Last news in Fakti

12 Юни, 2021 15:51 4 611 81

Стефан Янев: Ако назначените експерти не работят в интерес на хората, ще сменим и тях

  • стефан янев-
  • служебно правителство-
  • назначения

Има съпротива срещу действията на служебното правителство, каза служебният премиер

Стефан Янев: Ако назначените експерти не работят в интерес на хората, ще сменим и тях - 1
Снимка: БГНЕС

Има съпротива срещу действията на служебното правителство, заяви в предаването "Седмицата" на "Дарик" служебният премиер Стефан Янев.

Наясно сме, че тези трудности са резултат от едно системно мислене и правене на политика по един определен начин в един определен период от време- това, което наричаме преход. Разбира се, има хора, които са доволни, има хора, които са недоволни. Според мен, повечето български граждани са недоволни, защото на тази политика от последните години ѝ липсва лице. Ние сега се опитваме да подобрим начина на комуникация. Да подобрим комуникацията между властите и институциите, така че това да бъде в интерес на хората, каза министър-председателят.

Той коментира, че идеята и стремежът на служебното правителство е "да комуникира чрез обществения интерес": "Когато всички институции работят за хората, това е техният смисъл. Вторият аспект на тази комуникацията е по отношение на нашите граждани. Искаме да имаме обратна връзка. Да виждаме и чуваме техния глас".

Държавата трябва да осигурява сигурност, справедливост и възможност на гражданите да благоденстват. Държавата е държава тогава, когато се стреми да осигурява тези три неща, обясни Стефан Янев.

По думите му, служебното правителство е заварило един хаос в много сегменти от изпълнителната власт. Опитваме се по най-добрия начин да оправим това. Но за съжаление възможностите и времето са ни малко, но се надяваме този процес да продължи и в близките години, каза служебният премиер.

За два месеца не можем да променим управлението, посочи той.

Борба с корупцията и ефекта на санкциите по „Магнитски“

Българските граждани са наясно с проблемите в корупцията и проблемите в публичния сектор, заяви Стефан Янев. Ние трябва да защитим нашите фирми от това да попаднат в секционен режим, каза още той и изрази радост от указанията на БНБ.

В действията на БНБ Янев вижда отражение на мотивацията на изпълнителна власт да се вземат мерки. Както решението на МС, така и решението на БНБ, завършва с призив към законодателната власт, тези въпроси да бъдат решени, когато има парламент, да бъдат решени включително на законодателно ниво, обясни Стефан Янев.

На този етап няма риск нито за юридическите лица, нито за банковата система, каза той. Според него обаче, репутацията на страната ни е накърнена заради санкциите.

Едно общество не може да съществува нормално в ситуацията на една пандемична корупционна среда, каза Стефан Янев.

Кадрова политика

Нямам статистика и не я водя, обяви служебният премиер във връзка с кадровите промени в редица институции. "Определящото е професионализмът и отчетността на всички в държавната работа. Работата е в интерес на обществото. Вторият принцип е дали тези хора професионално осъществяват действията си в обществен интерес. Това са критериите. В това отношение са направени вече редица кадрови промени. Ако новоназначените хора не отговарят на тези критерии, ние сме ги назначили, ние ще ги освободим", обясни служебният премиер.

Ние не сме променили 8000 човека администрация, не знам колко са. Не водя статистика. Количеството не е важно, важно е качеството, допълни той.

Машините за гласуване

Срещнахме много бърза реакция на посолството на Великобритания. Самият посланик ни увери, че тяхната държава застава плътно до нашата, за да се осигурят машините на време и да се проведат избори по начина, по който е записано в Избирателния кодекс, каза Стефан Янев.

Има ясно увеличаване на броя на секциите и в Турция, и Великобритания, и САЩ. В този смисъл не виждам облагодетелстване за никого, посочи Янев.

Посещението на Кьовеши

Както санкциите, така и посещението на Кьовеши е един сигнал от нашите съюзници. Те ни дават сигнал, че знаят, но не могат да ни свършат работата, коментира служебният премиер във връзка с посещението на главният прокурор на Европа у нас.

За нас основната задача като общество е да подредим нашата къщичка, ако е необходимо със законодателни промени, добави той.

Трансплантациите в Лозенец

Скандалът е международен, данните са притеснителни, каза Стефан Янев. Сигналите за нередностите в болница "Лозенец" са били подадени на политическото ръководство още през февруари. И това политическо ръководство не само че не е направило нищо, но дори е препотвърдило мандата на тогавашния директор на болницата, обяви премиерът.

Той коментира и дейността на служебния здравен министър д-р Стойчо Кацаров. По думите му, д-р Кацаров има тежката задача да проследи как работи и какви са проблемите в системата на цялото здравеопазване, където трябва да се посочат основните недостатъци.

Всички български граждани трябва да имат достъп до качествено здравеопазване. И аз подкрепям здравния министър в неговите действия в тази посока, заяви Стефан Янев.

Трагедията в Черно море

Трябва да се каже ясно на обществото, че тази трагедия е в резултата на неглижирането на българската армия в продължение на години, каза служебният премиер във връзка с инцидента, при който по време на учение загина български пилот.

Момчетата и момичетата работят с остаряла техника с риск за здравето и живота си. И това се знае отдавна. Тренировъчните часове са под необходимия санитарен минимум. Нещата не са добри и те не са нови, заяви Янев и добави: "Посланието ми е, че трябва да се грижим за армията си".

Черната кутия на самолета все още не е намерена. Издирвателната операция продължава. "Технологично животът на черната кутия в солена вода е около 5 дни. Дълбочината, на която се търси е между 70 и 80 метра. Търси се със специализирана апаратура", обясни Янев.

Отношенията с РС Македония

Търсенето на диалог е най-важното, посочи министър-председателят във връзка с отношенията с РС Македония. По думите му, властите в съседната ни страна все по-добре започват да разбират исканията на България. Досега обаче българските желания не са достатъчно комуникирани, каза Стефан Янев.

България ще я има, когато има почтени хора, които мултиплицират тази почтеност, заяви още служеният премиер.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 89 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    59 12 Отговор
    Трябва да създадем едно силно гражданско общество на площада което да контролира и мачка политиците.Прокуратурата и медиите трябва да контролират политиците ,но са също корумпирани.Само ние оставаме

    Коментиран от #7, #18

  • 2 То и ти си

    20 63 Отговор
    За смяна ама те търпим.

    Коментиран от #16, #79

  • 3 честен ционист

    19 64 Отговор
    Назначените от Козяк министри на финансите, икономиката, външните работи и здравеопазването, работят против интересите на народа си.

    Коментиран от #20, #40

  • 4 Къде са

    24 3 Отговор
    Грифоните и черната кутия, която всъщност е оранжева ?
  • 5 бобошен

    25 4 Отговор
    За ламаринените картуни магнити в България няма. България вече не е магнит за племето и то постоянно се изнизва към европейските държави и Америка. Ще дойде ден ония,дето метат с пластмасовите метли по улиците и си хвърлят децата от терасите,да вземат властта. Тогава ще стане страшно в България.

    Коментиран от #39

  • 6 !!!?

    23 59 Отговор
    Вън генералите от управлението на държавата ! Мястото на генералите е в казармата. Ако бяха много кадърни армията ни нямаше да е в такава разруха !!!?

    Коментиран от #45

  • 7 Бай Курти

    24 7 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Стига ръси мозъци,ами кажи ти каква заплата даваш на служителите си и на колко ги осигуряваш.Даваш ли им премии,могат ли да ползват годишен отпуск.Или и ти си ,като капиталистите.Само ги експлоатираш.

    Коментиран от #9

  • 8 ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ

    26 60 Отговор
    Янев, най-първите трима за незабавна смяна са: Бойко Рашков, Велислав Минеков и Стойчо Кацаров.

    Приятелски съвет : не се бави с уволнението им, че да не оглавиш самият ти този списък !

    Коментиран от #22, #53

  • 9 Последния Софиянец

    18 5 Отговор

    До коментар #7 от "Бай Курти":

    На процент са . Готвачите в момента изкарват по около 150 лв на ден,а сервитьорките с бакшиша повече.

    Коментиран от #13

  • 10 !!!?

    19 48 Отговор
    Президент, Премиер - генерал до генирала - Фигурант до Фигуранта !!!?
  • 11 Бай Курти

    2 22 Отговор
    Алооо софиянеца.Какво стана. Толкова ли ти е трудно да отговориш?
  • 12 Ковида

    50 13 Отговор
    Браво на служебния премиер!Дотук само адмирации

    Коментиран от #34

  • 13 Бай Курти

    4 17 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    На колко ги осигуряваш?На минималната ли?

    Коментиран от #15

  • 14 Пепо

    16 20 Отговор
    И нито дума за Узунов, който седеше редом с теб при срещата с областните управители ,които трябвало да бдят за честността за изборите. Вярно е срамно да коментираш пликовете на Узунов, но още по срамно е да ги подминеш .Не си виновен ,че се насади на пачи яйца, но всеки си носи кръста, имам усещането, че не си лош човек.
  • 15 Последния Софиянец

    7 7 Отговор

    До коментар #13 от "Бай Курти":

    На колкото искат.Някои искат на минимална,а други повече,но и плащат повече от тяхната част.

    Коментиран от #27, #28

  • 16 Нали

    8 4 Отговор

    До коментар #2 от "То и ти си":

    за смяна ама те четем

    Коментиран от #29

  • 17 Иван Грозни

    21 6 Отговор
    Има много заразено/болно/ живо месо/мозъци/ за почистване. Линията е правилна, но темпото е бавно. Законите да се прилагат принципно към всеки/независимо от постове и научни степени и звания/ и както се казва/Стоичков на Дони/всяка жаба да си знае гьола.
  • 18 абе оставате

    10 17 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Оставате със скандалния отец Дионисий, който цъфна на церемония на тамплиерите и с пияната Инджова, която през 2002-ра беше издигната от ДПС за президент. Я изпиши в търсачката на Гугъл ренета инджова представи програмата си пред дпс /в търсачката се пише с малки букви/ Да ви се не види "гражданското" общество!
  • 19 Добре

    27 8 Отговор
    Биеш генерал Янев,тежка ръка имаш продължавай така .. ;)
  • 20 Петър Петров

    1 6 Отговор

    До коментар #3 от "честен ционист":

    Да не чуеш нещо от интервюто на Цанов "Напред и нагоре" с Божков хаха "КОЗЯК" :D Чувства се като онова meme с мечето в дрипи и после в костюм след като изцепи ново лафче :D
  • 21 Апел за дарение -ПП.АТАКА фалира

    13 0 Отговор
    Телефоните на ПП "Атака" са спрени заради неплатени задължения на стойност над 130 000 лв, от които над 64 000 лв. са дължими по договор за предоставяне на електронни съобщителни услуги.

    В изявление от А1 опровергават твърдението на самите атакисти от вчера, че телефоните са им спрени по нареждане на американското посолство. От телекома посочват освен че задълженията на ПП "Атака" са за над 130 000 лв., просточените задължения са от почти две години. "Въпреки желанието и многобройните опити от страна на А1 за намиране на решение, включително подписване на споразумение за разсрочено плащане, ПП "Атака" отказва да заплаща за ползваните услуги, което налага и прекратяването на договорните отношения".

    Коментиран от #24

  • 22 Алооо

    26 8 Отговор

    До коментар #8 от "ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ":

    Измекяр такъв,тук червени няма. Всичките отидоха отдавна в ГЕРБ.

    Коментиран от #52

  • 23 !!!?

    9 17 Отговор
    Хегемонията в управлението на генералите доведе армията и държавата до разруха, оскотяване на обществото и външнополитическа изолация на страната ни. Не случайно САЩ наложиха закона "Магнитски" именно на генералския кабинет !!!?
  • 24 Логично фалираха

    16 1 Отговор

    До коментар #21 от "Апел за дарение -ПП.АТАКА фалира":

    Имаха на изборите 0.47%. За партийна субсидия трябва поне 1%. От Русия видяха че са вече мъртви и в историята и им спряха финансирането. Ориентираха се към партията "Възраждане на отечеството " на подсъдимия за шпионаж Николай Малинов и към движение "Русофили". Партийната телевизия АЛФА ТВ. няма гледаемост и оттам реклами ! Госпожица Анелия Дулева се принуди на гoли фотосесии за да се издържа. Преди фалита на Атака и Алфа бе на договор 5 бона заплата. Вече тази формация е в небитието!

    Коментиран от #25

  • 25 Хумор Сатира и Забава

    20 1 Отговор

    До коментар #24 от "Логично фалираха":

    Гледах телевизия АЛФА! Така не се бях смял от години. През половин час тръбят че "Телефоните на нашата партия Атака и телевизията ни Алфа са изключени по нареждане на Американското посолство. Защото Атака ги разкрива и е трън в очите им". А то се оказва за неплатени сметки които от 2 години не са погасявани. Посолството на САЩ ще нареди на А1 да им спре телефоните хаха. Да спре телефоните на един кръжок който имаше 0.47% на изборите преди 2 месеца а сега всички соц.агенции им дават между 0.01 и 0.02% а миналия ден аналитичната Европейска агенция "Политико" им даде точно 0%. И на подобни Американците които дори вече не знаят че ги има , ще наредят да им спрат телефоните. Сайдера да иска сега пари от бившия си ментор тиквун да си плати сметките за телефоните!
  • 26 Като за

    9 6 Отговор
    начало и проява на искреност към обещанието, накарайте баба Фънда да освободи новоназначения хрантутник на държавна ясла бай Шиле. Чак такива експерти на кьор софрата не са нужни на данъкоплатеца. Нека свободен да продължи жалването си. А машинките за гласуване на смартматик ли са? Че славата им се носи лоша. . .
  • 27 Което означава

    10 4 Отговор

    До коментар #15 от "Последния Софиянец":

    че никакъв работодател не си. Как така "на колкото искат, бе"! Ами, ако получават по 700-800 лева на месец, а поискат максималното осигуряване от 2600 лева как ще ги осигуриш! Ти въобще не си в час, да знаеш!

    Коментиран от #31

  • 28 Бай Курти

    12 0 Отговор

    До коментар #15 от "Последния Софиянец":

    Тогава ,като всичко при теб е цветя и рози ,защо ревеш?Интересно,колко оборот и данък печалба отчиташ на държавата.Без да съм видял документи на 99 процента съм сигурен ,че не внасяш нито лев и водиш двойно счетоводство.

    Коментиран от #30

  • 29 В грешка си

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "Нали":

    Другарю.Аз не управлявам страната.
  • 30 Последния Софиянец

    3 7 Отговор

    До коментар #28 от "Бай Курти":

    Касовия ми апарат е свързан с НАП.Аз не работя в мазе като тебе,а пред всички.

    Коментиран от #32

  • 31 Последния Софиянец

    3 6 Отговор

    До коментар #27 от "Което означава":

    Има си счетоводителка,да се оправят с нея.Нали затова и плащам.Какво си се заял?Аз съм готвач ,а не счетоводител.

    Коментиран от #37, #43

  • 32 Бай Курти

    7 3 Отговор

    До коментар #30 от "Последния Софиянец":

    Не ми каза ,защо ревеш ,като всичко ти е топ?Макар ,че не ти вярвам и на йота.

    Коментиран от #36

  • 33 Ефрейтор

    9 10 Отговор
    И генерал, се става, сред 09.09.1944 година, по един и същ начин! Условието е преданост към идеите на комунизмът, БКП и КПСС! Факт!
  • 34 !!!?

    7 12 Отговор

    До коментар #12 от "Ковида":

    Най-невзрачният премиер - статист !!!?
  • 35 xxxx

    16 5 Отговор
    Продължавайте! Знаем, че никое изчегъртване не минава без съпротива.
  • 36 Последния Софиянец

    9 3 Отговор

    До коментар #32 от "Бай Курти":

    Ревах есента и зимата като ни затвориха.Имах три заведения,сега е едно.Другите две им разпродадох оборудването и ги закрих

    Коментиран от #38

  • 37 Ти си управител,

    5 5 Отговор

    До коментар #31 от "Последния Софиянец":

    Бе наглец, на не си способен да управляваш бизнесът си! Кога си съставил колкорационно табло, като готвач? Задължението да се ръководи една фирма е на управителят! Счетоводителят отговаря за счетоводното направление, според закона! Кръг на нула си, но с претенции!

    Коментиран от #41

  • 38 Бай Курти

    5 4 Отговор

    До коментар #36 от "Последния Софиянец":

    Противоречиш си.Сега пак си на площада .И пак ревеш.
  • 39 111

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "бобошен":

    Това никога няма да се случи, макар на някои много да им се иска.
  • 40 Мукар Мангес

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "честен ционист":

    Не уцели ни веднъж! Министърът на енергетиката единствено не работи за правилната кауза, той е единствената пробойна в служебното правителство - просто се поклони на парите вече - все пак за два месеца едни огромни пари...кой ще му мисли..
  • 41 Коркорационно,

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "Ти си управител,":

    , да се чете калкулационно! Човече, неграмотен си…
  • 42 Всяка заповед е пред последна

    1 0 Отговор
    Българите преди 1944 правят чистка при съюз с нацистка Германия след 1945 правят чистка при съюз със СССР след 1989 правят чистка в банките 1997 се въвежда валутен борд и се започва отначало с масова приватизация 2007 ни приемат в Европейския съюз и 2008 има криза сега 2021 се прави отново чистка нещо като перманентна революция през определен интервал от време
    Щом е мокро значи е чисто щом е боядисано значи е мово
  • 43 Всичките

    7 5 Отговор

    До коментар #31 от "Последния Софиянец":

    Неграмотни пишман бизнесмени искат срещу 150 лева месечно , счетоводителят да им управлява бизнесът?! Счетоводството е дебит и кредит, бе комуне, а не управление на бизнесът ти! Управлението струва няколко хиляди евро!
  • 44 Ха ха ха

    6 9 Отговор
    Поредните оправдания и бръщолевения от ръководителя на военната хунта ....
  • 45 Вън

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "!!!?":

    и съветниците им. Нещо за аферата в "Афера" няма ли да се коментира?
  • 46 Тракиец

    7 5 Отговор
    Ами вие всички сте за смяна.
  • 47 мдда

    8 11 Отговор
    Трябва да се махне Стефан Янев. И Фигурант Фигурантов.

    Коментиран от #48

  • 48 Хехе

    7 5 Отговор

    До коментар #47 от "мдда":

    Мноого те е яд , че разБойко си заминава и няма да има от какво да се храниш, но вече ще трябва и да работиш, брачед далаверите свършиха!
  • 49 РАДИ

    10 5 Отговор
    Има още много за сманя на по ниските нива и в полиция и в администрация, в образованието училищни директори гербаджии и от оядените патриоти са все още като феодали чакат старото статукво да се върне колят и бесат още.
  • 50 Townboy

    9 7 Отговор
    Тия фуражки управляват държавата като батальон. Ние не сме редници и вие не сте ни генерали алоу. Никого не слушат и само дават нареждания. Румбата се издъни много яко с това служебно правителство!
  • 51 Че Мутрите не са ли Хора ?

    2 2 Отговор
    Бялото и черното - Цветове ли са ? Цветове са ! Тогава защо казват на Черно- Белият телевизор , че не е ЦВЕТЕН ? И сега мутрите хора ли са ? Хора са НО НЕ ОТ НАРОДА !
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Ами областния и заместника му

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ":

    в Ловеч стари корумпирани муцуни за къде са ? Имаше надежда,но уви, назначаване корумпета,пенсионери боклуци.
  • 54 Аааааа

    9 3 Отговор
    Извинявайте Вие не бяхте ли назначени да организирате “честни” избори??? А каква стана тя, та уволнения, да рокади, та диалог с гражданите, та политики, та обратна връзка, май май искате да се закотвите във властта ми се струва!!!!

    Коментиран от #55

  • 55 Име

    4 5 Отговор

    До коментар #54 от "Аааааа":

    Далаверите свършиха, търси си работа, барчед! Бойко е история и то от най - мрачните и срамни за България !

    Коментиран от #59, #64

  • 56 ПЕНСИОНЕР

    7 6 Отговор
    МНОГО ЛАЕТЕ ПО ГЕРБ А НЕ ГЛЕДАТЕ ИМПОТЕНТА РАДЕФ ЗАЩОТО ТАКИВА ПРОСТОТИИ МОЖЕ ДА ПРАВИ ЕДИН НЕФЕ.ЛНИК!!

    Коментиран от #60

  • 57 ясно виждам

    3 5 Отговор
    Дезорганизацията в обществото след юмручните прояви на пРезидента е очевидна. Временното правителство вилнее като крадци на череши които не берат в кошница, а чупят клоните.
  • 58 иис

    2 4 Отговор
    Решението е едно. Импийчмънт и съд.
  • 59 Бай Курти

    4 4 Отговор

    До коментар #55 от "Име":

    Не бързай ,другарю.Не слагай тигана преди да си уловил рибата.Че след година да не пишеш ,че фърчилото е история и най черния период.
  • 60 Имее

    4 1 Отговор

    До коментар #56 от "ПЕНСИОНЕР":

    Брачед, те и пенсионерите трябва да си търсите работа! По - добре се пиши вместо ПЕНСИОНЕР пиши се УВОЛНЕН! хахаха герберски буклуци

    Коментиран от #62

  • 61 КВО ПРААТ ПЕНСИОНЕРИТЕ

    5 4 Отговор
    В ПРАВИТЕЛСТВОТО.......РАШКОВ СЪС СЕДЕМТЕ АПАРТАМЕНТА И ЕКОЛОГИЧНИЯ МИНИСТЪР....
  • 62 Комунист

    0 4 Отговор

    До коментар #60 от "Имее":

    Аааа,сакън!!!!Не така братчед. Аз също съм пенсионер и ще гласувам за другарката Нинова.Тя каза,че ще вдигне пенсиите за да не се налага да работим.То ако ми направи пенсията 2000 лева ,защо да работя.
  • 63 пройчо

    3 3 Отговор
    костовисткият доктор стойчо с идиотщините му ще е добро ночало
  • 64 jorj

    7 7 Отговор

    До коментар #55 от "Име":

    Години на ред когато българите се изнасяха на почивки в Гърция, Турция и каде ли, когато доходите растяха постоянно, когато се смени почти целия автопарк на България, когато се купуваха и строяха жилища, магистрали червените нищоправещи мълчаха!!!! Когато захлеби народа тези излезнаха от дупките и почнаха партизанска война за властта, за да могат те да оберат народния и европейския келепир!!!!! За около година насъскаха хората един срещу друг, ГЕРБ СТАНА ВРАГ НА НАРОДА!!! ТОВА ви звучи познато, това НАЙ-ВАЖНИЯ, ВЪРХОВНИЯ РЕФРЕН НА КОМУНИСТИТЕ - ВРАГ НА НАРОДА!!!!!! ТРЯБВАЛО ДА СЕ ИЗЧЕГЪРТА НАПРАВЕНОТО ОТ ГЕРБ, ТОЕСТ ДА СРИЙНАТ БЪЛГАРИЯ!!!! И ЗАПОЧНАХА НЕВИЖДАНО УДАРНО, КАКТО НИКОГА В НОВАТА НИ ИСТОРИЯ!!! СМЕНИХА ЦЕЛИЯ ДЪРЖАВЕН АПАРАТ, ПОГОЛОВНА СЕЧ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ!!!! ГОТВЯТ ИЗБОРИ С МАШИНИ, ТАКИВА ИМА САМО В ДВЕ ТРИ БАНАНОВИ ДЪРЖАВИ!!!! НАЙ-ПРОСТО КАЗАНО ГОТВЯТ БЪЛГАРИЯ ЗА ДРУГИЯ СВЯТ!!!!! НО НАРОДА СИ МЪЛЧИ И ГЛЕДА СЕИРА НА ГЕРБ А НЕРАЗБИРА, ЧЕ ТОВА Е НЕГОВИЯТ СЕИР,НЕРАЗБИРА ЧЕ ЧРЕЗ ПОРТАЛА ЧАЛГАЛИЗАЦИЯТА ОТНОВО СТИГНАХМЕ комунизма.

    Коментиран от #66, #70

  • 65 Истината

    8 5 Отговор
    Янев,стига с това шикалкаване!Черната кутия или не искате да бъде намерена или ако е намерена ще си мълчите.Знаете добре какво ще покаже,но това ще опровергае лъжите които говорите непрекъснато.А вие това не искате.
  • 66 Бай Курти

    5 8 Отговор

    До коментар #64 от "jorj":

    Браво за коментара.Много точно казано.Но всеки народ си заслужава управниците.Червените изроди пак ще ни върнат в начално положение.

    Коментиран от #68

  • 67 Дано се разкарате по-бързо от властта

    4 7 Отговор
    И повече за такива ченгета никога власт!
  • 68 ха ха ха

    4 4 Отговор

    До коментар #66 от "Бай Курти":

    Бай "Кой ша ма изкърти", на теб за локдауна ли ти е мъчно? Може да изкараш много дълго време така, куха лейко, но ние не искаме!

    Коментиран от #73

  • 69 пройчо

    2 2 Отговор
    доктор стойчо , зъбарят илю семерджиев и впиянченият касапин димитър игнатов---са записани със златни букви в историята на Съсипването на З дравеопазватето на България .
  • 70 ЕВАЛА БРАТО

    6 5 Отговор

    До коментар #64 от "jorj":

    МНОГО ТОЧНО КАЗАНО.....БЪЛГАРИТЕ ДА СЕ ОСЪЗНАЯТ И ДА ОТВЕЯТ ДРУГАРИТЕ
  • 71 истината

    4 7 Отговор
    Браво. Точно, ясно, по темата, с академичен изказ, без глупости и простащини. Най-после имаме адекватен и интелигентен премиер. Не като Борисов, който вкара уличния език в политиката.
  • 72 Янев

    7 5 Отговор
    Разкажи за #Узунов и плика?11 юли идва
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 На Узунов

    1 4 Отговор
    е специално спретнат.Герберите цвилят срещу служ.правителство ,защото всеки ден във всички области им показва краденето и от злоба само мислят отмъщение.Толупа с чакалите само с това се занимава.Това е злобата на дефектния политик,който за нищо вече не става и само търси мъст.Самичък се е наврял в блатото и нас ни има за прости маймуни.Объркал си се тарикатино,народа сега ще те вкара в затвора.

    Коментиран от #76

  • 75 Радева

    3 1 Отговор
    Какъв е тоя Муньо дето си играе на премиер!? Какво значи, че махаш експерти и професионалисти и назначваш хора със съмнително минало и експертиза, а пък след това щял си да уволняваш и тях!? Това означава, че ти си тотално некадърен и некомпетентен! Никога нищо добро не е произлизало никъде по света, кагато властта попадне в ръцете на военни малоумници!!!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Комунист

    3 1 Отговор
    Истината е,че ГЕРБ Няма алтернатива. За няма и месец управление на комунягите цените хвръкнаха главоломно.Ако им дадем властта ни чака пак Виденова зима.

    Коментиран от #78

  • 78 гого

    2 1 Отговор

    До коментар #77 от "Комунист":

    Млъкнете най-после,герберасти мръсни!Така ли не можахте да разберете,че за 11год.освен да крадете,друго не направихте!
  • 79 Сигурно

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "То и ти си":

    Сигурно следващото правителство ще намери «България в кома» Там където стъпи военен ботуш трева не никне тези два месеца на народа ще им се стори 30години назад
  • 80 малкия

    0 0 Отговор
    Ц@рвучетата са се взели на сериозно и май се готвят да векуват.
  • 81 Наблюдател

    1 0 Отговор
    Янев, а министърът на басейните другаря Рашков кога? Какво чакате? Потънал в корупция и щял да гони корумпираните. Е, как ще стане тая работа? Само дворецът с басейна достатъчен. Без да броим останалото. Цецо-асансьора бледнее пред този играч на прехода.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове