Last news in Fakti

9 Януари, 2022 07:39 5 460 20

Буруджиева: Влизането във властта е историческо постижение на Корнелия Нинова, но не и на БСП

  • татяна буруджиева-
  • правителство-
  • власт-
  • управление-
  • партии

Ако говорим само за светлото бъдеще, се връщаме в 1990 г., смята политологът

Буруджиева: Влизането във властта е историческо постижение на Корнелия Нинова, но не и на БСП - 1
Снимка: БГНЕС

От няколко месеца се занимаваме с цените, а не се казва нищо за бюджета. Започвам да се притеснявам, че в правителството няма комуникация между партиите, а пред народа се прави див пиар. Министър на отбраната и премиерът още на 10-ия ден признават, че не си говорят. За мен влизането във властта е историческо постижение на Корнелия Нинова, но не и на БСП“.

Това заяви политологът Татяна Буруджиева пред БНТ.

„Промените ще определят годината като на сериозни предизвикателства. Ще съм приятно изненадана, ако постигнем добри резултати. Виждаме обаче много нонсенси за това къде отива финансирането, което не е нормално за демократично общество. Сериозните реформи не се правят за 5 месеца или за година. Важно е да видим, че се правят крачки в тази посока“, каза още тя.

„Единението може да бъде около съграждане и около неща, които можем заедно да правим. Не може да се върви просто през един пиар и да се занимаваш само с позитивни или съответно с негативни послания, защото започва да досажда. Новите технологии не са инструмент да се осъществява нова политика. Не може да ме занимават с нещо, което можело да стане след 10 г. Въпросът е какви ще са спешните мерки. Хората имат доверие, когато са наясно, когато знаят технологиите от първата до последната крачка. Ако говорим само за светлото бъдеще, се превръщаме в 1990 г.“, посочи Буруджиева, цитирана от Фрог нюз.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Активист на БКП

    31 11 Отговор
    Дъщерята на убиеца на ген. Луков - Иван Боруджиев ,е тази !!!

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Киро

    39 14 Отговор
    В случая, другарката е права.За сега Киро Ментата само се хили и ни обещава светло бъдеще.А основния проблем на хората е ,как ще изкарат зимата при тези цени.
  • 6 гадно

    28 15 Отговор
    Реформи, ако има ще са козметични. Кирчо истината и Кокорчо ще играят по свирката на големите началници както тиквата, а на тях дереджето на хората не им влиза в плановете.

    Коментиран от #12

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Тя си

    15 3 Отговор
    е като вълк единак !
  • 10 розодендрон

    29 21 Отговор
    Не разбрахте ли,че Кирчо(просто Киро) и Кокорчо са лъжци?! Лъжат и мажат филия с мас на пенсионерите и на работещите бедни в България. Ще-това,ще-онова,само обещания. Това да не им е социализъм? Петилетката в тридневен срок.
  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 16 Отговор
    НИНОВА БСП ПОБЕДА
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Това което следва...

    16 9 Отговор
    Разпад на БСП. Корнела взима кадърните кадри и прави нова левица!
  • 14 Айде Бегай

    15 6 Отговор
    Вечно неумитата Буруджиева не може да прежали Станишко.
  • 15 Източна ромелия

    20 3 Отговор
    Тази персона не спря да плюе по Нинова, макар,че именно тя я беше уредила за депутат в НС от левицата. Та тук напълно е уместна поговорката храни куче да те лае.
  • 16 И тя е от тия

    15 4 Отговор
    които много дълго време ще реват за ББ.Храненици
  • 17 А кой беше

    10 7 Отговор
    ген.Луков-ааа генерала фашист!!!

    Коментиран от #18

  • 18 Чел съм

    4 3 Отговор

    До коментар #17 от "А кой беше":

    "Приключенията на Лукчо",ама не знаех че са го направили генерал.Явно не е от простите лукави глави,респект!
  • 19 За протокола

    1 1 Отговор
    Кирчо и Янев не си говорели. Ами да се сърдят на Радев, и по-точно на тези зад него, че си ги мести като пешки в зависимост от моментните си нужди.
    А те ако са мъже на място ще му теглят една сочна българска и ще го зарежат. Но тяхното е "хем сърби, хем боли" и не им са пуска кокала.
  • 20 безпартиен

    4 0 Отговор
    Цели 45 градихме "развит социализъм" за т.нар.АБПФК,които по всяко законодателство и във всяка държава биха били обявени за терористи!А у нас са освободители,освободили ни от самите нас!Защото как бихте нарекли лица излезли в нелегалност с оръжие и извършващи терористични актове?Освободители или терористи,колкото и да са калпави законите?Та така и с този "освободител" Буруджиев!Ползвали привилегии 45 години-жителство,образование с предимство,работа в държавен апарат за деца,а и за внуци!Сега вече 32 години правим "демокрацията" за такива като дъщерята на "генерала" Буруджиев!А въпросът е доли дъщерята на "генерала" е ползвала привилегии за прием във ВУЗ,за жителство,за работа?рхиви и може да се провери от желаещи журналисти!Ама къде са желаещите,че нещо не виждам нито един готов да застане срещу тях!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове