Last news in Fakti

20 Юни, 2021 14:08 2 168 43

Нинова във Варна: Безплатни детски градини и ясли за младите семейства

  • корнелия нинова-
  • варна-
  • детски градини

България се топи всеки ден, демографската катастрофа е факт и децатата са наш абсолютен приоритет, каза тя

Нинова във Варна: Безплатни детски градини и ясли за младите семейства - 1
Снимки: БСП

Лидерът на БСП Корнелия Нинова представи кандидатската листа на „БСП за България“ във Варна. На концерт в Морската градина тя се обърна към младите хора и семейства от областта:

„Мили млади хора, да знаете, че за вас ще има необлагаем минимум от 500 лева за всяко дете, ако родителите работят и в последните две години са се осигурявали. Ще имате за децата си безплатни лекарства до 14 години, безплатни учебници, безплатни детски градини и ясли“.

„Майчинството ви през втората година ще бъде равно на минималната работна заплата и ще получите от държавата помощ от 6 500 лева за всяко новородено дете, ако сте работили и сте се осигурявали“, добави Нинова.

„България се топи всеки ден. Демографската катастрофа е по-видима. Младите хора и децата са наш абсолютен приоритет“, завърши лидерът на левицата.

Нинова във Варна: Безплатни детски градини и ясли за младите семейства


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Счупи тъпомера

    34 11 Отговор
    Вярваме, вярваме и помним. :) За тея пък никога не съм гласувал, няма и да гласувам. Бесеперастите, герберастите, депсерастите и шкембетата са извънполезрението ми.
  • 2 Townboy

    19 29 Отговор
    Видяхме служебното правителство на другарката Нинова каква я върши. Същите дребнави злобни и отмъстителни човечета като нея. Начело с топ пилота дето мълча като п* за инцидента с колегата му. Ако беше Боко на власт в този момент "медиите" щяха да го рзпнат.
  • 3 И реки

    36 7 Отговор
    от мед и масло ще потекат !

    Коментиран от #31

  • 4 1618

    21 6 Отговор
    Лявaтa пoлитикa нe бeшe лявa при Cтaнишeв!Oт тoгaвa нaрoдa ce рaзoчaрoвa и вeчe cвaли дoвeриeтo oт БCП!Бeзпринципни кoaлиции зa влacт нa вcякa цeнa cъщo нe ca дoбрa идeя!Aкo питaтe Cтaнишeв тoй пръв щe ce кoaлирa c ГEРБ,a в пaртиятa ви имa и други,кoитo миcлят кaтo нeго!Вие БСП въведохте плоския данък,който удря по ниските доходи и облагодетелства богатите с високи заплати!Не излязохте от Парламента когато хората в България и чужбина стачкуваха!Вие сте въжеиграчи,които мислят единствено и само като ГЕРБ за политическото си оцеляване на всяка цена!
  • 5 русенец

    26 10 Отговор
    А като победите жените ще станат общи и достъпни, нали? Не знам за другите, ама мен ми е обидно да я слушам. Явно ме смята за ....
  • 6 Чии деца ма?

    24 6 Отговор
    Вашите дето учат в чужбина, или на индианците дето им гласувахте помощите? А сега напълнете яслите с потомците на Гойко Митич, и ще си ги вземем нашите у дома да ги гледат баба и дядо!
  • 7 по полека

    22 6 Отговор
    Преди избори "щедрост" на думи струи от всякъде. А няма ли за всяко дете и по една гувернантка да има?
  • 8 Чочо

    27 8 Отговор
    Всичко да е безплатно и на всеки апартамент в Манхатън като на синът й
  • 9 За промяната

    9 18 Отговор
    Браво Нинова!
    Нека има за хората, които не са във властта!
    За последните 10 години - калинки във властта и всички блага само за тях и пожарникаря - мутра!
  • 10 Антитрол

    14 3 Отговор
    За останалото добре но от "безплатни детски градини и ясли" ще се възползват единствено само братчедите - да ползваш данъчни облечения е най-добре. Първо за да ги ползваш трябва да работиш и второ трябва да е обвързано с това че децата ти са съответно на градина или в училище.

    Иначе само толерирате циганките да раждат по на 14 години и да дават децата си в домове.

    Но всичко това е предизборна пропаганда - най важното е икономиката и доходите - до като сме последни по доходи ще продължаваме да намаляваме а вие нищо не казвате в тази посока.
  • 11 Еми ако

    12 4 Отговор
    Нинова ги плаща може.Тя да вземе да си плати тока за Позитано първо, че незнам ЧЕС къде блеят и още не са и го спрели
  • 12 Павел Пенев

    11 6 Отговор
    Нинова има предвид циганските семейства, те са най–млади по 12,13 годишна възраст, за българите това може би не се отнася.
  • 13 Миризлив пор

    6 5 Отговор
    То хубаво се обещава кога нямаш изгледи да спечелиш изборите. Кога беше Станишев какви ни бяха доходите? Кога Жан Виденов беше премиер колко ни бяха доходите? Защо тогава не направиха безплатни детските градини?
  • 14 KSH

    6 4 Отговор
    Тази жена дали сама вярва на това,което говори:? 45 години все обещания за светлия социализъм и комунизъм,които ни очаква в необозримото бъдеще на хоризонта! До колкото знам, никой не е достигнал до там, но има едни хора които си мислят,че земята е плоска и се надяват да стигнат до хоризонта! Желая им да продължават да вярват!:)
  • 15 Софиянец

    14 3 Отговор
    Нищо безплатно няма на тоя свят!Парите ще са от нас,от нашите данъци!Пък дали искаме никой не пита
  • 16 Гришата

    11 4 Отговор
    безплатни детски градини и ясли значи учителките и лелките ще работят без заплати ,безплатни лекарства ,значи производителите на хапчета ще работят без заплати ,безплатни учебници ЗНАЧИ КНИЖАРИТЕ ЩЕ РАБОТЯТ БЕЗ ЗАПЛАТИ а депутатите от бсп-то ще гушкат милиони кинти ,без пари разбира се . Ей ,стига с този долен популизъм и лъжи та без икономика нищо не е безплатно
  • 17 One

    7 4 Отговор
    Събрала до ФК-то около 200-300 човека Червената жрица и се пеняви колко обичала хората и работила за тяхното добро...сякаш се води конкурс за партиите "Кой е зле, по-зле, най-зле"
  • 18 Хухуху

    6 4 Отговор
    НИЕ. БСП ДРСТЕ СМЕ ЗА ДРУГАРЯ ГОЦАНОВ ,САМО ТОЙ НЕ КРАДЕ ВЪВ ВАРНА
  • 19 ГЕРБ=БСП=ДПС

    10 6 Отговор
    Стига с този популизам.

    Аз пък искам магазините, аптеките, бензиностанциите ... да станат безплатни за всички, които имат български паспорт. Даже и за тези с двойното гражданство, като имащите български и турски паспорти. Така де, нали са гласоподаватели на ДПС-то, които са коалиционните партньори в управлението на БСП, ГЕРБ и НДСВ. Безплатен обяд няма. Като Нинова е казала А, да каже и Б. Откъде ще дойдат парите за плащането на безплатните детски градини? У нас парите(природния газ или нефта), не "извират" от земята както е в Русия, САЩ, Саудитска Арабия, Норвегия, Великобритания... Парите ще идват от данъците, които ще плащат същите тези родителите, съседите им, колегите им... Заради този комунисто-бесепарки популизъм, българите сме най-бедни в Европа. Никой у нас няма да иска да работи, когато всичко наоколо стане безплатно. Или когато държавата ти взима чрез 10% данък, 30% осигуровки, 20% ДДС, акцизи ... много голяма част от това, което си изработил. И го раздава "безплатно" на други, най-често хитреци мамещи системата/държавата/. Например хитреци членове на ТЕЛК комисии, освен тлъсти заплати от по няколко хиляди месечно получават допълнително инвалидни пенсии. Защото имат ТЕЛК решение. Според мен трябва да има ограничение и хора с общи годишни доходи включая пенсии от над 10 000 лева годишно изключая инвалидната пенсия. Да нямат право на инвалидни добавк и пенсии.
  • 20 ДРИС

    11 3 Отговор
    МНОГО Е ЛЕСНО НА НИНОВА ДА ОБЕЩАВА,СЛЕД КАТО НИКОГА НЯМА ДА ВИДИ ВЛАСТ!ТОВА Е ЧУДОВИЩНА НАГЛОСТ!!!!!!!!!!!!!
  • 21 БСП и ГЕРБ

    5 5 Отговор
    БСП=Герб
  • 22 Въпрос с повишена трудност

    12 2 Отговор
    Всичко безплатно и високи заплати, пенсии и лихви в банките, като при управлението на БСП по времето на премиера Жан Виденов. И след няма и година в началото на 1997 г. последва ужасна КАТАСТРОФА. Банките се оказаха празни/източени/, средните пенсии станаха $10 долара, средните заплати $20-$30 долара. Зъболекарите нямат материали за пломби, болниците няма елементарни лекарства и бинтове. Фабриките и заводите затънали в дългове, с празни каси,без суровини, без пари за заплати и с неплатени сметки за ток, вода ... А директорите им комунисти станаха капиталисти доларови милионери. Озверялата и измръзнала гладна тълпа, нямаща пари за храна, електричество ... нападаше с камъни бесепарите и нахлу в Народното събрание ...

    И после обвинихте Иван Костов, че е виновен за всичко сторено от вас БСП -то. Никой не каза истината. Че Иван Костов получи една тежко катастрофирана държава, която остави в 10 пъти по-добро състояние отколкото я получи. Да Иван Костов направи и лоши неща. Да приватизира фалиралите Балкан, Кремиковци ... Но Иван Костов беше този, който стабилизира съсипаната от БСП-то държава и я изправи на крака. Нима Симеон Сакскобургодски, Сергей Станишев, Пламен Орешарски, Бойко Борисов не направиха и те лоши неща. А бесепара Жан Виденов, в тази класация на злодеи той е недостижим разсипник, далеч надминава делата на всички други премиери дори взети заедно. Иван Костов ли приватизира Булгартабак и 3-те електроразпределителни дружества? Не. Иван Костов
  • 23 Centurion

    10 3 Отговор
    Другарката Нинова не можа да разбере ,че в този живот няма нищо безплатно! Всъщност тя го знае най вероятно,но с популистки изказвания се опитва да привлече електорат.Ридотелите ако не платят,някой друг ще трябва да го прави.Аз не искам да плащам на чуждите деца,имат си родители ,те да им плащат.Плащам само за това което ползвам,другото е грабеж под прикритието зя социална политика.
  • 24 LOSHIA

    3 3 Отговор
    НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ!!!!бсп,герб дпс+патроти=ОПГ
  • 25 Другия с коня

    5 3 Отговор
    Нема да се спрат тези Комунисти....Ще вземе от Народа пари да ги раздава на младите семейства,та да я изберат да Управлява...А Народа,чиито пари раздаваш,пита ли,Нинова????Е нищо де- на Изборите ще ти кажат Искат ли ,или не искат да фалираш Държавата,като правиш Болници,детски градини и Училища уж Безплатни!!!!
  • 26 ГЕРБ

    6 3 Отговор
    ПО ГОЛЯМА ЛЪЖКИНЯ ОТ ТАЯ НЯМА
  • 27 хмммм

    8 1 Отговор
    Нинова трябва да ходиш в Крушовица, не във Варна (където нямаш нищо общо)
  • 28 ВАТЕ

    5 0 Отговор
    Нищо не може да е безплатно, т.е само обещанията.И при Живков когато имаше икономика се плащаше та сега ли. БСП . то 10 години не можа да актуализира на хората пенсиите те за безплатни детски градини ще оправи. От къде ще дойдат парите г-жо Нинова това кажете и не лъжете. Ако са от нови данъци и цени ?

    Коментиран от #29

  • 29 0808

    1 1 Отговор

    До коментар #28 от "ВАТЕ":

    ..... не ти вярвам от много време.... махай се..
  • 30 Тодор Живков

    3 0 Отговор
    Нинова го подкара през просото. Показва само как БСП нямат никаква идея как да се извади България от тресавището, в което и те помогнаха на мафията да ни вкара. То освен на младите семейства на кои други им трябват ясли и градини? Да оставим бабата някъде безплатно?
  • 31 А от

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "И реки":

    фонтаните ще тече шоколад. Дъвка за наивници.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Въпрос

    0 0 Отговор
    Колко ще струват "безплатните" детски градини и ясли? И как ще бъде компенсирано това? Иначе не е лоша популистка идея, само дето младите не припознават БСП и няма да гласуват за нея. Виж ДДС за лекарствата е друга работа...
  • 34 Като се замисля

    3 0 Отговор
    Се чувствам прецакан. Значи едно време плащах такси за моите деа, ет пораснаха и сега те трябва пак да плащам такси на чуждите деца. Защото така е решила др. Нинова. Корнело, Корнело и вие сте част от винатан България да е обезлюдява, а сега се явявате Спасители ли, май? Не, мерси, ресто , не струва както казваше един пролетарски опет....
  • 35 МАМАТА

    2 0 Отговор
    Въпросната г-жа приватизация импексова да дава парите който открадна за безплатни детски градини след като си мисли че градините са безплатни. Да раздава нейните си пари а не чуждите. От комунизаъм и социализъм сме на това дириже. Да се раздава само на избрани хора включително и на нея сме така.Да се раздава с цел облагодетелстване като застане на власт е най-мизерен човек. Дано дойде време в което за всички който са крали да им се търси сметка, като започнем комунистите и техните протежета и пипала.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 лисицата

    1 0 Отговор
    Излязла е на агитации мама и...
  • 38 Доли БКП

    1 0 Отговор
    А влизането в "ИСТИНСКИЯ" КОМУНИЗЪМ след ДOРAЗВИТИЯТ мутрo-милициoнeрcки рeкeтьoрcкo-рушвeтчийcки нaци-"възрoдитeлeн" циг@нcкo-шoпcки КАТУН-КOМУНИЗЪМ на "правоимащите" от БКП+БЗНC+ДC-клaнa "Тaтo-БOКo-кaрaПрac", кога да го чакаме?!
  • 39 БЪЛГАРИ

    1 0 Отговор
    ИМПИЙЧМЪНТ и ЛУСТРАЦИЯ Това е пътят на спасението
  • 40 БСП

    1 0 Отговор
    НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е НА ВЛАСТ ,НИЕ ПАК ЩЕ КРАДЕМ
  • 41 име на гост

    1 0 Отговор
    Първо трябва да оберете мандрите, като предците ви. След това да национализирате всичко дето има пара в него. Докато вършите това извадете всички ДС агенти и създайте звена за сплашване, пропаганда и масови убийства на всички инакво мислещи. Лагерите и затворите може отново да напълните с дисиденти. Ааааа, култ към личността, купонна система, режим на тока и затваряне на всички граници и в двете посоки. Чак след това може да направите безплатни детски градини, ясли, училища , здравеопазване и ..........любов. Но само вие ще може да любите, а останалите ще бъдем е...и от към озаде - У малпигиевата тръба. Венсеремус другари! Нас червеното знаме роди ниииии...... нас не ще........ И така до края на света :-)
  • 42 смях

    2 0 Отговор
    Всички партии ни обясняват как ще харчат нашите пари.
    Никой няма ясна представа как да се спечелят пари.
    С административни мерки ще ни задължават да плащаме все повече данъци и такси,за да могат политици и общинари да се разпореждат с тях.
    Разпореждат се и с нашите имоти.
    ,,ошибват ,, ни един по един.
  • 43 Срам

    0 0 Отговор
    Оставихте поколението ни без помощ, само скубане, а сега с моите данъци, ще правите помен?
    Мразя България и уредените българи!
    Места в училище в квартала, в който живея, работя и плащам данъци за моето дете никога не е имало.
    Помощ за родители, които са принудени да плащат частно училище - няма!
    Ще бъда щастлива един ден да напусне тази държава и никога да не се връща!
    България е гробище!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове