Last news in Fakti

13 Юли, 2021 07:39 9 066 210

Тошко Йорданов за Николай Василев: Издигаме го като експерт, а не като партиен член

  • тошко йорданов-
  • итн-
  • николай василев-
  • слави трифонов правителство

Хората продължават да си мислят, че министър-председателят управлява цялата държава

Тошко Йорданов за Николай Василев: Издигаме го като експерт, а не като партиен член - 1
Снимка: Архив

След като стана ясно, че Николай Василев е предложението на „Има такъв народ“ за следващия премиер на България, се изляха безброй коментари и въпроси за кандидатурата. Смяна на ролите се случи тази вечер в ефира на 7/8 TV. Пред журналиста и главен редактор на Фрог Нюз Катя Илиева, която бе гост в студиото, Тошко Йорданов повдигна завесата и проговори за предложението на ИТН. На критиките, че Василев е старо лице, което хората не помнят с добро, Йорданов отговори, че той е в проектокабинета в качеството си на експерт, а не на партиен член.
„Днес, когато г-н Трифонов обяви проектокабинета, се появиха изключително много въпроси за хората, които излъчва – дали ще могат да се борят срещу хиени, които имат милиарди и са готови да потъпкват след себе си всичко. Има колебания в някои от министрите и особено в кандидат-премиера Николай Василев. Защо точно той? Питат се защо е излъчен човек, който е част от миналото на България и хората нямат много добри спомени от него“, попита журналистът.

„Хората продължават да си мислят, че министър-председателят управлява цялата държава. Това не е така. Всъщност Министерски съвет са изпълнители на волята на народа чрез Парламента. Важно е да има политическа воля. Николай Василев има достатъчно качества да свърши работата, която трябва да се свърши. Всеки един от министрите има качествата да се справи с ресора си. Ако не се справя – ще бъде сменен“, отговори Йорданов и обърна внимание на последното изречение, което каза по-рано днес лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов, че „всички, които са престъпили или ще престъпят закона, ще понесат своята отговорност“.

Дали политическите партии няма да се чувстват притиснати да подкрепят този кабинет, попита Катя Илиева.

„Могат да вземат каквото решение поискат. Ние си поемаме отговорността. Има политическа воля и изведени приоритети от наша страна. Съдебна реформа има. По-големият ни враг е един отвратителен модел за изчетъргване. Слагането на етикети е доста глупав подход, защото рано или късно истината идва“, заяви Йорданов.

„При нас няма хора, които да са от статуквото. Няма хора, които да са били министри в кабинета на Борисов, или в кабинета на БСП. Николай Василев в момента няма партия зад гърба си, той не е наш партиен член. Той е в качеството си на експерт“, категоричен бе водещият.

„Много неприятно изненадахте партиите, които очакваха да си говорят с вас под условие. Вие им отрязахте крилата за възможности за договорки“, коментира още Катя Илиева.

„Не искам да сравнявам проектокабинета на „Има такъв народ“ с кабинета на ГЕРБ, защото задачите са различни. Кабинетът на Борисов трябваше да крепи „нашите“ бизнеси, „нашите“ фирми, а вие сега трябва да се борите с мафията“, обясни тя.

„Ще продължат да ви атакуват, защото всички тези хора, които са управлявали, се страхуват от възмездието и знаят какво са правили. Забелязвате ли какво поведение има Борисов и хората му напоследък“, отбеляза Илиева.

„Искаше ни се много бързо да се случат дълбоките реформи. Пределът на поносимост е на прага и ни се иска всичко да се случи от днес за утре, но в крайна сметка е редно и вие да обяснявате, че това е труден и сложен процес“, обърна се тя отново към Йорданов.

„Един огромен бизнес претърпя погром на тези избори. Това е купуването на гласове. Една от причините за ниската избирателна активност е именно тази. Бяха парирани възможностите да се купува така масово. Видяхме, че благодарение на усилията за това да се промени изборното законодателство, да се въведе машинното гласуване, да се избере нова ЦИК и усилията на МВР и на министър Бойко Рашков, стигнахме до малко по-честни избори. Че се купуваше – купуваше се, но не беше в мащабите, в които сме свикнали да възприемаме за нормално“, коментира още Катя Илиева.

„Разбира се, имаше разочарование за това, че „калинките“ излязоха под строй и си гласуваха. Струва ми се, че даже имаше схема – да излязат рано, за да вдигнат резултата на ГЕРБ и да се покаже пред целия български народ, че е безсмислено за се гласува и нещата са предрешени. Хората, които искаха промяната, не се подведоха по тази лъжа, излязоха и гласуваха“, добави тя.

„Разочарована съм, че 600 000 души, които гласуваха на 4 април, вчера не го направиха. Вероятно и полиците имат вина за това нещо, защото политическата система у нас беше изнасилвана безкрайно много и резултатът е този – хората се отвратиха. Политиците каквото можаха, всичко опростачиха и това се върна като бумеранг към тях“, обясни журналистът от Фрог Нюз.

По думите ѝ промяната ще става бавно. „Все още има толкова много калинки, които крепят старото правителство и ще се борят със зъби, нокти и кръв. Битката, която предстои на бъдещите управляващи наистина ще бъде кървава и ожесточена“, смята Илиева.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 77 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 choko

    170 23 Отговор
    Предлагам Митко Пайнера за министър на културата- експерт!

    Коментиран от #3, #6, #11

  • 2 Хасан Азис

    152 18 Отговор
    Две мутри възраждат стари партии Боко -СДС, а Чалгарина -НДСВ? :D

    Коментиран от #120

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Георги Марков

    79 3 Отговор
    Лошо ми е
  • 5 Последния Софиянец

    110 16 Отговор
    Слави иска да покаже нагледно че с този парламент не може да има правителство на промяната.Това правителство няма да мине,а и да мине не може да изкара дълго без парламентарно мнозинство.Наесен ще има нови избори заедно с президентските.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Народе

    108 16 Отговор
    Кой си ти бе въшльо че да издигаш и да кадруваш И този ви хваща за маймуни

    Коментиран от #31

  • 8 КОТарАК

    54 11 Отговор
    обясниха ли ви го най-накрая?! който не слуша и не работи ще бъде сменен !! да не си мислите , че със 60 депутата ИТН ще правят задкулисие и схеми .
  • 9 Мутри вън

    113 16 Отговор

    До коментар #3 от "Счупи тъпомера":

    Чалгарина предаде протестърските партии за собствени облаги!

    Коментиран от #15

  • 10 Протест срещу безобразията в България

    74 22 Отговор
    Слави Трифонов е създаден от комунистите и..
    Чаках Ферари,
    а то се оказа Москвич!
    С цвят червен.
  • 11 Чичак

    38 14 Отговор

    До коментар #1 от "choko":

    Малчуган, всичко свърши. ГЕРБ е аут
  • 12 Гост

    101 12 Отговор
    Предадохте хората,ТЪПАНАРИ.....
  • 13 ахам

    20 46 Отговор
    комунисти и герберасти (те са едно и също) плюят по ИТН
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Да така е

    77 5 Отговор

    До коментар #9 от "Мутри вън":

    Да, сега Слави е по опасен и от COVID-19
  • 16 Урко

    80 12 Отговор
    След като опряхме до Тошко Джуджето да реди кабинет, значи БГ е стигнала дъното. И пред Боко Тиквата и Славчо Чалгаджията аз лично се затруднявам да избера по-малкото зло

    Коментиран от #82

  • 17 Мислещ

    84 6 Отговор
    Марш бе, подлого.Експерри в крадането, обслужване на чужди интереси и рекет си имаме предостатъчно.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ророхлапето

    72 16 Отговор
    По-добре беше Жан Виденов. Сериозен съм.
  • 20 Всичката Мара. втасала, та ни липсва сам

    79 8 Отговор
    Всичката Мара. втасала, та ни липсва само да полетим в Космоса ???
    И с какво самочувствие е само новит победител ?? Дали си вярва ???
  • 21 Народа иска

    62 6 Отговор
    Гешев, Бойко в затвора.. Доган да връща Росенец на България

    Коментиран от #27

  • 22 Гал

    60 4 Отговор
    Просто момче, лошото е,че не учи, а още по- лошото е, че си е повярвал.
  • 23 ЕХ ТОШКО ТОШКО

    79 7 Отговор
    ЗЛОБНО МЪНИЧКО И ДОЛНО ЧОВЕЧЕ СИ ТИ!!! ЧАЛГАРЧЕ СКАПАНО
  • 24 Какъв

    68 1 Отговор
    експерт може да е такъв , оставил само слузести дири като охлюв , бе разбирачо ? И ти , и Чалгаря и тези , даващи ви акъл , не ставате за промени , политика и лидерство и не губете ценно време на страната и народа ни !!!
  • 25 Независим трол

    45 2 Отговор
    От април още предложих Иван Атанасов-Ванката за военен министър,ама Слави слуша само себе си.Сега ми натурял разни "дами" из министерствата,ааа,нема как да стане,мачовци трябват тука! Ако Ванката не стане генерал Атанасов,пак ще правим избори наесен!
  • 26 Хипотеза

    60 1 Отговор
    Правителството предложено от Слави Трифонов получава мандат. Някой от министрите обаче не се справя и не изпълнява онова което се очаква от него. Как Слави Трифонов който ще е господин НИКОЙ в политиката ще може да му потърси отговорност? Нали това твърди Тошко Йорданов.

    Коментиран от #30

  • 27 Мислещ

    36 1 Отговор

    До коментар #21 от "Народа иска":

    За съжаление народът НЕ иска това, след като повечето не излязоха да гласуват, от тези, които го направиха, еднакво голям брой си гласуваха за Гешев, а другите - за "вервайте ми", кукла на конци на същите.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Симеончо Тошко всяка приликаЕслучайна

    38 1 Отговор
    Абе в България толкова милиони хора а номенклатурата не се сменя този Николай Василев набута администрацията с Уиндоус които да шпионират всичко после интернет доставчиците сключваха договори с потребителите без да изискват на настолните компютри да има инсталирана лицензирана операционна система сещайте се за какво иде реч
  • 30 Последния Софиянец

    54 3 Отговор

    До коментар #26 от "Хипотеза":

    Това правителство не може да направи нищо без парламентарно мнозинство.Отиваме на нови избори наесен. Разберете най после!!!!

    Коментиран от #46, #205

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Още от времето на Николай Василев ...

    35 2 Отговор
    България налива пари за създаването на електронно правителство даже Норма беше държавна след което Борисов я хариза на Сиела а парите от Европа за електронно правителство и администрация ги няма в държавния бюджет
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Казуар

    44 1 Отговор
    Когато Кобурга отказа да участва в шоуто, Слави Трифонов започна да го ругае като каруцар. Тогава Николай Василев беше министър в правителството.
  • 35 Тошко,

    69 2 Отговор
    Програмата, която прочете Слави, е програма на общински съвет, не на правителство! Имате ли представа какво означава да управляваш държава или Доган е пропуснал да ви го обясни?
  • 36 Чалгари вън!

    43 2 Отговор
    Чалгата превзема парламента
  • 37 Щом итн

    60 1 Отговор
    Опря до експертите на царя значи няма да е промяна а подмяна ! Жалко за излъганите надежди
  • 38 ЕВРО НЮЗ

    38 2 Отговор
    Чета често за задкулисието..... Ами намерете една снимка на среща в Мадрид през 90-те години и ще ги видите.... . Покойния Димитър Попов беше поканен като министър председател на икономическия форум в Давос.. По средата на пътя разбира че трябва да седне до лицето Симеон . Връща се и отказва присъствие... Въпроса е като какъв е присъствал Симеон на форум, на който са световни и европейски хиени..... Континента Африка се управлява от администрация учила в университети на колониалистите, които следват интереса на господарите си.. Бойко Борисов е рожба на Симеон, и ако някой си мисли че след прословутите 800 дена сянката е изчезнала много се лъже.... ДОБРЕ ДОШЛИ В ШОУТО НА СОРОС
  • 39 бърмаБой

    4 4 Отговор
    ми,киломи,киломи,киломитеелс ,киломи ,киломи ,киломителс
  • 40 Псевдоним

    43 1 Отговор
    Като сте толкова видни парламентаристи, Тошко, защо не изчакахте свикването на парламента, а правите джендърски номера в стил "Борисов"?
  • 41 Додо

    7 25 Отговор
    Поради липса на мнозинство отговорността ,да има правителство или не, е на Парламента.Парламентът ще реши! Обаче там не са свикнали да вземат решения,а да им ги спускат.Слави бил страхливец,че не направил април правителство.Сега бил задкулисен,че го направи.
    Хайде сега да ви видим ,уважаеми народни представители,горещият картоф е в ръцете ви.Гърчете се.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 След мен потоп

    37 7 Отговор

    До коментар #18 от "ТОДОРЕЕЕЕ":

    Народът сам си е виновен че гласува за чалга шоу - ами ето ви го! От самото начало всеки интелигентен човек знаеше че 'протеста' е платен и манипулативен. Казаха ви че трябва да имате по добър кандидат от Бойко преди лумпени да свалят правителството, но народа умира да "изчегърва" и да вярва на небивалици за светлото бъдеще. Ами ето ви сега, пак сте на квадратче нула. Постигнахте точно това за което ревахте по площадите. Ха сега да ви видим как ще строите държава отново.

    Коментиран от #49

  • 44 Ххх

    29 1 Отговор
    Уж суверена беше господар. Ама суверена и избирателите му казаха че не искат обкръжението му -( мултигруп)да управлява Бг. Интересно какво ще направи - ако се откаже от идеята- значи уважва народа,ако не едва ли ще останат наивници да му вярват.
  • 45 Верно ли

    55 0 Отговор
    Какъв точно експерт - по продаване на външен дълг??? Взимайте си го и си го заврете там, де слънце не огрява, или откъдето го извадихте!
  • 46 Пройдохи

    19 11 Отговор

    До коментар #30 от "Последния Софиянец":

    Стига сте ни губели времето бе! Връщайте Бойко на власт. Очевидно не ставате! Няма да гласуваме 10 пъти едно и също докато избирателната активност спадне на 5%. Не всички сме безработни наркомани като вас на държавни помощи. Някои работим и издържаме семейства. Няма да ви играем политическият театър безкрай! Къде е интересът на България??

    Коментиран от #62, #85

  • 47 Историчка

    27 1 Отговор
    Лидерът на партията, спечелила изоборите трябва да носи отговорността. Видяли сме ги кабинетите Беров и Орешарски до къде ни докараха! Не на такова правителство, а тези които го подкрепят ще загубат на следващите избори, които ще дойдат скоро!
  • 48 Ккк

    25 2 Отговор
    Преди го скъсваха от подигравки сега го слагат за премиер пхахахха дооообреее
    Страшен ход срази всички само дето държава не се управлява на инат целта не е да държите всички в шах с тъпите си изпълнения
  • 49 Ххх

    31 6 Отговор

    До коментар #43 от "След мен потоп":

    Протеста не беше нито платен- нито манипулиран- Трифонов не е част от протеста. Хората които протестираха почти една година гласуваха масово за Демократична България.
  • 50 Ха ха ха🤣

    22 0 Отговор
    "при нас няма хора от статуквото... и кабинет на ГЕРБ или БСП"... Кандидатът за министър-председател беше министър в правителството на Станишев и БСП...
  • 51 Минало сегашно и бъдещо време

    9 0 Отговор
    Ще има такъв народ
    Има такъв народ
    Имаше такъв народ
    А по конституция суверен е българския народ а не такъв народ и защо има 4%граница за партиите които могат и не могат да влезат в парламента това да не е изборен ДДС за партиите
  • 52 АУУУУУ

    22 0 Отговор
    Най-важното е че ще имаме астронавт в НАСА...... И нашия астронавт ще кл..ца една морна Македонска астронавка онлайн .... ХА ХА ХА

    Коментиран от #176

  • 53 Спрете се бе

    7 22 Отговор
    При положение че Бойко е единствения ЛИДЕР останал в България, не виждам защо да гласуваме на всеки 3 месеца с едни и същи резултати. Това не ви е въртележка и държавната баница не е безкрайна. Народът ясно ви казва че не вижда алтернатива за Бойко, и мнозинството вече са толкова отвратени от долнопробния политически цирк че не гласуват! Не знам как някой да ви го набие в неграмотните политически кратуни!

    Коментиран от #55, #58

  • 54 ЖОРО

    39 1 Отговор
    Николайчо ЛАПНА "МЕКОМ"-най големия месо комбинат в Северна България. Приватизира го..Този е БОКЛУК..КРАДЕЦ..Ще играе по свирката на Доган,Боко иШиши...ЛИЗАЧ..МЕКЕРЕ..

    Коментиран от #68

  • 55 Ххх

    16 10 Отговор

    До коментар #53 от "Спрете се бе":

    Алтернативата е Демократична България!!! Те бяха хората които стартираха протестите с Росенец.Жалко че нечистоплътни хора яхнаха протеста и народа масово гласува за тях, вместо да помисли.Твоя идол е бита карта до година две- няма да е в политиката. Много ми е болно- че хората така и недорастнаха и продължават да ги лъжат.

    Коментиран от #59

  • 56 Тато из Правец

    16 2 Отговор
    Преоблякъл се Илия пак у тия . Аматьорска работа....
  • 57 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    29 1 Отговор
    Правителството на НДСВ беше почти като на Тиквата. Само България беше по-богата и не болеше толкова. Кражбите им бяха колосални. Това премиерче заедно с тандема Шулева-Велчева създадоха Пеевски........ Продажбата на външния дълг, БТК, Енергоразпределителните предприятия....
  • 58 хихихихиии

    11 2 Отговор

    До коментар #53 от "Спрете се бе":

    Да направим Баце пожизнен /римски/ консул? Паметници негови във всяка градска тоалетна? Канонизиране за светец?
  • 59 Zaza

    15 2 Отговор

    До коментар #55 от "Ххх":

    Правилно е не Демократична България , а АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ !!!!!! Бившите приятели на Тиквата правят каквото наредят от Козяк.....

    Коментиран от #61

  • 60 ПРЕДЛАГАМ РУМЕН ГЕЧЕВ

    12 4 Отговор
    ЗА МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ....ЕКСПЕРТ ПО ФАЛИТИ НА БАНКИ И ДЪРЖАВИ
  • 61 ДРАГАН ЦАНКОВ 28

    5 0 Отговор

    До коментар #59 от "Zaza":

    НАС НИКОЙ НЕ НИ Е ПИТАЛ...НЕ НИ БРЪСНАТ ЗА.....
  • 62 Правилно

    17 2 Отговор

    До коментар #46 от "Пройдохи":

    Аме да се вземат и да се обединят ГЕРБ с ИТН...!!!

    И Бойко и Слави ИМАТ еднакви изборни резултати..!

    И Бойко и Слави искат да провеждат ДЕСНИ политики.!

    И Бойко и Слави са за европейско развитие на БГ, та Слави чак е и застъпник за космополитно развитие на БГ в космоса ....

    Коментиран от #64

  • 63 Шопо

    24 0 Отговор
    Требеше да вземеш и Милен с брейди облигациите..,Да бъде цирка пълен.
  • 64 ЩО НЕ

    1 14 Отговор

    До коментар #62 от "Правилно":

    НАРОДА ГЛАСУВА НА ТЯХ НАЙ ГОЛЯМО ДОВЕРИЕ.....ПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО И БСП КОМУНДЕТАТА СА....АУТ
  • 65 ха ха ха

    17 0 Отговор
    Кви експерти ми слагаш ти бе - слугите на Бил ГЕЙ или слугите на сорос? Кой е експерт за нещо?

    Коментиран от #69

  • 66 тошко

    4 0 Отговор
    Нещо така кумец да е , така да сте го издигнали , иначе е егати експерта.
  • 67 666

    21 0 Отговор
    Сатаниста преди да се "бори" с мафията да докаже откъде са му парите и имотите. Връзките с мутрите и кой му дърпа конците. Тогава ще му повярваме.
  • 68 КОЙ ТЕ ПИТА ТЕБ

    2 12 Отговор

    До коментар #54 от "ЖОРО":

    ИЗБИРАТЕЛЯТ КАЗА....СЛАВИ И БАЦО ДА УПРАВЛЯВАТ.....БСП ПАК СА В ТРЕТА ГЛУХА.....И СА БЕЗГЛАСНА БУКВА

    Коментиран от #103

  • 69 ЩО БЕ

    2 1 Отговор

    До коментар #65 от "ха ха ха":

    ТРЕБВАШЕ ЛИ СЛАВИ ДА ПИТА ДРАГАН ЦАНКОВ....28
  • 70 БСП...ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ

    1 9 Отговор
    С 39 ДЕПУТАТИ В ПАРЛАМЕНТА, БСП СА БИТА КАРТА

    Коментиран от #81

  • 71 От суверена

    17 0 Отговор
    Бях сигурна, че От Слави нищо добро не се очаква! Едноличен кабинет! Това е наглост, подобна на изчегъртната Мутра! А партиите, които бяха по площадите една година и доведоха народа до тези избори къде са? От една Мутра, към друга Мутра! От фейсбука не искаме управление, но Мерси, Слави и драги ми Тошко!
  • 72 КуКу Къш

    11 0 Отговор
    Хаха, човечето слагащо етикети, казва че е тъпо да се слагат етикети.
    Още, НВ бил нает като експерт, а на партийно лице. Ами в ГЕРБ също има доста експерти. В БСП също, защо не наемат някой от тях.
    Плоски смешки от тъпо шоу.
  • 73 Сланина и Зурла

    9 0 Отговор
    И бОрисофф,и василев са рожби на мадридския мошенник сИмо ментата,който от своя страна бе докаран в Кочиностан от Мултигруп.Да живеЙ ДС на БКП!Това е простата истина!И нищо друго освен истината!
  • 74 Неразбрал

    9 0 Отговор
    Как е с белото "носителят" на промяната?!?!?!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 44444

    17 0 Отговор
    Този Василев продаде БТК за жълти стотинки и сега ще продаде и България
  • 79 да, да

    5 0 Отговор
    Правите каквото ви кажат.
  • 80 Кандидат

    11 0 Отговор
    Аз съм половин българин, половин македонец, мога ли да кандидатствам за астронавт?

    Коментиран от #160

  • 81 111

    3 0 Отговор

    До коментар #70 от "БСП...ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ":

    БСП не направи достатъчно да увери възрастния си електорат, че машините не са страшни. Трябва постоянно да се работи за успеха!
  • 82 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Урко":

    Как го прецени това? На база какво? Канинета почна работа мина една година и нищо не свърши ли? Докатомот друга страна има управление на 13 години което какво направи?? Вдигнало нялолко пъти минималната заплата и средната за страната ще кажете . И кво от тва каква е полупвателната способност на българина щото това е важното а тя е мизерна за 80-85% от народа!
  • 83 Шарко

    6 2 Отговор
    Закона трябва да се промени. Лидера на спечелилата избори партия автоматично да става министър-председател. А сега Слави - лидер на партия, но нито депутат, нито министър, само чете написани от друг текстове по неговата телевизия и то на запис, как тогава поема отговорност.

    Коментиран от #87

  • 84 ненадеждни

    11 1 Отговор
    Николай Василев не е добра кандидатура. Министърът на енергетиката, който е шеф на американската "Марица 3" - също! Сегашният министър-председател -Янев, и министъра на финансите трябваше да останат на постовете си.
  • 85 qwerty

    6 1 Отговор

    До коментар #46 от "Пройдохи":

    Ти не ставаш! Ще гласуваме колкото пъти трябва, защото досега спахте!
  • 86 Лилия

    16 2 Отговор
    В петък чаках и обикалях от гише на гише няколко часа за удостоверение за гласуване. Ведно с миризливци от всякакни етноси. Рискувах здравето си, съответно това на детето ми, понеже не сме ваксинирани. Срамувам се да го призная, но гласувах за ИТН. Лицето Ст. Трифонов ми е антипатично, обаче дадох гласа си за идеята за промяна, за ново, за друго. С надежда. Но като чух името Н. Василев, бях поразена и потресена. За част от секундата всичко ми стана кристално ясно. Също така се срамувам и от нещо, което изпитвам за пръв път в живота си. Чувствам се проста.

    Коментиран от #89, #124, #136, #153

  • 87 11212

    3 1 Отговор

    До коментар #83 от "Шарко":

    Няма такива филми. Комфортът ви свърши!
  • 88 асан

    1 4 Отговор
    Cлaви цeлия бългaрcки нaрoд cлeди изчeгърквaнeтo, нo дocтa гoлямa мaca oт тoзи нaрoд caм ceбe cи трябвa дa изчeгъркa, кoeтo нямa дa cтaнe, зaщoтo нe ca мaзoхиcти, a РOДOЛЮБЦИ и CРEБРOЛЮБЦИ.Брaвo Cлaви cтрaхoтeн фoкуc им нaпрaви, зa никoгo вeчe лaпaнe нямa!Ceгa пишaт кoлкo нeчecтнo e cрeщу другитe пaртии, нo щoм зaкoнa пoзвoлявa нe e нeзaкoннo cпрямo ДEМOКРAЦИЯТA.Пишaт кoлкo нeпoзнaти били нoвитe миниcтри, дa нe би нa Бoкo,трoйнaтa и НДCВ бяхa извecтни? Зa прeмиeрa caмo oт мeдиитe знaeм кaкви глупocти e нaпрaвил,нo кaк 9 гoдини ca му дaли дa рaбoти.Знaчи e дocтoeн зa примиeр.Сравнете сивото на Николай и Бойко!И ще откриете 9те разлики.Cлaви c тeб cмe!!! Знаеш, че няма да приемат кабинета ти и пак сме на избори, но служебното ще си върши работата.Сега да видим от какво се страхуват най-много партиите.От служебното или нови избори!Каквото и да решат Слави печели, не само той, но и цял народ!
  • 89 111

    6 3 Отговор

    До коментар #86 от "Лилия":

    Избърши си с@полите и следващия път мисли два пъти преди да гласуваш!

    Коментиран от #117

  • 90 ХА ХА ХА

    10 3 Отговор
    АБЕ ТОШКО , ВЗЕМЕТЕ СЛОЖЕТЕ ЖАН ВИДЕНОВ ЗА ПРЕМИЕР ......МНОООГО ПО ГОЛЯМ СПЕЦИАЛИСТ Е ОТ ТОЯ КОЙТО СТЕ ИЗБРАЛИ !!!! ПЪК И ТОЙ НЕ Е ОТ БСП !!!!!! ХА ХА ХА , ДА НИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА ЛЮБОВНА ТРОЙКА ...ИТН + ДПС + БСП !!!!
  • 91 Даа,

    14 1 Отговор
    Много бързо се прекръстиха от Има Такъв Народ, на Има Такава Напаст.
  • 92 неодобрение

    4 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Няма хора, които да са били министри в кабинета на Борисов, или в кабинета на БСП.- Н. Василев е точно такъв човек.
  • 93 волен сидеров

    2 0 Отговор
    САМО ТАКА
  • 94 Трезво мислещ българин

    16 0 Отговор
    Местиха го като панаирджийска мечка от министерство ,в министерство. Голям експерт няма що. Всеки вика "вземи го ти".
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 тошко

    4 0 Отговор
    комплекса
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 сара

    15 1 Отговор
    Лично за мене този ход на Слави е много разочароващ.
  • 100 Евала на Слави

    12 2 Отговор
    Нахлузи го на българския народ на два ката

    Коментиран от #158

  • 101 Адвокат

    17 0 Отговор
    Смешно тъжно и жалко. Програма за чалга управление, пълни глупости. Нищо съществено. ДС в действие. Кражбите предстоят. Василев/Халяско е емблематичен присвоител и корупционер. Слави нищо не разбира и не може. Това е кабинет на ДС. Пореден
  • 102 Димо

    12 1 Отговор
    ВАСИЛЕВ - Експерт ... хахаха!Юпито беше грешен избор.Бойко да гласи само след няколко месеца новото правителство.А и Министър на вътрешните работи .. АГЕНТ от ДС е направо връщане на системата от която на хората им се повръща!
  • 103 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #68 от "КОЙ ТЕ ПИТА ТЕБ":

    Каква е разликата между двете комунистически отрочета бе, дрогар? 20 крадеца разлика! Не бъди толкова горд...
  • 104 Бай Х.Й....

    13 1 Отговор
    Ей с тоя мушмурок направо ме разби, помним разочарованието НДСВ
  • 105 Този НЕГОДНИК Василев, на Славето

    14 2 Отговор
    Министър ПредцеДателя, ПОДАРИ БТК, докато беше в правителството на Сакскуборготски!!! ЗНАЧИ ПРИВАТИЗАЦИЯТА ПРОДЪЛЖАВА!!! Трифонов нали това си ни каза вчера в изявлението : че ще се достроят магистралите и ще се дадат на КОНЦЕСИЯ!!! Че ще се ПРИВАТИЗИРА Българската Банка за Развитие, че ще купи ТАБЛЕТИ на децата, да може ЛТГБ да им пускат пропагандни филми за СМЯНА на ПОЛА!!! И обяви война на Виктор Орбан, за това че прие закон САДОМИТИТЕ чрез ЛТГБ да стоят далече от децата в Унгария!!! Той, Славето не е прочел закона на Орбан, така са му написали сценария НЕОЛИБЕРАЛНИТЕ ФАШИСТИ от СИТИТО!!!
  • 106 Гост

    12 0 Отговор
    Какъв "екперт" е тоя слуга на статуквото - Малкия Мук, който отдавна трябваше да бъде разследван за подаряването на БТК?! Беше отговорен и за "реформата" в държавната администрация - видяхме каква направи! Все едно предлагате Костов или ПееФски за премиер! Очаквам ГЕРБ, ДПС и БКП да подкрепят дружно избора ви!

    Коментиран от #126

  • 107 Мдаа

    15 0 Отговор
    Юпитата на царя отново се завърнаха на власт. Тъжна работа Хак да му е на Народа.
  • 108 ТИР

    13 1 Отговор
    Тошко Тошко ,,,, хора които трябва да Бъдат Съдени за Умишлено Съсипване на Държава Експерти ли Наричаш?
  • 109 Дид

    15 1 Отговор
    Борихте се за Мутри вън...мутрите на Държавна сигурност обаче вече се гласят да управляват отново видно реабилитирани от чалгаря!ЧЕСТИТО на заблудените!
  • 110 нафърфорий

    17 0 Отговор
    Тошкооо.Приключвате ,бате.С тези царисти и комунисти не може да излъжете вече никой.Нещастници.
  • 111 Виж ти

    10 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: „всички, които са престъпили или ще престъпят закона, ще понесат своята отговорност“ : Да де но какво правим тогава когато законите са правени от тези които изскат да ги заобикалят и обслужвват техния интерес а не този на държавата и обществото.
  • 112 ДОКО

    2 16 Отговор
    ДРЪЖ СЕ ТОШКО ...АКО Е НУЖНО ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ВАС..
  • 113 Трезво мислещ българин

    6 0 Отговор
    "Ромите са във възторг, искат министърът без портфейл да им вдигне заплатите".

    Коментиран от #193

  • 114 АнТоНиМеН

    11 0 Отговор
    "Вие" и Кунева издигнахте за Еврокомисар, безпартийна......ама въобще не ми харесва посоката, в която тръгвате! Точно пък Василев за премиер!? Добре водеше държавната администрация и дотам! Не го виждам премиер. От толкова интервюта, които проведохте, защо се спряхте и на облачни фигури!? Сами поставихте летва, която не можете да прескочите. Барековци!
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 сара

    6 0 Отговор
    Дано точно ИТН не потвърди на практика верността на приказката , че име се гради трудно, а се губи за миг.
  • 117 Лилия

    1 1 Отговор

    До коментар #89 от "111":

    Така ще направя, благодаря Ви за съвета. А Вие си избършете простащината, ако можете.

    Коментиран от #169

  • 118 Българина

    9 0 Отговор
    нещастника СТ все плямпа СУВЕРЕНА И РЕФЕРЕНДУМ! ОБАЧЕ В 14 ПРИОРИТЕТА БЕЛЕНЕ ОТ РЕФЕРЕНДУМА го няма? няма референдум и за еврозоната? ниго за нато! СТ си е жив соросогад продажник
  • 119 Шматката

    8 0 Отговор
    Ямболския въшкар е забравил да сложи феса....
  • 120 Толкова ли не се намери един читав бе?

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хасан Азис":

    Тоя Василев е толкова зле, че няма накъде повече. А е и схема и част от грабители те на БГ.

    Коментиран от #125

  • 121 Перо

    14 0 Отговор
    Първо не е вярно,че няма хора на статуквото в новия кабинет,а има зам.-министри от ГЕРБ и вицепремиери от НДСВ. Второ учиндолския селянин говори за джипката и хвърляните пари от тиквата,а си въобразява,че той може да си прави кабинет на тъмно,а другите партии са задължени да го подкрепят,без да възразяват,защото селянина е “господ”. Това са изпълнения тип: Без толупът,по толупски”, но сега парламента не е орган на МС и гумен нотариален печат. Ще има условия и ще изпълнява програми на другите,та ушите ще му пукат от слушане! Иначе ще го отрежат,без да им мигне окото,понеже е селски тарикат,но вече сиренето е с пари! Ако има следващи избори,при настоящ провал,Слави няма да прескочи и изборната бариера!
  • 122 Навалний

    6 2 Отговор
    Едно нормално нещо се появи у нас. Служебния кабинет. Но не би, Ники Мук ще ги смени и толкова!
  • 123 Тошко Йорданов

    8 0 Отговор
    Не искаме хора от статуквото! Може само от НДСВ защото е било успешно и ни оправи за 800 дни!!
  • 124 някой си

    3 3 Отговор

    До коментар #86 от "Лилия":

    Да си прост не е чувство, да си прост е състояние, което ти е на врата за цял живот и никакви дипломи и квалификации не могат да го променят. Радвам се, че сама си стигнала до истината за себе си.
  • 125 Перо

    8 0 Отговор

    До коментар #120 от "Толкова ли не се намери един читав бе?":

    Едни от най-големите грабежи в БГ станаха по време на тройната коалиция! Партиите на протеста няма да подкрепят този Премиер,без условия! А сега парламента може да го свали винаги,при по-голям гаф!
  • 126 БТК

    13 0 Отговор

    До коментар #106 от "Гост":

    Не е тайна, че приватизацията в България си беше чист грабеж, по списък изкуствено създаване на капиталистическата класа. При царя този грабеж стигна максимума. Всичко приватизационно се разпределяше и крадеше. За една нощ маса цървули, селяни от градски тип станаха милионери. А някои станаха и мултимилионери , какъвто случай беше перлата БТК. Компанията беше държавна и много печеливша. Годишната и печалба беше огромна и се даваше за социални и бонуси за учители и пенсионери. Да, ама не! През 2004г, БТК беше разпределена на пици за съответният наш човек. Те бяха няколко по списък... Няма продажба, всичко беше фиктивно. Черното дело свършва Милен Велчев и малкият Мук- Николай Василев.
  • 127 Сопри се бе

    6 0 Отговор
    Вие мое да го издигате като гоУем член-експерт или там за квото го мислите, ама ние ше го свалим! Ние...НАРОДЪТ!
  • 128 Мнение

    10 0 Отговор
    Г-н Йорданов и г-н Трифонов! Гласувах за ИТН, но НЕ одобрявам г-н Николай Василев и който и да е друг управлявал през последните 30г!!!
    Вие обяснявахте на длъж и на шир, че се борите срещу статуквото?! Е тоя въпросния г-н, дето съсипа БТК и беше основна част от НДСВ (същото НДСВ чийто псевдоцар издигна Борисов за главен секретар и изсече горите за собствена облага), него ли ни предлагате????? Така ли няма друг по-достоен експерт от него?????
    Г-да лидери на ИТН, вие НДСВ ли се опитвате да съживите??????? Ако не си промените решението, на следващи избори може да забравите за моя глас (а и за доста други гласове)!!!!!! Накрая всички критици на ИТН ще се окажат прави, че Слави е просто друга мутра заменяща сегашната!!!!!!

    Коментиран от #134

  • 129 космонавт

    8 0 Отговор
    Идеята за български астронавт е „най-градивното” нещо, което сега интересува българина. Даже имам идея кой да е той – президента. Той единствено има необходимите психо-физически качества на летец, които са необходими за тази мисия. Освен това такъв епилог ще е връх в неговата кариера. Доволен ще е и Бойко Борисов, защото най-после омразния му президент ще е възможно най-далеч от него. Доволни ще са и от БСП, защото ще си го припишат за свой успех, защото такъв не са виждали, откакто ги командори Нинова. Доволни ще са и от ДПС, защото задкулисно ще пробутат в мисията свой човек, като го пишат за „северномакедонец”. Те Слави пробутаха в политиката, та това ли няма да стане. Освен това ще заредят ракетата с гориво от ТЕЦ-а на доган. Доволни ще са и правителството /което и да е то/, защото космическите дертове са много по-важни от народните проблеми за хляб, лекарства, цени, заплати, мизерия и т.н, които ескалират/. Слави може да изпрати в Космоса и един диск с чалга. Само ДеБъ и Мутрите няма да са доволни, ама тях както обикновено никой не ги пита за нищо. Така че, напред другари.Ура.
  • 130 гост

    8 0 Отговор
    На прекрасната г-жа Илиева искам да кажа,че ако Слави беше обявил
    името на кандидат-премиера предварително, то цяха да гласуват за него
    половината от гласувалитеа.А къде са в приоритетите му пенсионерите - на тях не им трябва нито космос, нито хеликоптери и други глупости.
    Те с 300-400 лв.ровят по кофите,без топла вода ,без ток,защото не могат да си платят сметките, а цените хвърчат непрекъснато.
  • 131 Аб градски ти бъзикаш ли се с нас!!!

    1 0 Отговор
    Ненормални тикви ! Нали при мас нямаше крадци политици? !! Познай какво ще ви се случи!!
  • 132 Iva Dimitrova

    6 3 Отговор
    „Разбира се, имаше разочарование за това, че „калинките“ излязоха под строй и си гласуваха.
    Не може да обиждаш и да се държиш нагло с хора ,които не познаваш . Аз гласувах за ГЕРБ и това ме прави "калинка" излязла под строй да гласува ? Не аз обикновен човек , работещ в международна фирма тук в България ,плащам си осигуровките и данъците. Когато започна да има малко повече ред в страната ,да се изкарва сивия бизнес на светло ,на някой не му хареса и скочи да сваля ГЕРБ. Не казвам ,че са перфектни но правиха нещо за България . Сега да ни е честито новото управление . Не мисля ,че България заслужава да се управлява и представлява от хора като Тошко Йорданов. Това ли искаме за нашите деца ? Да се учат и вземат пример от такива хора .

    Коментиран от #155

  • 133 Стилиян Костов

    7 0 Отговор
    Със всеки изминал час съжалявам ,че гласувах за ИТН ,Николай Василев е протеже на Доган ,а изказванията на екипа им е граничещо с простащината,ако беше за такива защо махнахме тиквата,защо пръснахме толкова пари за избори,като ще е същата клика на простаците ?!

    Коментиран от #138

  • 134 БТК

    10 0 Отговор

    До коментар #128 от "Мнение":

    Уцелил си 10-тката. Да Славуца Учиндолски, е друга мутра! Хитър и хлъзгав, като змия но бандитската му червена лампичка мига и издава неговата същност. М началото на прехода той е певеца на ушетата на мутрите. СКАТ, разполага с автентичен видеозапис от онова време, на танца и гърченето на този демократ на едно организирано мутренско парти!
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 днес

    7 3 Отговор

    До коментар #86 от "Лилия":

    Щом гласуваш за чалгаря - занич си проста. Ето сега Кобурга наднича с Доган зад рамото на Дългия. Никито Василев - Малкият Мук - този, който продаде БТК за стотинки, сега веднага иска да пордаде ББР. ККРРААДДЦЦИИ!!

    Коментиран от #142, #192

  • 137 Колю

    4 0 Отговор
    Той и за член не става, камоли за експерт.
  • 138 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #133 от "Стилиян Костов":

    Късно е чадо, мандалото хлопна!
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 ЧОБАКА

    3 1 Отговор
    А КЪДЕ СЛАВУНА ДЖАДАЙ, ЗАПРИЛИЧАЛ Е НА ДЖАБА ОТ НАРКОТИЦИТЕ. ЯВНО МНОГО БЪРЗО ГО НАПУСНА СИЛАТА С НОВИЯТ МУ КАБИНЕТ. КОГА ЗАПОЧВАТ МЕЖДУЗВЕЗДНИТЕ ВОЙНИ. САМО ХДА ОТБЕЛЕЖА ИМПЕРИЯТА ЩЕ ОТВЪРНЕ НА УДАРА.
  • 141 Гост

    5 0 Отговор
    Тошеее, как изведнъж външен министъ-председател номинирате бе и то некъв, дето вече сме го видели що може да чини! Гледай да не сте се целунали с дуан, че тогава ще разбереш, на собствен гръб, какво значи изчегъртване
  • 142 БТК

    6 0 Отговор

    До коментар #136 от "днес":

    БТК не е продавана, а разпределена на пици на наши хора по списък. Покупко-продажбата, Вива-Венчърси и пр, бяха фиктивен процес. По горе съм го обяснил това.
  • 143 ТРЕТИЯ СВЯТ

    8 0 Отговор
    ТОШКО АФРИКАНСКАТА МАЙМУНКА ПЪРВИ ЩЕ ГРИЗНЕ ДРЪВЦЕТО АКО ПРЕЦАКАТЕ ЕВРО ПАРАТА.

    Коментиран от #147

  • 144 dssad

    6 0 Отговор
    На фона на сегашния служебен премиер Янев, и на служебния кабинет, предложението на Слави за министър председател и кабинет е твърде в страни от очакваното. Слави доста сваля нивото.
  • 145 сара

    1 1 Отговор
    До Последния Софиянец
    Не виждам такава задълбоченост чак в Слави, че да иска да ни покаже с предложението си, че нищо не става в този Парламент. Даже се запитвам - тези предложени хора в "правителството" как са се съгласили да заложат доброто си име на такава бита карта.
  • 146 Картоиграч

    6 2 Отговор
    Никита е живял и учил в Русия, после в Унгария и
    после в редови западни университети. Баща му е ченге, говори , че е работил за КГБ. По- интересно е друго! Някой много добър в играта реди картите на Слави и стана така, че изведнъж той изолира от властта партиите на протеста. Сега гледайте кой ще го подкрепи!!! Май отново ще се давим в статуквото на старите крадци и измамници. Народе????
  • 147 Финансист

    2 0 Отговор

    До коментар #143 от "ТРЕТИЯ СВЯТ":

    Натам върви работата....
  • 148 МАЙМУНКАТА

    7 1 Отговор
    ТОШЕ КОГА ТИ Е РОЖДЕННИЯТ ДЕН ДА ТИ ПОДАРЯ ОГЛЕДАЛО,ГРЕБЕН ,НОЖИЦА И ТРИМЕР. УПЛАШИ ДЕЦАТА БЕ ТАРАНКОЛУ.
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 сериозно

    8 1 Отговор
    Какъв изпростял народ трябва да сме, за да изберем Слави Трифонов да управлява България? Мили Боже пази България! И това ли трябваше да преживеем. Все едно рапърът Кание уест да управлява Америка!!!

    Коментиран от #180

  • 151 Тошко бро

    5 0 Отговор
    Тошко, Тошкооо, както казват сърбите, "ма защо се правиш на йебану главу?", ясен е вече този цирк, че с лекето Василев просто искате да бетонирате служебното правителство до следващите парламентарни и президентски избори. Не мога да повярвам, че толкова хора ви се вързаха!
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Правилно се чувстваш!

    3 2 Отговор

    До коментар #86 от "Лилия":

    Иначе не би се занимавала с глупава платена пропаганда!
  • 154 Vladi

    8 0 Отговор
    Тошко , какъв екперт е Николайчо Василев ? Експерт по некадърност и кражби ли ? Предложете и Мирослав Севлиевски за Министър на Отбраната , той е експерт по яхти , завършил е вечерно училище в Монако , Тошко яко се наакахте , бърши сега и го махай Николайчо Василев

    Коментиран от #157

  • 155 РАДИО ЕЛТО

    8 2 Отговор

    До коментар #132 от "Iva Dimitrova":

    Така е госпожо. ГЕРБ правеше нещо за хората, взе също да изкарва сенчестият бизнес на светло и последните се организираха и им видяха сметката. Няма вече ГЕРБ, но тия дето идват мама, мия.... Много скоро ще го разберете. Има поговорка: Каквото си постепенно, на това ще легне.
  • 156 кккк

    9 1 Отговор
    Дa ви тaкoвaм във фaлирaлитe боклу****. Дa ми изкaрaш нaй-гoлeмия крaдeц oт врeмeтo нa НДCВ и трoйнaтa кoaлиция. Прoдaжници! Aкo бяхтe oбявили кaбинeтa прeди тoвa, никoй нямaшe дa глacувa зa вac, чe и aз ce прeцaкaх дa ви дaм глac, бoклуци тaкивa. Явнo 12 гoдини e врeмeтo, прeз кoeтo cвършвaш крaдeнитe пaри. Тe и хoтeли приcвoихa, нa Злaтнитe ce знae, тoвa e хoтeлa нa Милeн Вeлчeв и т.н. Мeжду другoтo, ирoниятa e в тoвa, чe първoтo ми глacувaнe в живoтa бeшe, кoгaтo цeлия нaрoд ce втурнa дa глacувa зa ГEРБ, тoчнo зa дa изгoни тoя Хaри Пoтър и Дoгaн oт влacттa. Тoчнo цaрcкитe нoмeрa, ВEРВAЙТE МИ, c кaкъв aкъл глacувaх зa тoя бoклу** нa cляпo, дa ми вoди фaлирaли икoнoмичecки кръгoвe. Прoдaжници!

    Коментиран от #161

  • 157 Минувач

    3 0 Отговор

    До коментар #154 от "Vladi":

    Него го готвят за министър на туризма!
  • 158 На народа не!

    2 1 Отговор

    До коментар #100 от "Евала на Слави":

    Но виж на задкулисието, им разката м@мата!
  • 159 Гласувах за вас

    6 2 Отговор
    ...ама с този НикитУ се насрaxте!!! На следващи избори моя вот ще го гледате през крив макарон!

    Коментиран от #163

  • 160 321

    0 0 Отговор

    До коментар #80 от "Кандидат":

    Мжоооже,но само едната ти половина.
  • 161 БТК

    5 1 Отговор

    До коментар #156 от "кккк":

    Ми то това беше целта? Да ви отклонят напълно вниманието, чегъртане на тоя или оня, а през това време се плетеше кошничката. На 11 юли тя беше оплетена и мандалото хлопна. Сега се дръжте за палците.
  • 162 Няма как

    6 2 Отговор
    Доверие се печели с години и се губи за около 30мин.
    Този човек е експерт по заменките и по замитане на следи. Приятелят му Милен Велчев пък има опит с руската банка ВТБ. Питам Ви ако бяхте ги предложили тези хора преди изборите дали щяхте да хванете този резултат. Естествено, че не.Дефакто Вие излъгахте.

    Коментиран от #164

  • 163 БТК

    5 2 Отговор

    До коментар #159 от "Гласувах за вас":

    Късно е чадо , мандалото хлопна. Дръжте се сега за палците. Да ви е честита малката пица. Демократ, та дрънка.
  • 164 БТК

    6 1 Отговор

    До коментар #162 от "Няма как":

    Ми разбира се че са лъжци и то перфектни. Е, как ще кажат като в мрежите хванаха шараните. Това е положението. Учиндолски простотии
  • 165 Кое не е ясно?

    4 1 Отговор
    Слави не пое политическата отговорност. Защото хората гласуваха за него той да е министър председател. Говори за задкулисие а самият той заедно със сценаристите му ще дърпат конците задкулисно. Бойко и той управляваше но беше там и носеше политическата отговорност.

    Коментиран от #167, #177

  • 166 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 0 Отговор
    дзано БЪЛГАРИЯ се възроди дано станеме РАЙ да ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #168

  • 167 БТК

    5 1 Отговор

    До коментар #165 от "Кое не е ясно?":

    Каквото си постелеш, на това ще легнеш. Честито на печелившите!
  • 168 БТК

    2 0 Отговор

    До коментар #166 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ще стане и още как...
  • 169 111

    5 2 Отговор

    До коментар #117 от "Лилия":

    Простащина е това, което изповядвате всички фенове на чалгата!

    Коментиран от #181

  • 170 бай ИВАН

    9 1 Отговор
    Тодоре като те гледам теб и в зоопарка нема кой да те вземе,а този Василев има опит в кражбите с БГ.пощите като ги продаде за жълти стотинки!Ада на вас такива ви требват,жалки сте много жалки...
  • 171 Анонимен

    4 0 Отговор
    Скоро нови избори, не го ли разбрахте! Дотогава-служебното правителство.
  • 172 Като

    1 1 Отговор
    Тиквата прост и нагъл само деец самозванец гагаузи нагъл е този запъртък
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Пълна излагация

    0 1 Отговор
    Насрошко да не си отваря устата, че от всякъде вони!
  • 176 македонец

    0 1 Отговор

    До коментар #52 от "АУУУУУ":

    Прочети добре проекта! : Бългaрин и бългaркa зaeднo cъc ceвeрнoмaкeдoнeц щe бъдaт изпрaтeни зa eкипaж в НACA. Тoвa oбяви лидeрът нa "Имa тaкъв нaрoд" Cлaви Трифoнoв при прeдcтaвянe нa прaвитeлcтвoтo.
    Така че - не се знае кой кого!
  • 177 гласоподавател

    0 1 Отговор

    До коментар #165 от "Кое не е ясно?":

    Гласувах за Слави, НО:
    1.Аз не съм искал Слави да е премиер!
    2.Аз не исках да гласувам за другите!
    3.Сега вече няма да гласувам!

    Коментиран от #179

  • 178 111

    0 2 Отговор

    До коментар #174 от "Живко":

    В махалата с незаконните постройки и без канализация - не!
  • 179 БТК

    1 2 Отговор

    До коментар #177 от "гласоподавател":

    Късно е чадо, мандалото хлопна! ТЕ, си оплетоха кошничката, вече не им трябваш! На печелившите Честито.
  • 180 БТК

    3 1 Отговор

    До коментар #150 от "сериозно":

    Така е! Ама не съвсем. Нали гласувалите в чужбина българи са уж грамотни? Учени хора! А, пък почти всичките гласуваха вкупом за чалгажията. Е...., това какво е? Да не говорим, че всички те избягали от България, живеят в чужбина, а политиците им се подмазват и дадоха право да гласуват! Отврат! Но това е друга тема.
  • 181 Лилия

    0 2 Отговор

    До коментар #169 от "111":

    Абсолютно сте прав за чалгата. Но имате минус от мен за погрешното предположение, че се числя към феновете на това отвратително и пошло явление, което не мога да определя като музика. Все пак Ви благодаря, разсмяхте ме! 😄

    Коментиран от #182

  • 182 111

    1 0 Отговор

    До коментар #181 от "Лилия":

    Предполагам не сте фен и на мутрите, но сте си гласували за Бойко. И на мен и иде да се посмея. ;D

    Коментиран от #183, #184

  • 183 БТК

    1 2 Отговор

    До коментар #182 от "111":

    Хайде сега, Славуца какъв е? Певец на мутрите. Още по лошо. Иди в СКАТ и изгледай видеото с младия Славуца, танцуващ под звуците на чалгата. Партито е от началото на прехода, мутренско с персонаж всякакви... На него парти Учиндолският политик, така се гърчи и развихри, че трудно днес някой би повярвал че това е Слави Трифонов. На печелившите честито.
  • 184 Лилия

    1 2 Отговор

    До коментар #182 от "111":

    Посмейте се, защото днес определено ни Ви върви в предположенията, визирайки второто просто изречение в състава на сложно съчиненото изречение в коментара Ви. 😄😄 А и е хубаво да има поводи човек все от нещо да се развесели. 🙂

    Коментиран от #185

  • 185 БТК

    3 0 Отговор

    До коментар #184 от "Лилия":

    Госпожице, весело стана сякаш в този Форум. Смейте се..., смехът е здраве.
  • 186 Тоше,да беше

    2 0 Отговор
    поканил и другия " експерт"- миленчо.Направо е цар на финансите.На него да бяхте поверили Минфин.Та да ни врътне отново с дълговите книжа.Това с БТК и малкия Мук- е нищожно,в сравнение със Юпи врътката на миленчо.Него го забравихме,още преди 15 години.Но врътката остана.Цели 15 години по 500 милиона зелено.Погасяваше ги целия народ.От данъците и преки и косвени.Те с никито мултимилионери- ние със пръст отзад.На топло.Беше изтекло инфо,че хотелската база на миленчо разполагала със Хиляда и две легла!? Малии,е по садо - мазо народ от нашия нема на планетата.Ти го фърфориш,оно търчи да те цалива!

    Коментиран от #188, #190

  • 187 9686

    1 1 Отговор
    Ай честито, скоро ще излезе подкрепата и на другият. Публикувано във факти.бг: Илхан Андай: ИТН има гарантирани 29 гласа от ДПС

    Коментиран от #189

  • 188 БТК

    2 0 Отговор

    До коментар #186 от "Тоше,да беше":

    Споко и за него е предвиден пост... Малко по късно ще бъде обявен. Рано е още да се каже!
  • 189 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #187 от "9686":

    Еми така е. На този свят всичко се заплаща. Интересът клати фесът!
  • 190 Сър Пичук

    1 1 Отговор

    До коментар #186 от "Тоше,да беше":

    Да, де, и тях никой не ги пипа, а ББ го направиха луд с недоказаани обвинения и плоски компромати. Май ги беше откъснал от хранилката и затова го съсипаха. Ако бяха включени и те и 10 пъти повече да беше крадено, щеше да е най-добрия.
    Жалка история.
  • 191 4586

    3 1 Отговор
    Хахахаха Николай Василев бил „просто експерт“.
    Тошко си мисли, че хората не помнят, ама и той не помни. Вярно има и такива, които не помнят. Цитат: "Управляващият партньор на "Експат Капитал" в последните години е далеч от политиката, но последователно заемаше позициите на вицепремиер и министър на икономиката (2001 - 2003 г.), вицепремиер и министър на транспорта (2003 - 2005 г.) в кабинета на Симеон Сакскобурготски и Национално движение за стабилност и възход (НДСВ), както и министър на държавната администрация и административната реформа (2005 - 2009 г.) в кабинета на Тройната коалиция (НДСВ, БСП и ДПС) с премиер Сергей Станишев."

    Коментиран от #198

  • 192 Сър Пичук

    4 1 Отговор

    До коментар #136 от "днес":

    Мдаа, на царските юпита и Доган им се е приискала и банка...

    Коментиран от #194

  • 193 Хахахахаха

    1 2 Отговор

    До коментар #113 от "Трезво мислещ българин":

    Станиславчо ще изпрати роми в космоса и ще са в още по-голям възторг.

    Коментиран от #196

  • 194 БТК

    4 1 Отговор

    До коментар #192 от "Сър Пичук":

    Така е и ще си получат банката. Боко дълго време не ги допускаше до хранилката и те му спретнаха номерът. Вън от властта! Милиардите на ЕС за БГ са много и сънищата на много политици стана много неспокоен. Сега Народа ще гледа безплатно шоу и това ще му бъде келепира. Друго за него няма и не му се полага. Овцете са си овце.

    Коментиран от #201

  • 195 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    НЯМАМЕ СИ ВЕЧЕ -АСПАРУХ - КРУМ И СИМЕОН --НЯМАМЕ СИ И БОРИС ;ИВАН И ОКОЛЧИЦА --- И ДНЕС ВАЖИ ДЕВИЗЪТ : " ОТ НЕМАЙ КЪДЕ " !!!!!!!!!!!!! КАК ПРИВЕДОХМЕ ГЛАВА ПРЕД ДИКТАТОРА СЛАВЧО !?!?
  • 196 БТК

    5 1 Отговор

    До коментар #193 от "Хахахахаха":

    Нищо няма да изпрати Станиславчо. Дреме му. Той си изпълни перфектно задачата. Народа да му мисли.
  • 197 Крокодил

    3 1 Отговор
    Все ми е тази как го издигате, като член или като м@де! Аз Ви "ИЗПИСВАМ' като партия!!! То защото само НВ е експерт в България!?
  • 198 БТК

    4 0 Отговор

    До коментар #191 от "4586":

    Не е от значение дали Тошко Африкански помни или не помни. Той е кукла на конци.Задкулисието накъдето го дръпне и Тошко натам полита. Факт е, че това задкулисие перфектно си изпълни номирата. Успя да ритне БОКО от канчето и властта вече е "наша". Учиндолският другар е на линия, лице пред Народа и естествено му се пишат посланията които трябва да плямпа пред СМИ. Разбирай Фейса. Така прави Славуца и се мисли за много умен. А, той е толкова тъп, че чак това състояние не го подозира. Ноооо, многа пари, много нещо е натрупал този мутренски чалгажия и парите са му замъглили напълно мозъка. Други вместо него мислят. Кукла на конци!? Това е.

    Коментиран от #202

  • 199 Тодор Живков

    3 0 Отговор
    Човек който е бил във властта и е показал некадърност какъв експерт е? Ники Василев не става за нищо.

    Коментиран от #200

  • 200 БТК

    4 0 Отговор

    До коментар #199 от "Тодор Живков":

    Разбира се бай Тошо. На тях точно такъв човек им трябва...
  • 201 Сър Пичук

    3 0 Отговор

    До коментар #194 от "БТК":

    Точно така!
    Тези милиарди от Европа ще трябва да минават през някоя банка и по-добре е тя да е "наша". А след това схемата я знаем - необезпечени кредити на този и онзи наш човек, финансиране на наши проекти, а най-накрая и едно хубаво фалитче. Естествено, след изсмукване на още няколкостотин милиона наши пари от фонда за стабилност на банките.
    Схемата е отработена още от времето на Кюлев и другите подобни от началото на прехода.

    Коментиран от #204

  • 202 5964

    1 0 Отговор

    До коментар #198 от "БТК":

    Нима тез дето гласуваха за тях, това искат??

    Коментиран от #203

  • 203 БТК

    5 1 Отговор

    До коментар #202 от "5964":

    Убеден съм, че гласувалите не искат това! И в това се състои драмата. Много скоро разочорованието ще бъде тотално и нещата ще станат далеч по лоши, отколкото беше при Боко. Не че при Борисов нещата бяха напълно в ред, но това което бе Борисовото ще ви се стори малка приказка на фона на идващото... Запомнете добре това! Ни пенсии, ни заплати, ни подобряване стандарта на живот на българина, абсолютно нищо. Единствено, скачащи цени на стоки и услуги, мизерия и това е. И.... разбира се самодоволна управляваща каста, със слуги депутати -10000 лева месечна заплата.
  • 204 БТК

    4 0 Отговор

    До коментар #201 от "Сър Пичук":

    Правилно сър... Ей има и умни българи.
  • 205 нНЯКОЙ СИ

    4 0 Отговор

    До коментар #30 от "Последния Софиянец":

    СТИГА СИ РЪЧКАЛ НАРОДА КЪМ ПРОТЕСТИ. ТИ КАТО СИ ИЗКАРВАШ ПРЕХРАНАТА ПО ПЛОЩАДИТЕ, СВЕСТНИТЕ ХОРА РАБОТЯТ ЗА НЕЯ.
  • 206 Гост

    2 1 Отговор
    Ей, тия политически тарикати успяха да излъжат Народа. Докопаха се до властта и милиардите от ЕС и пей сърце. Народа пак гризна дръвцето.
  • 207 Шердан Българов

    1 1 Отговор
    ПЪЛНA ПOДКРEПA НA CЛAВИ КЮЧEКA ! ТAКИВA КAТO НEГO ТРЯБВA ДA ИМ CE ГЛACУВA ДOВEРИE ! OCТAВA ДA КAЖE КOИ ЩE CA КOCМOНAВТИТE AЗ ПРEДЛAГAМ ДAНЧO ГЪМЗAТA И ТOШКO AФРИКAНCКИ!
  • 208 един оптимист

    3 0 Отговор
    Експерт по кражбите!!!

    Коментиран от #209

  • 209 БТК

    3 0 Отговор

    До коментар #208 от "един оптимист":

    Абсолютно. БТК е кражбата на прехода. Гигантска по размери кражба, чийто заслуги на това трябва да отдадем на юпито министър Николай Василев. Нямаше никаква покупко-продажба. Това е най гнусната лъжа. Изводите, всеки за себе си.
  • 210 един от многото

    1 0 Отговор
    Лошото е , че той не става за никакъв член!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове