Last news in Fakti

11 Януари, 2022 22:12 3 923 26

Борис Бонев заговори за фронт срещу ГЕРБ в София

  • борис бонев-
  • фронт-
  • герб-
  • софия

Според него София може да стане по-европейска столица, но с кого начело е решение, което гражданите ще вземат на местните избори

Борис Бонев заговори за фронт срещу ГЕРБ в София - 1

"Това, което за мен е изключително важно е да се разберем с всички потенциални партньори за бъдещото управление на София върху приоритетите за развитие на града, а след това да се мисли за личностите, които ще изпълняват тези приоритети."

Toва заяви пред News.bg Борис Бонев от гражданската организация "Спаси София" в отговор на въпрос дали би приел покана от "Продължаваме промяната" подкрепа или да бъде издигнат от тях на предстоящите местни избори.

По думите му необходимо е след много дългата ера на ГЕРБ в София да има много широк фронт на опозицията, който да се обедини, за да може да се извади столицата от дупката, в която в момента е забутана. Това управление ще остави града ни напълно фалирал и ако няма широко обединение на много и на можещи хора, няма да се справим с всички предизвикателства, изтъкна Бонев.

Според него София може да стане по-европейска столица, но с кого начело е решение, което гражданите ще вземат на местните избори. От "Спаси София" обаче няма да спрат да работят и да предлагат решения за развитието на града, но и да критикуват лошите решения, които предлагат управляващите в СОС.

На въпрос какво се случва с отправените заплахи срещу него и дали има и други заплашване членове на "Спаси София", Бонев заяви, че приема на сериозно заплахите и се надява МВР и ДАНС да си свършат работата по установяване на източника им. Той отказа да коментира в подробности случая, докато се води разследването, а когато има резултати от самото разследване, МВР ще излезе с информация по случая.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Каун

    60 33 Отговор
    На тоз душевно болен няма ли кой да му надене усмирителна риза и да го прати в психото?

    Коментиран от #19

  • 2 Банкя

    47 48 Отговор
    Бойкоо, връщай се по бързо, че тези измекяри ще ни затрият. Цените скочиха 2 пъти, т.е. 200%, те ми говорят за 4% инфлация.

    Коментиран от #17

  • 3 бай тошо

    18 25 Отговор
    Веднага потърсете Стъки,да защити ГЕРБ! Ротфронт,таваришчи,нема лабао !
  • 4 Факт

    10 18 Отговор
    Борис Бонев може и да е читав човек, но защо направи много, много, много голяма грешка.. Кандидатира се за кмет, НО не направи листа...!?!? По този начин осигурява на ГЕРБ и ВМРО мнозинство в общинския съвет!?!? Иначе щеше да вкара 10-12 съветници и нямаше да имат мнозинство!?!? Случайно ли е това или е просто глупост!?!!?
  • 5 Миризлив пор

    35 16 Отговор
    Този не е особено лабилен, кога няма какво да каже все го заплашвали. В същото време само популистки изказвания как върху земята на някой щял със чужди пари да направи нещо. Да каже "това съм направил до край" и ще му повярвам!
  • 6 БЕЗ ФАНДЪК

    24 23 Отговор
    ДАСКАЛИЦАТА ЩЕ БРАНИ ВХОДА ЗА ЧЕКМЕДЖЕТО ДО КРАЙ !!!!
  • 7 Софянец

    37 15 Отговор
    Бате,откакто те няма цените на ток,вод,горива,храни, отлетяха в космоса.Защо ни остави Бате?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 оня с коня

    39 10 Отговор
    Ама нали "ГЕРБ умре" и то много отдавна,пък в момента излиза че Тоя ще прави Фронт срещу тях,демек на Умряло куче нож ще вади?И нека ясно и отговорно да заявят всички Ленинци,Сталинци,Путиновци,Ниновци,Радевци и Вся остальная Свол..:УмрЕл ли е ГЕРБ,или просто ТАКА ИМ СЕ ИСКА?
  • 10 БКП

    35 5 Отговор
    Оправиха държавата и подхванаха столицата.
  • 11 нека да бъде

    23 7 Отговор
    точно така, и тогава ще стане като в цяла България.
    Например - към момента има ли път до Триград.
    Няма. има ли почистване на магистрали и пътища- няма
    Уелкъм протестъри....
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Не се разбира

    3 3 Отговор

    До коментар #12 от "мечо":

    Пишете на български да му се незнае.
  • 14 666

    13 3 Отговор
    От кога гейовете ги пращат на фронта. хаха🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈
  • 15 Лъжкаш

    17 3 Отговор
    Тоя, кво стана с пиара му. Няма ли да плати на накой да го набият, че да стане жертва. Мале, за пуста власт на какво са готови. Ех, момченце, няма да ни излъжеш. Колкото и да искаш да си кмет. Не ставаш.
  • 16 Лика-прилика са

    19 4 Отговор
    Този е за групата на сестра Галева
  • 17 Костинброд

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Банкя":

    По селата хлябът е 2 лева.Комшиите ходят в Пирот на пазар всяка седмица.
  • 18 Мирко

    4 10 Отговор
    Ахааааааа, герберухите не само плюят ами и лайкват/дислайкват. Един от последните им бастиони са свлича неизбежно в историята и квиченето е голямо! Бай бай мучачос, първо няколко месеца на ГМ Димитров и после под надзора на бай Ставри. Вие бяхте и сте по-вредни от марокански скакалци. Те поне корените оставят, а при вас всичко се краде!

    Коментиран от #22

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Лозенец

    6 6 Отговор
    БОНЕВ, ОТКРИВАШ ТОПЛАТА ВОДА! РАЗГЛЕДАЙ ИСТОРИИТЕ НА СЪВРЕМЕННИТЕ ГОЛЕМИ ГРАДОВЕ. В КРИЗИСНИ СИТУАЦИИ САМО ДВА ТИПА КМЕТОВЕ УСПЕШНО СА ЗАСТАВАЛИ НАЧЕЛО НА ГРАДСКИТЕ УПРАВИ - ВОЕННИ ИЛИ ЮРИСТИ. ЗА ЩАСТИЕ НЕ СМЕ ВЪВ ВОЙНА, А И КЪСМЕТ ИМАМЕ, ЧЕ В "КУХНЯТА" НА ОБЩИНАТА ИМА СЪДИЯ - МЕТОДИ ЛАЛОВ. ТРЯБВА ДА СМЕ ИДИОТИ, ЗА ДА НЕ ГО ИЗПОЛЗВАМЕ -
    ДОКАЗАН БЕЗКОМПРОМИСЕН СВЕСТЕН ЮРИСТ!
  • 21 правилно

    7 8 Отговор
    Крайно време е , всички да тръгнат срещу шайката герб ...
  • 22 YUI

    10 0 Отговор

    До коментар #18 от "Мирко":

    2019г. в Разград бяха правили опити по проект за залесяване и бяха засадили дръвчета, които изсъхват, вадят ги след време и се оказва че са ги садили заедно с пластмасовите саксии. 5 милиона лева на халос.
  • 23 Ха ха ха

    5 3 Отговор
    Горкото сополанче , пак се напъва да си прави ялови рекламки , а на практика става все по жалък ...
  • 24 Защото са червени

    4 1 Отговор
    Не разбирам защо се излага така този човек. Млад мъж е... срамота. Създаде хубава гражданска организация и продава труда си, идеите и идеалите, с които направи организацията и доверието на хората на политическите кукловоди. Нищо няма да се получи. Хората трябва още сега да се опомнят и да се подлъгват по думите му.
  • 25 Политолог

    4 0 Отговор
    Това момченце, винаги се изказва и говори с много злоба и ярост.
    Повече от 3 години всеки месец отива в един офис на кандидат-кмет на София,
    да получи месечната си заплата. Нищо, че този кандидат-кмет на София веднъж се провали.
    Така с пари се организира кампанаия
  • 26 ганев

    4 0 Отговор
    АИДЕЕ ОЩЕ един КОИТО ИСКА ДА ПЛЮСКА ЗДРАВОО ПАЧКИ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове