8 Ноември, 2021 20:24 4 055 177

Румен Радев: Не се предавам, когато каузата е за българския народ

  • румен радев-
  • хасково-
  • илияна йотова

Той подчерта, че е изключително важно на изборите хората да гласуват, защото залогът е голям

Румен Радев: Не се предавам, когато каузата е за българския народ - 1
Снимка: Прессъобщение

За пет години с Илияна Йотова успяхме да утвърдим президентската институция като стълб на държавност и стабилност. Не се поддадохме. Защото тук са моите учители. Те са ме учили, както и моите родители, както и всички вас – трудовите честни хора на Хасково, да не се предавам, когато каузата е за българския народ. Това заяви президентът Румен Радев пред съгражданите си в Хасково.

„Не ви предадохме и бяхме заедно с вас, когато спирахме лобистко законодателство, когато призовавахме към събуждане, за отхвърляне на властта, чрез заплахи, лъжи и манипулации, когато обединявахме около значими каузи, когато показвахме, че може да има друг честен прогресивен път за България. И днес България се променя“, допълни Радев.

Той подчерта, че е изключително важно на изборите хората да гласуват, защото залогът е голям. „Залогът е бъдещето на България“, категоричен е президентът. Ние сме показали, че работим за обединение около ценностите, завещани ни още от нашите предци – свобода, справедливост и солидарност, около честен труд, лоялна конкуренция, защита на собствеността и на правата на хората, около възможност за развитие на всеки талант да остава тук, в държавата“, каза още той.

„Няма нормална демократична уважаваща себе си държава, която да търпи това позорно явление купуване на избори. Категорично трябва да дадем отпор, като общество. Нямаме бъдеще с купуване на избори. И ние ще се борим до край с това грозно уродливо явление“, коментира Румен Радев.

„Къде отиде богатството на България – този отговор дължат нашите опоненти! Докато българите на площадите на протеста си искахме държавата, някой е реализирал своите схеми, 60 млн. лв. от нашите пари са отишли в неизвестни джобове.“ С тези думи вицепрезидентът Илияна Йотова приветства симпатизанти в Хасково. „България ще бъде нова – това ви обещаваме днес! Българите се събудихме и сме готови да си върнем държавата от лапите на мафията. България ще бъде на непримиримите, смелите, грамотните, отговорните, а не на калинките и безкнижниците“, изтъкна Йотова.

Тя благодари за подкрепата и доверието през изминалите пет години. „Смело продължаваме напред с президента Радев, защото вие сте до нас, подкрепата ви ни дава сили. Няма да ви предадем“, обеща Илияна Йотова.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 62 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радев

    95 47 Отговор
    Кога ще спрете износа на ток....за един местен бизнес питам и няколко милиона души зависими от това

    Коментиран от #23, #149

  • 2 отврат

    123 90 Отговор
    Но предаде българския народ. Демагогстващ предател.
  • 3 Твърдо няма

    84 50 Отговор
    да гласувам за паразити, които ни ограбват, чрез високата субсидия
  • 4 Девети септември

    111 87 Отговор
    М. И. Ш. К. А. си генералче, 150 години страдаме от калапави управници.

    Коментиран от #163

  • 5 Хахаха

    111 93 Отговор
    Закопа държавата тоя. Че се и перчи. Рядко отблъскващ.
  • 6 Само

    82 84 Отговор
    така и напред !

    Коментиран от #160

  • 7 едр5г6665432д

    68 46 Отговор
    по делата ще ги познаете,не по думите,Всички са една мафиотска клика която в по ложите и я команват от вън,продали са ни и децата и територията!овците вярват на очите и ушите!

    Коментиран от #122

  • 8 Чехльо

    47 62 Отговор
    Майн2та му на народа,ма като кеже Деса...нали ме разбирате?
  • 9 Лъжливия Бабикян

    91 74 Отговор
    ПОДЪЛ ФАЛШИФИКАТОР 100% ти е вързана загубата като ти хванаха измамата.Сасипа България за седем месеца.Хората ще ти го върнат тъпкано ПУЧ
  • 10 Василева

    68 72 Отговор
    Не съм гласувала за Радев и няма да гласувам за него,защото когато неговите хора спряха метрото, подкрепи тях ,а не обикновените хора в спрените влакове.

    Коментиран от #27

  • 11 Румба ,

    50 53 Отговор
    Молим ти се , не искам нов 9-ти септември ..
  • 12 нннн

    69 59 Отговор
    Шайката на Борисов е престъпна. Хунтата на Радев/Мустафа не е по- добра. От трън, та на глог.. със Зелен сертификат. "!No pasaran!"
  • 13 Каузата

    65 55 Отговор
    ти няма нищо общо с българския народ,ваксинатор и сертификатор,долен слуга на НАТО и ЕС.
  • 14 Майна

    61 54 Отговор
    ТИ ПРЕДАДЕ ВСИЧКИ НАС, КОИТО ТЕ ПОДКРЕПЯХМЕ И БЯХМЕ МА ПРОТЕСТИТЕ. ПРОКАРВАШ ПРОБЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА С ТОЗИ ГЕНОЦИД.
  • 15 ХА ХА ХА

    66 58 Отговор
    АБЕ ДРУГАРЮ РАДЕВ , ЗНАЕШ ЛИ КОЙ ГОВОРИ ОТ ИМЕТО И ЗА БЛАГОТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ????? ТИ ИЗОБЩО НЕ ТРЯБВА ДА УПОТРЕБЯВАШ ТИЯ ДУМИ !! АКО СИ ТЪЙ ЗАГРИЖЕН КАКТО КАЗВАШ ЗА НАРОДА , НЯМАШЕ ДА ПРЪСКАШ ПАРИТЕ МУ ЗА СВОЯ ЛИЧНА ОБЛАГА ! НЯМАШЕ ДА НАЗНАЧАВШ И ЛЮБОВНИЦАТА СИ НА ДВА ЩАТА НЕЗАКОННО ВЪВ В.В.С. НЯМАШЕ ДА НАРУШАВАШ КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНИТЕ НА РЕПУБЛИКАТА ! НЯМАШЕ ДА РАЗЕДИНЯВАШ И ПРОТИВОПОСТАВЯШ НАРОДА ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ , ЗА ЛИЧНИ СВОЙ ОБЛАГИ !
  • 16 Хихихихии.. хихихихии

    52 49 Отговор
    40 чиляка,...25 гавази от НСО, 12 от БСП и трима......преминаващи!!
    Хихихихии..... хихихихии.........
    ГЕШЕВ ТЕ ОЧАКВА.... ДЕБИЛ....
    Хихихихии... хихихихии

    Коментиран от #50

  • 17 Майна

    67 44 Отговор
    Антибългарска политика ..,грешка.АЗ СЕ СРАМУВАМ ,ЧЕ ВЪЗТОРЖЕНО ТРЪБЯХ -РЕСПЕКТ КЪМ ПРЕЗИДЕНТА. ТИ НЯМАШ СРАМ ,ЗАЩОТО НЯМАШ ДОСТОЙНСТВО
  • 18 Българоубиец !

    54 50 Отговор
    Бълграоубиец ! Българоубиец ! Българоубиец ! Българоубиец !

    Коментиран от #118

  • 19 Василева

    47 45 Отговор
    Българският народ беше в спрените влакове в метрото.Радев не защити тях.,а Божков,Спасов .
  • 20 Смех

    59 40 Отговор
    Освен когато трябва да жигосаш хората и да им сложиш наушници под формата на зелени сертификати, да дискриминираш, да репресираш...
  • 21 ало президенте

    54 46 Отговор
    Я обясни кви са тия нови 150 машини,дето Герб ги откриха в митниците!?Те за кого са?За Горна Волта или за Кирибати!?

    Коментиран от #32

  • 22 Тоя мишок се издъни тотално !

    65 40 Отговор
    Никога повече Фатмака на власт !
  • 23 Гост от Делиормана

    29 38 Отговор

    До коментар #1 от "Радев":

    Радев, много приказки ве брат, а коефицента е почти нулев... Мутрите от гроп - мвро са си на служба и тровят и тормозят и пречат и на бизнес и на хората!... Та по малко приказки, повече дела!
  • 24 Бля бля

    39 28 Отговор
    Президенството е два мандата, дали е излъгал или не, не носи отговорност и нищо не губи. Проблемът е, че "съгражданите" му няма да се замислят, че ги пързаля.
  • 25 От желя

    33 26 Отговор
    да радефф - каква пародия на президенти...

    Коментиран от #164

  • 26 Активист на БКП

    32 45 Отговор
    Браво,генерале наш!!!

    Коментиран от #63, #167

  • 27 Гласувай

    25 14 Отговор

    До коментар #10 от "Василева":

    За Бойко, той ще ти докара липсващия акъл!

    Коментиран от #39

  • 28 питам се

    27 22 Отговор
    имаше ли батки на срещата, както в Бургас
  • 29 Най добре Тиквун

    36 25 Отговор
    26 юни 2020 г.след излезлите снимки от спалнята на Борисов с пълни шкафчета с пачки евро и кюлчета злато и спящия Борисов ! Борисов :"Че от какво да се срамувам, я вижте колко сладко спинкам, направила ги е една красива госпожа, съвременна Мата Хари"...5 ноември 2021 г.Борисов :" Не зная точно коя е направила снимките , но са направени когато мен ме е нямало"...Спинкал сладко когато са го снимали казва тогава а сега че са направени когато го е нямало ?!?!?!

    Коментиран от #31, #36

  • 30 Радев - хаоса - оставка !

    50 32 Отговор
    ОСТАВКА ДОЛЕН ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !
  • 31 Хахаха....хахаааааа..хихихи

    35 16 Отговор

    До коментар #29 от "Най добре Тиквун":

    Хронология на записите с Борисов- записа "Ало Ваньо" , на следващия ден в парламента Борисов обявява че записите са фалшиви и манипулирани с думите - "Вечерта преди да бъдат пуснати гледам аз мач на Челси и ми се обажда Явор Дачков, сигурно след това са сглобявани изреченията с мои думи когато ме е записвал Дачков в интервюто"..Буда отрича дотогава докато Дачков и Кристина Патрашкова не ги изпращат във френска лаборатория която установява че са автентични. Борисов вече признава за тях като казва че са изрязали само " където напсувах Първанов". След няколко години следва нов запис в къщата му в Банкя с градския прокурор на София тогава Николай Кокинов и бившия земеделски министър Мирослав Найденов в което Борисов обсъжда с тях как Найденов да бъде оправдан за кражбите в земеделското министерство. Буда отново отрича за тях като след това пред фактите е принуден да си признае а Кокинов подава оставка и напуска съдебната система. Сега отново отрича и има ли някой да се съмнява дали са истински?! Това е подигравка с народа на България! Лъже хората в очите че такива записи няма,после си признава а реакция от населението няма. Във всяка друга страна подобен премиер ще виси на уличен стълб като Наджибула в Афганистан. Това е политически чадър над бизнесмени и търговия с власт в ущърб на народа...Народе ,народеее

    Коментиран от #33

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Дааа

    28 11 Отговор

    До коментар #31 от "Хахаха....хахаааааа..хихихи":

    Помните ли така известния запис "Ало Ваньо"? Борисов -"Ало Ваньо, във фабриката на Мишо бирата са влезли там митничари ли, полицаи ли са и извършват проверка, кой ги е пратил", Танов -" Ами министъра ми се обади (Дянков) и каза Аз карам влака да влизат да проверяват , не съм ги пратил аз", Борисов -" Обади се на министъра и му кажи че съм казал да изтегля хората от фабриката му. След като съм му обещал че няма да го закачам значи няма да го закачам"....Това е злоупотреба с власт , прикриване на митническо престъпление, лишаване на държавния бюджет от приходи чийто приходи са за всички нас. И това само за една нелегална фабрика, а си представете местните герберски феодали по негова заповед как са крадели нашите народни пари 12 години. Сега си представете например Английския премиер Борис Джонсън да прикрива митнически престъпления в нелегална английска фабрика и да разпъва политически чадър облечен във власт и това да стане достояние на тяхното общество?!?! Та на момента би дал не само оставка а и веднага арестуван!

    Коментиран от #46

  • 34 Казвам ви

    37 19 Отговор
    Радко не живее в България. Всичко му е безплатно. откакто е на власт цените са двойно и тройно нагоре. А него ветар го вее.
  • 35 Гладен брокер

    31 15 Отговор
    Тоя мина Боце с 200-та.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 От 2004 г.

    21 9 Отговор
    Доган предложи Борисов за генерал-лейтенант

    Лидера на ДПС Ахмед Доган предложи на коалицията с НДСВ да бъде повишен в чин генерал-лейтенант Борисов за добра оценка и отлични резултати. Званието ще бъде връчено от президента Първанов.
  • 38 Killer

    12 30 Отговор
    Тролска пасмина се лее. Сбъркани, кални... неща. Неодушевени предмети.
    За нормалните ХОРА - Достойно и точно от Президента.

    Коментиран от #52

  • 39 По добре БОЙКО от колкото КЛЕПОУХИЯ !

    27 18 Отговор

    До коментар #27 от "Гласувай":

    При единия имаше ред , при другия и той не знае какво става ....питайте го за машините например ???

    Коментиран от #41

  • 40 Всичкото

    17 14 Отговор
    Пидраз срещу Радев, голяма борба за кражби!
  • 41 Хи хи хи

    31 14 Отговор

    До коментар #39 от "По добре БОЙКО от колкото КЛЕПОУХИЯ !":

    По добре го питай за цените Фатмака ....ще ти каже , че Бойко е виновен !!!
  • 42 Оня с коня

    22 24 Отговор
    Ето това е истински държавник който милее за своя народ , а не за политическото си бъдеще. Нека всички се поучим от него- Борисов е на посещение в Хаджидимово . На въпрос ако бе премиер какво би направил в настоящата ситуация, той отговори така -" Локдаун трябваше да има още преди 2 седмици, плюс задължително ваксиниране на всички уязвими групи. Да, щях да загубя изборите, но това е отговорно държавно поведение", заяви още бившият премиер.....Поклон Бойко. Ти се доказа преди всичко като ИСТИНСКИ ЧОВЕК за който живота на хората е по важен от победата на изборите
  • 43 ОСТАВКА ПИНГВИН !

    34 15 Отговор
    ОСТАВКА И НА ЦЯЛОТО ТИ НЕЗАКОННО , НЕКАДЪРНО , КОРУМПИРАНО , МАФИОТСКО , ФАТМАШКО ПРАВИТЕЛСТВО !
  • 44 Народ

    21 3 Отговор
    Който се кланя на шебек няма бъдеще
  • 45 ТИКВУН е...

    21 13 Отговор
    Най младия комунист в България, станал член на престъпната клика на 18 годишна възраст!

    Коментиран от #47, #61, #65, #129

  • 46 А помниш

    26 10 Отговор

    До коментар #33 от "Дааа":

    Ли. Нека КС не разглежда делото за менте декларацията поради отпаднала необходимост. Думи на Радев за Киро лъжеца. Кога Борис Джонсън ще защитава лижец и измамник публично, и министър го направи. А шеф на НАП данъчен шмекер.
  • 47 ВЕЛИК,...ВЕЛИИИК,...ВЕЛИИИИИИК !!!

    15 17 Отговор

    До коментар #45 от "ТИКВУН е...":

    ДА, БОЙКО Е КОМУНИСТ НО ИСТИНСКИ! ЗА РАЗЛИКА ОТ КОРНЕЛКА И СИЕ КОИТО НИКОГА НЕ СА БИЛИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП ! А БОЙКО Е ЧЛЕН НА БКП ОТ 18-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ! ЗАЩОТО ИСТИНСКИ ВЯРВАШЕ В СВЕТЛИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИДЕИ! ЗАТОВА ОТКАЗА ДА СЕ ДЕПОЛИТИЗИРА 1990 ГОДИНА С ДУМИТЕ " ЗА МЕН ПАРТИЯТА МАЙКА КОЯТО ОБИЧАМ Е ПО ВАЖНА ОТ МОЯТА СЛУЖБА" И НАПУСНА ПОЖАРНАТА ЗА ДА ОСТАНЕ В БКП И СЛЕД ПРЕИМЕНУВАНЕТО Й В БСП! НА 1 МАЙ 1990 ГОДИНА ПО ПОВОД ПРАЗНИКА НА ТРУДА БЯХА ОРГАНИЗИРАНИ 2 ПАРАЛЕЛНИ МИТИНГА - НА ПРЕИМЕНУВАТА В БСП БИВША КОМ.ПАРТИЯ СЪБРАЛА 50 ХИЛ.ДУШИ И НА КТ" ПОДКРЕПА" НА ЧИЙТО МИТИНГ ПРИСЪСТВАХА 200 ХИЛ.ЧОВЕКА! НА 2 МАЙ ОФИЦИОЗА НА БСП В- К "ДУМА" ИЗЛЕЗЕ НА 1-ВА СТРАНИЦА СЪС ЗАГЛАВИЕТО - " Седесарите оплюха празника на труда"! НА ПРИКАЧЕНИТЕ СНИМКИ СЕ ВИЖДАТ ГРУПА ХОРА С ЧЕРВЕНИ ЗНАМЕНА ОТ КОИТО ЕДИН ОТ НАЙ АКТИВНИТЕ Е 31-ГОДИШНИЯ ТОГАВА БОЙКО БОРИСОВ КОИТО ВЛИЗАТ В СХВАТКА С РАЗОТИВАЩИ СЕ ОТ МИТИНГА НА ПОДКРЕПА И СА БИТИ И ГОНЕНИ ПО УЛИЦИТЕ ОТ ПРЕВЪЗХОЖДАЩИТЕ ГИ ЧИСЛЕНО ПОДКРЕПАДЖИИ! ЕТО ТОВА Е ИСТИНСКИ ВЯРВАЩ КОМУНИСТ! ПОКЛОН!! ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ!

    Коментиран от #55

  • 48 no name no face no number

    18 14 Отговор
    Дано заспалия народ прогледне до 14 и погледне по дълбоко в твоята същност. Тогава няма кой да те подкрепи. Аз лично ще съм за N 5, но и всеки друг без гербаджията е по добра кандидатура от твоята
  • 49 Радев си играе с децата

    19 14 Отговор
    Вече съм за Лозан Панов
  • 50 Ти да не си светил

    13 20 Отговор

    До коментар #16 от "Хихихихии.. хихихихии":

    Троловчета,давайте газ,квичете,плачете,тръшкайте се неистово, понеже идва 14 ноември и повече няма да сте на хранилката при Бо -ко ,чоко-тиквата.Чака ви вече голям глад и мизерия продажни к-чета.Идва видов ден и за вас.
  • 51 Връщаме Бойко и ни спасява с..

    17 13 Отговор
    Масова ваксинация. Връщаме шефа и ни спасява-: Бойко Борисов бивш премиер Над 70% щяха да са ваксинираните срещу коронавируса, ако ГЕРБ управляваше. С добро, със зло, щяхме да сме спасили народа, младежта да е на училище и всички да си живеят живота. Това го направи „белият свят“. Хората тръгнаха по нощни барове, а нас ни върнаха не с една, а с 10 години назад. Тези партии с това дойдоха на власт - антиваксърство. Оправете си грешката. Ние от ГЕРБ сме готови да не говорим за мерките в името на човешкия живот.

    Коментиран от #152

  • 52 Сбъркал

    32 7 Отговор

    До коментар #38 от "Killer":

    Си президента. Тоя се опитва да ни убеди че няма нищо лошо в несертифицираните машини. Верно мисли българите за тъпи.
  • 53 Биби Кинг

    20 6 Отговор
    Четеме кво е ломотил одново дигтатора и се питаме- Пембен чауш да не е очил и он у Харварт бе?
  • 54 Тия ФАТМАЦИ одзъцкаха всичко !!!

    30 7 Отговор
    АКО НЕ ОТ КОВИД , ЩЕ НИ УМОРЯТ ОТ ГЛАД ....ВСЕ ТЯ ! ЩЕ СЕ МРЕ ...АМА ТОЯ ФАТМАК МНОГО МИЛИ МУ СТАНАХМЕ И ВЗЕ ДА МИСЛИ ЗА НАРОДА ....ЕДНА СЕДМИЦА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ....ЩО ТЪЙ ?????

    Коментиран от #106

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 С вас

    7 25 Отговор
    сме Българите милеещи за страната си Президенте!
  • 57 Пеци

    16 6 Отговор
    12 г.Тиквата 5 г.пъпеша фатмак и после рИвеме защо тези идиоти си ги избрахме и така повече от 30г.
  • 58 Хахахаа ...хухахаха

    9 22 Отговор

    До коментар #55 от "СЕ'РЕМ НА ПЕТОЛЪЧКАТА ЦРЪВЕНА":

    Българи! Аз реших за мен лично! Ще гласувам на изборите за палача ви Борисов! Ние като нация заслужаваме да бъдем затрити окончателно. Да си припомним с факти за 12 годишното му управление! За 12 години всяка година увеличаваше тока за нас битовите потребители с 10% от 1 юли и 10% от януари. Вдигна шоково питейната вода през лятото на 2018 г. от цени в различните градове 1,60-1,80 лв.на 3,60 до 4,20 лв. Нека не забравяме когато международните цени на петрола бяха 85-95 долара при нас цените на горивата бяха от 2,70 до 2,90 лв.за литър. Нека не забравяме че олиото бе стигнало цени над 4 лв., агнешкото 15-18 лв. , яйцата от "щастливи " кокошки до 40 ст. Нека си припомним за енергийните бунтове от февруари 2013 г.когато бе свален първия кабинет на Борисов ! Момиче водеше протеста в Пловдив като показваше фактурата си за ток от 1000 лв. При заплати тогава от 500 лв. А сега в момента при служебното - олио "Бисер" на промоция в Кауфланд -23% от 2,99 лв. на 2,23 лв. Яйца от 18 до 20 ст. Барел петрол от 86 долара а цени на горивата в момента от около 2,30 лв.а не 2,80 както при Борисов.Тока за битовите абонати не е увеличаван от 5 месеца откакто е служебното. Няма да ми стигне полето да изброя всички факти. Затова взех решение да гласувам за Борисов. Българина не заслужава свобода и жизнен стандарт а геноцид. Нека януари е пак Борисов, да плащате ток отново по 400 лв.както януари 2019, нека водата ви стане над 5лв.кубик и нека зареждате по 4 лв.за литър.

    Коментиран от #60, #64, #108

  • 59 Сотир

    34 8 Отговор
    Задължително гласувайте против Радев!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #145

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 НЕ ЛЪЖИ

    18 6 Отговор

    До коментар #45 от "ТИКВУН е...":

    Най младия комундел е айлякчията - фигурант !
  • 62 Радев

    9 21 Отговор
    Президент на първи тур. Бойко в затвора
  • 63 no name no face no number

    5 2 Отговор

    До коментар #26 от "Активист на БКП":

    Много си заблуден най малко е ваш няма нищо общо с БКП информирай се по добре за интересите и членствата на твоя избранник В голяма грешка си
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Не само комунист

    14 15 Отговор

    До коментар #45 от "ТИКВУН е...":

    Напълно си прав мой приятелю колега! Не забравяй не само грабежа на тиквун 12 години а и колко убийства тежат на съвестта му. Помниш чакъра който опита да изкара че се самозапалил а после заради тиквата България бе осъдена и платихме на близките му обещетение. Помниш Мишо бирата и жена му как си заминаха в разстояние на няколко месеца само единия на 47 а другия на 48 години. Помниш Ваньо Танов как си замина внезапно от инфаркт на 55 години. Вече няма жив участник от аферата "Ало Ваньо". Как си замина и бившия съдружник на Борисов в СИК бизнесмена СИВ кардинал на Герб Петър Христов. Как си замина и Милчо Бонев -бай Миле бившия началник на Борисов разстрелян заедно с 7 от своите бодигардове от хора в полицейски униформи а главен секретар на МВР бе Борисов. Има да напиша още много случаи и факти но.ми изписва че привършва символите ...
  • 66 БРАВО ПИНГВИН

    26 9 Отговор
    БРАВО РАДЕВ ИЗПЪЛЗЯ ИЗ ПОД ПОЛАТА НА ЙОТОВА А СЕГА ИДИ И НА ДЕБАТ АДЕ БЕ МИШОК КАУЗАТА Е ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД АДЕ МАЛКО ПО СМЕЛИЧКО

    Коментиран от #76

  • 67 nik

    23 6 Отговор
    Не се предавам когато каузата е : ДА УНИЩОЖА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!!!
  • 68 ВЕЛИК,...ВЕЛИИИК,...ВЕЛИИИИИИК !!!

    12 20 Отговор
    Тиквун е смазан като спукан презерватив!!!! Както каза Рашков за него "проваления политик Борисов". В момента е събрал сериозни данни за него за грабеж и рекет и ще го удари със страшна сила дни преди изборите. Тиквун вече четвърти ден мълчи като ПУКАЛ на обвиненията на Рашков! А след изборите на Развигор и при справедливия бай Ставри!
  • 69 Перо

    7 8 Отговор
    Конкурентните дебили са меки китки!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Ехо

    17 5 Отговор
    Не се предавам, защото ще подаря 7 000 000 българи на медицинския апартейд
  • 72 ИСТИНАТА

    10 22 Отговор
    Българи! Сънародници! Имаме късмет че в момента, при тази световна криза и инфлация, при тези международни цени на ел.енергия и природен газ, при международните цени на барел петрол който е вече 85$ , не е на власт Герб. Нека си припомним че при същите цени на барел петрол, у нас литър бензин и дизел бяха по 2.87 лв.при управлението на ГЕРБ! При протестите тогава Борисов каза" За какво протестират? И аз бих протестирал срещу Кадафи", тогава акциза в ЕС бе двойно по нисък. Сега при същите цени на барела горивата у нас са около 2.25 лв.Нека си припомним че 2009 г.когато за 1-ви път дойде Борисов на власт дневната ел.енергия бе 9 ст.на киловат. Борисов я увеличаваше 2 пъти годишно - от 1 юли с 10% и от 1 януари пак с толкова. Единствено бе намалявана при правителството на Орешарски - с 5% от 1 юли 2013 г.и с 10% от 1 януари 2014 г. След това отново дойде Борисов за да е в момента 24 ст.на киловат дневна. Да благодарим че сега не е Герб че при тези цени на петрола дизел и бензин биха били по 2.80 лв

    Коментиран от #95

  • 73 Последния Софиянец

    27 7 Отговор
    Тоя шушляк няма да го има след изборите , заминава си !
  • 74 ФАТМАКА

    31 10 Отговор
    Е НИЩОЖЕСТВО
  • 75 MGehwer

    25 6 Отговор
    Селското-президент е на път да стане мафиот... пожелал си го е!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Смешни напъни на ГРОБ

    13 18 Отговор
    От няколко тъпи трола - Барни Ръбъл и Манивел ПКП-ТО, Севда и Томката Момата! Смех, направо си умрех! Ха, ха, ха, ха, ха.....
    Радев още на първия тур,бе тъпаци !

    Коментиран от #79

  • 78 Filo

    25 13 Отговор
    Радев, ти можеш само лозунги да блещиш бре. Друго не правиш. Дано ни освободиш от присъствието си.
  • 79 КРАТКО

    5 6 Отговор

    До коментар #77 от "Смешни напъни на ГРОБ":

    ПО..РКО
  • 80 Възраждане 5

    23 14 Отговор
    зеления чорап ви наби зелен сертификат
    и прати бизнеса за зелен хайвер
    за него и харвардците 12 млрд. за усвояване
    това е
    мисли за народа
  • 81 П П ще разпилее статуквото...

    14 19 Отговор
    Ревете ГЕРБАВИ комуняги ! Така ще бъде
    От сега нататък ! Свиквайте или при бай Ставри !
  • 82 Милен

    23 14 Отговор
    ПРЕДАТЕЛ!!!
  • 83 Перо

    16 25 Отговор
    Радев ще победи, другите са меки китки!
  • 84 до троловете

    13 23 Отговор
    50% дават на Радев от тях поне 35% ще са и за ПП !

    Коментиран от #94, #96

  • 85 Пия си отлежало уиски и се кефя

    13 14 Отговор
    Как гербави и други твари се пеняват
    Май скоро ще се задавят Chiars !
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Румчопедерунчо

    19 12 Отговор
    Се предаде на Ковидарите и това беше последният полет над кукувиче гнездо
  • 88 ПРЕЗИДЕНТ

    19 8 Отговор
    🙂Публикувано във факти.бг: И днес България се променя“, допълни Радев.

    🙂ДОБРИТЕ ПРОМЕНИ СА:
    ОТЛОЖЕНО Е ПУСКАНЕТО НА ПЪТЯ ПЕРНИК-КНЯЖЕВО-СОФИЯ
    СПРЯНО Е "ТАЙНОТО И НЕЗАКОННО" СТРОИТЕЛСТВО НА ХЕМУС
    ИЗБОРИТЕ СА "ПЕРФЕКТНО" ОРГАНИЗИРАНИ, С ДОПЪЛНИТЕЛНИ 228 МАШИНИ (ЗА ДА НЕ СЕ РЕДЯТ НА ОПАШКА ТИЯ ДЕТО НЯМА ДА ГЛАСУВАТ)
    НАЙ-МНОГО ЖЕРТВИ НА КОВИД19, КОГАТО ИМА НАЙ-МНОГО ВАКСИНИ. ПОСТИГНАХМЕ ТРЕТО МЯСТО В СВЕТА.
    ИНФЛАЦИЯТА ОТНОВО Е НАОКОЛО.
    ЗАМЕНЯМЕ ДЕМОКРАЦИЯТА С МАШИНОКРАЦИЯ (Броили или не броили квитанциите - ТОВА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЗА ИЗБОРИТЕ)
    😛РАВНОСМЕТКАТА: ЗА НАС НАСТЪПВАТ ВСЕ ПО-ЩАСТЛИВИ ДНИ, ЗАЩОТО "НИЕ СМЕ С ВАС". 😛
  • 89 Чух трясък! Погледнах навън! И ....

    11 12 Отговор
    Що да видя! Една тиква се пукнала от яд!
    Гледам, отвътре празна...

    Коментиран от #109

  • 90 Истината

    20 6 Отговор
    Долно соросоидче, както всички преди него и тези след него. Масони до масони, за пари унищожихте народеца ни. Нямате ли срам... поминък след поминък унищожихте и накрая тоя железен олигофр....ен излезе. Нямам думи. И последните закътани парици на хорицата искате да вземете с тези скъпи цени. Нямате нито срам нито страх Божий..
  • 91 ПараШут

    8 20 Отговор
    Чест и почитания генерал Радев! С вас сме!
  • 92 СПОКО!

    11 10 Отговор
    Скоро ще търка нара БОКО!
  • 93 Чакам

    14 6 Отговор
    С нетърпение изборите да накажа поредния стар шут.Как ни извъртя Румба цар си с 200 ни врътна
  • 94 ОРАКУЛ

    13 6 Отговор

    До коментар #84 от "до троловете":

    ЧЕ КОЙ СЕ СЪМНЯВА? 51% ЗА РАДЕВ, НО ОТ ФЛАШКИТЕ НА МАШИНИТЕ. А КОЛКО% ОТ КВИТАНЦИИТЕ? - ТАМ СА ДРУГИ% НО ТЕ НЕ СЕ ОТЧИТАТ, ЩОТО АКО СЕ БРОЯТ - ЩЕ СА СГРЕШЕНИ!
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Сух

    9 9 Отговор

    До коментар #84 от "до троловете":

    Ти някъв джендър ли си, че се радваш на това? ПП-то ще ти набие еврото и Истанбулската конвенция с 200. Изглежда си..
  • 97 bul

    20 6 Отговор
    и какво му харесвате на радев ?!: захар - 1.5 , олио - 4 лв., бензин 2.50лв., хляб 1.50 лв. , зеленчуци с 2 лева нагоре за газ, парни и т .н да неговорим и ТОВА Е ЗА СЕГА пък СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ ВИДИМ ??!!...
  • 98 КРАТКО и ЯСНО!

    6 15 Отговор
    Радев още един мандат
    Борисов при бай Ставри с него да се гняви
    Колкото и да се пеняви
  • 99 sbs no КОМУНИСТ

    19 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг:


    Румен Радев: Не се предавам, когато каузата е за българския народ

    СМЕШКО ---ТИ НЕ СЕ ПРЕДАВАШ ---ТИ СЕ ПРОДАВАШ ---И ---НАЙ ЛОШОТО ПРОДАВАШ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ...
    ЗАБИЙ САМОЛЕТА --НА МАКС -- НАГОРЕ-- ИЛИ ---НАДОЛУ И НЕ СЕ ВРЪЩАЙ ---ТОВА ПОНЕ ГО МОЖЕШ
  • 100 сигурно

    5 8 Отговор
    Ще гласуваме за възраждане nomer 5
    Аз за партия подкрепящи зелените сертификати никога не бих гласувал
  • 101 sbs no КОМУНИСТ

    12 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг:

    Румен Радев: Не се предавам, когато каузата е за българския народ

    ИЗПОЛЗВАН ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ -КАПУТ --ЛИ БЕЩЕ ПРЕДПАЗНО СРЕДСТВО ЛИ БЕШЕ ---ААААА----СЕТИХ СЕ ПРИЗЕРВАТИВ ---С МАРКА КИРЧО КИРТАКОВ
  • 102 достойнство

    23 7 Отговор
    ПО-НАГЪЛ ТИП ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕДНЕ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО.ЗА ПЕТ ГОДИНИ НЕ НАПРАВИ НИЩО ЗА ХОРАТА,ОТ 7м.УПРАВЛЯВАШ ДЪРЖАВАТА ЕДНОЛИЧНО И УСПЯ ДА Я СЪСИПЕШ ЗАЩОТО СИ КРАДЕЦ И НАПЪЛНО НЕКОМПЕТЕНТЕН.С КАКВИ ОЧИ ЗАСТАВАШ ПРЕД ХОРАТА КАТО ВЕЧЕ ПЛАЩАТ ДВОЙНИ ЦЕНИ ЗА ТОК,ХРАНИ,БЕНЗИН.ПРЕД ТЕЗИ НА КОИТО БЛИЗКИТЕ ИМ УМИРАТ БЕЗ ШАНС ЗА ПОМОЩ ОТНЯКЪДЕ.НЯМА ДА ЗАСТАНЕШ НА ДЕБАТ С ДРУГИТЕ КАНДИДАТИ ЗАЩОТО И ГЛУХИТЕ ЩЕ РАЗБЕРАТ ЗА ТОТАЛНАТА ТИ НЕКОМПЕТЕНТНОСТ.
  • 103 гост

    18 7 Отговор
    ПОДЛОГА НА ЦРУ !!!НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ МРЪСЕН !!!

    Коментиран от #134

  • 104 НА 14.11.НЕДЕЛЯ

    13 7 Отговор
    КОЙТО ИЗОБЩО Е РЕШИЛ ДА ГЛАСУВА😱ПРЕДИ ДА ИДЕ ДО СЕКЦИЯТА ,ДА ИДЕ ДО МАГАЗИНА И ДА СИ КУПИ ХЛЯБ И ОЛИО,ПОСЛЕ ДА ОТИДЕ ДО АПТЕКАТА,ПОСЛЕ ЗАВИВА ДО БЕНЗИНОСТАНЦИЯ И СИ СИПВА ГАЗ ,ПОСЛЕ Е БЛИЗО КАСАТА ЗА ТОК И ТОПЛО И С ВЗЕТИТЕ КАСОВИТЕ БЕЛЕЖКИ И ПРАЗЕН ДЖОБ МОЖЕ„ СПОКОЙНО ”ДА ГЛСУВА😉
  • 105 ГЕРБави,а и други креатури...

    8 10 Отговор
    Не разбрахте ли, че вече сте АУТ !
    Скоро,яко ще се покриете,но не може да се скриете....от бай ви Ставри....
  • 106 някой

    10 5 Отговор

    До коментар #54 от "Тия ФАТМАЦИ одзъцкаха всичко !!!":

    Щото следват още 60 месеца × 11 хилки на месец .Какво прави ? 660 бона .А ти изкарай толкова от заплатка за пет години.Нефза народа,ами и за извънземните ще се загрижа ...ха ха
  • 107 РУНДЮОооо

    15 10 Отговор
    КАЖИ КАКВИ СА ТИЯ НОВИ 150 МАШИНИ И ЗАЩО ЗАПОВЯДА НА ФАТМАЦИТЕ СИ ДА ГИ ВНЕСАТ ???? ПАК ЛИ НЕ ЗНАЕШ ФАТМАК ???

    Коментиран от #121

  • 108 Бай Гошо

    2 3 Отговор

    До коментар #58 от "Хахахаа ...хухахаха":

    Преди да гласуваш, вземи се събуди, защото подозирам, че си се подмокрил и това те изнервя и те кара да бълнуваш небивалици.
  • 109 За кого говориш

    14 5 Отговор

    До коментар #89 от "Чух трясък! Погледнах навън! И ....":

    борисов или радефф щото са ми еднакво противни?
  • 110 sbs no КОМУНИСТ

    14 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг:

    Румен Радев: Не се предавам, когато каузата е за българския народ

    РУМЧО ---ВСЯКА ЦАЦА ИСКА ДА БЪДЕ АКУЛА --НО АКУЛИТЕ ГИ СЪЗДАДОХА КОМУНИСТИТЕ -С КУФАРИТЕ --НЕ БОЙКО С ЧЕКМЕДЖЕТО --И ТИ СИ ТЯХНОТО ПРОИЗВОДНО --НО АК8УЛА НЯМА ДА СТАНЕЩ ---ИБРИКЪТ Е СЪД С КОЙТО ТУРЦИТЕ СА МИЕЛИ ---Г....Ъ....З...А --ЗА ТОВА ТЕ ПОЛЗВАТ

    Коментиран от #128

  • 111 Голям кеф !

    8 10 Отговор
    Как реват и крякат герберастите
    Ммммм, голям кеф... продължавайте...
    Още, още, още.....
  • 112 Трезвомислещ българинс

    17 7 Отговор
    Този смешник просто не заслужава коментар. Лозунг след лозунг ,като на комунистически партиен форум. Е, затова и не посмя да отиде на дебат ,защото сам не може да мисли.
  • 113 Идва Мунчовата зима

    15 6 Отговор
    Мислете,преди да гласувате.Зелените сертификати ще доведат до увеличаване на безработицата,инфлацията е неудържима,цените растат главоломно-ток,парно,бензин,храни.
  • 114 sbs no КОМУНИСТ

    12 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг:

    Румен Радев: Не се предавам, когато каузата е за българския народ

    ТИ НЕ СЕ ПРЕДАВАШ ---ТИ СЕ СТРАХУВАШ ---ЗАЩО БЯГАШ ОТ ДЕБАТ С ГЕРДЖИКОВ ---ЗНАЧИ ОЦЕНЯШ -ЧЕ Е ПО УМЕН ОТ ТЕБЕ ---
    НО -ПРАВ СИ ---ГЛУПАКЪТ -ТРЯБВА ДА СИ ЗНАЕ МЯСТОТО ----КЪДЕТО СЕ РИТАТ КОНЕТЕ -МАГАРЕТО НЯМА МЯСГТО
  • 115 Само те си вярват....

    6 8 Отговор
    Герберугите... другите не ги слушат...
    НЯМА защо ! Празни мисли на празни хора
    Хора за ЗАТВОРА !
  • 116 един там

    15 8 Отговор
    Каква е тази кауза бе РадеФ? Каузата да предадеш народа, който ти вярваше ли? Това е кауза на един предател и нищо повече. Все пак за едно нещо ти благодаря, а то е че се разкри какъв предател и изменник си всъщност. Благодаря, че отвори очите на много народ, които сигурно щяха да гласуват за теб. Аз също щях да гласувам, но в този момент единствената кандидатура, която е за защита на народа и националните интереси е тази на Костадин Костадинов. Той е единственият кандидат за президент, който е против мерките и който през годините се е доказал, че милее за България и народа е над всичко. Няма друг достоен кандидат. Ако някой знае да каже кой! Всички останали са на някаква хранилка, защитават чужди интереси, за малоумните мерки и зелени сертификати са и са за еврото и премахване на лева, което между другото ще е последния пирон в ковчега на тази изстрадала от предатели държава.
  • 117 ГЕРБАВ АМОК

    4 8 Отговор
    БИБИТКО е в ШОК
    Чака го едноок смок
  • 118 ДАА, БОРИСОВ

    6 14 Отговор

    До коментар #18 от "Българоубиец !":

    ТУЛУПА Е ИСТИНСКИ БЪЛГАРОУБИЕЦ! НАПРЕД ГЕНЕРАЛЕ НАШ! НАПРЕД ПРЕЗИДЕНТ БЪЛГАРСКИ РУМЕН РАДЕВ! ЕДИНСТВЕНИЯТ В БЪЛГАРИЯ, КОГОТО БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА НЕ МОЖА ДА КУПИ!!! ЕДИНСТВЕНИЯТ С ДОСТОЙНСТВО И ЧЕСТ!!!
  • 119 Мунчо-фатмака-зеления чорап-фигуранта-фа

    14 8 Отговор
    Със зелен сертификат ли се гласува?Според мем на изборите има голямо струпване на хора,защо не искат сертификат,а в кварталното кафе искат?.Мунчо,защо ни караш да гласуваме,излагаш ни на опасност.
  • 120 Бай ви Ставри

    1 3 Отговор
    Обича и троли да ги заголи
    И на нара претърколи
  • 121 ФАТМАКЪТ Е

    6 11 Отговор

    До коментар #107 от "РУНДЮОооо":

    ЕДИН! И СЕ КАЗВА БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦ!!! ... ХИ-ХИ-ХИ...И е проЗД!!!
  • 122 Генералчето НЕ УТОЧНЯВА ЗА

    7 6 Отговор

    До коментар #7 от "едр5г6665432д":

    КОЯ КАУЗА СТАВА ДУМА....МАЙ НЕ Е СВОБОДАТА А БОЦКАНИЯТА МАЙ..........
  • 123 Pietro

    14 5 Отговор
    на този зелен цървул му хареса в президетството и му се иска още и още. Висчки, включително банкянското недоразумение и пряк наследник на бай Ганьо, са си продали задниците на руснаците. няма надежда с такива продажни политици. На балканите няма друга такава държава, където да са се събрали на едно място толкова много продажници, които се пишат патриоти. Долно племе!
  • 124 ДолоДържавата

    6 2 Отговор
    Да живей Анархията по бай Тошовото време , всеки крадеше по малко и имаше Ляб за всички и държавата беше богата и строеше социализма и здравеопазването беше безплатно и дофторите не вземаха комисионна от Фармацефтитее , какви години бяха и руси Шведки по морето
  • 125 ГЕРБ Карлуково

    4 4 Отговор
    Пуснахме ги на свобода наште хора
    Да се изяват, много им се събра на
    горкинките ,и годинките,и сланинките...
  • 126 ИЗБИРАТЕЛ

    14 7 Отговор
    😎СЛЕД КАТО ПРОЧЕТОХ ВИТИЕВАТИТЕ ЛОЗУНГИ НА ПРЕЗИДЕНТА И ЗАБАВНИТЕ КОМЕНТАРИ ЗА ТЯХ, СЕ УБЕДИХ, ЧЕ НАЙ-РАЗУМНО Е ДА ГЛАСУВАМ ЗА ПРОФ.АНАСТАС ГЕРДЖИКОВ.
    😋(ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ЗА ОКАЗАНОТО КЪМ МЕН ВНИМАНИЕ, ИЗРАЗЕНО ЧРЕЗ МИНУСИТЕ!)😋
  • 127 666

    13 4 Отговор
    Фашизма в България е в настъпление. Ако не ги спрем на изборите ни чака лагера в Белене и Ловеч с надзирател Б. Рашков. ☠️☠️☠️☠️☠️☠️
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Иван Шишман -- 😒🇧🇬🇷🇺

    7 4 Отговор

    До коментар #45 от "ТИКВУН е...":

    Комунисти няма.
    Това са бивши партийци.
    До 1989г.бяхме добре,защото имаше държава която гледаше за народа.
  • 130 БЪРКАШ ГЕНЕРАЛ

    8 4 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ С ЕДИН ДЕБЕЛ, ОХРАНЕН С КРАДЕНА ОТ НАРОДА СИ ПАРА, проЗД, КОЙТО Е И Б Р И К А НА ЕРДОГАНЯ... ЩЕ ТИ ПОДСКАЖА Т Ъ П И ГЕРБЕРАСТИНО : ИМЕТО МУ ЗАПОЧВА С БОЙ- И ЗАВЪРШВА НА -КО, ПО ИЗВЕСТЕН, КАТО ТИКВОЧА,ТУЛУПА, ПРЕДАТЕЛЯ, МУТРАТА, СИКАДЖИЯТА, НАВЕДЕНИЯ НА ВСИЧКИ ДРУГИ ДЪРЖАВНИ ЛИЦА И НАЙ-ВЕЧЕ НА Е Р Д О Г А Н!!!
  • 131 П Р О С Т О Т И Я до. Ш И Я

    3 4 Отговор
    Гарантирано от ГЕРБ.
  • 132 ОСТАВКА ФАТМАК

    10 4 Отговор
    ПР€ДАТ€ЛЯТ -ФАТМАК Н€ $€ ПР€ДАВА-
    ОТЕЧЕСТВОТО ПРОДЪЛЖАВА ДА ПРОДАВА!
    И$ТИН$КИ нато-КОМУНИ$Т-Л€ШОЯД € МИРИЗЛИВ!
    НЯКОИ ТВЪРДЯТ ,Ч€ € МА$ОН...,
    АЗ ВИ КАЗВАМ-ТЪП € КАТО ГЬОН!
    КОЙТО ИМА МАЛКО РАЗУМ И БЪЛГАРСКО СЪРЦЕ!
    НА ФАТМАКА НЯМА ВТОРИ ШАН$ ДА МУ ДАДЕ!

    ОСТАВКА ФАТМАК!
    ОСТАВКА! ОСТАВКА ЗА ПР€ДАТ€ЛЯ!
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 ИМЕТО НА ПОДЛОГАТА,

    3 9 Отговор

    До коментар #103 от "гост":

    ИМЕТО МУ НАПИШИ, АКО СИ СМЕЛ! ИМЕТО НА ПОДЛОГАТА Е БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, ЗАТВОРНИК ОТ ПАНКРАЦ! ИНАЧЕ МАСОВ УБИЕЦ НА БЪЛГАРИ!!!

    Коментиран от #136

  • 135 ДО РАДЕВ

    15 5 Отговор
    РАДЕВ СТРАХУВАМ СЕ ОТ ТВОЯТА ДИКТАТУРА ОТ ТВОИТЕ ДС СЪВЕТНИЦИ ОТ ТВОИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ ВЪРНАЛИ РЕПРЕСИИТЕ КОМУНИЗМЪТ ЗАПЛАХИТЕ СПРЯХТЕ ХЕМУС СПРЯХТЕ РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ КРАДЕГЕ ЗДРАВО КОЙ ЩЕ ВИ ПОТЪРСИ СМЕТКА ВЪРНАХТЕ КОМУНИЗМЪТ Е ИСКАМ СИ ДЕМОКРАЦИЯТА
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 демократ

    16 5 Отговор
    Фатмака не се предава,но се заканва с юмрук на
    всички българи.И каква е разликата между мутрата
    Радев завеждащ и покровителстващ шпиоския
    сектор в президентството и престъпника Лукашенко?
    Няма разлика между двете протежета на Путин.
    Като вдига юмрук и казва:"мутри вън"кампанията му
    е финансирана от подсъдимите мутри Божков,Арабаджиев
    Банев и други подсъдими мутри.Какъв дебат може
    да има между прочелия само фатмашкия устав с беден
    речник Радев и опонента професор. НИКАКЪВ!
    За да не емигрират повече интелигентни доказани
    българи да гласуваме за интелектуалеца Герджиков
    не на размахващия юмрук мутра шпионин Радев!
    с
  • 138 До Радевите Мразещи България по комунис

    4 3 Отговор
    КАТО ГЛЕДАМ ЖИВ СИ ТРОЛЕ И ПИШЕШ ТЪПОТИИ КОЙ ТИ НАРЕДИ ДА КЛЕВЕТИШ КОЛКО ТИ ПЛАЩАТ
  • 139 Шубето е голям страх !

    4 7 Отговор
    ГЕРБАВИТЕ шебеци и мандрили
    Много са се вдъхновили...но на 15.11.
    Всите ще са се изпокрили... като...
    ципокрили....пълни дебили
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Лицето Бойко Методиев Борисов

    4 5 Отговор
    Член на БКП. Комунист. Подчертавам -
    Член на Българската Комунистическа Партия.

    Коментиран от #143

  • 142 P1amen

    3 1 Отговор
    На пенсия.За там си некомпетентен и вреден.
  • 143 демократ

    5 5 Отговор

    До коментар #141 от "Лицето Бойко Методиев Борисов":

    Научи каква е разликата между комунист и ереса
    на комунизма марксист.Фатмака Радев е представител
    на второто.
  • 144 А,бе, един не три ли, ушите на бай Тошо?

    2 3 Отговор
    Сега,май е в някоя си ГЕРБ ! Беше десетина години на власт ! Как се казваше, че забравих...
  • 145 ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

    3 10 Отговор

    До коментар #59 от "Сотир":

    ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ! ЧЕСТНИЯТ, НЕПОДКУПНИЯТ, ДОСТОЙНИЯТ БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ!!! НА ПЪРВИ ТУР ПРЕЗИДЕНТ!!! А ТИКВАТА,ТУЛУПА,БЪЛГАРОУБИЕЦА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ В ЗАТВОРА ОКОВАН В ПРАНГИТЕ НА ИВАНЧЕВА! ДО НЕГО: ПОЗНАЙТЕ КОЙ?! КОЙ?! ГЕШЕФФФФФФФ, разбира се!

    Коментиран от #150

  • 146 sbs no КОМУНИСТ

    5 6 Отговор
    МОЛЯ -ВСИЧКИ ПОДДРЪЖНИЦИ НА ГЕРБ-ИЛИ ДРУГА АНТИ БСП -ПАРТИЯ ПИШЕЩИ -ВЪВ ФОРУМИТЕ -НА ФАКТИ -КЪМ НИКА СИ ДА ДОБАВЯТ /no КОМУНИСТ /---ЗА ДА СИ ГОВОРИМ НА РАЗБИРАЕМ А-НЕ НА ПРОМИТ МОЗЪК --ЕЗИК -АЗ НЕ ЧЛЕНУВАМ В НИКОЯ ПАРТИЯ И НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ --УВАЖАВАМ ВСЯКА РЕЛИГИЯ -И ВСЯКО ИЗВЪН БСП МНЕНИЕ ---НО НЕ БЯГАМ ОТ ДИСПУТ --ДОРИ И С Б.К.П.--..ли беше Б.С.П .ЛИ БИШЕ ----ВСЕ МИ Е Е ЕДНО ---МОЕТО ИМЕ Е СТОЯН --НЕ ---РУМЕН
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Лицето Бойко Методиев Борисов

    4 6 Отговор
    Член на БКП. Комунист. Подчертавам -
    Член на Българската Комунистическа Партия.

    Коментиран от #169

  • 149 миризлив пръч

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "Радев":

    Не гласувайте за масона Радев.Те си имат своите цели,и целта им не е ние да сме добре.Вярвайте ми.
  • 150 Само питам

    9 4 Отговор

    До коментар #145 от "ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!":

    Радев и честност са несъвместими понятия. Открити са още 150 машини готови да фалшифицират изборите. Кай знае колко има в чужбина. Шайката на фигуранта може да печели единствено с фалшификации.

    Коментиран от #156

  • 151 демократ

    10 4 Отговор
    Едва сричащия на български фатмак Радев до
    край ще избягва дебат с интелектуалеца професор
    Герджиков.Очаква го сигурен провал.Кой подкрепя
    Радев:Мая Галева Общата и доказаната крадла
    Нинова.
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Велизар Енчев

    10 1 Отговор
    Има ли цивилизована държава по света, упълномощила частна фирма безконтролно да брои изборните гласове?

    Защо точно ПП, ДБ и ИБГНИ адвокатстват на тази фирма?

    И защо само тези три партии яростно отхвърлят броенето на контролните разписки от машинното гласуване?


    Има нещо гнило в Дания!

    Всъщност, не трябва ли да се отложат изборите – и заради „машинната афера“, и заради Ковид-а?

    Иначе участваме в договорен мач с купен рефер.
  • 154 ГЕРБ комуняги под прикритие

    3 4 Отговор
    Но отдавна не е откритие
  • 155 Само питам

    14 4 Отговор
    Защо този мерзавец се крие като страхлива хиена и не отиде на диспут с другите участници? С какви очи ще иска отново да е президент?

    Коментиран от #174

  • 156 ГРЕШИШ!

    3 9 Отговор

    До коментар #150 от "Само питам":

    САМО С ФАЛШИФИКАЦИИ "ПЕЧЕЛЕШЕ" ЕДИН ...ТАКЪВ ДЕБЕЛ, МАЗЕН, СТРАХОПЪЗЛЬО,...КРАДЕЦ, ЦИНИК И НАГЛЕЦ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!!!
  • 157 Реват, като бебоци, гербавите слепоци

    2 7 Отговор
    Мъжете никога не плачат !
    А гербавите Нискочели само грачат !
  • 158 Диспут с ГЕРБАВ лилипут !!!

    3 5 Отговор
    Абсурд ! Не си заслужава !
    С лукова глава !
  • 159 Алексей Сергеев

    5 2 Отговор
    Червен боклук
  • 160 РАЗКАРАЙ СЕ РАДЕВ

    7 1 Отговор

    До коментар #6 от "Само":

    РАЗСИПА БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ТИ ПОТЪРСЯТ СМЕТКА ПО ГОЛЯМА МАФИЯ ОТ ТВОЯТА КЛИКА НЕ БЯХ ВИЖДАЛА МАНИПУЛАЦИИ САБОТАЖ УМИШЛЕН НАРУШАВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ НАРУШАВАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА ГРАБЕЖИ БЕЗНАКАЗАНИ ВЪРНА БЪЛГАРИЯ 80 ГОД НАЗАД ЗНАЧИ РЕВЕШ ПРОТИВ БОРИСОВ ЧЕ УПРАВЛЯВАЛ 10 ГОД НО РАДЕВ МИНАВА ПРЕЗ ТРУПОВЕ И НЕИСТОВО ЖЕЛАЕ ОЩЕ 5 ГОД РАЗРУШИТЕЛ
  • 161 До Радевите Мразещи България

    7 1 Отговор

    До коментар #147 от "ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ":

    ЛЕКО ЩЕ СЕ РАЗДЕРЕШ ОТ ПРОСТОТИЯ РАДЕВ МРАЗЕЩИЯТ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗИДЕНТ ИЗЛАГАЩ БЪЛГАРИЯ ИЗГОНИХА ГО ОТ ЕСТОНИЯ ЗА ЛЪЖА НА ШИПКА ЛЪЖЕШЕ ЧЕ НЯМА ВИРУС САБОТИРА БЪЛГАРИЯ РАЗРУШИ ВСИЧО БЪЛГАРИЯ СЕ ВЪРНА 80 ГОД НАЗАД ЕВРОПА ПОМАГАЙ НА БЪЛГАРИЯ ВИЛНЕЯТ БЕЗНАКАЗАНО КОМУНЯГИТЕ РЕПРЕСИРАТ
  • 162 F-off

    3 1 Отговор
    Ей, двуличник.....много добре знаеш каква ти е каузата ....
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 А ти кой

    2 5 Отговор

    До коментар #25 от "От желя":

    избираш - гержика ли бе мухльо.
  • 165 Фатмак долен

    9 1 Отговор
    Ти нещо добро направил ли си.Ти си една куха лейка.Вземи оная фуста Деса Запорожие и да ви няма.Вземи си и тези 27 доносника на ДС.ТИ СИ ПОЗОР ЗА БГ.
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Болярин

    2 1 Отговор

    До коментар #26 от "Активист на БКП":

    Казваш "- Браво, генерале наш !" А аз ти казвам, че този измекяр е най-големия АПАШ !!!
  • 168 А бе

    3 5 Отговор
    като чета коментарите - явно само б0клуците останаха в България. Духайте на банкянския.
  • 169 NeXu s

    0 1 Отговор

    До коментар #148 от "Лицето Бойко Методиев Борисов":

    Ми тогава гласувай за него, какво тролиш за БСП?
  • 170 Боко продава ,Радев узаконява

    1 0 Отговор
    БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ !!! НА АЛБАНСКАТА ,СРЪБСКАТА ,МАКЕДОНСКАТА,РУСКАТА И КОЙ ЗНАЙ КОЯ ОЩЕ МАФИЯ !!!БОЗАДЖИЯТА ЗА КИФЛАДЖИЯТА !!! Нито един БЪЛГАРИН на избор на 14.11 ! Хомота ще ни го нахлузят с мазната усмивка на Мая, с ъс шмекерии по кембриджки , с тарикатлъците на "умни и красиви" флуенсъри !
  • 171 импийчмант

    3 2 Отговор
    ТОЙ НЕ БИЛ НИ ПРЕДАЛ..ТОЯ СЪСИПА ВСИЧКО СВЯСТНО В ДЪРЖАВАТА ...ЗАКОНИ И КОНСТИТУЦИЯ ГАЗИ КАТО ПОСЕДНИЯ МАЛОУМИК..ТИ СИ ЗА ЗАТВОРА БЕ ,СМЕШНИК..
  • 172 импийчмант

    3 0 Отговор
    КАКВА КАУЗА ,КАКВИ 5 ЛЕВА,БЕ ЦЪРВУЛ..???????/ТИ ВЪОБЩЕ ЗНАЕШ ЛИ ЩО Е КАУЗА..????????МРЪСЕН ДОЛЕН МАХЛЕНСКИ ИНТРИГАНТ,С ЧЕНГЕДЖИЙСКАТА СИ ХУНТА ПРАВИ ВСИЧКОВЪЗМОЖНО ДА ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ В СВОЯ ПОЛЗА ..НА ТОВА ТОЯ ДРЪНДЬО МУ ВИКА КАУЗА..ОНАЯ ПА СЕ ПРАВИ ЧЕ УЖ ТЪРСИ КОИ СА ПОРЪЧИТЕЛИТЕ,СЯАШ И ТЯ НЕ Е В КЮПА.ДОЛНИ МЕРЗАВЦИ..ТАКИВА ФЕЙК БРОЙКИ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА ,НИКОГА НЕ СМЕ ИМАЛИ.ТОТАЛНИ РАСИПНИЦИ НА ДЪРЖАВНОСТ ,НА ГАЗЕНЕ НА ЗКОНИ И КОНСТИТУЦИЯ ,И МИ ПРИКАЗВА ЗА КАУЗА.БОКЛУКА.
  • 173 Сивата чапла

    0 1 Отговор
    Митингов политик!
  • 174 Сивата чапла

    2 1 Отговор

    До коментар #155 от "Само питам":

    Всички мислят, че Кацаров действа на своя глава сам.
    А истината е,
    че Радев е инициатор на тоя ужас със зеления сертификат.
    Явно е много сигурен в изборите.
    Омръзна ми от празни цитати.
  • 175 Историк

    2 2 Отговор
    Общи приказки, заучени от закапечетата в казармата
    Като български офицер Радев няма много акъл
  • 176 Гост

    0 0 Отговор
    Млади хора, сърдете се на господин Бойко Рашков, че не им дава да купуват гласове. Пак има, но не както преди. Полицаите не са с батето им бибитко, учителите се разбягват, но вътрешно са за бобчо. Пазят си хляба хората. Страх ги е да не останат без пенсии. Гербаджиите да ходят учители в делиормана, турци се женят в Бургас, и те побегнаха, една наша приятелка туркиня. Избяга в Хасково, а щерка й от кли в бургас учител по английски бе и там в бургас, а мъжа й в завод бургас инженер. Няма даскали, стойте при герб и ако нещо идвайте, печени математици, българисти сте. С хляб и сол ще ви посрещне карадайъ в родното село, град, хихо търчина не прост, виждат и бг и турци в бургас.
  • 177 БОКОКРАД

    2 0 Отговор
    И АЗ НЕ СЕ ПРЕДАВАМ КОГАТО ИМА НЕЩО ЗА КРАДЕНЕ !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове