Last news in Fakti

12 Януари, 2022 11:15 2 217 39

Каракачанов за РСМ: България не може да си плюе на достойнството, защото някой е простак и иска да влезе в ЕС

  • красимир каракачанов-
  • рс македония-
  • ес-
  • нато

Те трябва да се върнат от улицата на утъпкания антибългаризъм. Ако искат да бъдат членове на ЕС, да се държат почтено и нормално. Аз не разбирам какъв е този идиотски рецидивизъм у тези хора. 28 години тъпо се разправяха с Гърция”

Каракачанов за РСМ: България не може да си плюе на достойнството, защото някой е простак и иска да влезе в ЕС - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Нека да не се лъжем. На КСНС е имало различни тези. Някои от партиите са настоявали да нямаме позиция за Македония. Основната заслуга за тази позиция е на президента и БСП. Това заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов в студиото на NOVA.

Според него сегашните управляващи от “Продължаваме промяната” залагат на по-различни позиции.

“Като историк ще ви кажа, че винаги е имало натиск върху страните от Балканите да изпълняват волята на Великите сили. Като политик ще ви кажа, че винаги е имало външен натиск. Пример за това е натискът по време на правителството на Иван Костов да вкараме албански бежанци от Косово”, коментира той.

“В България някой все се оправдава с нещо. Никой няма смелост да заема ясна и твърда българска позиция”, допълни още.

Каракачанов обясни: “Ние сме в ЕС и НАТО. Много ясно сме заложили нашите принципи в договора за приятелство и добросъседство. Ние пуснахме Македония в НАТО. Не ние трябва да се връщаме по улицата назад. Те трябва да се върнат от улицата на утъпкания антибългаризъм. Ако искат да бъдат членове на ЕС, да се държат почтено и нормално. Аз не разбирам какъв е този идиотски рецидивизъм у тези хора. 28 години тъпо се разправяха с Гърция”.

По думите му България не може да “си плюе на достойнството, защото някой е простак и иска да влезе в ЕС”. Според него македонците трябва да променят съзнанието си в посока на това, че българите не са им врагове.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    27 20 Отговор
    къде са самолетите бе?

    Коментиран от #2, #5

  • 2 НЯКОЙ

    37 10 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    В случая е абсолютно прав!
  • 3 Браво пич

    30 8 Отговор
    Право куме у очи!
  • 4 Ке паса

    39 11 Отговор
    Каракачанката е най-силен в думите, като е вън от парламента. И за НАТО може да каже нещо и за безплатните бази на САЩ и за кражбата на злато, но влезе ли в парламента е по нисък от тревата и си краде кротко.

    Коментиран от #7, #18

  • 5 Бълхата

    8 11 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Я виж под куйрука ти колко летци са се събрали!
  • 6 Баба Зоя

    27 5 Отговор
    . Двама македонци се виждат случайно в Ню Йорк и единият вика радостно:
    - Ееееееее, Трайче, колко е малак светот!
    - Не е малак, Македония е голема!
  • 7 Тодор Правешки

    6 12 Отговор

    До коментар #4 от "Ке паса":

    Товарищ, я да те питам, когато наемаш охранителна фирма да ти пази бараката, ти ли и плащаш или тя на тебе, че те охранява???
  • 8 Дядо Либен

    15 4 Отговор
    Когато американците стъпили на Луната, македонците се заканили: Месечино, месечино, земльо македонска, ние ке те освободим!
  • 9 Ти се

    15 12 Отговор
    не изплю , а изхрачи на достойнството на България и на нейните граждани многократно , агенте нагъл ! Милиарди за самолети на хартия , безроднико ! Братовчеда артист , който за нищо не става , уреди с над четвърт милион € годишно в Брюксел , безполезен и само да резили страната ни ! Хващай си найлоновата торба BILLA и към ареста !
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Ти къде беше

    18 9 Отговор
    Когато кифлата Захариева и Толупа Банкянски подписваха последния договор. Май броеше пачки от паспорти и виртуални самолети
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Роза

    14 8 Отговор
    Каракачанов е като всички политици,но в случая съм напълно съгласна с него.България трябва да има национално достойнство,а не все да се кланя на този или онзи.Ако си все в наведена поза,всички ще те презират.Навремето не отстъпихме по въпроса за Истамбулската конвенция, и сега не трябва да отстъпваме.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Абе в опозиция

    10 5 Отговор
    Всички ги разбират нещата и верно думат. Ама дойдат ли на власт или забравят какво са обещавали или примката около врата от Козяк е много стегната
  • 16 Гай Турий

    14 3 Отговор
    Сега България на свой ред трябва да постави ново условие на БЮРМ/РСМ - да си промени името на Северозападна Македония. Тия гумени титовски картуни, които са се запряли като коминтерновско магаре на мост, може да поставят провокационно едва ли не претенции към Пиринска Македония. Затова заради нас и превантивно, отново да си сменят името, на РСЗМ!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 София

    7 3 Отговор
    По голям простак от тебе има ли бе виж само как говориш на типичен селски и простяшки език!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Стига вече

    6 9 Отговор
    България трябва да престане да има раздухваните от националистите и Каракачанов претенции за някаква кражба на история и език и да се меси повече във вътрешните работи на една свободна, независима и суверена държава каквато е днес РСМ, защото исторически повече от 1000 години след краят на Първата българска държава, областта Македония с малки изключения никога не е била българска територия и не е била в рамките на българската държава, защото е била завладяна за 200 години от Византия и през 13 век е освободена от византийците не от България която си има своите вътрешни проблеми и е далеч зад границите на Стара планина , а от Сърбия,която тогава мощно се разпростира от Унгария до Солун и Охрид и за известно време Скопие е столица на Сърбия и остава под сръбско владение и управление и с назначени от Сърбия србски /а не български/ управници до завладяването на Македония за 550г от Османците чак до 1912г , когато отново е освободена от османско пак от Сърбия която със своята армия първа влиза и освобождава Скопие от турците, което пък предизвиква националистите и мегаломанията на Фердинанд за ревностна завоевателна война под предлог че там има живеещи българи и за окупация на Македония от България през 1913г с цел анексиране на територията и за катастрофалната за българите 2-ра балканска война с най тежката национална катастрофа! След 1919г , Македония не е "подарена" от българите на Сърбия, а с международни спогодби е отново в рамките на Кралство Сърбия..
  • 24 Стига вече

    6 4 Отговор
    Продължение- След 1919г , Македония не е "подарена" от българите на Сърбия, а с международни спогодби е отново в рамките на Кралство Сърбия и до 1991г Мaкeдoния е била изцяло под икономическото, политическото, образователното и културно развитие и влияние на Сърбия и Югославия със сръбски мeдии, език и бaнкoвa cиcтeмa и македонската интелигенция се изучава в Белград ,а не в София на официалния сръбски език ,а мaкeдoнcкaтa aрмия cлужеше нa интeрecитe нa CФРЮ и за разлика от комунистическа България която докато бе жив Тито, 45г не смееше да се заинтересува, обади и шукне по въпроса за Македония/ през 1977г македонския език бе официално признат от ООН без никакви възражения от комунистите в НРБ/ и бе издигнала телени заграждения по БЪЛГАРСКИТЕ граници за да изолира българите в БГ и да не би някой българин да поиска да стане свободен македонец, Сърбия инвестираше в Мaкeдoния, създаваше работни места и cтрoеше пътища, инфрacтруктурa и зaвoди в Мaкeдoния, така че ако някой има претенции за културно и историческо ощетяване и кражби в историята,икономиката , културaтa и на езика, то това трябва да е Сърбия, а не България...!!!
  • 25 В Н И М А Н И Е

    8 3 Отговор
    ПРОСТАКА ВИКА ДРЪЖТЕ ПРОСТАКА селски тарикат от Русе който се облагодетелства от държавата.
  • 26 Атеист

    5 1 Отговор
    "Каракачанов за РСМ: България не може да си плюе на достойнството, защото някой е простак и иска да влезе в ЕСКаракачанов за РСМ: България не може да си плюе на достойнството,но Каракачанов може,като раздаваше паспорти на червени терористи...Ако имахме Прокуратура,пандиза не му мърдаше...
  • 27 Шаран БГ

    2 2 Отговор
    Имали са "тъпи спорове" с Гърция , но Гърция "остро" спечели !! Нашите политици "остро" спорят със РСМ и "тъп" ще ни го нахлузят, без грам добро за Майка България !!!
  • 28 1357

    3 1 Отговор
    Прослушах интервюто с Вени Марковски на Силвия Великова.Предател ,бедродник, живеещ в тъпите сащ -Ню Йорк.Той говореше против българите, защитаваше отровните ваксини, говорише против Русия, наричаше българите изостанали.От предател на България и безродник не искаме съвети.Нека да живее,в противните сащ, но,да не докосва с калните си мисли и ръце България.Много добре направи Силвия Великова,по Радио Хорисзонт,че даде възможнст предателя на Българите и България, Вени Марковски да наговори глупостите,като другото недоразумение Мария Габриел.Другата безродница,беше Копринка Червенкова,комунистка от времето на Т. Живков.Тя излъга ,че нашите войски по времето на Царство България ,са нападнали Вардарска Македония.Нищо подобно-Вардарска Македония се връща към изконната си Родина България по времето на Цар Борис IIIОбединител.Цар Борис IIIОбединител не е сключвал договори с ничия страна ,а и с Германия също.Копринка Червенкова лъже и е лъжкиня като двамата мошеника Кирчо ментата и Асенчо офшорката.Копринка Червенкова да прочете документите в св .св. Кирил и Методий-Царство България начело с Цар Борис IIIОбединител пропуска немските войски за Гърция-тя е окупирана от войските на Вермахта.Такива комунисти, като Копринка Червенкова ,само мътят главите на младото поколение българи,които и без това не чете Исторя Българска.Още нещо:за Двамата мошеници Знаем че не знаят Българска История, не познават инфраструктурата /мостове, шосета,тунели,жемезопътни линии/Е,при такив
  • 29 1357подължение

    3 0 Отговор
    Царство България начело с Цар Борис IIIОбединител пропуска немските войски за Гърция-тя е окупирана от войските на Вермахта.Такива комунисти, като Копринка Червенкова ,само мътят главите на младото поколение българи,които и без това не чете Исторя Българска.Още нещо:за Двамата мошеници Знаем че не знаят Българска История, не познават инфраструктурата /мостове, шосета,тунели,жемезопътни линии/Е,при такива лъжци К.Петков А. Василев, Копринка Червенкова ,как българските млади да имат точна и вярна представа за света и България.Тъпите сащ не ни интересуват,да загиват-натам вървят нещата ,но защо ние ще следвама тази извратена впиянчена ,брутална измет/великолепно определение на Богомил Райнов от "Нощни булеварди /- сащ.Така, че млади българи ,четете документи,има ги в св.св.Кирил и Методий и четете Истинската Българска История.
  • 30 хан крум

    2 1 Отговор
    който е против приемането на Македония в ЕС е против България и българския национален интерес . Който не вярва да прочете малко история
  • 31 мнение Възмутен

    2 1 Отговор
    Защо ,триете 1357?Всичко е вярно.Аз като написах за Марковски същото и за Копринка Червенкова,го изтрихте!Това ли е свобода на волеизявление.Не сме овце!Виждаме кой ни управлява-двама хитреци и безродници.Знаем толкова много за Марковски,кой е баща му и кой е той.Четете и тогава трийте!Позор!Знаем коя е Копринка Червенкова и какво пишеше по времето на Т. Живков.Меслех ,че няма да има Фашизъм ,но уви се появи и чрез задължителните ваксини/отровни и смъртоностни/и настроенията против Русия, и това че България е фронт срещу РФ.Това е повече от позор, това е Безбожие,а сме Православна страна.И,последно,най-добре България е била през Трите Царства и особено през Третото Българско Царство при Царете Фердинанд Първи Български и Цар Борис IIIОбединетел,България залезе след 09.09.1944г. и трябваше да се напрягаме за да не преминем в отвъдното .И сега сме на опашката от лизане на подметките на тъпите сащ,безпросветна, 65%необразованост,мързеливи негри и бели негодници-"брутална,впиянчена, извратена измет"/прекрасно определение на Богомил Райнов ,в книгата "Нощни булеварди -за сащ/.Отворете си очите и бъдете смели иначе си отиваме от англосаксонското настъпление.И,за сведение :Най-добре сме били и когата сме били с Русия."Винаги с Германия ,никога против Русия"-мъдри слова на Цар Борис IIIОбединител .

    Коментиран от #35

  • 32 1100

    2 2 Отговор
    РСМ не трябва да бъде приемана в ЕС.Има ВЕТО.То остава,дори да 30 години,докато не приемат че са българи,че езика им е българси/македонския език е диалект на литературния български език,като е диалект шопския език/,докато не признаят че Историята ни е обща Българска,докато не променят учебниците по история играматиката,която е българска, докато не признаят ,че Царети са Техни Български Царе.Признават, подписват всички точки по договорите,пускаме ги в предверието на ЕС,още малко да почакат и едва тогава изкъпани/получава се чист БЪЛГАРИН/влизат кротко и с наведена глава в ЕС.Ще следим,обаче да не се отметнат,ще има точка,че ако извършат предателство на Българщината,веднага излизат от ЕС.Ние сме в ЕС,и имаме ние България/а тя е тяхна Родина/думата и ВЕТО.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Коко

    1 1 Отговор
    Пич, я клекни, та да видим, кой е простак! Не, не, по-добре стреляй, та да видим нещо още по-смешно!
  • 35 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 1 Отговор

    До коментар #31 от "мнение Възмутен":

    .....жал ми е за русофилистиците в България...Вие сте по-зле и от макетата...
  • 36 НАЛИ И ТИ ИСКАШ ДА ВЛЕЗЕ В ЕС

    1 0 Отговор
    ИЛИ НЕ ИСКАШ ЩОТО ТОГАВА НЕ МОЖ ПРОДАВА ПАСПОРТИ ГАДНА МУТРО ПРЕСТЪПНА , Я ПОКАЖИ ЗАВОДА ЗА Ф16 КЪДЕ Е ГОТОВ ? ЛЪЖЕЦ ДОЛЕН , ЕГА ТЕ ИЗДУЕ КОМИСИОНА !
  • 37 ЧИБА ПРЕДАТЕЛЮ РУСЕНСКОМАКЕДОНСКИ !

    0 0 Отговор
    Когато кифлата Захариева и Толупа Банкянски подписваха последния договор. Май броеше пачки от паспорти и виртуални самолети
  • 38 ГеЙвмерео

    0 0 Отговор
    А моое ли а плюе по твоята точка черна и да вкара салам прасе такова
  • 39 Тоа па

    1 0 Отговор
    Е,как врагове бе ! Виж се в огледалото (ако може да те побере) какъв слон си станал от продажбата на паспорти .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове