Last news in Fakti

19 Юни, 2021 05:45 4 466 76

Русия се смее: "Успешна борба с руски шпиони" съществува само в болните ви фантазии

  • руско посолство-
  • шпиони-
  • разузнаване-
  • кремъл

От посолството отговориха на изявлението на освободения председател на ДАР Атанас Атанасов, че уволнението му се дължи на "дългата ръка на Кремъл"

 Русия се смее: "Успешна борба с руски шпиони" съществува само в болните ви фантазии - 1
Снимка: БГНЕС

Посолството на Русия у нас излезе с коментар по твърдението на отстранения председател на Държавната агенция "Разузнаване" Атанас Атанасов, че уволнението му е свързано с "дългата ръка на Кремъл". Атанасов посочи, че е работил 27 години в името на България, а неговото отстраняване е свързано с успешната реализация срещу руски шпиони у нас.

Ето какво пише представителството на Русия у нас:

"За пореден път ставаме свидетели на забавно поведение на загубили постове си български длъжностни лица, които обясняват своите оставки с нищо друго освен коварни интриги на "дългата ръка на Кремъл".

Уважаеми господа, за какви ги мислете гражданите на България ако смятате, че в тези плоски клишета някой все още би могъл да повярва? Ако сте склонни да обвинявате в несполуките си руски спецслужби, удивително е как с толкова несериозен и непрофесионален подход изобщо успяхте да работите в такива важни за държава ведомства.

Що се отнася до вашата уж "успешна борба с руски шпиони", която съществува само в болните ви фантазии и безсъдържателни изявления в медии и се свежда към изгонване на дипломати от София и Москва, тук по-скоро става дума за героическата борба срещу здрав смисъл, в която еднозначно печелите.

Напомняме, че Русия е отговорен, равноправен и конструктивен партньор, който не се занимава с груба намеса във вътрешните работи и с прокарване на своите интереси с помощ на съмнителни санкции. Стигаме до извода, че някои просто нямат смелост да признаят, че всички тези антируски нелепици не принасят на България нищо добро".


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 89 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жива да ни бях

    45 112 Отговор
    Раша съвсем за шарани ни вземат: "Нaпoмнямe, чe Руcия e oтгoвoрeн, рaвнoпрaвeн и кoнcтруктивeн пaртньoр, кoйтo нe ce зaнимaвa c грубa нaмeca във вътрeшнитe рaбoти и c прoкaрвaнe нa cвoитe интeрecи".

    Коментиран от #4, #13, #14

  • 2 ЛилиПутин

    30 68 Отговор
    БГ е рай за руснаци те

    Коментиран от #8, #12

  • 3 Рошко

    139 31 Отговор
    Така ще е като си имаме за губернатор хиро мустафа, ще горим европейски боклуци, ще субсидираме краварските тецове, с по 700 мил годишно, ше ни вземат златото, ще ни бутилират водата, ще гоним руски дипломати, и после чакайте руски туристи, дрън дрън че пляс

    Коментиран от #57

  • 4 TO220

    64 8 Отговор

    До коментар #1 от "Жива да ни бях":

    "........ тук по-скоро става дума за героическата борба срещу здрав смисъл, в която еднозначно печелите"
  • 5 rusnak

    113 30 Отговор
    Жената спести, ЖАЛКИ СТЕ! Една черна кутия в черна локва не можете да намерите..

    Коментиран от #25, #30

  • 6 И вие Руснаците се Смее те и Българите

    83 12 Отговор
    Се смеем!!! Цялата история е Смешна, та даже ЖАЛКА!!! СМЕХЪТ. Е ЗДРАВЕ ГОСПОЖО, ТАКА КАЗВА НАШИЯ НАРОД!!!
  • 7 Спас шпионина

    42 18 Отговор
    А мен ме уволниха, защото поканих Екатерина Захарова да дойде на гости в топ секретния родопски курорт "Свети врач". Поне оцелях!
  • 8 Рашавия

    27 54 Отговор

    До коментар #2 от "ЛилиПутин":

    Повечето руски "туристи" си тръгват от "нашето" море с повече пари, отколкото са дошли.

    Коментиран от #27, #60

  • 9 324

    75 18 Отговор
    Ама, ние отдавна сме за смях! Кой се интересува от държава, която 32 госини е със свалени гащи и на изток и на запад? Като имат предвид какви председатели на военни агенции имаме едва ли натовци смееят да кажат някоя тайна. Всички се назначават с конкурс по некадърност. Между другото имаше един Петко шеф на Данс ако не се лъжа от отпреди 4,5 години, който избяга в Гърция и се кри няколко дни, че чак с хеликоптер ги издирва ха, за което пак платихме ние. И никакво обяснение от кого и защо е избягал. Ех така изтичат парите плюс кражбите.

    Коментиран от #34

  • 10 rusnak

    46 19 Отговор
    Дали Българите знаят, че черната кутия трябва да отиде в производителя на самолета..?

    Коментиран от #28

  • 11 Спас шпионина

    25 17 Отговор
    Черната кутия изчезна, защото Русата Златка запраши нанякъде с Черната Златка и сега се намира в бараката за инструменти на Оксана подводничарката.
  • 12 Хахаха

    9 7 Отговор

    До коментар #2 от "ЛилиПутин":

    Да, така е. Заради климата и безгрижието тук.
  • 13 виждаме

    47 19 Отговор

    До коментар #1 от "Жива да ни бях":

    От 5 часа си почнал борбата с руските шпиони. Сън не ти лови.

    Коментиран от #31

  • 14 Чичо

    42 17 Отговор

    До коментар #1 от "Жива да ни бях":

    То е смешна самата формулировка. На нивото на което са нашите тайни, военни и не военни, тя Русия може да ги види от космоса по всяко време и пак от там може да си барне всеки телефонен разговор дето о трябва
  • 15 Пламен

    32 36 Отговор
    Лъжата е официална руска политика.
  • 16 Го4о

    28 38 Отговор
    А при вас руснаците вместо мозък имате новичок в главите!
  • 17 Нагли

    28 41 Отговор
    Тези ушанки никога не са виновни На калъп да ги хванеш ще те изкарат че друго си видял
  • 18 Какво разузнаване

    44 17 Отговор
    27години слугува на американците и като го изритват са му виновни руснаците. С такива хора, такова разузнаване - слагачещо и не работещо, но засмукващо огромни финансови средства.
  • 19 Без Негри в БГ

    41 20 Отговор
    Предателите на България един по един се изритват от властта.

    Кажете ми какво лошо прави Русия на България?
  • 20 Тошко

    27 36 Отговор
    В България, Русия и СССР са внедрили следните лица на висши постове: Георги Димитров, Васил Коларов, Вълко Червенков, Трайчо Костов, Антон Югов, Тодор Живков, Андрей Луканов, Румен Радев!!!!! Все отбор продажници!!!!
  • 21 Сесесере

    19 38 Отговор
    България бъка от шпиони и продажни русофили , вън от родината! Нека не забравят, че сме член на НАТО и ЕС и приятел на САЩ !

    Коментиран от #23, #24

  • 22 big

    28 14 Отговор
    Колкото и жалко да е, но сме си за подигравки! Пак е добре, че този "разузнавач" не обвинява руснаците за използвано върху него оръжие, за което американците ги обвиняват - главоболие, отпадналост, изглупяване и т.н.
  • 23 big

    19 13 Отговор

    До коментар #21 от "Сесесере":

    Ти си куку? Ние не сме приятели, а наведени! Те не са ни приятели, а зад нас!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Българин

    19 23 Отговор

    До коментар #5 от "rusnak":

    Вие щото си извадихте сами самогръмнатата подводница. За която отричахте до откат. Жалко е да държиш площа на половината планета а една качествена батерия за фенерче да не можеш да направиш. За много народи болтите ви амбиции и имперско мислене са най големия душманин.
  • 26 Нане

    15 15 Отговор
    те сценариите за фантазиите ги пишат в едно посолство на козите
  • 27 Ушанка на самогон

    18 18 Отговор

    До коментар #8 от "Рашавия":

    Вчера гледахме и се смяхме на един мужик дето беше тръгнал да се пазари за по ниска цена в Мастерхаус Равда. Целия беше облечен точно за 15лв. Избиха жабите и изловиха рибата по околните канали гладните браточки. Иначе дошли от велика държава...
  • 28 Соли за баня с пироги

    19 21 Отговор

    До коментар #10 от "rusnak":

    Малко по малко военната руснашка техника ще бъде сменена. Както изчезнаха скапаните руски телевизори автомобили и тн. Нищо хубаво не идва от империята на злото. А руснашката мечка става все по мършава и гладна. Отново ще се учите да ядете трева.

    Коментиран от #35

  • 29 Стига бе

    19 14 Отговор
    Да е само България която ви хваща шпиони добре ама то половин Европа реве от вас.А и нали в един цирк сме играли вии сте ни учили знаем си номерата до болка.Така че не на нас с тия оправдания.
  • 30 Димитър

    16 16 Отговор

    До коментар #5 от "rusnak":

    Браво бе..много си отворен като краката на руско момиче във филм за възрастни с много негри около нея. Не ни трябва нищо от вас. Гледайте си калната кочинка с впиянчен народ и загниваща икономика. В София никога никой не е продавал фасове в буркани. А във Велика Москва това го видях през 1992 година. Още ли си държите ушанките като се качвате в метрото?

    Коментиран от #40

  • 31 Жива да ни бях

    17 9 Отговор

    До коментар #13 от "виждаме":

    Да ма, най смешното било как Русия "не прокарвала своите интереси". Няма Такава Държава! Ако вярваш в нещо такова, значи мозъкът ти е зацепил на ниво първобитни хора които вярват в богът на Вятъра.
  • 32 БРАТСКИ ШПИОНИ

    16 13 Отговор
    ТАЯ ЖЕНА МОЖЕ ДА СИ ГОВОРИ КВОТ СИ ИСКА......ГАДНО Е ДА ИМ ИЗЛОВИШ ШПИОНИТЕ.....ТРУДНО СЕ ПОНАСЯ
  • 33 БРАТСКИ ШПИОНИ

    15 15 Отговор
    НЕ РАЗБРА ЛИ ДРУГАРКАТА, ЧЕ ОТДАВНА НЕ СМЕ РУСКА ГУБЕРНИЯ.........
  • 34 Хахаха

    1 5 Отговор

    До коментар #9 от "324":

    😆😆😆😆
  • 35 Мисли с тази куфалница бе!

    13 13 Отговор

    До коментар #28 от "Соли за баня с пироги":

    Трябва и калашниците да сменим в българската армия също и менчетата и канчетата лъжиците и всичко,обаче трябва и цялото производство на оръжия по руски лицензи да го спрем ще чакаме да ни дадат лиценз американците и да правим техни образци и продаваме тяхно оръжие а те да стоят гладни,как ти се струва дъл ще стане това
  • 36 Ван дер Любе

    14 14 Отговор
    Ааааах, колко сте прооости соросоидите... вижте мизерната си, ограбена и разнебитена държавица, докарана до това дередже от крадливите ви политици, кланящи се на ФАЩ. КОЛКОТО И ДА СЕ МЪЧИТЕ, НИКОГА НЯМА ДА ПРЕВЪРНЕТЕ БЪЛГАРИТЕ В РУСОФОБИ-ПОЛЯЦИ!!! БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ВИНАГИ ЩЕ ОБИЧА И ЩЕ БЪДЕ БЛАГОДАРЕН НА ВЕЛИКА РУСИЯ!!!!! Хайде са, бегом на Козяк, да си получите хонорарчетата, майцепродавци!!!

    Коментиран от #44

  • 37 ИВАН

    10 7 Отговор
    Тая, от коментар 1 мрази руснаците, защото рускините са много красиви и им завижда
  • 38 !!!?

    16 11 Отговор
    И България се смее на смешния плач на Кремъл за изгонените шпиони !!!?
  • 39 Мнение

    12 15 Отговор
    Всички боклуци ВЪН от властта. Всички които са некадърни които слугуват на САЩ като ги изгонят започват да пищят "Русия била виновна". На Това дежурно оправдание никой нормален човек не вярва. Това е все едно българският народ да се страхува ако ни нападне Русия. Ами обикновените хора ще посрещнат руските войници с хляб и сол. А предателите които работят за САЩ се страхуват защото няма да са на власт и ще трябва да бягат от България защото за тях ще има народен съд.
  • 40 324

    6 9 Отговор

    До коментар #30 от "Димитър":

    А много "софиянци" прескачат трамвайните линии да не ги хване ток., особено откакто не трябва да си с мокри обувки по време на дъжд и да не стъпваш на шахти, че ток бие и убива.

    Коментиран от #48

  • 41 Гост

    9 12 Отговор
    България се излага до безкрай пред света с неподготвените си кадри, и вече по глупост и некадърност, а не само по корумпираност, може да заеме челно място.

    Коментиран от #66

  • 42 Дебилчев

    14 6 Отговор
    Как се смее, усмивката е изкривена гротеска

    Коментиран от #62

  • 43 Бесен Язовец

    7 12 Отговор
    руснаците ви се смеят защото се бг клолни краве слуги
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 На тази

    14 5 Отговор
    само като и видиш руската зурла и веднага ти става ясно за какъв съветцки дълбок лъжец става въпрос. Маша на джуджуфила питкин. Отвратителен народ.
  • 46 Биби Кинг

    10 3 Отговор
    Митрофанова има право на лично мнение шо Бойковина не е федерелациа ка Ромсиа ,ма секи пат кога видиме Пембен се сештаме за РасПутин деа, шо така?
  • 47 Симо

    5 10 Отговор
    НЕ СЕ КОСЕТЕ , НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ОБРЕЧЕНИ . ВСИЧКИ ИГРАЯТ ПО ЧУЖДА СВИРКА .
  • 48 Но да ги

    11 5 Отговор

    До коментар #40 от "324":

    На опашка по трима души за шише водка няма как да стане. В Раша винаги е имало и човекоядци. Много ги е страх от глада. Те и затова пълнят с шпиони цял свят. Сами нищо не могат да произведът. Само знаят да дупчат земята и да продават. С новите технологии тази изкуствена държава ще съществува максимум още десет години.

    Коментиран от #49, #50

  • 49 Но да те

    4 12 Отговор

    До коментар #48 от "Но да ги":

    Много си елементарен! Не може с два брътвежа да омаскариш Велика страна като Русия!
  • 50 324

    2 11 Отговор

    До коментар #48 от "Но да ги":

    Ти гледай в САЩ и Албиона какви човекоядци има ще се уплашиш. Колкото до икономиката Русия не изнася "демокрсция" там където има природни ресурси за крадене.
  • 51 Иван

    9 3 Отговор
    Права си госпожа, затова отиди да се прегледаш. Може да имаш болна фантазия
  • 52 Павел Пенев

    2 10 Отговор
    Всички наши тайни отдавна са в САЩ и Турция, а от ДАНС не смеят да вземат на разработка и най келявия турчин, защото веднага това ще се докладва на Доган и оперативния работник и неговия началник ще бъдат изгонени. За това американски и турски шпиони у нас няма.
  • 53 Гого

    11 1 Отговор
    Нагла, по нагла, много нагла, Митрофанова!
  • 54 Tapak

    11 1 Отговор
    героическата борба срещу здрав смисъл, в която еднозначно печелите. Stoto nqma takova neshto v sferata.
  • 55 ЛЛЛ

    0 3 Отговор
    Как можа народа за 30 г да изпростее толкова. За 500 г под турско не успяхме.

    Коментиран от #67

  • 56 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 0 Отговор
    На мен, Митроифанова на снимката, ми прилича на македонска сръбкиня на която са оспорили "иденцитета"...
  • 57 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Рошко":

    OТГOВOР: Русия активира своите "спящи клетки". Министър председател на БЪЛГАРИЯ в периода 1950-1956 г. е полковник от НКВД с псевдоним Спартак. Става въпрос за сатрапа - вълко червенков. За бай тошо не знам, но тези преди него, комунистически министър председатели, до един са офицери от Лубянка...СМЕЯТ НИ СЕ, ЗАЩОТО цялата ни държавна структура е окупирана от руските \"спящи клетки\", единствено ген. Б. Борисов успя да пробие ограниченията с хитрост, защото го подцениха интелектуално него, а и БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД е умен и мъдър. Освен това, честно казано имахме невероятен шанс с Горбачов и Елцин, а може би и Господ е Българин, че хватката се охлаби и бързо България пое глътка въздух.... Дa-a-a, интeркoнeктoрнaтa гaзoвa връзкa c Гърция e фaктoр, a нe caмo журнaлиcтичecкa нoвинa!!! Сделката за F-16 беше наистина повратен и решителен момент за България ! Сега вече комунягите и русофилите ще започнат да усещат че България е завинаги част от ЕС и НАТО и основния враг е Русия ! Тежки времена идват за руските подлоги в България

    Коментиран от #58

  • 58 ТОНЧО

    0 11 Отговор

    До коментар #57 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Това вече си го публикувал, знам го наизуст. Давай нататък!

    Коментиран от #61

  • 59 фАНТОМасс

    0 10 Отговор
    Явно трябва да се пънем на КАЩ и да ругаем Русия. Преди 40-50 години правехме обратното. Трагично е да си като платена проститутса , слугиня , храненик.
  • 60 Имаш пред вид

    11 0 Отговор

    До коментар #8 от "Рашавия":

    повечето туристки, нъл тъй? Те нявсякъде тъй, па и с повече болести си тръгват, отколкото са дошли. Передавая, така е!
  • 61 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 0 Отговор

    До коментар #58 от "ТОНЧО":

    Докато МОЧА се пъчи на сред София няма да се оправим! Разбира се...един паметник сам по себе си не може да е виновен за нищо, но е показател за реалното положение с властта в държавата ни...

    Коментиран от #63

  • 62 pycnyTKuH

    11 0 Отговор

    До коментар #42 от "Дебилчев":

    Те кагебист-милиционерите 4-то поколение така си се смеят. Над 100 години отрицателна селекция е това, считано от сифилитик-пэдэраЦЪТ в.и.- улянов-бланк, по-известен с каторжния си ник "ленин".
  • 63 ТОНЧО

    0 8 Отговор

    До коментар #61 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Аз, като възпитан човек имам правилно отношение към културно-историческите паметници. Те ни напомнят за поуките от историята. И въпреки това, че днес ние имаме някакви разминавания във възгледите, трябва да мислим за бъдещето, поглеждайки от време на време и в миналото! И разбира се, да не забравяме, че живота е това, което се случва, докато мислим за бъдещето!

    Коментиран от #64

  • 64 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 0 Отговор

    До коментар #63 от "ТОНЧО":

    Съществуването на паметниците на Съветската Армия в България е подигравка не толкова с българския народ, а със съвестта на човечеството. Тези паметници са израз на безскуполността и арогантността на един обществен ред, за който нищо човешко не беше свято. Паметник не се издига просто така. Гавра е съществуването на тези конюктурни паметници, служещи единствено за поднасяне на венци от номенклатурни банди, които забиха народите си в такова блато, че на нормалния свят му е бедна фантазията да си го представи.
    Тези паметници ежедневно фалшифицират историята на България в периода на Втората световна война. Забравя се достойната политика на една малка и разорена от войни държава, която не изпрати синовете си да се бият срещу внуците на нейните освободители, въпреки натиска и реалната ситуация. Забравя се от света, достойната и умела политика на един цар, който запази поданниците си, включително и тези от ЕВРЕЙСКО ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ, и за което, нека го кажем най-сетне, заплати с живота си. Една страна която се държа по-достойно, от неутрална Швейцария, според новите банкови разкрития. Забравя се и защото някой трябва да ни се извини и да даде обяснение за варварските бомбардировки над градовете на България, която не води бойни действия по фронтовете.
    ДОРИ САМОТО НАИМЕНОВАНИЕ Паметник на Съветската армия е фалшиво, тъй като Съветска армия, като название на въоръжените сили на Съветския съюз, е от 1946 г. , след Втората световна война. До 1946 г. носи названието Р

    Коментиран от #71

  • 65 ммм

    11 1 Отговор
    Таварищ Митрафонова поздравляет г-н Румен Решетников Радев.
  • 66 Весо

    0 5 Отговор

    До коментар #41 от "Гост":

    Важното е че се мислят за по-умни от другите и могат да ги надхитрят а не си задават прости въпроси като например защо не се возят в български коли,защо сами не строим АЕЦ-и,защо си дадохме рудника за злато а не го копаем сами,защо златните ни запаси са в Лондон,защо купуваме чужда козметика а не българска,защо няма български телефони и прочее,защо защо защо?ЗАЩОТО СА ПРОСТИ
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Всичко е било

    0 9 Отговор

    До коментар #67 от "Всичко е било":

    Думата е само една : ОТ-ПА-ДЪ-ЦИ или по известна като боклуци ! Само един отпадък,боклук би желал да направи от децата си отпадък,утайка ,измет,боклук слуги да убият у тях всички ценности които НРБ е изграждала с десетилетия в обществото за да бъде държавата силна непоклатима с устойчиво население с възвишености свободни независими и прочее

    Коментиран от #69

  • 69 Всичко е било

    0 7 Отговор

    До коментар #68 от "Всичко е било":

    Аз например се ожених веднага след казармата,вие знаете ли каква посещаемост имаше в библиотеката на поделението в което служех,а библиотеката в града ни беше ПЪЛНА с хора.Нямаше свободни места и стояхме на прозорците с книгите и учебниците отвътрешната страна също( имаше первази) и прочее...

    Коментиран от #70

  • 70 Всичко е било

    0 7 Отговор

    До коментар #69 от "Всичко е било":

    Просто не можете да разберете какво се случи.Вие знаете ли как се пазеше границата с Турция.Не ислямист а ЛИСТНА ВЪШКА не можеше да мине по листата на дърветата!Пада човек на улицата ВЕДНАГА се събират поне 15 човека да му помогнат ,други хукват по магазините да се обадят от там на линейката и прочее а сегашните минават заминават все едно клон от дърво е паднал а не човек
  • 71 ТОНЧО

    1 8 Отговор

    До коментар #64 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    МОЧА - Монумент на освободителната Червена армия. В Европа има над 4000 мемориала, посветени на историческата битка на съветската армия срещу фашизма. В тях са погребани над 2,5 млн. съветски воини, участвали в разгрома на хитлеристка Германия. Най-много паметници и гробове на войници от Червената армия има в Унгария - 940, в Полша - 560, в Чехия и Словакия - около 60.На 300 метра от Райхстага и от Бранденбургската врата от десетилетия се издига 20-метров паметник. Гранитни стъпала, заобиколени от два танка Т-34 и две тежки гаубици, водят към аркообразна колонада. В средата на пиедестал се възправя 6-метров съветски войник с надянат щик на пушката. Добре е, че сме спасили евреите в България и че не сме водили военни действия на страната на пакта и срещу СССР. Но въпреки поуките от ПСВ, пак сме били с хитлеристка Германия. И след като сме стъпили в киреча, сме се мъчили да излезем чисти. Действията ни са били като хлъзгава риба, която се мъчи да се отскубне и да запази неутралитет, но накрая изяждаме калайчето, защото сме в съюз с Германия. На всичкото отгоре ни принуждават да обявим война на Англия и на Америка. Точно заради последните две, не ни признават за съвоюващи със съюзническите държави през втората фаза на войната. И благодарение точно на СССР не са ни наложени тежки репарации и сме запазили голяма част от западната и южната ни територия, които в противен случай щяха да бъдат дадени на Югославия и на Гърция.

    Коментиран от #72

  • 72 ТОНЧО

    1 9 Отговор

    До коментар #71 от "ТОНЧО":

    И сега се държим точно по същия начин, както през периода преди ВСВ. Но сега САЩ играят ролята на Германия. И сега пак сме в киреча и се мъчим да запазим неутралитет, но постепенно ни надяват хомота на предстояща война с Русия. Неутралитет ще пазим само до момента, в който драснат клечката. След това не се знае как ще постъпим. Дори да се откажем, няма да ни приемат обратно в Русия. Ще изпаднем в положение, в което всички империи ще са ни врагове. Но Трета световна война без ядрени оръжия няма как да стане. Всичко е относително. В космоса няма неподвижна точка, която да приемем за репер. Приемането на даден обект за неподвижен е относително.

    Коментиран от #73

  • 73 ТОНЧО

    1 8 Отговор

    До коментар #72 от "ТОНЧО":

    Едно цяло поколение се роди, израсна и остаря в мир в България. Все още има и българи, които помнят войната. Младото поколение не знае нищо за тази война, защото даже и не учат за нея. Като си заровим главите в пясъка, не значи че сме в безопасност. НАТО е създаден с идеята да противостои на Варшавския договор. След като Варшавския договор се разпадна, каква е ролята на НАТО? Инструмент на САЩ за водене на войни!
  • 74 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 1 Отговор
    Ех, Тончо Тончо.........Една от грешките на прехода от „социализЪМЪТ” е , че не се организираха заведения за превъзпитание на комунисти. Затова още дълго ще четемЕ и слушаме идиотщините Ви.

    Коментиран от #75

  • 75 ТОНЧО

    1 6 Отговор

    До коментар #74 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Заведенията обаче за бояджийски услуги просперираха - виж само колко много бивши комунисти се пребоядисаха в мръсно синьо. Това е защото червения цвят прозира под синия!
  • 76 изрий орките

    7 0 Отговор
    персона нон грата незабавно за "пасоля" на кагебейския путюстан, дето ме учи как да живея у дома си!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове