30 Септември, 2021 10:53 1 651 25

Лечева: Пътят на БСП за смяна на модела минава през задължителна победа на Радев и Йотова

  • весела лечева-
  • бсп-
  • смяна на модела-
  • път-
  • промяна-
  • победа-
  • радев-
  • йотова

Публичната атака на знакови лица от моята партия срещу служебното правителство ни поставя в една редица с ГЕРБ, ДПС, ВМРО, казва политикът 

Лечева: Пътят на БСП за смяна на модела минава през задължителна победа на Радев и Йотова - 1
Снимка: БГНЕС

"Публичната атака на знакови лица от моята партия срещу служебното правителство ни поставя в една редица с ГЕРБ, ДПС, ВМРО.
Разбирам нашите политически опоненти. За тях критиката срещу президента Радев и служебното правителство е акт на политическа борба и желание за оставане във властта". Това коментира в социалната мрежа Весела Лечева.
Тя казва още:
"Но защо и ние се включваме в техния хор?
Пътят на БСП за смяна на модела минава през задължителна победа на Радев и Йотова на президентските избори. Това трябва да е кристално ясно на всички, включително и на моите другари".


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антибсп

    12 0 Отговор
    Явно пътят свършва!

    Коментиран от #15

  • 2 ДП1

    11 5 Отговор
    Радев просто измести Тиквата като слуга на САЩ. Това ли е промяната?

    Коментиран от #23

  • 3 Пич

    16 7 Отговор
    Господ да ни пази от БСП и от фатмака... Че народа е предимно прост , и няма чувство за самосъхранение...
  • 4 Голям спортист беше другарко

    20 2 Отговор
    Ама за пари се забърка в тинята и се окаля цялата! Язък за бляскавата ти кариера!
  • 5 Няма

    10 4 Отговор
    Е, той няма да победи
  • 6 Избирател

    18 3 Отговор
    Щом тази го подкрепя ,Аз не
  • 7 ЧОБАНИН

    11 4 Отговор
    АМИ ЗНАЧИ НЯМА ПЪТ ЗА БСП
  • 8 Шайкаджии

    8 5 Отговор
    Аз пък мисля,че "смяната на модела" може да има само чрез изгонването с камъни и дръвЯ на наглата и безскрупулна Селянка от Позитано и вкарването и в затвора.Има много доказателства събрани за нея,които стоят на "трупчета",по обясними причини.

    Коментиран от #20

  • 9 Ууууу

    12 3 Отговор
    БСП и смяна на модела,с Жан или със Станишев
  • 10 Айде нЕма

    6 1 Отговор
    нужда от словесни изхвърляния. Като дойде време в 47 НС да гласувате закриване на спецсъда и спецпрокуратурата и да прекратите мандатите на избраните от квотата на НС, членове на ВСС - ще ви видим.
  • 11 плюс минус

    8 2 Отговор
    За да тръгне напред, на БСП й трябват млади и образовани хора в ръководството.

    Коментиран от #19

  • 12 българка

    3 6 Отговор
    Правилна преценка, защото промяната започна, а тя започна, защото се изчерпа търпението на търпеливия български народ, търпял 5 века турските душмани!
    А когато търпението е изчерпано, решението е промяна! Опитите да се спъва промяната са безсмислени и вредни за тези, които ги правят!
    Защото каквото трябва да се случи, то се случва по един или друг начин - по лесния или по трудния!
    И всеки от нас трябва да прецени къде да постави себе си - да тегли назад, напред или просто да наблюдава!
  • 13 Дългият

    2 9 Отговор
    Браво Весела. Уцели десятката. Той ще е .
  • 14 Гост

    10 3 Отговор
    Тая кукундела много взе да куткудяка нещо за хотела които купи нещо
  • 15 Лечева

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "антибсп":

    е говорител на пловдивската масонска ложа!
  • 16 Чочо

    9 1 Отговор
    Радев е бита карта.От Москва го отсвириха
  • 17 Аватар

    6 0 Отговор
    Смяната на модела стана след дворцовия преврат от 1989 г.,когато политическата власт се трансформира в икономическа.Г-жа Лечева да каже какво е съдържанието на думата социалистическа в абревиатурата на БСП.
  • 18 комунистка

    9 1 Отговор
    Другарко Лечева Сподели в колко фирми фигурираш и колко притежаваш
  • 19 Иван

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "плюс минус":

    Нали им видяхме хаира на младите - джендърчето Зарков, който заби ножа на Нинова и под давление на мама си се приобщи към вътрешната опозиция и предателя радев.
  • 20 За затвора

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Шайкаджии":

    са гергостанишевата шайка, не само защото взривяват консенсуса в партията, но и не отговарят по нито един показател на социалисти - до един са мафиоти като гергов, крадци и контрабандисти като киро добрев, членове на масонски ложи и нам какви си ордени.

    Всички те са милионери и притежатели на огромни капиталовложения. Те изпалзват БСП в качеството на партия на концесия за да се домогват и облагодетелстват чрез властта.

    Същите тези още при управлението на борисов бяха на хранилка на герб и само покровителството на банкялията ги спасяваше от съд за погазване на законите и престъпна дейност.

    Те подкрепят радев, защото са си от една проамериканска ОПГ, но Нинова, която е принципна и не се заиграва в техните схеми, им пречи и затова се обединяват да я елиминират..
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Руснак

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ДП1":

    Не сащ а русия го крепи От кауна нищо не става Само раздори и бсп страда
  • 24 Истина

    0 0 Отговор
    Тя знае ли за фамилии и фамилии Герджикови кои са. А Бонев червените на него да замълчат, защото лично той уволни франгаджиите 1989 от системата на Мвр и един от тях добър човек си замина за Петково, Смолянско и днес картината е на лице. Децата си погребаха, от заможни хора станаха просяци Верка Божинова, мъжа й бе началник на пожарната, киряков началник на пожарната, уволнен от Бонев бкп комуниста коларов младши, рак на червата, стрес и умря. Рядко възоитан бе Киряков И семейство. Да потвърди на Методи привтеля ЧЧ. Грехота е. И сега виж бонев плюе по тях, защото знае кви хи вършеха бкп старите и твърди комунисти. Дс, фо кога, питаме и отговор не желаеме. Бъдете здрави. Обективен човек съм, не желаем нищо.. Също работа, нищо, но не може да заблуждавате софиянци. Цвета на града са или бяха те франгаджиите, от най старите български фамилии... И ще споделя.. В Гърция родени.. Х и ги писаха гърци но не са а бяха българи.
  • 25 Рачко Пръдлето

    0 0 Отговор
    Ще спечели,ще спечели другарко Лечева, Гешев няма да вземе Гранд-хотела "България" на брат ти в Бургас и казиното. Радев ще ви брани със зъби и нокти. Може да питаш Моника Станишева в dir.bg.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол