Last news in Fakti

25 Октомври, 2021 09:46 2 712 49

Каракачанов: Зеленият сертификат не дава ефект

  • зелен сертификат-
  • красимир каракачанов

Според него хората не са имали време да се подготвят за мярката

Каракачанов: Зеленият сертификат не дава ефект - 1

Зеленият сертификат в момента не дава ефект. Трябва да се проведе разяснителна кампания относно ползите от ваксините срещу COVID-19. Такова мнение изрази в студиото на „Здравей, България” председателят на ВМРО Красимир Каракачанов.

Според него хората не са имали време да се подготвят за мярката.

„Когато въведоха безумието, наречено зелен сертификат, казахме, че това е грешка. Не може от днес за утре да се взимат мерки. Нека хората да не ме възприемат като антиваксър. Аз съм се ваксинирал и смятам, че всеки трябва да го направи. Не се прави обаче по този начин. Правителството 7 месеца се занимаваше с политически простотии, изпълняваше политически поръчки. Служебното правителство имаше две задачи – да осигури честни избори и да се погрижи за здравето на хората. Начело на здравното министерство е човек, който, дни преди да стане министър, агитираше против ваксините и маските", поясни Каракачанов.

И допълни, че в интернет е пълно с измислени теории за вредата от ваксините.

„Не можеш да накараш хората насила да направят нещо. В интернет е пълно с всякакви фалшиви пророци, които говорят какви ли не глупости. Мен са ме срещали хора по улицата и са ме питали вярно ли е, че ни слагат чипове и ни пръскат с вируси от самолети. Когато хората видят, че тези, които са начело на държавата, се ваксинират, ще се замислят дали глупостите за чиповете, които се пишат в интернет, са истина. Начело на държавата стоят двама генерали – премиер и президент. Обясни на хората и ги поведи ти", каза още председателят на ВМРО.

По думите му, за да се успокои обществото - зеленият сертификат трябва да бъде отменен.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 MERS

    48 4 Отговор
    Трябва в следващия парламент да влизат депутатите със зелен сертификат !

    Коментиран от #11

  • 2 Абе

    71 6 Отговор
    като яде кебапчета у Банкя не рева толкова?!
  • 3 провинциалист

    19 34 Отговор
    Е как не дава ефект? Процентът на заразените падна на половина, че и повече!

    Коментиран от #10

  • 4 Иван

    53 7 Отговор
    Така е. Шкембе войводата е специалист по всичко.
  • 5 Асан

    34 14 Отговор
    Вие лекар ли сте да го казвате, че "не дава ефект", бе?!
  • 6 Жан Клод ( с двата ножа)

    41 6 Отговор
    Ние знаем при теб кое дава ефект...
  • 7 честен ционист

    6 32 Отговор
    Като го сложим за хранителните магазини и градския транспорт ще видим няма ли..

    Коментиран от #37

  • 8 Деби

    17 5 Отговор
    Българския сперматозоид е най-бързия и нзй-умния.Затова е последен по всичко.С такива се върнахме по-назад и от арабите
  • 9 БАЙ Х@Й‼

    12 3 Отговор
    Никой МИСИРОК не пита : кога ще се ваксинират всички българи, че и втора и бустерна доза, при 7 000 ваксинирани на ден от 7 000 000 население ❓
  • 10 Мислещ

    17 1 Отговор

    До коментар #3 от "провинциалист":

    Аха, ден след като въведоха сертификата. Баш заради това ще да е.

    Коментиран от #21

  • 11 др Гей Билтс

    31 2 Отговор

    До коментар #1 от "MERS":

    Не е проблем, когато една и съща мед сестра инжектира и Бойко и Карадаиъ с витамин Ц.

    Коментиран от #22

  • 12 Гошо

    28 4 Отговор
    Лъжливото овчарче каквото и да каже, никой не му вярва.
    Каракачанов, ти си лъжец и крадец. Каквото и да кажеш, все смърди.
  • 13 пишман менте патриот

    27 2 Отговор
    тоя шкембе войвода когато не е на власт много силно подкрепя народа но когато влезе във властта и много бързо забравя за народа…
  • 14 БАЙ Х@Й‼

    15 2 Отговор
    Никой не пита как по антитела могат да определят нужда от допълнителна ваксина, ама антитела на преболедували - нямали значение ‼️
  • 15 ХАХАХАХАХАХАХ

    13 1 Отговор
    Красьо Билла-та, ака влашкият македонец, ака шкембе войвода е вече имунолог и инфекционист?! ХАХАХАХАХАХАХАХАХА или по-скоро глу.пак. Парламентът през крив макарон!!!
  • 16 разсмя ме

    18 2 Отговор
    Споко, прасчо! За Билла сертификат не искат.
  • 17 Бонка

    27 2 Отговор
    Сега нищо не дава ефект.Вие сте срещу сертификата и против вируса.Но като бяхте на власт имаше локдаун и пари се раздаваха като летен порой,но на наши хора
  • 18 психо

    16 2 Отговор
    шкембе войвода е надушил калории в зеления сертификат, като нечистэплътно иска да яхне иначе принципния протест срещу сертификата!
  • 19 Един вид

    5 11 Отговор
    Зеленият сертификат дава дефект!
  • 20 Георги К

    18 1 Отговор
    Ти предаде народа.Управлява с дпс и герб. Не напусна кораба миналото лято когато си загрижен за хората ,а се натискаше да управляваш.Е скоро няма да и се случи пак.
  • 21 провинциалист

    12 2 Отговор

    До коментар #10 от "Мислещ":

    Почти. Явно допреди това са се тествали само симптоматични, а резултатите са представяни за валидни за цялото население, т.е. имаме изкуствено завишаване на заразяемостта и фалшив предлог за по-строги мерки. Със зелените сертификати на тестове се подлагат хора, подбрани на по-случаен принцип и процентът на заразени започва да се движи надолу към реалния.

    Коментиран от #24

  • 22 БАЙ Х@Й‼

    4 2 Отговор

    До коментар #11 от "др Гей Билтс":

    И Шиши, и Шиши ‼️
  • 23 Хаджи Генчо

    7 0 Отговор
    Паспорти само за македонци със зелен сертификат!
  • 24 Мислещ

    11 1 Отговор

    До коментар #21 от "провинциалист":

    Да, това е основното, макар че като гледам дните с по-малкото тестове, наистина си има и естествен спад - просто си отмина пикът на вълната, обаче гадовете със сигурност ще кажат, че мерките "работят" Макар че нищо чудно с тия опашки за тестове и с това масово ваксане, до седмица да има бум на случаите.
  • 25 Оффф

    7 3 Отговор
    Една седмица не е минала и вече нямало ефект.
  • 26 Българка

    22 1 Отговор
    Торбата няма морално право да отправя по никакви теми упреци към сегашните служебни министри, защото беше съучастник на ББ и престъпното управление
    Предлагам първо с факти докажат , че ваксинираните не се заразяват и не пренасят зараза и чак след това им дават зелени сертификати. Обаче на световно ниво се казва, че ваксинираните се заразяват , следователно и пренасят зараза. Така че зеленият сертификат си е дискриминация и чиста проба принуда за ваксиниране, а то е уж доброволно.
  • 27 реалност

    10 10 Отговор
    Цялa Eврoпa пътувa cъc зeлeни ceртификaти, хoди нa oбщecтвeни мeрoприятия c тях и тe ги cпacявaт oт тaвa, дa ce тecтвaт прeди тoвa зa кoвид19. Кaквo cтe рeвнaли cрeщу ceртификaтитe, тe ca пocтo eднa възмoжнocт дa зaживeeм нoрмaлнo. Нo имa и други възмoжнocти - c тecт, зa тoзи кoйтo нe иcкa a ce имунизирa. Зa тях трябвa дa ce дaдe грaтиceн пeриoд, прeз кoйтo тecтoвeтe дa ca бeзплaтни, a cлeд 2 мeceцa дa ги нaпрaвят плaтeни. A зeлeн ceртификaт трябвa дa ce дaвa двe ceдмици cлeд ВТOРAТA вaкcинa, a нe cлeд първaтa!

    Коментиран от #34, #35, #45, #46

  • 28 XYZ

    6 0 Отговор
    Освен ако не започнете да ги продавате!
    Писна ни от "умници"!
  • 29 Черен Петър

    8 2 Отговор
    Дава, дава и още как! Я виж кво става! Народът кат разбра, че няма да може да влезе у кръчмата без него, хукна масово да се ваксинира...
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Примитив...

    6 1 Отговор
    Не бе.... кухият патрЕотизъм, черешовите топчета и питката на Султанка дават резултат ! Пещерен патреотар такъв.
  • 32 Буци

    4 1 Отговор
    При теб само лапане на аванта и схеми са важни пишман политик и патриот.
  • 33 Joro

    9 0 Отговор
    Интересно, този дебелия като беше на власт, даде ли на хората да се подготвят, или направиха КПП-та от днес за утре? На Великден като бяха не пускаха хората в София, си подви опашката и се кри като лалугер, а подлогата му Искрен Веселинов говореше по медиите, че хората, които пътували, ще вдигнат 5-6 броя на заразените и ще я разпространят по цялата земя. Страхлив лалугер с ти, дебел.
  • 34 Реалността

    13 2 Отговор

    До коментар #27 от "реалност":

    В Европа реалността е друга - на прага са на война против сертификатите. А гратисен период се дава , толкова колкото да забавят и осуетят евентуални опасни и неконтролируеми протести. Целта е да фалират ресторанти, фитнес зали и други от тези бизнес сфери, който не искат да подпомогнат. Вече се вижда в България- 80 % спад на работата а това означава че вече няма да оцелеят. В Европа на бойните протести никой не е с маска , това говори че вирусът вече не е проблемът..
  • 35 провинциалист

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "реалност":

    Това нормално е като светлото бъдеще през социализъма - ще го видим през крив макарон.
  • 36 Не Каракачанов

    12 0 Отговор
    Не Каракачанов! Трябва да се проведе дебат не само за ползите, но и за евентуалните рискове, които крият! Така може да има истински информиран избор, а не 95% от информацията да е в полза, а само 5 на сто да е за вредите! Понеже и ти и твоите припявате на пропагандата макар да съм гласувал за вас в миналото - изобщо с това поведение оставате без моя глас!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Хорхе

    2 6 Отговор
    Точно обратното. Повиши се ръста на ваксинираните и има дисциплиниращ ефект. Много ви е кофти на теб и Тулупио но повече няма да се случат финансови мерки от 10 хил лв 1000 лв за "обработка на документи"!! За това е целия рев- кеша за богоизбрани секва. И трябва да се работи здраво защото живота продължава и след вас за ваш ужас!
  • 39 Гост

    3 1 Отговор
    Прасе някои паспорт за продаване
  • 40 ivan

    5 2 Отговор
    то е ясно ,4е зеления сертификат не работи,просто ваксините не работят,най ваксинираните държаваи са в пик на вълната в момента,Израел анулираха зелените сертификати на хората с 2 дози,докато не си сложат 3,а са одобрили и 4 доза,2 години ве4е никой не е овладял вируса въпреки над 70% ваксиниране в отделни страни,следва6тите вални 6те са на ваксинираните,това се вижда на всякъде
  • 41 qwerty

    7 0 Отговор
    Заради опита с ваксини, който имам, аз пък не смятам, че всеки трябва да го направи! Оставете всеки да прецени за себе си!
  • 42 Ива

    2 0 Отговор
    Аз не разбрах как се получи така, че клиентите на Теленор могат да влизат в техните офиси в моловете без зелен сертификат?!?
  • 43 ПОЧЕКАЙ

    2 1 Отговор
    ПИШМАН ПАТРИОТО СЕДМИЦА ДВЕ.
    ТИ СИ....
  • 44 Трап

    0 3 Отговор
    Eстествено, че е прав лоената топка, но да е мислил преди да се сдуши с тиквата. Хартиийки не трябва да има!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Трап

    5 0 Отговор

    До коментар #27 от "реалност":

    Мерки не трябва да има, мъpшο! Какви пοмияρckи мерки какви пοмияρckи ваксини? Който е слаб - У ΤΡΑΠΑ!
  • 47 Ехааа

    2 1 Отговор
    Прасчо се изказа пак неподготвен! В танк не можеш да влезеш, а все акъл даваш!
  • 48 ТОВА Е

    3 1 Отговор
    СЕРИОЗНО ЛИ БЕ? В ЦЯЛА ЕВРОПА ЗЕЛЕНИТЕ СЕРТИФИКАТИ ДАВАТ ЕФЕКТ, А У НАС ОБРАТНОТО ЛИ Е? ЗАЩО - ЗА ДА ИМАТЕ ПО КАКВО ДА ПЛЮЕТЕ ЛИ? НИЕ ЛИ СМЕ НАЙ-УМНИТЕ?
    ПИСНА МИ ОТ МРЪСОТИЯТА НА ПОЛИТИЦИТЕ! ВСЕ НЯКОЙ ИМ Е ВИНОВЕН, ОСОБЕНО ПРЕЗИДЕНТА И СЛУЖ. ПРАВИТЕЛСТВО - АКО ХОРАТА НЕ СЕ ВАКСИНИРАТ, ЗАЩО НЕ СЕ ВАКСИНИРАТ, АКО СЕ ВАКСИНИРАТ - ВАКСИНИТЕ СА УЖ С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ И ТО ЗА ДА СЕ СПРЕ ВАКСИНАЦИЯТА, ТА ПАК ПРЕЗИДЕНТА И СЛУЖ. ПРАВИТЕЛСТВО ДА СА ВИНОВНИ. СЕГАШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ "СА ВИНОВНИ" ЗА ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ - ВИДИТЕ ЛИ, ЗАЩОТО НЕ БИЛ ЕФИКАСЕН, А ЗА НЯКОЙ ДОРИ НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ ВЪВЕЖДА ПО ТОЗИ НАЧИН. Е НЯМА УГОДИЯ В ТАЗИ ДЪРЖАВА! А ПО КОЙ НАЧИН ДА СЕ ВЪВЕЖДА - БИЛО ТРЯБВАЛО ДА СЕ УВЕДОМИ ПОНЕ 1 МЕСЕЦ ПРЕДИ ВЪВЕЖДАНЕТО, СЕРИОЗНО ЛИ? И КЪДЕ В ЕВРОПА ГО НАПРАВИХА ПО ТОЗИ НАЧИН - НЯМА ТАКЪВ, ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА ЗНАЕ КАКВА ЩЕ Е ЗАБОЛЕВАЕМОСТТА. СЪЖАЛЯВАМ, НО НЕ СМЕ НАРОД. НАМЕРИ СЕ 1 ЧОВЕК, КОЙТО СЕ БОРИ С ЦЯЛА ОРГАНИЗИРАНА МАФИЯ И НИЕ ТОВА НЕ УВАЖАВАМЕ.
  • 49 Куркачанов

    2 1 Отговор
    Кажи за паспортите и комисионните ,за държавните военни имоти
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове