДЕНТСТВО...БЪКАНА ОТ РУСКИ РАЗВЕДЧИЦИ........
  • 47 dfu

    3 3 Отговор
    "Ако институциите и медиите бяха по-независими и смели"

    Хаха, смели?! Какво очакваш от управление, на което главният управляващ (тиквата) казва, че като запукали бомби и ракети, пръв щял да офейка?
  • 48 Истината

    2 0 Отговор
    Защо министър спря проекта за тунел под „Петрохан“?!
    Нищо, че назначилият го другар Радев смело се заигра с идеята за Тунел под Петрохан (преди 9 месеца точно, на инициативата „Три морета“ !!!)
    Тогава трябваше да покаже загриженост, а сега явно не му пука вече… Кой знае.
    Хубаво е обаче поредният господин или другар чиновник да не забравя, че и хората от протеста за „Тунел под Петрохан“ и „магистрала до Видин“ са много. Или поне достатъчно.И може да се окажат на пътя, в търсене на своите граждански права!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Дебилчев

    2 0 Отговор
    Къде сме стигнали, къде до тук, комунизъм-реваншизъм, с поглед към рашата
  • 52 Аз Човек

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "Въпрос":

    Нали ИТН Заедно С ДПС Гласуваха за безброй секции в чужбина
  • 53 Аз Човек

    2 1 Отговор
    Тоя Гадев Ти президент ли си или не си ли избран от БКП е какви Лъжи ръси постоянно безобразия разрушаване хаос заплахи диктатура стани да седна е стига вече
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове